Burnout : Revenge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jax
Irányítsd az analógokkal, sokkal élvezetesebb!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

mohus
játszd kormánnyal

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Egyetlen egy bajom van ezzel a játékkal: NEM LEHET ÁTÁLLÍTANI A KONTROLLERT! Nekem nem igazán fekszik a gombkiosztása. Ha ezt meg lehetne oldani akkor ez lenne a 2. legjobb auttós játékom. (a maga kategóriájában pedig ez a legjobb autós játék!)
dinomano
Hmm...Azéé' van sebessegerzet a GT-ben is, söt; hogyha az ember tisztaban van a Gt fizikajaval; parásabb a kisebb sebessegerzet is - mivel akkorat lehet koppanni; ha rosszul becsüli fel az ember a sebesseget/tapadast; hogy csak na... :-|
Semmi bajom a Burnout-tal, de a fizikaja picit oylan mint a Star Wars POD-racer-ééé... :-P Ami nem baj; franko reflexjatek mind2+latvanyos; de nem kifejezetten autos game a Burnout (értsd: fizika tekinteteben) :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

mohus
😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Prince of Máté
Hát ne mtom én pont fordítva gondolom😊

A GT4ben mindig kicsúszok a kanyarban meg ott nincs sebességérzetem😊

Szerintem meg sokkal szebb a 360 mint az elõdje, sima tv-n is. De valami halál módon unalmas és értelmetlen dolog lenne ismét véleményeket ütköztetni errõl 😊 kérem más se tegye. Mindenki nézze meg és döntse el úgy, mert ez már egzakt tudomány...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

mohus
sima TVn sajna semmi különbség egy PS2 Xbox vagy X360 között

HDTVn nem láttam😞

Nem tudom, x360-on ki nyomja ezt a csodás, de vizuális orgazmus, komolyan 😊 nagyon szép és szélsebes, megéri meglesni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Igen, az lényegesen jobb, kipróbáltam azt is 😄

A napokban az Enthusiahoz volt szerencsém, valamelyik külföldi fórumon veszettül dícsérték, de 20-25 perc után visszatértem a GT4-hez.

Lehet, hogy nem azt kellett volna kipróbálni elõször...
mohus
hát ahhoz képest az😊

igazi arcade

Flatout2-t ajánlhatom akkor...nem annyira ovis😊
Flatout 2 - kedvcsináló - 14MB - WMV

megnéztem, gt4 után kicsit óvodásnak tûnt...
vagy csak öreg vagyok már hozzá 😞
mohus
meg a patchelt warezzal

De az csak eredeti gémmel mûxik, nem?

mohus
EA szerver

amit a játékban ad ált

este vannak csak...napözben üresek a szerverek

Szerver.

mohus
hol?

hol lakom?
vagy milyen szerver?
vagy mire gondolsz?

Hol játszol online?

Oks!THX!
Seth
a 3in1 vagy az RGB Video . A különbséget te is láthatod. A 3 in 1 jó más gépekhez is. Én csak sima rgb-t vettem

PSN ID.: Beegabor

Melyik kell a 3 in 1 Univerzális kábel, DVD cable vagy RGB Video kábel, vagy teljessen mind1?
Seth
rgb kábelt, kb 1500-2000 pénz. én például -ITT- vettem

THX! Már jó! És akkor mit kell vennem,h az NTSC-s játékok is színesek legyenek? Hol és mennyiért lehet kapni?Elõre is THX!
Seth
Ne total commanderrel rakd össze, hanem winrar-ral megnyitod valamelyik fájlt, aztán ami benne van egy(vagy kettõ) fájl, azt kihúzod oda ahova ki akarod csomagolni, ezután azt kiírod dvd-re. Azért fekete fehér a másiknál, mert NTSC-s a játék

Hello!

Leszedtem a Burnout Revenge-et (PS2-re)de valszeg nem jó! A letöltés tartalma: 40 db, 001,002,003,004,005...040 fájl, egy sfv, és egy .nfo!
A 001,002...-es fájlokat össze illesztettem Total Commanderrel! Az összeillesztés végén ki írta h Sikeres összeillesztés de a CRC fájl nincs meg! Az összeillesztés eredmény egy .OUT fájl, amivel nem tudom h mit kell csinálni!
És még letöltöttem az NCAA Football 2007-et, ki írtam, betettem a PS2-be és Fekete-Fehér az egész játék! Sztetek mi lehet a baj?
Üdv!
God of War
faszájos kis gém😄

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Hogy lehet xbox játékot kiírni,hogy el is induljon?

Nincs PC-m, csak X-em! Nevezzetek bolondnak de sajnos nem fogok vele többet játszani míg nem lessz egy új joystick-om! SZVSZ a autós játékoat jobban (élvezhetõbben) lehet játszani konzolon! Azért köszi szépen!
Solidus
Megnéztem és sajnos igazad van.Nem lehet állítani,legalábbis én nem találtam semmit a controller átállításához.Csak nem te is x-box-on játszottál vele elösször?Ott tényleg jobb az irányítás!

.:SOLIDUS:.

Köszi szépen fontos lenne mert kár egy ilyen játékért<#eljen>
dinomano
vagy a még mindig müködö de fapados WINMX-en, de of course ott egyenkent erdemes rakeresni a szamokra, mivel soundtrack-valogatasrol van szo...

mohus
DC++-on megtalálod

Solidus
Ha jól emlékszem lehet.Alap options😄river details:controller.Holnapra azért megnézem neked!

.:SOLIDUS:.

Hali most kaptam meg ezt az istenkirály játékot, csak egy gondom lenne vele: Nem tudom hogy hol lehetne átállítani a controllert azon szempontból hogy melyik gomb milyen feledatot hajtson végre! Ugyanis nekem nem tetszik az alapbeállítás miszerint a jobb ravasz a gáz és stb.... Nekem a legjobb az lenne ha áttudnám konfigurálni a két analóg karra az irányítást! Lehet egyáltalán módosítani az alap beállításon? Légyszi segítsetek mert sokkal többet játszanék vele ha normálisan lehetne irányítani, így meg szinte elõse veszem! közsi
Hi all nekem a játék zenéje kéne az összes szám valaki meg tudja szerezni?
cuki game volt az biztos... 😄

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

dinomano
jah, hallottam h. graf majdnem ugyanaz, picit kocsitükrözödes más állitolag+effektek talan...elertek a ps2-maxot, a limitet? Nagy különbseget videjok alapjan nem lattam, de 3 is aranyos gém volt...

egész jó benne minden. csak mivel én nyomtam a 3-at hamar meguntam. nincs sok újítás benne. csak apró részletek mások

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

dinomano
grafra olyasmi mint 3? mennyit fejlesztettek? Apro effektek; ill. több szeb effekt ? Milyen crash modok vannak? lattam vmi videokat, ott at lehet menni autokon, ha jol latom, ha hatulrol nekikdurransz... picit butusnak tünt elsöre... A fizikat egyre jobban nelkülözi a B.out...

mohus
sztem csak a Crash mód lett gyengébb...kár érte

dinomano
aranyosnak néz ki a gém; bizti jo!!!

leslieboy
Szó se róla, hogy rossz! Szerintem is a best !😊 Remélem, hogy csinálnak ötödik részt is,mert ez a sorozat, sok sorozattal ellentétben, minden része jobb lett az elõzõnél! Csak én nagyon szeretem a burnoutot, és ezért nyomom a régi részeket is! 😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

A REVENGE sokkal jobb mint a 3! Jó mert: törhetsz,zúzhatsz! még nem nyomtam végig, a 9szintig elõre megven de még csak a 7-es szinten megyek! cool a revenge!

A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

leslieboy
Egyszerû!Van kettõ vonal a kijelzõn!Lenyomod az x-et,majd amikor elérte a vonalat megnyomod mégegyszer,aztán másik oldalnál is!Ha mindkét oldalon,a vonal után nyomod,de még a kijelzõ végéhez érés elõtt,akkor kilõ a kocsi!😊
Ha utánnaa,felrobban,ha elõtte,lefullad!Kissé szokatlan,de 4-5 indítás után már menni fog!Csak utánna ne próbálj burnout 3azni,én mindig elkezdem nyomogatni az x-et😄D

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

ffxi
HWLP! Nem vágom a start rendszer, amikor kárt kell okozni az úton. THX!

Fákjúal!

a piros hónak több az esélye<#vigyor>

DoNorBi
majd ha piros hó esik<#taps>Vagy ha vki készít egy télleg müködõ ps2 emulátort amin letudod futtatni...

Haverok, Buli, Fight Club!

voxom
Mikor jön ki pc-re nem tudjátok?

én nem, nemtom nyomni online

mohus
Egy kis Burnout Revenge
Burnout Real Arcade Video