Ha újra kezdhetném...
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én így vagyok elégedett az életemmel, és egyáltalán nem vaágyok többre vagy másra...
De látom viszont elég tisztességesen rád férne 1-2 jókora tasli nevelõ szándékkal...
Áruld már el, h miért baj, ha nyílik 1 új topic és uram bocsá' vannak emberek akik még írnak is bele ??? Ha nem tetszik, miért nem állsz odébb ? Miért kell fikászni, és pocskondiázni ???
Szép virtus mondhatom...
Gratula neked és a hozzádhasonlóknak...
De látom viszont elég tisztességesen rád férne 1-2 jókora tasli nevelõ szándékkal...
Áruld már el, h miért baj, ha nyílik 1 új topic és uram bocsá' vannak emberek akik még írnak is bele ??? Ha nem tetszik, miért nem állsz odébb ? Miért kell fikászni, és pocskondiázni ???
Szép virtus mondhatom...
Gratula neked és a hozzádhasonlóknak...
1 hysztys nő vagyok a sok közül...
a kérdés csak az, hogy te vajon szereted-e magadat, jól érzed-e magad a bõrödben
én sokszor nem, és ezen a múltban biztos változtatnék
én sokszor nem, és ezen a múltban biztos változtatnék
jó kérdés, mivel még nem vagyok az út végén, ezért nem tudok biztosan válaszolni
persze jópár dolgot elszúrtam már, valószínû azokat kijavítanám
és mivel az ember személyisége folyamatosan változik, ezért mindig úgy érzi, hogy másként kellett volna tenni egyet-smást
ördögi kör
legjobb ha csak elõre tekintünk!
persze jópár dolgot elszúrtam már, valószínû azokat kijavítanám
és mivel az ember személyisége folyamatosan változik, ezért mindig úgy érzi, hogy másként kellett volna tenni egyet-smást
ördögi kör
legjobb ha csak elõre tekintünk!
Szerintem épp azért akar változtani, hogy NE UGYAN AZ legyen ...
Amúgy látom a sok kretén ismét itt bassza a rezet, mint minden új topikban, és nyomja a kultúrált, építõ hozzászólásokat, no comment ...
Amúgy látom a sok kretén ismét itt bassza a rezet, mint minden új topikban, és nyomja a kultúrált, építõ hozzászólásokat, no comment ...
http://epica.nl
#8 igazad van! tényleg nem változtatnál semmin?
😄DDd
Miért kéne bármin is változtatni ?
Ha változtatnánk bámin 1 replay-nél, akkor már nem ugyanazokká az emberekké válnánk, tehát 1 teljesen más élet és sík lenne belõle...
Minden ami történt velünk eddigi életünk folyamán, hozzájárult, h olyan emberekké legyünk, amilyeneknek MOST szeretnek, vagy nem szeretnek minket :-))
Ha változtatnánk bámin 1 replay-nél, akkor már nem ugyanazokká az emberekké válnánk, tehát 1 teljesen más élet és sík lenne belõle...
Minden ami történt velünk eddigi életünk folyamán, hozzájárult, h olyan emberekké legyünk, amilyeneknek MOST szeretnek, vagy nem szeretnek minket :-))
1 hysztys nő vagyok a sok közül...
gyûjtögetném a pénzt 2004-ig aztán egy angol fogadóirodában fogadnék a görög EB gyõzelemre😊
V9ykn8_TZL0
ha újra születnél mit tennél másképp??
vagy talán nem változtatnál semmin??
vagy talán nem változtatnál semmin??
és mit?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
tehát:
Ha újra kezdhetném...
Te mit tennél másképp, ha újra kezdhetnéd??
Ha újra kezdhetném...
Te mit tennél másképp, ha újra kezdhetnéd??
← ElőzőOldal 2 / 2