Aliens vs. Predator Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ezt majd akkor is mondd el ha teszem azt a következõ rész ezekre a dolgokra fog épülni! 😊
(Amúgy nem tudom ezek miért marhaságok?!)
<#szomoru1>#szomoru1>
err... http://cryptozone.extra.hu
A Yutani cég akkor sem hülye. Tudták, hogy a predator a Földön van tehát akkor van amivel érkezett.
suliban német óra vége felé, a folyósótól ALIEN sikoly hallatszott be, és valmeik hülye lány sikoltozva futkározott... kb. úgy megijedtem hogy félpercig nem tudtam megmozdulni. Magyarán a tudat alatt az ember retteg ezektõl, a filmekben látottak hatására. Hiába látta már pár százszor.
A másik kb. fél éve láttam Ripleyt egy piros ladában... majdnem lesetem a biciglirõl.
Sokan nehezményezték, hogy-hogy nem vette észre pl a NASA a belépõ ûrhajókat. Sztem pontosan tudták, hogy jött vki (ha ez a filmben nem is hangzott el) és valószínûnek tartom, hogy a leszálló-egységet is bemérték.
Késõbb aztán összeszedhették a cuccot.
Az AvP nem nyûgözött le annyira de az nézhetõ volt és kellõen szórakoztató és meglepõen Alienek meg Predatorok voltak a film fõszereplõi nem tinik meg kisvárosi rendõrök és egyéb klisés karakterek.
Aliens vs. Predator vs. Dawson és a haverok
Ez katasztrófa volt.
Ami legjobban idegesített a szereplõk totális érzelemmentessége a szituációhoz képest. Egyszerûen se félelem se szomorúság se összezavarodottság nem látszódott rajtuk. Tök jó ,hogy egy puhány kis pizzafutár jobban viseli lekileg az Alien és Predator támadást mint a jövõbeli gyarmati tengerészgyalogság katonái.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik a kislány meg a katona nõ. Aput épp az orruk elõtt zabálta meg az Alien de a kislány egyszer sem sírt emiatt vagy említette meg az apját ezek után pedig jobban szerette az anyjánál.
Akkor a szöszit véletlen kinyírja a Predator (a film legjobb jelenete amin jót röhögtem) és a kis pizzafutár még csak annyit se mond ,hogy 'NEEE' pedig elméletileg fülig szerelmes volt belé.
Összezavarodottság? Ugyan az a lúzereknek való! Mindenki tisztában volt vele mik és honnan jöttek ezek a lények. Kb. kétszer-háromszor hangzott el a kérdés 'Mi a fene ez?' de utána már mindenki tisztában volt a helyzettel. A rendõr is saját szemével nem látott még idegent de azért pontosan tudta, hogy paraziták mert ez egyértelmû, biztos nagy Alien fan azért tudta.
Félelem meg feszültségkeltés NULLA. Pedig a csatornás jelenetekkel lehetett volna mit kezdeni mert ott inkább el tudom képzelni az Alient mint a hátsókertben a veteményesben. A kórházasdit is sokkal jobban meglehetett volna csinálni mert egy kihalt kórház szerintem félelmetes de NEM sejtelmes klausztrofóbiás hangulatteremtés ma már nem divat most bumm bele a képedbe akció kell ami nem is rossz de én az Aliennel a félelmet társítom és lehet már milliószor láttam a Bolygó neve halált még mindig feszült vagyok ha meghallom a mozgásérzékelõt és már csak hat méter ... öt méter ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És végül a film leghülyébb és legfeleslegesebb húzása a GPS vagy mi a franc pont olyan hangot ad ki ma 2008ban mint a mozgásérzékelõk a jövõben. LOGIKUS GRATULÁLOK
igazat mondasz, de azt nem találták meg.
Na várj, nem csak a fegyvert szerezték meg. Hisz a leszálló egység is ott volt a tóban. Gondolod nem tudtak róla? Az pedig technológiai szempontból még nagyobb falat!
a predátor vállöveg, plazmát lõ. és az ûrhajóknak plazma hajtómûvük van. (alien1-2-3-4)
És végül is - ami a film lényege - a WY a predator technológiát felhasználva fog "feltörni". 😊
Wayland Bishop volt az AvP1 ben. a Ketõben ms Yutani
a két cég össze olvadásából lesz a WY
az a nõ kicsoda a végén és mi lesz?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Tul nagy ugrás lesz a két rész között.
El kéne mesélni, hogy hogyan kerültünk ki a többi bolygora, mi történt a földdel, hogy külön fegyenc bolygo kellett és külön telepes bolygó.
Be kell hozni a képbe repleyt és bishopot és a cégét.Nem derült ki hogy mi lett a néger ribivel az elsö részböl.
Nem hiszem el, hogy csak ugy elmentek volna a többi ugynökség az mellett, hogy az antarktisznél eltünt egy sziget és volt egy nagy robbanás.Meg a másik hogy mivel magyarázzák,hogy csak ugy ledobtak egy atomot egy városra.És mire utaltak a végén,hogy azt a fegyvert nem it vetik be?
Szoval már most el van cseszve az egész vagy 3 órás filmnek kell lenni,hogy minden szálat elvarjanak.
sztem ott volt a hiba, hogy 2 fanatikus rajongó..gondolok a strauss fivérekre...akik nyilván maguk is látni akarták már nagyon régen a 2 lény összeeresztését, a saját maguk szórakoztatására filmeztek. arra gondolok, hogy a céljuk nem az volt, hogy a rajongokat és a nézõket kápráztassák el...hanem azt filmezték le, amit õk akartak a filmben látni..éppezért nekik nyilván nagyon tetszik amit csináltak...ránk nézõkre meg egyáltalán nem gondoltak.
amugy a vita, hogy szerenccsés volt-e összereszteni a 2 lényt...hát...egy jó rendezõ esetében nagyon jó filmek születhettek volna.....
remélem a 3at egy igazi kultusz-rendezõ filmezi majdan...aki valóban ért hozzá..nem pedig fiatal amatõrök...
várom a kommenteket
remélem ha lesz 3
Csak ez a szájbapetézõs dolog jól is elsülhetett volna. Sajnos a rendezõk egyszerûen, és alpári módon valósították meg, így tényleg B kategóriás marhaság lett belõle.
Tredor: Jó kérdés, én sem értem, miért nem várja meg míg hozzáviszik a dolgozók az embereket. Mint írtam, rosszul lett megvalósítva az egész ötlet a filmben. Kár érte.
dron = drone (here)
pretorian = praetorian
dron... runner... predalien, ugyan az "sima" dolgozó/harcos (fészekben lévõ "beosztástól" függõen) csak más a gazdatest.
Van ugyebár Pretorian, õk az igazi harcosok, de csak a királynõ személyi testõrei, fele akkorák mint a királynõ, 2/4 kezük van (egyforma nagyok) koponyájuk lapított mint a Királynõé.
És a királynõ.
kb. ennyi.
hímek vannak-e jó kérdés, elvileg igen de párzás után a királynõ rögtön kinyírja. (csak ha DNS frissítés kell, akkor "keltetnek", de nem értem mert saját anyával párzik? vagy mi?)
Fordítva kikelés: az embrió feje az áldozat feje felé néz.
Egyébként én úgytom h nem királynõ kelt ki belõle hanem drone csak át akart alakulni és ezért petézett a száján keresztûl mert még nem fejlõdött ki és nem volt az az tójóstákja vagy mi.
Hogy miért?Mert úgy volt jó, ahogy Cameronék megalkották az Alienek szaporodásának kulcsát.Aliens végén amikor a nézõk megpillantották, ahogy a Királynõ lerakja a tojásokat megdöbbentek, vagy legalábbis boldogan bólogattak, hogy ez valami, tényeg egyedi, új, letaglózó.Requiem-ben lévõ szájbapetézésérõl ez nem mondható el, mintha valami ócska,undoritó, B kategóriás horrorból mászott volna elõ nyögvenyelösen.Nem baj, ha újat akarnak mutatni, da azt legalább érdekesen,fantáziadúsan tegyék, vagy hagyják a fenébe.Szóval, ilyen szemszögbõl tényleg visszalépés, ami a Strause testvérek égisze alatt jött létre.Remélem,
többet nem rendeznek filmet, vagy legalább Alien és Predator témában nem!
De ezek csak az én véleményfoszlányaim, attól még, ha valaki nem így gondolja, nem fogok falnak menni...teljes erõmbõl😊
A tojások x év múlva is kikelhetnek mikor a királynõ már a fasorban sincs. Lásd az "Alien"-ben ahol a tartósító gázban voltak.
Szóval igazából nem visszafejlõdés ez, sõt...
...min 100at akikbõl 3asával keltek ki a dögök, nem csak 10-15 dögöt csinált, szerintem még mindíg visszafejlõdés megy végbe és elkúrták az egész sztorit ezzel.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
De azt aláírom, hogy talán nem a predalien-nel kellett volna ezt bemutatni.
az predalien, és az speciel természetes variáns mint a runner vagy a dron. (nem olyan szintü mint az "újszülött")
a másik GABE írásához:
nem egészen vissza fejlõdés. Mert ha a királynõ meg hal attól még a tojások ott vannak...
ez a alienpred hibrid kb olyan mint az aliens 4ben az ember-alien xDD....