gyerekzsúr 0-18évig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyerekeket egyre nehezebb manapság elkábítani, elvarázsolni. Akiket úgy nevelnek, hogy szinte mindent megkapnak egész életükben, sajnos nem szívesen állnak be játszani, a legnehezebb õket rávenni a részvételre. Az ajándékokat meg sem nézik, unottan dobják a harmadik-negyedik Monster High-os babát a sarokba....
A holdfény tini szülinapi buli óriási sikert arat manapság a 9-13 éves gyerekek körében. Imádnak táncolni, énekelni, és ez a különleges hangulat káprázatos erõvel bír. Általában pont a szülinapos gyermekrõl derül ki, hogy mégsem szeret táncolni és énekelni sem.
De hogy pozitív gondolatokat is sugalljak, azért megjegyezném, hogy nagyon sok szülinapi zsúr kellemesen telik, a gyerekek a csapatjátékokat kedvelik igazán, varázsolni szeretnek, és a vetélkedõk még mindig izgatottá teszik õket.😊
Emi gyerekprogramok
A gyerekanimáció a gyerekek szórakoztatása, foglalkoztatása; 1 – 3 órás idõtartamban, gyerekzsúron családi eseményeken, ünnepnapokon, vagy csak meglepetésként. A megrendeléstõl függõen beöltözve érkezik az animátor (bohóc, kalóz, hercegnõ, szuperhõs, Disney mesefigura) a szülinapi zsúrra, és foglalkozik a gyerekekkel, teljes körû gyerekzsúrt bonyolít le.
A gyerekzsúr elemei:
arcfestés, testfestés
lufi tekerés
zenés, animációs játékok
bábmûsor
bûvészkedés
mini disco
A gyerekanimáció elõnye, hogy aktivizálja és hosszútávon leköti a gyerekek figyelmét. Szervezett, színes, változatos programokat, szórakoztatást nyújt. Emlékezetessé teszi a gyerekzsúrt, családi eseményeket minden korosztály számára.
www.emi-gyerekprogramok.hu
600Ft / gyerek. Fényképeket tudunk küldeni, ha szükséges. Vidékre is!!!
06305323436
de most komolyan, van az Espritnek olyan parfümje, ami mindkét nemnek jó?
sztem abból a parfümbõl, amit most használ, sok mindent le lehet szürni.. és ahhoz hasonlót lehet választani..
ellenben a parfümöt hónapokig használhatja. sztem jól döntöttél.
melyik Esprit parfümöt vetted neki?
Hajsamponból meg szappanból van ilyen, na de parfüm...
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
De pl az Esprit jó fiúnak is és lánynak is!
😊)))) Bi-sex 😊))))
Én Esprit parfümöt ajándékoztam egy barátomnak ballagására.
Szerintem jó ötlet parfümöt ajándékozni!
Szerintetek jó ötlet kölnit-parfümöt adni ajándékba ?
(ballagásra lenne egy 15 éves lánynak)
Ha igen akkor valami friss-nyári jellegût tudnátok ajánlani ?
És valami technikai kütyüt egy 15 éves fiúnak ?
Túl vagyok a vásárláson, elég pénztárcakímélõ volt 😊
A fiúnak vettem dinoszauruszos puzzlet 1000dbost, a lánynak barbie könyvet (4db van egy díszcsomagolásban). És közös ajándékként, PC-s nickelodeon játékokat kapnak(bár már nem az õ korosztályuknak való, de szeretni fogják, mert imádják a nickelodeont, és legalább nem trancsírjáték), meg filmeket. Igazatok van a bohóc és tüzijátékkal kapcsolatban.
Elég nehéz azért az ajándékozás, mert bicajuk van, roller is, meg végülis mindenük van már, kivéve a gamecube, és x-boxot, amit én szívesen vennék nekik, de a cd lemezeket még mindig dobálják összevissza, kölcsönadják, nem kerül vissza, mit csinálnának a a drága gépekkel és a nagyon drága játékokkal? Sajnos azzal még várni kell, hogy legyen annyi eszük, hogy vigyázzanak arra, ami a tulajdonuk.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Mondjuk az én idõmben anyám elintézte a dolgot,tortával, süteménnyel, kólával, ajándéknak meg valami könyv(há' nem voltunk milkósok).De ami ma megy egyes helyeken: komplett számítógép, robogó, havi 30 ezer Forint zsebpénzek stb., az eszem megáll.
Aztán meg szociálisan csökevény lesz, mivel már kiskorában kiközösítik, met csak neki nincs "idióta játéka", meg más tvi
Én is a természet és a nagy családi kirándulások mellett teszem le voksom.
Lehet, hogy azért, mert nálam ez kimaradt.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Canon 450 D
Canon 450 D
a lánynak meg pizsamapartyt rendezni a barinöjükkel...persze a tûzijáték maradhat a korosztály függõ.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Persze változik a világ😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ilyenkor csak a fogyasztást kell kifizetni, a helyet nem, viszont ehhez kell társaság is.
Persze, ha globalizáció ellenes vagy, akkor ez kiesik 😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát attól függ milyenek a gyerekek. A mai fiatalok szerintem valami elektrónikai kütyünek örülnek, pl. Playstation vagy Xbox... Legalábbis szerintem.
Van ötletetek, kit kellene keresni?
Mennyiért szokták ezeket csinálni?
Vagy jobb lenne egy énekest meghívni egy órára?
Tudja valaki kit érdemes, és hogyan lehet ezt elintézni, és mennyibe kerül?
Ti szoktatok tartani ilyen bulikat?
Kinek van ötlete, hogy olcsó, de szép emlék legyen a buli?
Esetleg ajándék ötletet is írhatnátok, hogy mégis, mi érdekli a mai gyerekeket, természetesen az ajándékötlet is olcsó legyen, de jó.
Most az én esetemben 13 éves fiúnak és 10 éves kislánynak kellene ajándék ötlet.
Elõre is köszi a hasznos tanácsokat, infókat.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?