Lyukóbánya FC

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karakószörcsökkel mikor játszotok ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nem értem ezeket a provokatív kérdéseket :\
ez igaz, nagyon nagy a fíling!
Gorvik
Ez most komoly? <#wilting><#ticking>

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

IlluminatoR
Nem sajnos az alföldrõl vagyok kénytelen bevonatozni, de mindent megér.

hol itt a vicc? :\
SASboy
Ebbõl miért kell viccet csinálni? <#mf1><#mf1>

nice legs. what time to open?

Pillanatkép az elõzõ meccsrõl
te eredeti lyukóbányai vagyö??? :o
IlluminatoR
Hát a város tele van röplapokkal, címvédés lesz-e vagy sem?! Sikerül e megtartani a vezetést a pontlistában?! Lyukóbányai ifjak elég erõsek és kitartóak-e, hogy nyerjenek?! Vajon a másik csapat is ilyen keményen küzd három mûszakban a meccsre? Mindezt megtudjuk a meccsen.

nyah de jöjjön a többi fan is, nem hiszem el, hogy csak ennyi lyukóbányát kedvelõ ember van az sgnö :o
oks, úgy má mingyá más, csak még 1500 a vonatjegy :\
IlluminatoR
Najó 500é tied

ezt hol találtadö? :o
IlluminatoR
2005.09.22 20:00 PM
Lyukóbánya FC vs Borsodszirák TC

rohatt :o
IlluminatoR
Van egy eladó jegyem!4
4000-ért tied!47

hú, az tök jó lenne enekm is, de amíg nem kapok fizut, addig nemtok meccsremenni .\
csak ha valamelyik tapló nem tudná: itt van lyukóbánya:
IlluminatoR
Vazzeg de jó lesz, a poszterem mellé már régóta vágyok egy dedikáltra, na de majd a pénteki meccsen szerzek ezt is azt is.

jah, Alajos ikertesója, õ a másik ék általában... egyik haveromnak van Lyukóbányás meze, majd lefényképezem legközelebbre :Ð
IlluminatoR
t*

IlluminatoR
A leghátsó az Kolompai Edömér innen látom. -.-

Nah de ezen a képen végre több látszik: bizonyíték arra is, hogy a csapat összes tagja, kivétel nélkül jó munkásember :o
Az idegenbeli mérkõzésekre a csapat ezzel a vasúti kocsival utazik:
ezzel
gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

IlluminatoR
Nekem van jegyem a pénteki mecsre, kiváncsi vok mi lesz az eredmény!

Infok, képek:
A kép jobboldalán az elsõszámú csatárt, Kolompár Alajost láthatod :o
lálmekkora 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

gabber_saviola
nem, én nem

infó van a teámrol?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sajnos 100 fõs a stádium, azok természetesen a bányásztiszteké, de állóhelybõl sztem van vagy 5000, azok mindig vannak üresen (nem sok, egy-kettõ)
Laffite
lehetne még venni bérletet a meccseikre vagy mán mind elfogyott...?

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Szervusz Kepper!
Netán te is ismered ezt a remek futballcsapatot?
gabber_saviola
Sziasztok! 😛

Sziasztok!

Nemtom ki ismeri ezt a remek csapatot, különösen fociban (ezért is FC-nek nyitottam tápigot), de tekébn is jóak :Ð
← ElőzőOldal 10 / 10