Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

SouD
csak lenne egy koncertje itt, biztos elmennék 😊

toysoldier
teccik az album neve

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fido4life
nekem az infinite kéne eredetiben 😄

jax
Szerintem már nem igazán kapható boltban, max a nem olyan régiek. Nézz szét neten, lehet olcsóbban kijössz.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

w77d
nincs

banok
Media Markt?

w77d
hol a fenébe lehet Eminem CD-ket venni?? szinte a város összes CD boltját végig jártam de sehol sincs...

Csuhai G
forrás?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

zeus89
Decemberbe jön ki az új album karácsony körül ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Fido4life
remélem ha lesz új album, akkor nem fognak produkálni egy ayo teknolodzsí eminem remix-et

YakooZa
csak egy kicsit😄

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
ez a topik szinte kezd már önhirdetõ reklámmá válni.

Sziasztok, eredeti Eminem cd-k eladók: 8 mile soundtrack
The slim shady lp
Encore
Curtain call
D12 world
2000 Ft/db
Hali, van egy fantasztikus hírem!
Eminem új lemeze novemberben elérhetõ lesz, már nagyon várom!
ezt az infót a www.rap.hu-n találtam, bal oldalt az album megjelenéseknél.
YakooZa

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
valaki tegyen be eminem szövegmagyaritasokat!

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
paaaaangáááááááás

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

kakaoskalacs
köszi 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Shady313
vékony árnyra utal (shady ---> shade/shadow szóból)

Eminem sötét árnyas oldala, a Marshall Mathersös énjével szemben. Ennyit tok mondani róla

banok
hááááttt
vékony vagány vagy valami nagyon ilyesmi

kakaoskalacs
üdv!
vki meg tudná mondani mit jelent a "Slim Shady" elnevezes??
(vagy nincs is magyar megfeleloje?)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

banok
majd ha lesz akkor írni fogják.

YakooZa
nana mivan? mi a helyzet eminem el? mikor lesz uj lemez? van valakinek infoja??

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Helló!
Jax, köszönjük az infót!
Én már találtam egy magyar forrást is, amit ITTnézhettek meg.
Tehát mégis lesz új lemez, de király<#smile>jó lenne, ha azt a számot már megtudnám hallgatni valahol...
jax
Itt a forrás. Valszeg hiteles.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

YakooZa
ez mennyire hivatalos?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

jax
Jó hírek emberek!

Eminem új lemezének elsõ single-je "Keys To The City" névre hallgat, és a szám producere DJ PREMIER!!! Remélem ismeritek, a Gangstarr beatcsinálója és rengeteg MC-nek csinált már zenét, félisten a tag. Szal egy interjúba ezt mondta: "Eminem egy új stílussal támadja be a tracket, kibaszottul nevetséges, olyasmi mint a "The Way I Am"-ben volt, de sokkal lírikusabb, mint a régi Eminem"
Ezenkívül dolgozik egy önéletrajzi könyven, ami "The Way I Am" címet viseli.

Ez igaz!
Sok szutyok mixelt fos...
Ha lesz új album, akkor úgyis rögtön fent lesz a netes oldalakon, mint pl a netbulvar.hu
Shady313
Mixtape..... Emberek, ha lesz valaha is új album nem gondoljátok h úgyis belesz zengve? Felesleges szutykokat letölteni, semmit nem érnek már, minden szám szerepel több official lemezen és/vagy elcseszett mixek amiket egyszer sme lehet meghallgatni

YakooZa
Talán másold be a listát, mert amit én talaltam ez a név alatt azok nem uj track ek..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Csuhai G
Hmmm, ez meg mi?
Eminem_-_TBA-CD-2008-DjPremier
Tracklistbõl ítélve ez új album.. o.O

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hello!
Ezt olvastátok már? Klikk ide!
Mondtam én...
toysoldier
letöltöttem, másfél órányi zene egybe mixelve :c

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Szerintem ez is valami mixelt szutyok...
Mint amivel tele van a net (King Mathers) az is csak egy mix lemez.
toysoldier
Eminem - Diary Of A Madman (Presented By DJ Fletch) (Bootleg)

errõl van vkinek infoja? :o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

NeverwinterKING
😮

\"You are fucking crazy people!\"

toysoldier
semmi ^^

NeverwinterKING
miaz?😄

toysoldier
:d

NeverwinterKING
yoo
+fav

Shady313
Jaja h mondták Shadyék az Encoreon h ráveszik Dret h csinálja meg. Háát jól megcisnálta, senkirõl semmi hír, D12 Eminem Obie Trice Dre csak úgy eltûnt a ködben.

Kár értük.....
Egyébként róla külön említést kell teni: RIP Proof, lehet h ennek a sok kalamajkának õ az "okozója". Mondjuk sztem nem kellett volna elkezdenie lövöldözni, õ is csak egy ember ahogy shady is, hiába vok a rajongójuk megmondom kerek perec: sokmindent elbasztak az biztos.... A múlt teljességgel nem fog visszatérni, de legalább lehetne valami Shadys... remélem értitek mire gondolok. Nah meg a D12, milyen jól összejátszottak a srácok hangjai meg mondanivalói, egyik buzibb volt mint a másik, nem igaz már mi lett velük?????????!!!!!!!!!!!! Elcseszett egy világban élünk, én mondom, attól tartok h Shady lelkileg leépült, vagy vmibõl tényleg elege lett. Elvégre õ is cska egy ember megkell értenünk. De korai lenne még kiszállni a show bizbõl

jax
Lassan Detox-szerû ez az Eminem cucc 😄 It's coming... ja

Hát igen, valami hírt igazán adhatna már a lemezrõl, hogy mi merre hány méter... Lehet, hogy csak kamu volt, hogy jön az új lemez?
Shady313
Kész nem hiszem h lenne, max készülõben van. de gondolj bele Fifty is mondta ugyan ezt már tavaly. Itt vmi nagyon nincs rendben. Shadyt is seggbekéne rúgni 😄 Szarul végzi a munkáját 😛 (Persze most a Shady Recordsös munkájára gondolok)

Én már régóta fan vagyok és az is maradok.
Nem tom mi van, vmi hírt igazán adhatnának róla.
A neten is ha a keresõbe beírom, hogy Eminem, akkor még mindíg azt dobja ki, hogy Eminem kórházban töltötte a karácsonyt...
Pedig egy haverom azt mondta, hogy Obie Trice egy interjújában azt mondta kész az új album.
Shady313
Sajnos nem sokat... Beteg vót, felépült, mende-mondák stb....
Tudod lassan kezdem azt hinni h leszarja a rajongóit és laposkúszásban menekül a világ és a sajtó elõl... De legalábbb gerincesen vállalná ha már eddig is nagy volt a szája 😄 Nah mindegy én attól még maradok fan, de nem akaork ilyen NAGYOT csalódni.... 😞

Hello!
Na valaki tud már valamit az új albumról?
vagy valami hírt Eminemrõl?