Röyksopp
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alpha Male is nagyonjó :o (Y)
ja de azt tudjátok h Balaton Soundon is lesznek az idén júliusban, lehet elmegyek még oda is
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
új albumot is megfogom hallgaatni a közeljövõben <#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A Senior után viszont szerintem újabb több éves leállás következik.. de ne úgy legyen. 😊
Remélem ez az album nagyobb sikert hoz nekik, mint az eddigiek (amire van is esély, hisz a Junior erõsen populárisabb) és nagyobb lendületet kapnak a srácok. 😊
nagy heppinessz lesz a soundon 😊
Remélem a Senior visszatér az atmoszferikus/sejtelmes hangulathoz, ami megvolt az elsõ két lemezen. 😊
Qwerty4
http://www.uploadjockey.com/download/6333849/R_J_14041985_GALAXYTECHNO.rar
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerintem zeneileg profi kidolgozás, a klip pedig nem is lehetne találóbb. <#worship>#worship>
De majd az egész albumról nyilatkozok egészében, miután meghallgattam, egy szám az csak egy szám.
Qwerty4
Happy Up Here' (az elsõ maxi) klipje:
A következõ maxi a The Girl & The Robot c. szám lesz.
A fellépések listája megtalálható a megújult www.royksopp.com weblapon. Sajnos Magyarország nincs köztük.. 😞
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
új album !!!4
Az évek során sokféle stílust hallgattam, az rnb-tõl kezdve a power metalig.
De ez a két albumot semmilyen stílus nem tudta megszorongatni.Mindig atuális volt.Mestermûvek!<#worship>#worship>
Qwerty4
Röyksopp - The Remix Album <2007>2007>
101 - Eple (Black Strobe Remix)
102 - Remind Me (James Zabiela Eighties Ingeborg Mix)
103 - Poor Leno (Silicon Souls Dub Remix)
104 - 49 Percent (Angello & Ingrosso Remix)
105 - What Else Is There (Vitalic Remix)
106 - Sparks (Murk Downtown Miami Remix)
107 - So Easy (So B.H.Q. remix by Derrick Carter)
108 - Remind Me (Someone Else's Radio Remix)
109 - Only This Moment (Alan Braxe And Fred Falke Remix)
110 - 49 Percent (Mandy Remix)
201 - Eple (Fatboy Slim Mix)
202 - Poor Leno (Sander Kleinenberg Mix)
203 - Remind Me (Ernest Saint Laurent Moonfish Mix)
204 - What Else Is There (Jacques Lu Cont Radio Mix)
205 - What Else Is There (Thin White Duke Mix)
206 - Beautiful Day Without You (Rex The Dog Remix)
207 - What Else Is There (Trentemoeller Remix)
208 - Remind Me (Tom Middleton Cosmos Mix)
209 - Eple (Shakedown Remix)
210 - Only This Moment (Headman Remix)
301 - 49 Percent (Ewan Pearson Glass Half Full Remix)
302 - Eple (Boris Dlugosch mix)
303 - 49 Percent (Ewan Pearson Dub Half Empty Remix)
304 - Only this moment (Royksopp's hissige)
305 - Sparks (Roni Size instrumental)
306 - Eple (Bjorn Torske Remix)
307 - 49 Percent (West London Deep -1 Percent Deeper Mix)
308 - Only this Moment (Röyksopp's Forsiketige Massasje)
309 - Beautiful Day Without You (Wighnomy & Robag Whrumes Spekkfakkel Remikks)
310 - Sparks (Mandy remix)
311 - Eple (Boris and Michi's Eplistic-Scratch-Attack)
401 - What Else is There (The Emperor Machine Vocal Version)
402 - Poor Leno (Lazyboy Mix)
403 - Sparks (Losoul Remix)
404 - What Else is There (The Emperor Machine Dub Version)
405 - Poor Leno (Royksopp's Istanbul Forever Take)
406 - Only This Moment (Chab Remix)
407 - Remind Me (Tom Middleton Acid Dub)
408 - What Else is There (Mark Stagg Radio Edit)
409 - Poor Leno (Ravens Dub)
410 - Poor Leno (Jakatta Radio Mix)
411 - Beautiful Day Without You (Cass And Mangan Living Underdog Remix)
http://rapidshare.com/files/75605414/royksopp_-_the_remix_album_CD1.rar
http://rapidshare.com/files/75606592/royksopp_-_the_remix_album_CD2.rar
http://rapidshare.com/files/75606596/royksopp_-_the_remix_album_CD3.rar
http://rapidshare.com/files/75605853/royksopp_-_the_remix_album_CD4.rar
nem saját feltöltés!!
pass:ultimovicio
Melody A.M.-on lévõ verziót nem szeretem, sajnos rádióban is leginkább ezt adják
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A The Understanding jobban sikerült a Melody A.M.-nél, nem mondanám populárisabbnak, mint ahogyan az elõzõ hozzászólásokban láttam.
Ezzel az albummal inkább eltûntek, mint ismertebbé váltak volna, a média alig játszodta, bár örülök, hogy nem került be a sok maszlag zene közé.<#hehe>#hehe><#smile>#smile>
Qwerty4
A kedvenceim tõlük a Triumphant, Remind Me, What Else Is There, Only This Moment<#smile>#smile>
Qwerty4
Csodálkozom hogy ez a Topic haldoklik, egy nagyon profi együttesrõl van szó!! Látom itt alant az "Alpha Male"-t. Hát igen. Az Understanding album gyöngyszeme. Gyönyörûen meg lett csinálva!!
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
próbáld ki...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amik mostanában nagyon bejönnek:
Röyksopp-What Else is There? (Trentemöller Remix)
Röyksopp-49 Percent (Angello & Ingrosso Remix)
Ezek hatására kezdtem el Röyksopp-ot hallgatni és nagyon bejön a zenéjük Különösképpen:
Röyksopp-Only This Moment
Röyksopp-49 Percent
Röyksopp-What Else is There?
Röyksopp-Cireuit Breaker
Röyksopp-Eple
http://www.hosting-media.com/fr/medias/virgin/labels/video/0094631148125-01_07-high.wmv
ezzel abszolút nem tudok egyetérteni.
nemismerek ilyen embert, de lehet hogy valaki csak a vadászt szereti, a kólát nem. próbáltam érdekesen megközelíteni a kérdést, remélem értetted. hallgattam már földhözbaszós számokat amik remixelve voltak, azután meghallgattam az eredetit és elaludtam rajta annyira tucatzene volt.
on.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)
>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)
őőő
szerintem ez fasza! megvan még 4 verzióban ezen kívül.
Eple és Only This Moment is 4 verzióban van meg. Szerintem kellemes zenét nyomatnak. Remixelhetõ zenéket! <#vigyor>#vigyor>
remind me detto. abbol zabiela csinalt egy fasza rmx-et.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"