Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
The slim shady lp
Encore
Curtain call
D12 world
2000 Ft/db
Eminem új lemeze novemberben elérhetõ lesz, már nagyon várom!
ezt az infót a www.rap.hu-n találtam, bal oldalt az album megjelenéseknél.
Eminem sötét árnyas oldala, a Marshall Mathersös énjével szemben. Ennyit tok mondani róla
vki meg tudná mondani mit jelent a "Slim Shady" elnevezes??
(vagy nincs is magyar megfeleloje?)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Jax, köszönjük az infót!
Én már találtam egy magyar forrást is, amit ITTnézhettek meg.
Tehát mégis lesz új lemez, de király<#smile>#smile>jó lenne, ha azt a számot már megtudnám hallgatni valahol...
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Eminem új lemezének elsõ single-je "Keys To The City" névre hallgat, és a szám producere DJ PREMIER!!! Remélem ismeritek, a Gangstarr beatcsinálója és rengeteg MC-nek csinált már zenét, félisten a tag. Szal egy interjúba ezt mondta: "Eminem egy új stílussal támadja be a tracket, kibaszottul nevetséges, olyasmi mint a "The Way I Am"-ben volt, de sokkal lírikusabb, mint a régi Eminem"
Ezenkívül dolgozik egy önéletrajzi könyven, ami "The Way I Am" címet viseli.
Sok szutyok mixelt fos...
Ha lesz új album, akkor úgyis rögtön fent lesz a netes oldalakon, mint pl a netbulvar.hu
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Eminem_-_TBA-CD-2008-DjPremier
Tracklistbõl ítélve ez új album.. o.O
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ezt olvastátok már? Klikk ide!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mint amivel tele van a net (King Mathers) az is csak egy mix lemez.
errõl van vkinek infoja? :o
Kár értük.....
Egyébként róla külön említést kell teni: RIP Proof, lehet h ennek a sok kalamajkának õ az "okozója". Mondjuk sztem nem kellett volna elkezdenie lövöldözni, õ is csak egy ember ahogy shady is, hiába vok a rajongójuk megmondom kerek perec: sokmindent elbasztak az biztos.... A múlt teljességgel nem fog visszatérni, de legalább lehetne valami Shadys... remélem értitek mire gondolok. Nah meg a D12, milyen jól összejátszottak a srácok hangjai meg mondanivalói, egyik buzibb volt mint a másik, nem igaz már mi lett velük?????????!!!!!!!!!!!! Elcseszett egy világban élünk, én mondom, attól tartok h Shady lelkileg leépült, vagy vmibõl tényleg elege lett. Elvégre õ is cska egy ember megkell értenünk. De korai lenne még kiszállni a show bizbõl
Nem tom mi van, vmi hírt igazán adhatnának róla.
A neten is ha a keresõbe beírom, hogy Eminem, akkor még mindíg azt dobja ki, hogy Eminem kórházban töltötte a karácsonyt...
Pedig egy haverom azt mondta, hogy Obie Trice egy interjújában azt mondta kész az új album.
Tudod lassan kezdem azt hinni h leszarja a rajongóit és laposkúszásban menekül a világ és a sajtó elõl... De legalábbb gerincesen vállalná ha már eddig is nagy volt a szája 😄 Nah mindegy én attól még maradok fan, de nem akaork ilyen NAGYOT csalódni.... 😞
Na valaki tud már valamit az új albumról?
vagy valami hírt Eminemrõl?