szépségverseny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
poénos, minden csaj írja hogy heti mennyit játszik és hogy melyik a kedvence
vajon magyar van a mezõnyben?
holnap lesz a döntõ, kíváncsi leszek ki nyeri
Szavazzni itt lehet: http://www.miraviz.hu/4images/details.php?image_id=92
Elõre is köszönöm a szavazataitokat.
Tisztelettel
Kanti Péter
Üdv antipe!!!!!
Nektek mi a véleményetek róla?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
de az Albán a beszteszt.
Albánia eddig a beszteszt!
Albánoknál tényleg a szépet választják nem pedig a tucatcsajokat, mint nálunk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Canon 450 D
Azoknak a nõknek jön be a palik pénze, akik el akarják tartatni magukat és seggük alá akarnak kocsit rakatni...aki meg ilyen nõ, az egy hülye segg és képtelen az önállóságra...na meg kényelmes és rohadtul buta.
Szal nyugi, vannak igényes nõk, akik kifejezetten sértésnek veszik, ha csak ennyit nézel ki belõlük, hogy pénzért vannak palival....legalábbis én nagyon annak venném....pali pénze nélkül is lehetek majd gazdag, érhetek majd el nagyszerû dolgokat, sõt! Képes vagyok saját lábamon megállni! Nekem nem kell semmiféle pénz vagy támogatás! Pfff....már még a gondolat is sértés!
Canon 450 D
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hol voltál eltûnve???
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként milyen filmet forgattok? Szexfilmet? ;)
A galériádban van egy kép ahol a lépcsõn mész fel az IL-14-esre. A mögötted levõ srácot is sztem eredetileg a gép érdekelte, de aztán talált magának sokkal izgisebb témát. :) Ha csaj lennék, valszeg túl rövidnek találnám azt a szoknyát, kedves légikisasszony. ;)
Mellesleg az itteni elsõ hozzászólásban szereplõ hölgy Gyetván Anna, akivel épp filmet forgatunk (ha úgy adódik, egy szobában alszik velem). Jó fej, jó humorú csaj, nagyon bírom, mondjuk életben kicsit máshogy néz ki.
[/cserf][/fülünyúl]
itt a nõvérem van, csak szavazzatok rá..mellesleg az a Zsuzsa...hááát, el tom képzelni smink meg photoshop nélkül..mondjuk a nórin semmi photoshop...és az azért sztem sokat jelent...szavazzatok légyszi!!!!!!!!!!!!!!!és köszi mindenkinek, aki szavazott<#eljen>#eljen><#love12>#love12>!!!!