Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó, Sheba kárpótol Gretchenért. :D

gabo91
Kellerman :)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Amúgy még az első szökés végén miért nem volt kézenfekvőbb menekülési útvonal Oroszország, mint Panama?
Gondolom a Céget vezető Tábornok és a többi fejes a Cégben nem kockáztatott volna meg egy 3.Világháborút Oroszországgal még Lincoln és Michael miatt sem!
Rockynhooo
Adom, csak amíg Tom Hardy a vilag egyik legjobb színésze addig Wentworth Miller a szemöldök rancolason kívül mast nem nagyon tud :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
Orosz vonalra szerintem igény lenne,egy szibériai giga-mega börtön,főszereplőnek meg Tom Hardy-t :) Neki feküdne is egy ilyen szerep. Belevinni egy kis politikai szálat,meg egy orosz maffia szálat,sok bunyóval,csavarokkal,ütős lenne
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.04.10. 11:23:00

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Például még érdekesnek tartanék egy szökést egy "titkos CIA börtönből" ami mondjuk egy teljesen föld alatti létesítményként van elrejtve!
jol kezdtek kifejezetten tetszett:) bar erdekes, hogy az arabokat igy belekevertek:) vegulis napirendi tema:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Amennyire lehuztam elozetesen a trailer alapjan nagyon pozitivan csalodtam! A vege nagyot utott,kivancsi vagyok merre indul el a sztori

Rockynhooo
Még az orosz vonalat vagy észak-koreai börtönöket ellőhetik :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Egyébként (az eddigieken kívül) még hányféle "börtön típus" van amiből még megszökhet?
Hidegrázós volt ez az első rész, mennyi emlék jött vissza :')
Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra, érdekel a T-Bages szál is. Kár, hogy Mahone és Gretchen nem fog felbukkanni. :(

skinnyman
Egesz jo velemenyeket olvasok, ami meglep. Nem gondoltam eddig h kene neki eselyt adni, de lehet h megis teszek vele egy probat, hatha jo lesz unalomuzonek :)

Regards,

gabo91
e05e01
Jó lesz ez, csak ne csapnák össze 8 részbe az egészet, picit túl gyors így. Fox River meg Panama esetén is jó volt mikor "börtön életet" hagyták kibontakozni. C-Not a pitiáner feka gettó genszter hirtelen arab hittérítő lesz... kicsit erős :D

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

bakkerman
most belevisznek valami arab polgárháborús politikai klisés szart is?

gabo91
S3 Panamában mikor a zsák pénz elúszott.... arról többet lehetne lehúzni, és hihetőbb is mint feltámasztani Scofieldot

nem tudom kellett volna-e?
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.31. 22:23:31
bakkerman
és figyeld meg,majd egy 5 perces párbeszédben lesz elmesélve a nézőnek,hogy mégis hogyan kötött ki Scofy abban a börtönben...pedig az egész új évad szerintem akkor ütne a legnagyobbat,akkor vonzana be tömegeket,ha arról szólna,hogy ő a halálból "feltámadva" mit csinált,hogy jutott börtönbe,majd az utolsó 2-3 részre jöhetnének a druva csavarok,hogy a bratyóék meg Sucréék mennek kihozni onnan. De ez így a trailer alapján egy b kategóriás rókabőr lesz
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.01.14. 14:11:17

Én most rekordot döntögetek, ugyanis ez az első sorozatsequelem, aminek a trailereitt sem vagyok hajlandó megnézni, nem hogy magát a művet. Fel nem fogom amúgy, hogy hogy képes bárki is örülni neki. Ennyire könnyen beetethető az átlag nézőközönség?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.01.13. 22:08:24
Dynamic
Mondjuk nekem már az kurva röhejes, (azon túl, hogy Scofield "feltámadt") hogy MEGINT börtönben van. Ezer ötletet be lehetett volna vetni, mint pl. amikor a 2. szezonban csak menekültek, de nem. Ezeknek mániájuk hogy ugyanazoktól a panelektől lesz sikeres egy film, amitől az első működött.
bakkerman
szinte az egésznek a lényegét el is spoilerezték

soo277
//www.youtube.com/embed/Tr9ESD9YGGo

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

szabii98
//www.youtube.com/embed/HcvjuIskJZU

új vidijó

I met God. She's black

JackTar
Üdv!
A Szökés (Prison Break) 3-4. évadát keresem vételre. Akinek vannak felesleges, "porosodó" díszdobozos évadai, írjon!

Elfogták. És nyilván visszakerült. Azért írom, hogy most harmadjára fog kikerülni.
stargatelost
Hát, ahogy annó Sarat is visszahozták, itt is kitalálnak valami szar magyarázatot... T-Bag meg elvileg hivatalosan szerepelt a Breakout Kings valamelyik korai részében, mint megszökött veszedelmes fegyenc, viszont arra már nem emlékszem, mi lett vele végül. Valakinek nem rémlik?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Summa summarum, Michael feltámadását csakis gagyi, röhejes módon lehet megoldani. (Ilyenkor látszik, hogy a világon, a sorozatrajongók között mennyi az elvakult kritikátlan, aki bármit elfogad, ha kedvencéről van szó.) Kétféle megoldás lehet ugyebár: 1. Valahogy túlélte az áramütést, és valahogy kiderült róla, hogy mégse halálos beteg, és valahogy átkerült onnan, abból a börtönből egy közel-keleti börtönbe. Hipergagyi koncepció. 2. A folytatás figyelmen kívül hagyja a Final Break eseményeit, és egy alternatív történetfolyammal magyarázza a 4x22 végére (a 4 évvel későbbre ugrásra) beállt állapotot, ahol Michael sírjánál vannak. Ez még talán valamennyire elfogadható lenne, csak ott a bibi, hogy ott, a 4x22 végén is láthattuk Sara börtöntetkóját. Vagy majd kiderül, hogy ebben az intervallumban másképp szerezte?
Bármelyiket is alkalmazzák, T-Bag szerepeltetése így is-úgy is übergáz. A koncepció pedig,hogy kap egy fülest, hogy Michael él, és a közel-keleten van, és így kiszabadul (harmadjára!) a Fox Riverből, és velük megy, egyenesen sírva röhögős.
Én a trailert se néztem meg.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.06.08. 16:47:56
A 24-et már nem is kell kizárni, mert jön! Igaz, Jack nélkül, egy fekete főszereplővel.
A Lost pont az, anihez nagyon nem lenne jó hozzányúlni.
N o N a m e
Én félek. Mindenképpen nézni fogom de félek, hogy elrontják. Én személy szerint már unom ezt a börtönből megszöktetős dolgot, nem kellene ennyiszer eljátszani. Esti szórakozásnak elfog menni, nosztalgiázni de ennyi. Nem értek egyet a folytatás ötletével, viszonylag jól lezárták anno.

Ezek után már nem zárom ki a Lost, Chuck, 24, Dr. House, Dexter stb sorozatoknak se a feltámasztását..

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Wyatt? Nem.

őt nem kinyírta a buflák néger? :)
Én nem bánom, csak Gretchen szerepeljen benne!

VinylToy
Ne legyen igazad.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tyler1
Erről az előzetesről süt a B kategória. Mintha egy noname csatorna összecsődítette volna a - futottak még - szereplőket, írtak volna egy gagyi, első évadot meglovagoló sztorit köré, és mehet a nézők elé. A színészeken sem látok semmi mást, csak erőltetett játékot.

(ne legyen igazam!)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

REALista
Wow nem is tudtam hogy lesz új évad.Kellerman-ról lehet tudni valamit?Most él vagy meghalt?:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

és már megint magára varratta a tervezését...jól bírja a bőre :D
Pont ezt a három sorozatot neztem fedesben, anno mikor mentek.

Lostbol jo ot az osszes evad.

Heroesbol csak az elso...

Prison breakbol az első evad zsenialis, a masodik évad még mindig jo.
A harmadiknak jot tett az író sztrajk es csak par részes lett, nem fekudte meg az ember gyomrat mintha teljes evad lett volna.
(az tenyleg szopas lenne).
A negyedik évadot meg meg lehet nézni...

<#eljen>

amilyen nagydurranás volt a kezdeteknél annyira el is silányult.Kb mint a Unit Lost vagy a Heroes anno
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.17. 23:51:27

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A trailer alapján csak nekem tűnik szar szagúnak az egész? Jó pár év eltelt s most így visszatekintve csak az első évad állta ki az idők próbáját szerintem, a 2-3-4 évad felejtős. A töltött káposzta jó újra melegítve, ez a sorozat nem igazán.
bakkerman
Aztarohadt!!!!!!!!!! Amikor Michael all a racsok mogott es kinez Lincre ott vegigszaladt rajtam a hideg :D

Én ezt a vackot max. akkor nézném, ha valaki fizetne érte. Hét számjegyet meghaladó összegű ajánlatokra reagálok. <#hehe>
kill3r21
OMG OMG és mégegyszer OMG!
Az összes létező hideg kirázott :D
VinylToy
Ooohh
http://24.hu/kultura/2016/05/17/a-tesok-visszaternek-a-szokes-folytatasanak-elso-trailereben/

//www.youtube.com/embed/x9T-9fZn_oA
Utoljára szerkesztette: VinylToy, 2016.05.17. 10:05:49

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Amúgy mivel volt egy "klasszikus" és egy "primitív, koszos" börtön is akkor az új évadban például ki lehetne szökni egy hipermodern börtönből is! Például lehetne az a történet, hogy elszökött Oroszországba, hogy megvédje a családját, de elkapják és lecsukják! ;)
desigo
+fav újra :)

Nem értem a kérdést. Azért mert jó a memóriám, miért kellene kritikátlanul elfogultnak lennem?
en várom. a 24 is kellemes reboot lett, persze nem találta újra fel a spanyol viaszt de kellőképp lefoglalt.
kill3r21
2. helyezett lettél a kvízben, tehát jobban ismered a sorozatot mint én :)
Akkor mi a gond, hogy ez a véleményed?