Parappa The Rapper
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem a Big szam teccik es megvagyok erte orulve.
Nincs meg valakinek mp3-masba? Az az a jelenet amikor osszezsugorodnak 😄
Nincs meg valakinek mp3-masba? Az az a jelenet amikor osszezsugorodnak 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem csak a 2 van meg. Iszonyat jó a játék. Azok a lények, nagyon el lettek találva. Egyik kedvencem az a kung-fu-zós hagyma, vagy mi - már elég régen nyomtam. 😊
Asszem 5k volt a teszkóban. Mostanában is szokott lenni belõle hasonló árfekvésben.
Parappa Rulez!
Asszem 5k volt a teszkóban. Mostanában is szokott lenni belõle hasonló árfekvésben.
Parappa Rulez!
gamertag: kenobita
😄
Te de annyira el van talalva a zene hozza es a kepi vilag hogy az valami fenomenalis. En nem ertem miert nem csinalnak tobb ilyen jatekot?
Te de annyira el van talalva a zene hozza es a kepi vilag hogy az valami fenomenalis. En nem ertem miert nem csinalnak tobb ilyen jatekot?
Nekem csak egy demo van, de elhatároztam, hogy ha véletlenül meglátom valahol, akkor megveszem, mer' baromi jópofa.
cook those burgers, don't forget the cheese
[] [] /\ [] [] O
😄
cook those burgers, don't forget the cheese
[] [] /\ [] [] O
😄
www.youtube.com/aabyssx
Na most kaptam kezhez az elso es masodik reszt Ps2-re es hat el vagyok toluk ajulva. A jatek lenyege hogy zenere kell nyomgatni a gombot. Igaz a story kicsit idetlen de a ZENE az valami FENOMENALIS!
Szerintem ez a jatek mindekinek teccet aki jaccot vele csak nem akarja bevallani 😄
Ezuton is kerem a fanokat hogy ha esetleg meg lenne valakinek a Parappa The Rapper 2 bol a 3-mas palya zeneje aszem BIG a neve (ott amikor a hangyaval nonek es zsugorodnak ossze) az agyon mar egy linket mert attol el vagyok szalva 😄
Jah es halottam les 3-mas resz hamarosan.
Szerintem ez a jatek mindekinek teccet aki jaccot vele csak nem akarja bevallani 😄
Ezuton is kerem a fanokat hogy ha esetleg meg lenne valakinek a Parappa The Rapper 2 bol a 3-mas palya zeneje aszem BIG a neve (ott amikor a hangyaval nonek es zsugorodnak ossze) az agyon mar egy linket mert attol el vagyok szalva 😄
Jah es halottam les 3-mas resz hamarosan.