Sampdoria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit mûvel a Castelazzi! :D Kész vagyok... :D

www.smart-bus.hu

GanXstaZoleeWrk
Samp - Inter elsõ félidõ vége 3-0.

GanXstaZolee#2709

www.smart-bus.hu

9csöves9
Flachi az Empolinál van,most jár majd le az eltiltása

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Pietro Vierchowod, Zenga, Lombardo, Platt, Gullit, késõbb Mancini, aztán Ortega, Montella...

Szóval CM1 :D

www.smart-bus.hu

Hogy szeretted meg a Sampot?Én Ruud Gullit miatt szerettem meg,és ez a szeretet még a Seria B-be is kitartott:)utána jött Francesco Flachi óóóh mekkora csapat is volt.Amúgy Flachi-ról tud valaki valamit?
A Samp errõl szól... évek óta ez van... :(

www.smart-bus.hu

Milan akarja megszerezni a Palombot?Akkor is kikeltem magamból,mikor megszabadultunk Volpitól.Hihetetlen,hogy a legjobbjainkat eladjuk.Remélem Dianat vissza tudjuk hozni.
gabber_saviola
Raggit eladtuk nektek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

GanXstaZoleeWrk
Pedig Palombot nem hiszem hogy megtartjuk, Bonazzoli meg még mindig nincs formában, lehet már nem is lesz sajna.

GanXstaZolee#2709

Remélem Palombo-t nem adjuk el,mert akkor gutaütést kapok.És örülnék,ha Bonazzoli végre többet játszana.
sorry:S lesz jobb is

Ezt kár volt... konkrétan 10 évet öregedtem! :S

www.smart-bus.hu

GanXstaZoleeWrk
Ne is mond...

GanXstaZolee#2709

Sampdoria - Genova 0-1
GSZ: Milito

egyelõre úgy néz ki, hogy jobb a rivális mint a Samp a tabellán kettejük között 9 pont található

GanXstaZoleeWrk
Ideje volt :) az a baj hogy ha elviszi egy nagyobb csapapat ott már nem csak Õ lesz a sztár és elõbb utóbb kispadkoptató lesz megint. Jó lenne ha maradna de kizártnak tartom sajnos :( pedig ha ezt belûtnû simán ellenne a Sampban 4-5 évig :)

GanXstaZolee#2709

<#eljen>

Végre egy kis élet kedvenc csapatom topikjában! :)

www.smart-bus.hu

Rudee
Cassano örült

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
SAMPDORIA (3-5-1-1): Mirante; Campagnaro, Gastaldello, Accardi; Stankevicius, Sammarco, Palombo, D. Franceschini, Pieri; G. Delvecchio; Cassano.
A disposizione: Fiorillo, Ziegler, Dessena, Lucchini, Padalino, Fornaroli, Bonazzoli.
All.: Mazzarri

INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cambiasso, Materazzi, Maxwell; J. Zanetti, Stankovic, Muntari; Balotelli, Ibrahimovic, A. Mancini.
A disposizione: Toldo, Cordoba, Mei, Pelé, Jimenez, Figo, Crespo.
All.: Mourinho

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

GanXstaZoleeWrk
Samp - Udinese 3-0 Cassano es 2 Belucci gól eddig :)

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
'reggelit

6. helyen vagyunk enyhén meglepõ a hely az meg pláne hogy Cassano nélküli 5 meccsbõl 4et nyertünk es 1 döntettlen.

Nagyon kíváncsi vagyok kitart e a lendület végig, jó lenne egy erõs szereplés UEFA-ban BL lenne persze az igazi de oda erõsítés kellene :)

Samp-Livorno 2-0.

GanXstaZolee#2709

Genoa - Sampdoria 0:1 <#hehe>

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
Sampdoria-Catania: Probabili formazioni
Sampdoria (4-1-4-1): 1 Castellazzi, 77 Zenoni, 19 Falcone, 5 Accardi, 46 Pieri, 4 Volpi, 7 Maggio, 17 Palombo, 40 Delvecchio, 21 Franceschini, 27 Quagliarella.
In panchina: 99 Berti, 14 Sala, 3 Ziegler, 18 Parola, 8 Olivera, 66 Da Mota, 11 Gheddafi.
All.: Novellino.

Catania (4-3-3): 1 Pantanelli, 2 Sardo, 6 Stovini, 34 Cesar, 7 Vargas, 17 Baiocco, 8 Edusei, 26 Caserta, 18 Lucenti, 24 Spinesi, 10 Mascara.
In panchina: 22 Spadavecchia, 21 Silvestri, 5 Minelli, 13 Izco, 14 Biso, 9 Corona, 20 Rossini.
All.: Marino.

Arbitro: Stefanini di Prato. (F)

GanXstaZoleeWrk
ugytudom még sérült de azért idegenben 2-0 ide nem rossz.

GanXstaZolee#2709

banok
bazz már megint nincs a keretben Koman? :(

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
SIENA (4-4-2): Manninger; Bertotto, Portanova, Rinaudo, Molinaro; Antonini, Galloppa, Vergassola, Eremenko; Chiesa, Corvia.
In panchina: Benussi, Negro, Gastaldello, Alberto, Codrea, Frick, Cozza.
Allenatore: Daniele Beretta

SAMPDORIA (4-1-4-1): Castellazzi; Maggio, Falcone, Accardi, Pieri; Palombo; Quagliarella, Parola, Delvecchio, Franceschini; Bazzani.
In panchina: Zotti, Zivanovic, Sala, C.Zenoni, Ziegler, Terlizzi, Olivera.

Allenatore: Walter Novellino

Arbitro: Brighi

GanXstaZoleeWrk
vazeg nallatok meg 1-3? :(

GanXstaZolee#2709

banok
kösz.

fõleg a Gazzetta

az Inter meccseket a LA GAZZETTA DELLO SPORT – CORRIERE DELLO SPORT – TUTTOSPORT – CORRIERE DELLA SERA – LA REPPUBLICA

banok
melyik olasz média szokta osztályozni az olasz bajnoki meccseket? Term. Koman miatt kérdezem. :)

gabber_saviola
jaja, grat a Sampnak

Koman adta Bonazzolinak a gólpasszt

<#eljen><#eljen><#eljen>

GanXstaZoleeWrk
A nyertünk 1-0.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
ezt be kéne huzni kötelezõen :) de lattunk mar mindent idén.

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
Sampdoria-Torino: Probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Sampdoria e Torino, in campo alle ore 15 allo stadio "Luigi Ferraris" di Genova:

SAMPDORIA (4-: Berti; Maggio, Falcone, Accardi, C.Zenoni; Delvecchio, Volpi, Palombo, Franceschini; Bonazzoli, Quagliarella.
Allenatore: Walter Novellino

TORINO (4-2-3-1): Abbiati; Comotto, Cioffi, Bovo, Balestri; Gallo, Ardito; Lazetic, Rosina, Muzzi; Abbruscato
Allenatore: Gianni De Biasi

Arbitro: Pantana

GanXstaZoleeWrk
Bazzani megtalálhatná a góllövõ cipõjét. 1:2 -vel megelégednék. Szuper a banner :)

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
Chievo-Sampdoria: Probabili formazioni
Chievo (4-3-3): 18 Squizzi, 27 Moro, 17 D`Anna, 29 Mandelli, 23 Lanna, 20 Sammarco, 11 Italiano, 33 Brighi, 5 Luciano, 81 Bogdani, 31 Pellissier.
In panchina: 99 Concetti, 19 Malago`, 4 Mantovani, 21 Marcolini, 55 Kosowski, 10 Cozzolino, 9 Cesar Prates.
All.: Delneri

Sampdoria (4-1-4-1): 99 Berti, 7 Maggio, 14 Sala, 5 Accardi, 77 Zenoni, 4 Volpi, 27 Quagliarella, 17 Palombo, 40 Delvecchio, 21 Franceschini, 9 Bazzani.
In panchina: 1 Castellazzi, 33 Bastrini, 3 Ziegler, 8 Olivera, 46 Pieri, 18 Parola, 25 Ferrari.
All.: Novellino.

Arbitro: Ayroldi di Molfetta. (F)

gabber_saviola
Samp-Palermo video
0-1 Cavani
LINK

1-1 Quagliarella
LINK

GanXstaZoleeWrk
ezaz ezert nem is szurkolok én se a sampnakmert tavaly is beégtünk csunyan. Ide is kéne egy Hemingway aki bevásárol :) csak pár 0-ával többért :))))

(Honvéd a másik kedvenc) :))

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
ilyen játékkal mi csak ne akarjunk európába menni :P

GanXstaZoleeWrk
nemtudom örüjjek e vagy nem, jó lenne ha legalább ti europai szereplest elérnétek, végülis igy jo az 1 pont mindenkinek :)

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
gratulálok a dönciért, jók voltatok

GanXstaZoleeWrk
nem is tudom melyik a jobb / szebb :)

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
bánatomat egy bannerba öntöttem, ha gondolod

gabber_saviola
sajnos, de azért Avanti Samp, mert hát Ájmót nektek köszönhetem :)

GanXstaZoleeWrk
Egyébként ezzel a vereséggel uszott az europai kupa szereples is, mondjuk nem is banom.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Hát igen, levakartuk volna rólatok Laziot kicsit.

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
pedig jól jött volna egy Samp gyõzelem :(

GanXstaZoleeWrk
1-0 a ége nyert a Lazio.

GanXstaZolee#2709