11 hónap Paris Hilton mobiljának feltöréséért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
igen, az alfa gyereknek nem olyan jo mint nekem, de jo hogy delta gyerek vagyok.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tényleg nem örülne neki sztem senki hogy ha felnyomják a telója tartalmár a netre, de ha a telkönyvet feltörték, akkor sztem már az sms-ek is mentek, nem örülne ennek senki de azért ekkora büntetésnek nem kell lennie.. inkább fel kellene venni a kissrácot a T-Mobilhoz, és ki kellene vele javíttatni a biztonsági réseket. Volt már ilyenre példa, és nem keveset keres akivel ez megtörtént.. nem emelt vádat a feltört cég.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
practitioner of the forbidden arts of death
A telko feltoroje meg nyugodtan megerdemelte. Nehogy mar szabadon lehessen ilyet csinalni...
ja és arra lennék még kiváncsi, hogy mennyit ..opott érte, hogy "szár" legyen
szerintem több .asz vot a kezébe mint kilincs<#smile>#smile>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Szalacsit pedig a fanklub két éve befizette egy szeretetotthonba, már tolószékes szegény régóta.
SZALACSIT A VVBE ! SZALACSIT A VVBE ! SZALACSIT A VVBE !
Fogadok ti is néznétek a VVt ha a Szalacsi meg a Polgárjenõ is benne lenne <#mf1>#mf1>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Nem ér egy guriga taknyot a bõre!
<#levele>#levele><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1>
11 hónap ezzel a ribivel... az lett volna a kemény büntetés <#violent>#violent>
sepsiszentgyörgy
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
de ha Jackie Chan is az, akkor ö miért ne?
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
visítani az utolsó ribi is tud....
Gracie Barra
Nem neveit, hanem telefonszámait....
Lógó cicik, nagy orr, enyhén kancsal és hülye ribanc...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ahol pert nyer valaki, mert a mekiben leöntötte magát kávéval, és a lelki trauma...
Jobb elméletem nincs is, mint hogy az amcsikat fizetik, hogy extrahülyék legyenek...
Egyenloseg rulz!