szépségverseny

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
véletlen találtam egy pályázatot, Magnum (jégkrém) Nõt keresnek, 3 millió a fõdíj <#miaz>
már lehet szavazni hogy ki legyen Miss Video Game :)
poénos, minden csaj írja hogy heti mennyit játszik és hogy melyik a kedvence
vajon magyar van a mezõnyben?

végül két lányra szavaztam, õrá azért mert olyan egyszerûen szép, benne pedig a határozott szépség tetszett
holnap lesz a döntõ, kíváncsi leszek ki nyeri

Tekintsétek meg gyermekem és ha úgy gondoljátok meg ér egy szavazatot, szavazzatok rá a Mira-baby szépségversenyen.

Szavazzni itt lehet: http://www.miraviz.hu/4images/details.php?image_id=92

Elõre is köszönöm a szavazataitokat.

Tisztelettel

Kanti Péter

Üdv antipe!!!!!

atlagember
Szerintem a szépségversenyekrõl ki kellene zárni azokat a csajokat, akik plasztikai sebész útján lettek olyanok amilyenek. Ez szerintem ugyanolyan dopping, mint a sportban a különbözõ tiltott szerek. Ha van pénze valakinek, úgy mégha ronda is egy plasztikai sebész azt csinál belõle, amit csak akar. Ez pedig már nem a teermészetes szépségrõl szól.
Nektek mi a véleményetek róla?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

I.C.ram
Az albán csajszi 17 évesen normálisabb válaszokat tud adni, mint a mi kis szemünk fénye 20 évvel a háta mögött... :D
I.C.ram
A magyar csajszi eléggé suta szegény :D Olvasom az interviewt :D
I.C.ram
Végignéztem az összeset. Nekem az Albán meg a Lebanoni lányka tetszenek a legjobban.

de az Albán a beszteszt.
I.C.ram
Azért a Lebanoni is nagyon szép

I.C.ram
Nézegetem a Miss World versenyzõit.

Albánia eddig a beszteszt!

Albánoknál tényleg a szépet választják nem pedig a tucatcsajokat, mint nálunk.
A Herceg
Akkor jó mert Én is ismerek egyet és imádom............

Sné Zsuzsa
:)

Canon 450 D

Esrohnoil
Ezt egy pasitól hallva egész más jönne le a mondatból. <#miaz>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sné Zsuzsa
hát köszönöm, de hidd el, nem kevés az ilyen nõ, sokat ismerek hál'istennek! :)

Canon 450 D

A Herceg
Maximális tiszteletem Hölgyem!!! Kevés az ilyen Nõ manapság!!!

Sné Zsuzsa
Apám, hogy ti mennyire rosszul vagytok tájékozódva....

Azoknak a nõknek jön be a palik pénze, akik el akarják tartatni magukat és seggük alá akarnak kocsit rakatni...aki meg ilyen nõ, az egy hülye segg és képtelen az önállóságra...na meg kényelmes és rohadtul buta.
Szal nyugi, vannak igényes nõk, akik kifejezetten sértésnek veszik, ha csak ennyit nézel ki belõlük, hogy pénzért vannak palival....legalábbis én nagyon annak venném....pali pénze nélkül is lehetek majd gazdag, érhetek majd el nagyszerû dolgokat, sõt! Képes vagyok saját lábamon megállni! Nekem nem kell semmiféle pénz vagy támogatás! Pfff....már még a gondolat is sértés!

Canon 450 D

Akos 001
az

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Hosszú :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Akos 001
?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kata
akkor csak szimplán nem értetted a kérdésem ;)

[/cserf][/fülünyúl]

Nem, nem szeretem dúrván.

Kata
szereted a horrort és a véres jeleneteket?

[/cserf][/fülünyúl]

Várj elõtte még kerítünk valahonnan egy kamerát :P

Kata
jaj a kis humor haroldok, hogy oda ne rohanjak, mert túl hamar odaérek

[/cserf][/fülünyúl]

mi mást :)

Esrohnoil
Azt. =)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

korhatárost ? :D

Pluskast
Nem olvastad amit írt? Filmet forgat:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sir Quno Jedi
Azé jó dolga van a csajszinak, hogy veled "aludhat"õ...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akos 001
Hy Kata.
Hol voltál eltûnve???

Esrohnoil
Oké, talán nem olyan rövid, fõleg ha ügyesen vigyázol h. leülve se látszódjon több - ahogy azt a mellékelt ábra mutatja. ;)

Kata
Majd elmondom, ha kész lesz. Az a szoknya meg nem olyan rövid ha jobban megnézed, a lépcsõzõs piktúrán pont fújja a szél.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nincs mit -.-

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
Élõben mindenki egy kicsit más.
Egyébként milyen filmet forgattok? Szexfilmet? ;)
A galériádban van egy kép ahol a lépcsõn mész fel az IL-14-esre. A mögötted levõ srácot is sztem eredetileg a gép érdekelte, de aztán talált magának sokkal izgisebb témát. :) Ha csaj lennék, valszeg túl rövidnek találnám azt a szoknyát, kedves légikisasszony. ;)

maozedong
kösz az infókat -.-

Resurrection!

Kata
lol... ki ez a szánalomhegy aki itt reklámozza ezt az oldmenszes izét minden topikban?

Mellesleg az itteni elsõ hozzászólásban szereplõ hölgy Gyetván Anna, akivel épp filmet forgatunk (ha úgy adódik, egy szobában alszik velem). Jó fej, jó humorú csaj, nagyon bírom, mondjuk életben kicsit máshogy néz ki.

[/cserf][/fülünyúl]

Lásd a jó szívem, õ is kapott egy tizest :) Semmi Photoshop, de azért a fénnyel variálhattak rendesen :P

Csak Ákosnak válaszoltam, hogy a lányok terén a pesszimizmus soha sem jó. Gondolom egyetértesz, legalább is remélem :)

http://verseny.oldmans.hu/index.php?a=szavazas&id=838
itt a nõvérem van, csak szavazzatok rá..mellesleg az a Zsuzsa...hááát, el tom képzelni smink meg photoshop nélkül..mondjuk a nórin semmi photoshop...és az azért sztem sokat jelent...szavazzatok légyszi!!!!!!!!!!!!!!!és köszi mindenkinek, aki szavazott<#eljen><#love12>!!!!
fejtsd ki bõvebben!

Az nagyon nem jó, legalábbis ebben az esetben.

hát addig kell nekik egy gazdag trotylit keresni, míg hamvas szépségük levesz mindenkit a lábukról!

Esrohnoil
Tényleg, a modell csajok mikor megcsunyulnak mihez kezdenek? Eltartatják magukat, v. kiállnak a sarokra?

Akos 001
van fantáziája,csak pesszimista

Mert nincs fantáziád :P

Oldal 1 / 2Következő →