Röyksopp

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
új album egész jó lett, Happy Up Here, meg a Röyksopp Forever a két kedvencem, utóbbiban fõleg a hegedûk miatt
Alpha Male is nagyonjó :o (Y)

ja de azt tudjátok h Balaton Soundon is lesznek az idén júliusban, lehet elmegyek még oda is

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Csuhai G
<#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

PJack
most találtam rájuk, Melody AM-et hallgatom úgy huszadjára, és bejön a stílusuk 😊
új albumot is megfogom hallgaatni a közeljövõben <#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Csuhai G
"Japan-only" bonus track from the new Royksopp album, Junior:

Röyksopp - Were You Ever Wanted

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Hát a Senior biztos megjelenik még idén. 4 év után 2 album azért nem olyan sok.. 😊
A Senior után viszont szerintem újabb több éves leállás következik.. de ne úgy legyen. 😊

Remélem ez az album nagyobb sikert hoz nekik, mint az eddigiek (amire van is esély, hisz a Junior erõsen populárisabb) és nagyobb lendületet kapnak a srácok. 😊

Hmm...ilyen jól megy nekik ? Gyakrabban fognak jönni az LP-k ? <#smile>

a zseniális Eple kivételével korábban nem voltam oda a Röyksoppért, de nekem az új album nagyon bejön - már vagy 15ször végighallgattam 😊

nagy heppinessz lesz a soundon 😊
Csuhai G
Mint mondták: a Juniort szándékosan kluboknak és bulizóknak csinálták, egyfajta "partyzenének". A Senior csupa "befelé fordulás", mint az elsõ album. 😉

Qwerty4
Nekem nem jön be az új album.Ugyan felismerhetõek a Röyksopp stílusjegyei, de sajnos kevés, a dallamvilág megváltozott, túl könnyed, popos/diszkós lett.
Remélem a Senior visszatér az atmoszferikus/sejtelmes hangulathoz, ami megvolt az elsõ két lemezen. 😊

Qwerty4

Röyksopp - Junior!
http://www.uploadjockey.com/download/6333849/R_J_14041985_GALAXYTECHNO.rar

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Csuhai G
Hatalmas! Fix hogy megyek! <#eljen>

artschiatwork
Röyksopp fellép idén a Balaton Sound-on.

Hááát, szerintem semmi furcsa nincs benne, nekem az elsõ 10 másodperc után beugrott az Eple, utána meg aztán pláne...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Csuhai G
Egy jó hír azoknak, akiknek jobban tetszett a régebbi, vokál nélküli downtempo vonal: A Röyksopp még idén kiadja a Senior nevû albumát, ami a Juniorral ellentétben visszatér a gyökerekhez, a Melody A.M. által kitaposott útra. <#eljen>

Csuhai G
Ilyen vidám számot még nem csinált a Röyksopp, gondolom ezért furcsa. 😊 Egyébként az egész album más, mint az eddigiek, de ez benne a jó. Nem lett volna szerencsés harmadjára is ugyanazt kiadni (mondom ezt úgy, hogy az elõzõ két album a mai napig nagy kedvencem).
Szerintem zeneileg profi kidolgozás, a klip pedig nem is lehetne találóbb. <#worship>

Qwerty4
Nekem nem vmi meggyõzõ ez az új szám, eléggé "diszkós".
De majd az egész albumról nyilatkozok egészében, miután meghallgattam, egy szám az csak egy szám.

Qwerty4

Csuhai G
Másfél perces részletek az új albumon szereplõ számokból

Happy Up Here' (az elsõ maxi) klipje:

A következõ maxi a The Girl & The Robot c. szám lesz.

A fellépések listája megtalálható a megújult www.royksopp.com weblapon. Sajnos Magyarország nincs köztük.. 😞

<#eljen><#eljen><#eljen>

Qwerty4
Na ez jó hír. 😊

Qwerty4

Csuhai G
YEEAAAAHHH! VÉGRE!
új album !!!4

Qwerty4
Asszem nálam a Röyksopp két albuma a legjobb/legmaradandóbb darabok.
Az évek során sokféle stílust hallgattam, az rnb-tõl kezdve a power metalig.
De ez a két albumot semmilyen stílus nem tudta megszorongatni.Mindig atuális volt.Mestermûvek!<#worship>

Qwerty4

<#worship> köszi

(csak ha vkinke kell az egséz)
Röyksopp - The Remix Album <2007>

101 - Eple (Black Strobe Remix)
102 - Remind Me (James Zabiela Eighties Ingeborg Mix)
103 - Poor Leno (Silicon Souls Dub Remix)
104 - 49 Percent (Angello & Ingrosso Remix)
105 - What Else Is There (Vitalic Remix)
106 - Sparks (Murk Downtown Miami Remix)
107 - So Easy (So B.H.Q. remix by Derrick Carter)
108 - Remind Me (Someone Else's Radio Remix)
109 - Only This Moment (Alan Braxe And Fred Falke Remix)
110 - 49 Percent (Mandy Remix)

201 - Eple (Fatboy Slim Mix)
202 - Poor Leno (Sander Kleinenberg Mix)
203 - Remind Me (Ernest Saint Laurent Moonfish Mix)
204 - What Else Is There (Jacques Lu Cont Radio Mix)
205 - What Else Is There (Thin White Duke Mix)
206 - Beautiful Day Without You (Rex The Dog Remix)
207 - What Else Is There (Trentemoeller Remix)
208 - Remind Me (Tom Middleton Cosmos Mix)
209 - Eple (Shakedown Remix)
210 - Only This Moment (Headman Remix)

301 - 49 Percent (Ewan Pearson Glass Half Full Remix)
302 - Eple (Boris Dlugosch mix)
303 - 49 Percent (Ewan Pearson Dub Half Empty Remix)
304 - Only this moment (Royksopp's hissige)
305 - Sparks (Roni Size instrumental)
306 - Eple (Bjorn Torske Remix)
307 - 49 Percent (West London Deep -1 Percent Deeper Mix)
308 - Only this Moment (Röyksopp's Forsiketige Massasje)
309 - Beautiful Day Without You (Wighnomy & Robag Whrumes Spekkfakkel Remikks)
310 - Sparks (Mandy remix)
311 - Eple (Boris and Michi's Eplistic-Scratch-Attack)

401 - What Else is There (The Emperor Machine Vocal Version)
402 - Poor Leno (Lazyboy Mix)
403 - Sparks (Losoul Remix)
404 - What Else is There (The Emperor Machine Dub Version)
405 - Poor Leno (Royksopp's Istanbul Forever Take)
406 - Only This Moment (Chab Remix)
407 - Remind Me (Tom Middleton Acid Dub)
408 - What Else is There (Mark Stagg Radio Edit)
409 - Poor Leno (Ravens Dub)
410 - Poor Leno (Jakatta Radio Mix)
411 - Beautiful Day Without You (Cass And Mangan Living Underdog Remix)

http://rapidshare.com/files/75605414/royksopp_-_the_remix_album_CD1.rar
http://rapidshare.com/files/75606592/royksopp_-_the_remix_album_CD2.rar
http://rapidshare.com/files/75606596/royksopp_-_the_remix_album_CD3.rar
http://rapidshare.com/files/75605853/royksopp_-_the_remix_album_CD4.rar
nem saját feltöltés!!
pass:ultimovicio

jah, hogy ez is remix, jobb mint az album verzió

Remind Me animációs klipes változat (nem az autó) melyik albumon van?
Melody A.M.-on lévõ verziót nem szeretem, sajnos rádióban is leginkább ezt adják

Über király a zene!

Itt van jó pár jó rapidshare-s linkóci albumokhoz, remixekhez.

_Atti_
nemtom hogy csináltam de megtetszett, még nemtudnám megmondani melyikek tetszenek a legjobban de már ráraboltam mindkét albumra😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tényleg jó számai vannak, most adták fix.tv-n

legjobbak: So Easy, Eple, Poor Leno, Remind Me, Triumphant, Only this Moment, 49 Percent, Sombre Detune, What Else is There?, Circuit Breaker, Tristesse Globale. <-- bár most így nézve elég sokat felsoroltam 😉

Qwerty4
Illetve kedvenceim folytatás:So Easy, Someone Like Me, Circuit Breaker.<#eljen>
A The Understanding jobban sikerült a Melody A.M.-nél, nem mondanám populárisabbnak, mint ahogyan az elõzõ hozzászólásokban láttam.
Ezzel az albummal inkább eltûntek, mint ismertebbé váltak volna, a média alig játszodta, bár örülök, hogy nem került be a sok maszlag zene közé.<#hehe><#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Nekem nagyon bejön.<#eljen>
A kedvenceim tõlük a Triumphant, Remind Me, What Else Is There, Only This Moment<#smile>

Qwerty4

Buskiller
Röyksopp - What Else Is There(Thin White Duke rmx) Ha még ezt nem hallottátok, kötelezõ!!! Csakúgy mint az Only This Moment(Chab rmx)!!

Csodálkozom hogy ez a Topic haldoklik, egy nagyon profi együttesrõl van szó!! Látom itt alant az "Alpha Male"-t. Hát igen. Az Understanding album gyöngyszeme. Gyönyörûen meg lett csinálva!!

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

Amse
nem jönnek valamelyik fesztiválra idén?

Nusi
Ismerem, jó szám <#eljen>

Matthew Prosac
Röyksopp - Eple (Shakedown remix)
próbáld ki...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nusi
Hali!

Amik mostanában nagyon bejönnek:

Röyksopp-What Else is There? (Trentemöller Remix)
Röyksopp-49 Percent (Angello & Ingrosso Remix)

Ezek hatására kezdtem el Röyksopp-ot hallgatni és nagyon bejön a zenéjük Különösképpen:

Röyksopp-Only This Moment
Röyksopp-49 Percent
Röyksopp-What Else is There?
Röyksopp-Cireuit Breaker
Röyksopp-Eple

Le is töltheted:

http://www.hosting-media.com/fr/medias/virgin/labels/video/0094631148125-01_07-high.wmv
Zúzmara
Váá tökjótökjó😊)

>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)

Zúzmara
Van klipje a What else is there?-nek😊)) És tök jó -.-

Matthew Prosac
off:
ezzel abszolút nem tudok egyetérteni.
nemismerek ilyen embert, de lehet hogy valaki csak a vadászt szereti, a kólát nem. próbáltam érdekesen megközelíteni a kérdést, remélem értetted. hallgattam már földhözbaszós számokat amik remixelve voltak, azután meghallgattam az eredetit és elaludtam rajta annyira tucatzene volt.
on.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Zúzmara
Émmeg úgyvagyok h egy zene vagy jó ahogy van, v úgyszar ahogy van és nenyúljunkhozzá immár😄 😊) De nemvagyunk egyformák..😊)) *szeret pár remixet nemazé, sry*

Matthew Prosac
szerintem is az <#miaz>. depeche mode is ilyen nálam...

Zúzmara
Háhogggyajó búbánatba ne érteném mozstmár... <#wilting><#zavart1> Hát ez tök egyértelmû.

Matthew Prosac
mert alapesetben teccik a számok vocalja és nálam sokat dob rajta ha 4/4-es alap van alatta (vagy breakbeat). értve? szeretem a vocal-os elektronikus zenét. ilyen egyszerû.

Zúzmara
Az mérjó, ha remixelhetõ? :$

king13
Only This Moment, 49% Angello & Ingrosso rmx, What Else Is There Trentemoeller rmx, ezek mindenképpen bejönnek 😊

őőő

Matthew Prosac
Röyksopp - 49 Percent (West London Deep 1 Percent Deeper mix)
szerintem ez fasza! megvan még 4 verzióban ezen kívül.
Eple és Only This Moment is 4 verzióban van meg. Szerintem kellemes zenét nyomatnak. Remixelhetõ zenéket! <#vigyor>

Narcotic Syntax
poor leno eredetiben is meg s.kleinenberg rmx-ben is igen fullos.
remind me detto. abbol zabiela csinalt egy fasza rmx-et.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Most láttam a The Understanding albumról az új klippet, a What Else Is There-t. Nekem nagyon bejön. Nektek mi a véleményetek?
Zúzmara
a Flyerzz-ben most lehet Röyksopp cuccokat nyerni.. csak én spec sajnálom a megfejtés elküldésére a 240 HUF+ Áfá-t😄:d