Lyukóbánya FC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
mán 2 hónapja nem kaptam lét(kizsüzstit)
ölögem va!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.

segíccsé légyszi, még nyú vagyok, te meg má rég brúgtad a motort.köszke <#wink>#wink>
küldök nektek pom-pom lyányt,helyi lakos,bevállalta...<#wave>#wave>
viccvót
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
\"Never say never!\" W Churchill
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
pont ekkó vótam a kóházba , me céó mérgezst kappam!:C
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
BUDA > miskolc.

hanem hogy az étrendre nem figyelünk !!!!44
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Egy üveg tömény, oszt se fájdalom, se félelem!
jöhet a MU is! :DDD
BUDA > miskolc.