Burnout : Revenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Semmi bajom a Burnout-tal, de a fizikaja picit oylan mint a Star Wars POD-racer-ééé... :-P Ami nem baj; franko reflexjatek mind2+latvanyos; de nem kifejezetten autos game a Burnout (értsd: fizika tekinteteben) :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A GT4ben mindig kicsúszok a kanyarban meg ott nincs sebességérzetem😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
HDTVn nem láttam😞
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A napokban az Enthusiahoz volt szerencsém, valamelyik külföldi fórumon veszettül dícsérték, de 20-25 perc után visszatértem a GT4-hez.
Lehet, hogy nem azt kellett volna kipróbálni elõször...
igazi arcade
Flatout2-t ajánlhatom akkor...nem annyira ovis😊
Flatout 2 - kedvcsináló - 14MB - WMV
vagy csak öreg vagyok már hozzá 😞
amit a játékban ad ált
este vannak csak...napözben üresek a szerverek
hol lakom?
vagy milyen szerver?
vagy mire gondolsz?
PSN ID.: Beegabor
Leszedtem a Burnout Revenge-et (PS2-re)de valszeg nem jó! A letöltés tartalma: 40 db, 001,002,003,004,005...040 fájl, egy sfv, és egy .nfo!
A 001,002...-es fájlokat össze illesztettem Total Commanderrel! Az összeillesztés végén ki írta h Sikeres összeillesztés de a CRC fájl nincs meg! Az összeillesztés eredmény egy .OUT fájl, amivel nem tudom h mit kell csinálni!
És még letöltöttem az NCAA Football 2007-et, ki írtam, betettem a PS2-be és Fekete-Fehér az egész játék! Sztetek mi lehet a baj?
Üdv!
.:SOLIDUS:.
.:SOLIDUS:.
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.
Ha utánnaa,felrobban,ha elõtte,lefullad!Kissé szokatlan,de 4-5 indítás után már menni fog!Csak utánna ne próbálj burnout 3azni,én mindig elkezdem nyomogatni az x-et😄D
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Haverok, Buli, Fight Club!
Burnout Real Arcade Video