Savage 2
Oldal 1 / 7Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Savage Resurrection
Ezzel a játékkal mi a helyzet?
Ezzel a játékkal mi a helyzet?
Free to play lett, még jó hogy nem vettem meg
Hopp, felújították a játékot ! Nem is tudtam, csak a steam várólista feldobta. Most akciós is.
http://store.steampowered.com/app/366440/
http://store.steampowered.com/app/366440/
Csövi.
Válts billentyûzetkiosztást (Alt+Shift+F1 vagy Alt+Shift+F2), akkor angolon már be tudod írni (Shift+2).
Ilyen kis idióta szegény :-D
Válts billentyûzetkiosztást (Alt+Shift+F1 vagy Alt+Shift+F2), akkor angolon már be tudod írni (Shift+2).
Ilyen kis idióta szegény :-D
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Sziasztok!
Letöltöttem a Savage 2- t, de nem tudok létrehozni accountot, mert nem tdom beírni az emailcímnél, hogy kukac és a végén egy kódot is kér, de azt nem tudom honnan szerezzem. Ez egy ingyenes játék nem?
Letöltöttem a Savage 2- t, de nem tudok létrehozni accountot, mert nem tdom beírni az emailcímnél, hogy kukac és a végén egy kódot is kér, de azt nem tudom honnan szerezzem. Ez egy ingyenes játék nem?
Sorry az offért meg a triple postért csak meg van szokva, hogy tudok szerkeszteni.
Nagy kár, hogy most, ha lenne is kedvem(ami amúgy van is ..., persze miért is ne most lenne), akkor sem lenne idõm.
Jófajta BME nem arról híres, hogy olyan sok szabadidõt biztosít a hallgatóinak.
Jófajta BME nem arról híres, hogy olyan sok szabadidõt biztosít a hallgatóinak.
Van, van single része, de az csak amolyan gyakorlásra jó.
Ez egy multi-player játék és nem tudsz benne máshogy élvezetet találni.
Ez egy multi-player játék és nem tudsz benne máshogy élvezetet találni.
ennek van single része, vagy csak multis ?
😄
Bizony az. Fõleg, ha vannak másfél(kb) éve lejárt, de még mindig mûködõ rúnáid XD.
Bizony az. Fõleg, ha vannak másfél(kb) éve lejárt, de még mindig mûködõ rúnáid XD.
NakedSnail jelenti, hogy Prime account-tal sokkal könnyebb az élet...
Nah, asszem ez lesz az: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1125654680&no=250
De, ha ezután a hsz után szemezgetsz, akkor biztos találsz még 1-2 leírás szerûséget.
De, ha ezután a hsz után szemezgetsz, akkor biztos találsz még 1-2 leírás szerûséget.
Uhh, már olyan régen nem írt ide senki, hogy majdnem elfelejtettem a jelszavam 😊.
Tudtommal nincs ilyen leírás oldal vagy hasonló(a tudtom az kb 1-1.5 éves), de van ezen a forumon egy hsz, ami frankón leírja a dolgokat.
Ha megtalálom dobom a linket.
Tudtommal nincs ilyen leírás oldal vagy hasonló(a tudtom az kb 1-1.5 éves), de van ezen a forumon egy hsz, ami frankón leírja a dolgokat.
Ha megtalálom dobom a linket.
Hali
Tudna nekem valaki linkelni egy leírást (magyarul) hozzá?
köszi
Tudna nekem valaki linkelni egy leírást (magyarul) hozzá?
köszi
Valahogyan biztos részt vesz a pontszámításban.
Assist az azért létezik, hogy megérje segíteni. Ha nem lenne mindenki csak a killing blow-ra menne rá, ami rossz lenne ugyebár.
Assist az azért létezik, hogy megérje segíteni. Ha nem lenne mindenki csak a killing blow-ra menne rá, ami rossz lenne ugyebár.
Üdv Mindenkinek!
Egy újabb kérdés: - ha játszok, felül elsõnek írja hogy hányat öltem, másodjára hogy hányszor haltam meg, harmadjára pedig hogy hány ölésben segítettem be.
Ez az utóbbi miért jó nekem? Számít ez valamit?
Egy újabb kérdés: - ha játszok, felül elsõnek írja hogy hányat öltem, másodjára hogy hányszor haltam meg, harmadjára pedig hogy hány ölésben segítettem be.
Ez az utóbbi miért jó nekem? Számít ez valamit?
Amelyik eszembe jut szökõévenként egyszer. Legyen mondjuk a "kozik". Ha tényleg jössz játszani, az baró, mert én is hosszú kihagyás után vagyok.
SG-s adataim közt van mindenféle elérhetõség, keress meg. ;-)
SG-s adataim közt van mindenféle elérhetõség, keress meg. ;-)
Most melyik néven játszol?
Mostanában többször gondoltam rá, hogy megnézem mennyit változtattak rajta. Lehet benézek a hétvégén két-három "pofonért".
Mostanában többször gondoltam rá, hogy megnézem mennyit változtattak rajta. Lehet benézek a hétvégén két-három "pofonért".
Az a nagy baj, hogy szerintem már nem tudok játszani. XD Meg nincs is most kedvem szevidzsezni.
Legutóbb még hozzáadódott. Menjünk savage-elni, naaaa, apuuuuu.
Amit Filder említett: Heroes of Newerth
HoN
Egyenlõre beta és meghívós. Nekem már sajna elfogyott, de tapasztalataim szerint nem nehéz szerezni.
Igen, akik ismernek felteszik a kérdést: csináltál még magadnak felhasználót? Igen, csináltam XD.
HoN
Egyenlõre beta és meghívós. Nekem már sajna elfogyott, de tapasztalataim szerint nem nehéz szerezni.
Igen, akik ismernek felteszik a kérdést: csináltál még magadnak felhasználót? Igen, csináltam XD.
HoN ? Az mi ?
Jajj, de nem szeretem sg-ben, hogy nincs edit. Azthittem hirtelen, hogy a másik F-betûsnek írok(bocsi), de te tudod, hogy milyen csend van itt mostanság. Offoljunk, ha nincs más majd XD.
Húú, hát itt már nagggyon régen nem volt semmi és én mindig néztem 😞.
Apropó, bár én már nagyon rég nem játszottam tudtommal, amit malphassal ölsz az nem adódik a souljaidhoz, mivel az hp-ba megy. Vagy elfelejtettem/változott?
Amúgy a rúnák is megérik, ha jól csinálod/szerencséd van. Pölö nekem van kettõ fazsa kis rúnám, ami még mindig megvan. Habár már elvileg majd egy éve nem kellene lenniük XD.
HoN meg szerintem majdnem olyan élvezetes, mint a savage csak az tetszik osztálytársaimnak is(nem szeretik savaget 😞(() szóval azt játszom is. Behemoth, légiós, maliken, predator, tempest ... sok hõs van savage-bõl ott. Jófajta 😄.
Apropó, bár én már nagyon rég nem játszottam tudtommal, amit malphassal ölsz az nem adódik a souljaidhoz, mivel az hp-ba megy. Vagy elfelejtettem/változott?
Amúgy a rúnák is megérik, ha jól csinálod/szerencséd van. Pölö nekem van kettõ fazsa kis rúnám, ami még mindig megvan. Habár már elvileg majd egy éve nem kellene lenniük XD.
HoN meg szerintem majdnem olyan élvezetes, mint a savage csak az tetszik osztálytársaimnak is(nem szeretik savaget 😞(() szóval azt játszom is. Behemoth, légiós, maliken, predator, tempest ... sok hõs van savage-bõl ott. Jófajta 😄.
Ezek még inkább "csak" az élet elsõ jelei.
Bár a lottószámokat tudnám így elõre, mint azt, hogy figyelitek a topikot.<#wink>#wink>
Bár a lottószámokat tudnám így elõre, mint azt, hogy figyelitek a topikot.<#wink>#wink>
ÁÁÁÁÁ élet itt is!!!! Mindjárt jövök olvasni csak eszek.
De jó!
De jó!
Szerencsémre korrekt skillfactorral közlekedem, úgyhogy ezt mindig magamnak kezelem. Van, hogy elfelejtem, de akkor is elég egyszer szólni.
Fasza kis backstab hadmûveletre szoktam vinni a csapatom, ha lehet.
Fasza kis backstab hadmûveletre szoktam vinni a csapatom, ha lehet.
Beginner szerveren a squad leaderek is gyakran elfelejtik hogy mi a legfõbb dolgok : lerakni a spawn portáljukat. Irgalmatlan nagy taktikai elõny ha lerövidítjük az utánpótlásvonalat.
Sõt, életedben egyszer. Meg a két plusz item slot sem hátrány. Ha legalább 10 órát játszol vele, akkor már megéri a premium account, nyújt annyival több játékélményt. Meg igen, rohadt idegesítõ, amikor malphasként levadászol vagy 15 fószert, melléraksz még 5-öt, de nem tudsz még egyszer átalakulni. Igazából a csapatoddal is kikúrás, hogyha le vagy korlátozva. Mert ugye ez csapatjáték.
Amikor viszont tényleg nem kell: ha folyamatosan commander-kedsz. De érdemes váltogatni (ha szeretsz commander lenni), mindkét poszton jobb vagy, ha látod a túloldalról, milyen balfaszságokat lehet csinálni. Valamint fontos a folyamatos kommunikáció. Ha lehet, mikrofon, ha nem, akkor gyors gépelés plusz térképre rajzolás.
Amikor viszont tényleg nem kell: ha folyamatosan commander-kedsz. De érdemes váltogatni (ha szeretsz commander lenni), mindkét poszton jobb vagy, ha látod a túloldalról, milyen balfaszságokat lehet csinálni. Valamint fontos a folyamatos kommunikáció. Ha lehet, mikrofon, ha nem, akkor gyors gépelés plusz térképre rajzolás.
Jelen pillanatban 2 db 42 fõs beginner szerver folyamatosan szinte fullosan fut - legalábbis este 6-tól éjfélig. Franc se tudja, picit mintha visszatért volna a Community.
Tegnap este aztán rájöttem hogy mi a Primal account nagy elõnye : hiába volt 40+ soul-om elraktározva, nem tudtam kétszer egymás után Malphassá változni, mert a sima accal csak egyszer lehet egy típussal nyomulni...
Tegnap este aztán rájöttem hogy mi a Primal account nagy elõnye : hiába volt 40+ soul-om elraktározva, nem tudtam kétszer egymás után Malphassá változni, mert a sima accal csak egyszer lehet egy típussal nyomulni...
Hááát, sok gyakorlással azért nem is volt olyan nehéz eljutni arra a szintre, hogy "gyilkológéppé" válj.
Tény, én egy éve hagytam abba, s nem tudom azóta mi változott.
De az kétségtelen, hogy az ezen a fórumon kommentelõk között is van aki egy-egy jobb meccsen többször is át tudott alakulni akár malphassá.
Szerintem hamarosan benéznek a többiek is, s majd õk is elmodják a véleményüket. Még magyar klánt is alakítottunk. A fontosabb adatai itt vannak a topicban.
Az biztos, hogy nagyon szórakoztató, mikor én toltam kevesen játszották (lehet hogy pont ezért lett ingyenes), s baromi nehéz volt egy-egy meccset összehozni. Ráadásul szinte mindig volt néhány igazi profi.<#vigyor0>#vigyor0>
Alkalmanként összességében többet vártam a feléledésre, mint amennyit a pályán voltam.
más
Ugyanez a csapat készítette (készíti) a Heros of Newereth címû játékot is (egy DoTA adaptáció), s megtalálhatók benne a Savage 2 karakterei, talán a hellborne unitok is.
Tény, én egy éve hagytam abba, s nem tudom azóta mi változott.
De az kétségtelen, hogy az ezen a fórumon kommentelõk között is van aki egy-egy jobb meccsen többször is át tudott alakulni akár malphassá.
Szerintem hamarosan benéznek a többiek is, s majd õk is elmodják a véleményüket. Még magyar klánt is alakítottunk. A fontosabb adatai itt vannak a topicban.
Az biztos, hogy nagyon szórakoztató, mikor én toltam kevesen játszották (lehet hogy pont ezért lett ingyenes), s baromi nehéz volt egy-egy meccset összehozni. Ráadásul szinte mindig volt néhány igazi profi.<#vigyor0>#vigyor0>
Alkalmanként összességében többet vártam a feléledésre, mint amennyit a pályán voltam.
más
Ugyanez a csapat készítette (készíti) a Heros of Newereth címû játékot is (egy DoTA adaptáció), s megtalálhatók benne a Savage 2 karakterei, talán a hellborne unitok is.
Én még a savage1-el játszottam pár kört régen és most találtam rá a játékra, és tök jól elvagyok vele... Amúgy a Hellbourne-öknél a lélek a szûk keresztmetszet, most gondold el 20 lelket egy malfashoz nem egyszerû összekaparni.
Szia,
A játék legalább másfél éve ingyenes.
Egyébként a prime account sem túl húzós, egyszeri 10 dollár (najó 9,99), igaz ezzel korábbi meccseket tudsz letölteni és megnézni. (Lehet tanulni belõlük.)
Ráadásul nincs korlátozva, hogy egy meccsen belül hányszor alakulsz át hellborne unittá (már persze, ha elég lelket gyûjtöttél össze).
A játék legalább másfél éve ingyenes.
Egyébként a prime account sem túl húzós, egyszeri 10 dollár (najó 9,99), igaz ezzel korábbi meccseket tudsz letölteni és megnézni. (Lehet tanulni belõlük.)
Ráadásul nincs korlátozva, hogy egy meccsen belül hányszor alakulsz át hellborne unittá (már persze, ha elég lelket gyûjtöttél össze).
Nem tudom mindenkinek tiszta e a dolog, de a Savage 2 ingyenessé vált.
Átalakították a játékot, ingyen letölthetõ és játszható, csupán néhány szolgáltatásért - mint például a player statok nézegetése - kell fizetni, illetve +2 item slotot vásárolhatsz az inventorydhoz ha prime accountot veszel. Egyik sem olyan mértékû elõny, amit egy ügyes játékos ne tudna legyõzni.
Javaslom mindenkinek hogy töltse le és nézze meg a játékot, Én már jópár estét elszórakoztam vele!
Átalakították a játékot, ingyen letölthetõ és játszható, csupán néhány szolgáltatásért - mint például a player statok nézegetése - kell fizetni, illetve +2 item slotot vásárolhatsz az inventorydhoz ha prime accountot veszel. Egyik sem olyan mértékû elõny, amit egy ügyes játékos ne tudna legyõzni.
Javaslom mindenkinek hogy töltse le és nézze meg a játékot, Én már jópár estét elszórakoztam vele!
Mármint hangosság terén. Amúgy mind2 nagyon jó.
Jaja azt is néztem, az jobb is.
Kösz!
Igen, halk lett, a második részre már orvosoltuk.
Igen, halk lett, a második részre már orvosoltuk.
Elsõt megnéztem. Jó lett bár szerintem halk a szinkron egy kicsit.
O MÁJ GÁD! Valaki írt ide!
Tuti megnézem és kösz, hogy informáltál!
Tuti megnézem és kösz, hogy informáltál!
Üdv!
Készülõben az elsõ Savage 2 machinima sorozat!
(a jó hír: magyarul is elérhetõ!)
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/user/WandTCorporation
Készülõben az elsõ Savage 2 machinima sorozat!
(a jó hír: magyarul is elérhetõ!)
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/user/WandTCorporation
Helyes, helyes, továbbra is fel tudom ajánlani, hogy aki megtalál csevegõn, az el tud rángatni játékra is.
Köszi a linket (így 2 hónap után 😄 ) meg is néztem, nagyjából már értem.
Bár az eredetihez képest kissé átvariálták, csak néztem, mik azok a pokolszülemények 😄 Meg a frissítéskor kitörlõdött a jelszavam, most értem rá "feltörni" 😄 Új játékos nevet a hiányzó kukac miatt nem tudtam csinálni. Talán most tudok egy kicsit játszani.
Bár az eredetihez képest kissé átvariálták, csak néztem, mik azok a pokolszülemények 😄 Meg a frissítéskor kitörlõdött a jelszavam, most értem rá "feltörni" 😄 Új játékos nevet a hiányzó kukac miatt nem tudtam csinálni. Talán most tudok egy kicsit játszani.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Hali!
Valakinek nem kell fél áron a game?
Írjon privit.
Valakinek nem kell fél áron a game?
Írjon privit.
arra mondjuk ts, vagy ventrillo én az x-firet azért kérdeztem, mert ugye lehet látni rajta ki mit csinál, stb
Jah és Filder kösz a választ a pm-re. Szval jöhet pm, ha valakit érdekel.
Jah és Filder kösz a választ a pm-re. Szval jöhet pm, ha valakit érdekel.
Nem, nem kell hozzá. De van, aki szerint kényelmesebb úgy pofázni, mint a beépített lehetõségen keresztül. Tegyük hozzá valaha egyszer végre belépnénk legalább hárman egy szerverre (istenem de szép lenne), akkor hasznos, ha tudunk a többi játékos kihagyásával pofázni egymás közt.
Lehet küldeni privát üzenetet. 😊
Ööö, a Savage-hoz kell az Xfire? (Egyszerûen csak kiváncsiság.)
Ööö, a Savage-hoz kell az Xfire? (Egyszerûen csak kiváncsiság.)
vkinek van innen x-fireja?
nem akarom itt közzé tenni, de ha valakit érdekel írjon rám e-mailban vagy nemtom van-e itt pm
bocsika ha olvashatatlan gyorsan írtam 😛
nem akarom itt közzé tenni, de ha valakit érdekel írjon rám e-mailban vagy nemtom van-e itt pm
bocsika ha olvashatatlan gyorsan írtam 😛
Mondjuk ha skill factort nézünk, akkor jobb vagy nálam, de amúgy a taktikázás meg jó helyen való megjelenés, bázis backstabek miatt kurva hasznos embernek tartom magam :-D
Ott szoktam lenni, ahová épp pont kell ember. Imádom, amikor egyedül megrohanom a bázist és ezzel 3-4-5 ellenfelet tudok hazaugrásra késztetni, aztán már miénk is az exp, mire levernek :-D
Ott szoktam lenni, ahová épp pont kell ember. Imádom, amikor egyedül megrohanom a bázist és ezzel 3-4-5 ellenfelet tudok hazaugrásra késztetni, aztán már miénk is az exp, mire levernek :-D
Elõször gondolom, ha játszotok együtt valami olyasmi lesz, hogy kozik, ha ellened van jól elgatyáz XD Gondolj arra, hogy anno ugyanez volt vele is csak én voltam az elgatyázó 😄 és most jobb is, mint én! Lehet ez most mind hülyén hangzott csak arra akartam utalni, hogy egy kis gyakorlás és bármi elképzelhetõ. Mert sajnálom, hogy sokan nehéznek találják a játékot 😞
Oldal 1 / 7Következő →