Yo-Yo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3v3rland
Ezt a yoyo-t igazán nem ismerem, de szerintem a yoyo-k a duncan és fõként a YoyoJam-nél kezdõdnek. Ott is lehet olcsón, kezdésnek megfelelõket venni.
Amúgy ezek hasznos oldalak:
MasterMagic
Yoyoing

Unleash Your Inner Monkey

Helló!
Most vettem egy yoyot..
Még sose yoyoztam komolyan csak ugy néha föl-le :)
De most vettem egy triple action active people yoyot 3090 ér ééés most nem tom mi van mert adnak hozzá cd t de azon csak videok vannak éés én nem tok annyira yoyozni...
Azt sse tudomn most mien re rakjam a yoyot mert van szabad fixed axle meg automata mód, kapcsoloval lehet váltani...
Nincs valami oldal ahol SZÖVEGGEL elmagyaráázzák mit hogy mert azt szart sem én hogy megnézek egy videot amin 2x er megcsinál egy trükköt...

<#gun>
Olcsóvér
csá
szerintetek a bigben az jó?

Acer Aspire one

torque12
van 1 eladó yomega yoyo-m! [email protected] az imélcimem!

Sziasztok!

Kezdõ vagyok, de tudok már trükköket...nem tud valaki egy olyan honlapot ahol kezdö yoyo-s trükkök vannak? Meg még az is hogy mikor érdemes megvennei a HSPIN Pyro-t? Azt mire jó használni?

bye<#help>

csá mindenki én most vettem egy Flying Squirel yo-yot sztem naon király kezdésnek ez is tökéletes...<#alien><#integet2><#felkialtas><#hehe>
Fhzero maximális zsinortrükkökre és természetesen a freehandre nekem is iylen van nekem nagyon zsir
Tmacy
szeritnem egy Duncan Freehand Zero tökéletes kezdésnek!
és az ebben az árkategóriában van.

Jaffa 2843
Csá! nem tud valaki ajánlani egy normális yo-yot kb. 5000-6000 Ft körül. Nemtudom milyet vegyek

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

McGrady
sok sikert, adj neki :)

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
Holnap Országos Bajnokság!!!!
Je mindneki kívánjon sok sikert az amatõr kategóriában való részvételemhez :DDDDDDDDDDD
nah Peace! :)

Tmacy
November 12-én Budapesten Országos Yo-Yo Verseny!
Szereettel várunk mindekit!

McGrady
királyul néz ki <#eljen>

Kuss!-magyarázta.

Tmacy
kapsz hozzá madzagot is,de ha megkéred az eladót hogy tegyen hozzá pár madzagot akkor adnak még(100 forint egy madzag)

még nem...
télleg ahogy megvesszük kapunk hozzá kötelet is vagy csak magát a jojót??

... got nothin to share with you...

Tmacy
sziasztok!
tegnap megvettem az uj yo-yom!(edig yo-yoztam azért nem ritam :) )
egy hybrid hitman,ezüst-zöld kiadásban internetes képen igy néz ki a yo-yo:

Nekem nagyon bejön eszméletlen jó! a Patriot meg ez más dimenzió!
Laliking megvetted már a yo-yod?

Tmacy
nemnagyon tudok róla semmit,de biztos jó

bár én még nem tom milyen "különleges" tulajdonsága van a leendõ jojómnak :)
te tudsz rolla vmit??

Tmacy
az nem rossz,mondjuk én a duncaneket nemigazán kedvelem,a yoyojam gyártja a legjobb yo-yokat(véleményem szerint)

én duncan profire-t szemeltem ki magamnak!!

Tmacy
hát ugy döntöttem veszek egy Hitman-t,Johnnie DelValle fejlesztette ki,nagyon jó yo-yo.Remélem nem bánom meg.

GAthersw
Hát én mondom azóta nem foglalkoztam vele egyáltalán szóval nem vágom az új Yo-Yo-kat, szerintem te is tégy úgy nyugodtan mint ahogy azt tanácsoltad, Attila biztos segít :)

01110000 01110010 00110000

cement
kb :DDD

respect to the man in the ice cream van

Yoyo
Csak a nikkem az;)

Tmacy
szerintem hivd fel és beszéld meg az attilával hogy milyen yo-yot szeretnél venni meg hogy az mennyibe kerül..és akkor megis tudod rendelni tõle telefonon...

Ez olyan teren gizdazos dolog mint a babzsakrugdosas par eve? ;D

hogyan lehet postán rendelni a yo-yo.hu-ról?
emailtírik nekik vagy felhívom õket?????

Tmacy
hát még kezdõ vagyok :)
ilyen double or nothing,trapézból próbálok valamit csinálni(pl. szúszájd,alloy oops stb.),braintwister,meg háromszöges trükkök(split buttom mount-ból)
de még nagyon kezdõ vagyok..most tanulgatok
amugy értesz valamennyire a mostani yo-yokhoz?(ugy értem h segiteni tudnál-e a választásban)

GAthersw
Jah 2 és fél éve volt egy Matrixxom de már nagyon régen nem használtam :) Milyen trükköket nyomsz?

Tmacy
hát végülis nanak is lehet mondani

McGrady
jah kb.
sztem tök jó csak én nem értek hozzá :)

Kuss!-magyarázta.

tigeroo
miez, egy új extrém sport?..:l
Tmacy
látom te valamennyire értesz ehhez.Yo-yozol?

Tmacy
mondjuk a Patriot az csak fél/1 percig pörög mert mûanyag,de vannak olyan yo-yok aminek fémnehezék van a szélén és igy nehezebb és tovább lenntmarad,de az drágább.

WOW!

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tmacy
ez nem oylan yo-yo ami ha ledobod feljön hanem ha ledobod pörög 2 percig és közben trükköket csinálsz a madzaggal...
egy Patroit olyan 6000 ft körül van és a www.yo-yo.hu oldalról lehet rendelni,meg venni is lehet.

McGrady
megfojtotta a zsinórral :DD

Kuss!-magyarázta.

Met
valakinek szétvered vele a fejét?:)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Duddits
Ilyennel lehetet játszani a Szigeten! Marha jó!

McGrady
:DDD

Kuss!-magyarázta.

Laky
10-20 usd?? atyám <#wilting>

amúgy nekem is van, és néha egész jól le tudom rajta vezetni a feszültséget xD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sickness
nemek is van yo-yom és világít is.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

reménytelen
Minden ami a Yo-Yo-val kapcsolatos?

Akkor Neoton família!!! <#idiota>
az biztos ;) hajrá, nyerjünk versenyeket, világbajnokság!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GAthersw
Csak nehogy így járj :DDDD

GAthersw
Itt találsz pár videót (ajánlom figyelmedbe az enter 2005-t illetve egy rakat trükk részletes leírását.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BUDA > miskolc.

dodgecharger
jó-jó..

See Your Local Dodge Dealer

McGrady
hát nem :D
gondolom ez a topik a haladó szinten yo-yozoknak készült:)

Kuss!-magyarázta.