vezetéknélküli fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki 40e-ért vesz fejhellgatót, az nem normális, vagy nyert a lottón.
egyébként azt írta vki, hogy van infrás, meg rádiós... nincs bluetooth? vagy az ugyanaz mint valamelyik elõzõ?
blútuszról sok jót hallottam már, meg az ugye digitális, vagyis zajmentes elvileg.
csak asszem nagyon fogyasztja az elemet, de ha mondjuk akkus, akkor ez se gáz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
úgyhogy ezért énis néztem wireless fülhallgatót, de amikor megláttam az árat, és mellé a frekvenciatertományt, lemondtam róla...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
-less = nélküli
:)
Fákjúal!
PÉNZ
Ha ez meg van,nincs akadály ami eléd álna "témanyitó"!
Pl a Conrad-ban 60-ezerért is van!
Nem vmi bolhapiac!
Csak 1 példa!
Nem vezeték nélküli,de 1 vezetéknélkülinek több az ára!
És biztos nem gagyi a cucc!
De nagyon meg lehet szivatni valakit, ha ilyet halgat, mert teljesen úgy mûxik mint a távírányító, és csak felé kell fordítani a távirányítót, és nyomni egy gombot folyamatosan... Elviselhetetlen lesz.
Ez azért van, mert a távirányító tulajdonképpen hangokkal kommunikál, csak infrán küldi ezt el a tvnek. Nekem a tvtuneremhez van egy infraérzékelõ, amit egy audiobemenetbe kell dugni a kártya hátulján. Én bedugtam direkt a mikrofonbemetembe, és simán hallottam a távirányító hangját.
Amúgy két fajta létezik, 1. rádióhullámokkal mûködik, 2. infrás.
Ha jól tudom az infrás sokkal jobb, csak alig pár méter a hatósugara, de ha csak szobán belül kell akkor elég az is. A rádiósnak meg akár 100m is ...
http://epica.nl
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.