Cartoon Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarországon már 6 órakkor van márcsak cn és már billy and mandy sincsen már...
az osztálytársam egy majom azt se látom.. szerintem nemsokát a pindur panduroknak is vége vagy már vége:D
johny brawot még nézék azért:D
Mostanában nem látom...Nem is tom mikor szokott lenni,vmikor 3-5 között,de mostanában nincs:O
Meg volt egy Nyomis promo,zenével.Annak nincs eredetije?Olyan rossz,h már kurva jó és kéne :p
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Véget értek Ed, Edd & Eddy kalandjai.
November 8-án mutatták be Amerikában a széria finálét, az "Ed, Edd & Eddy's Big Picture Show" c. egészestés TV-mozifilmet.
TV.com-on is immár hivatalosan Ended-re váltott a sorozat.
10 éven át röhöghettünk a 3 hülyén, azért hiányozni fognak. <#smile>#smile>
mondom jóhogy nem ien vérengzõs öldöklõs rajzfilmeket adnak
pl azt nézném XD
Totál Dráma Sziget:
"...és most hogy megtudtuk, hogy Hether egy kétszínû alattomos ribanc..." :D
kedves gyermek mese
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Viszont vannak jó anime-k, mint pl a Death Note, aminek zseniális a storyja, és nagyon érdekes
jah,tényleg nem tipikus gyerekmesék,de én igazából nem azért nézek mesét hogy milyen a sztori,vagy hogy milyen komolyságú,én szimplán csak kikapcsolódok rajtuk!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Így van.
Hahó! Ez egy rajzfilm topik. lehet hogy azért kisebbek is járnak ide. Remélem a felkiáltójelet ezért kaptad...
Egyébként meg vannak jó anime-k, csak meg kell találni õket. Mondjuk azok inkább amolyan felnõtt anime-k, mint gyerek mesék
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Amúgy amit még néha megnézek: Görcs ikrek, Chowder, Tini titánok, Ed, Edd és Eddy.(bár a Chowderen kívül a többi már kezd kissé unalmassá válni)
Egyébként nagyon jó ötlet volt ez a zoknis bigyó, hisz elképesztõen "poénosak" és egyáltalán nem néznek ki olyan ocsmánynak, hogy rögtön rókázhatnékom legyen...áááá dehogy....
Viszont akkor ez már nem gyerekcsatorna lenne. <#nyes>#nyes>
Amúgy a CN már csak nálunk van a békasegg alatt. Amerikában még mindig jobb dolgok futnak rajta.
Valami hihetetlenül el van találva.
Bár én nekem nem nagyon kéne olyan hülye hang, de a karakterhez teljesen maximálisan illik... Meg igazából az egész szinkron nagyon el van találva, kivéve Gesztenye új hangja. Gászpácsó még a legjobb XD
Amúgy nemtom hány éves lehet az a srác aki szinkronizálja. 12-13 körül sztem.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
ha felkelek, akkor reggel 7-tõl 8-ig chowder, aztán 11:20-tól délig megint.
Másért nem nézem. ezt a zoknitévés baromság meg... Nemtom ki az aki ezt poénosnak tudja tartani.. Komolyan mondom kicsit megcsapkodnám azt aki ezt kitalálta, és úgy gondolja hogy humoros. Komolyan, ez még egy 4évesnek is fárasztó.
No meg az az igénytelenség ami a csatornán uralkodik, hát az túlzás...
Az egyetlen jó sorozat a Chowder. Meg a Görcs ikrek. De azt csak néha látom. Esetleg még a Billy és Mandy de azt nagyon régóta nem láttam már.
Ezenkívül a Fosterék háza az amit régen néztem. az se rossz. De mára csak Chowder, mert azon kikészülnek a rekeszizmaim :D az tényleg a csúcsok csúcsa
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Jaja, valami Nyomi kalandjai a címe.
Ez is tûrhetõ. Már csak azért is, mert a Chowder alkotói csinálták. :D
Már szinte csak miatta nézem a csatornát, érdekesmódon azt a rajzfilmet nagyon jól eltalálták.
Mindig tudok rajta nevetni. :)
Amúgy van egy CN-s online game az a neve hogy Fusion Fall én benne voltam a bétába aki tudja milyen volt a CN régen annak tetszenifog valamennyire a játék nekem pl tetszett:D
Van ez az új mese valami nyomi kalandja:D
Az se rossz<#idiota>#idiota>
legjobb rajzfilm
Az elsõ 2 évadban a hazai szinkron is jó volt, a többit elb*szták.
Csak Csõre Gábor hangja maradt meg benne egyedüli elfogadható dolognak.
Powerpuff Girls meg Dexter is jó, de azokat is jobban kedvelem angolul.
Az új rajzfilmek számomra nem többek szétmállott fosbödönnél.
Persze van rosszabb is, elég ha belenéztek a Minimax adásába a sok 3D-s óvoda szintû marhaság közé.
Azok már nem is rajzfilmek.
A gány magyar szinkron is csak tolja lefelé a hangulatot.
Komolyan mondom már elegem van, hogy mindenhol ugyanazokat az agyonerõltetett színészeket lehet hallani.
Semmi változatosság.
Nekem a Cartoon-on a Görcs ikrek, Pindúr Pandúrok, meg a Dexter Laboratóruma a régi kedvenceim, amit még most is megnézek:D
Nekem ezek az 'újabb' mesék nem igazán jönnek be. Habár még csak a reklámjukat láttam, de akkor se az igaziak..
A Görcs ikrekbe olyan hülyék:D Lúsön természet-imádó, Véjny vmi kék bõrû mutáns aki kacatokat gyûjt, az anyjuk Doty egy rendmániás, az apjuk meg Ródeó-fan. Szappan Város. Tökloooool. Na meg Tony. Meg a mocsár. xD
Dexter-bõl meg az Omlette Du Fromage-s rész a legjobb. Omlette Du Fromage~ Omlette Du Fromage~ Lol. Órákig tudnám sorolni ezeket a lolságokat XD
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don\'t. Love only yourself and fight only for yourself.
Amúgy nagyobb szolgáltatói csomagokban van 24 órás TCM is.
Pl. T-Home-nál.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Jobban hangzana mondjuk így:
A titokzatos Szombat-család.
elõször úgy fordítottam volna le hogy a titkos szombatok ha már nagyon tükörbe akarunk fordítani, ám a 3 fõhõsön (hozzá teszem egyet se láttam még belõle) ott van a jel hogy S asszem, vagy nem tudom.
a bemutatókból is az jött le nekem hogy ezt a "családot" hívják Saturdays-nek (mint az Addams Fammilyben Wednesdayt :) )
így viszont a fordítás annyira nem rossz ha azt vesszük. Nem tomhogy jön bele a Világa, de az csak olyan felcsigázó talán
Nem sok fantázia szorult ezekbe, mégis miféle hibbant egyének dolgoznak ennél a csatornánál ?! Megáll az ész... <#szomoru1>#szomoru1>
egyébként meg az a legszarabb rajzfilm amitvalaha láttam életemben, az alap ötlet valami szánalmas, nézzek egy "valóságsót" rajzfilm formában? ennél primitívebbet ki sem lehetne találni. Hanna & Barbara forognak a sírjukban!
am néhány rajzfilm magyar néhány angol