Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Gondolom a Céget vezető Tábornok és a többi fejes a Cégben nem kockáztatott volna meg egy 3.Világháborút Oroszországgal még Lincoln és Michael miatt sem!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.04.10. 11:23:00
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Regards,
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.01.14. 14:11:17
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.01.13. 22:08:24
A Szökés (Prison Break) 3-4. évadát keresem vételre. Akinek vannak felesleges, "porosodó" díszdobozos évadai, írjon!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bármelyiket is alkalmazzák, T-Bag szerepeltetése így is-úgy is übergáz. A koncepció pedig,hogy kap egy fülest, hogy Michael él, és a közel-keleten van, és így kiszabadul (harmadjára!) a Fox Riverből, és velük megy, egyenesen sírva röhögős.
Én a trailert se néztem meg.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.06.08. 16:47:56
A Lost pont az, anihez nagyon nem lenne jó hozzányúlni.
Ezek után már nem zárom ki a Lost, Chuck, 24, Dr. House, Dexter stb sorozatoknak se a feltámasztását..
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
(ne legyen igazam!)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Lostbol jo ot az osszes evad.
Heroesbol csak az elso...
Prison breakbol az első evad zsenialis, a masodik évad még mindig jo.
A harmadiknak jot tett az író sztrajk es csak par részes lett, nem fekudte meg az ember gyomrat mintha teljes evad lett volna.
(az tenyleg szopas lenne).
A negyedik évadot meg meg lehet nézni...
amilyen nagydurranás volt a kezdeteknél annyira el is silányult.Kb mint a Unit Lost vagy a Heroes anno
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.17. 23:51:27
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: VinylToy, 2016.05.17. 10:05:49
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Akkor mi a gond, hogy ez a véleményed?