Sampdoria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szóval CM1 :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
GanXstaZolee#2709
www.smart-bus.hu
GSZ: Milito
egyelõre úgy néz ki, hogy jobb a rivális mint a Samp a tabellán kettejük között 9 pont található
GanXstaZolee#2709
Végre egy kis élet kedvenc csapatom topikjában! :)
www.smart-bus.hu
A disposizione: Fiorillo, Ziegler, Dessena, Lucchini, Padalino, Fornaroli, Bonazzoli.
All.: Mazzarri
INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cambiasso, Materazzi, Maxwell; J. Zanetti, Stankovic, Muntari; Balotelli, Ibrahimovic, A. Mancini.
A disposizione: Toldo, Cordoba, Mei, Pelé, Jimenez, Figo, Crespo.
All.: Mourinho
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
6. helyen vagyunk enyhén meglepõ a hely az meg pláne hogy Cassano nélküli 5 meccsbõl 4et nyertünk es 1 döntettlen.
Nagyon kíváncsi vagyok kitart e a lendület végig, jó lenne egy erõs szereplés UEFA-ban BL lenne persze az igazi de oda erõsítés kellene :)
Samp-Livorno 2-0.
GanXstaZolee#2709
www.smart-bus.hu
Sampdoria (4-1-4-1): 1 Castellazzi, 77 Zenoni, 19 Falcone, 5 Accardi, 46 Pieri, 4 Volpi, 7 Maggio, 17 Palombo, 40 Delvecchio, 21 Franceschini, 27 Quagliarella.
In panchina: 99 Berti, 14 Sala, 3 Ziegler, 18 Parola, 8 Olivera, 66 Da Mota, 11 Gheddafi.
All.: Novellino.
Catania (4-3-3): 1 Pantanelli, 2 Sardo, 6 Stovini, 34 Cesar, 7 Vargas, 17 Baiocco, 8 Edusei, 26 Caserta, 18 Lucenti, 24 Spinesi, 10 Mascara.
In panchina: 22 Spadavecchia, 21 Silvestri, 5 Minelli, 13 Izco, 14 Biso, 9 Corona, 20 Rossini.
All.: Marino.
Arbitro: Stefanini di Prato. (F)
In panchina: Benussi, Negro, Gastaldello, Alberto, Codrea, Frick, Cozza.
Allenatore: Daniele Beretta
SAMPDORIA (4-1-4-1): Castellazzi; Maggio, Falcone, Accardi, Pieri; Palombo; Quagliarella, Parola, Delvecchio, Franceschini; Bazzani.
In panchina: Zotti, Zivanovic, Sala, C.Zenoni, Ziegler, Terlizzi, Olivera.
Allenatore: Walter Novellino
Arbitro: Brighi
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Queste le probabili formazioni di Sampdoria e Torino, in campo alle ore 15 allo stadio "Luigi Ferraris" di Genova:
SAMPDORIA (4-: Berti; Maggio, Falcone, Accardi, C.Zenoni; Delvecchio, Volpi, Palombo, Franceschini; Bonazzoli, Quagliarella.
Allenatore: Walter Novellino
TORINO (4-2-3-1): Abbiati; Comotto, Cioffi, Bovo, Balestri; Gallo, Ardito; Lazetic, Rosina, Muzzi; Abbruscato
Allenatore: Gianni De Biasi
Arbitro: Pantana
GanXstaZolee#2709
Chievo (4-3-3): 18 Squizzi, 27 Moro, 17 D`Anna, 29 Mandelli, 23 Lanna, 20 Sammarco, 11 Italiano, 33 Brighi, 5 Luciano, 81 Bogdani, 31 Pellissier.
In panchina: 99 Concetti, 19 Malago`, 4 Mantovani, 21 Marcolini, 55 Kosowski, 10 Cozzolino, 9 Cesar Prates.
All.: Delneri
Sampdoria (4-1-4-1): 99 Berti, 7 Maggio, 14 Sala, 5 Accardi, 77 Zenoni, 4 Volpi, 27 Quagliarella, 17 Palombo, 40 Delvecchio, 21 Franceschini, 9 Bazzani.
In panchina: 1 Castellazzi, 33 Bastrini, 3 Ziegler, 8 Olivera, 46 Pieri, 18 Parola, 25 Ferrari.
All.: Novellino.
Arbitro: Ayroldi di Molfetta. (F)
(Honvéd a másik kedvenc) :))
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709

GanXstaZolee#2709