TT: The Real Riding Simulation
Oldal 1 / 12Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy két játékos módban (two player) lehet-e az összes motort használni valahogy?
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Én válaszolnék, ha érteném a kérdést.
Sziasztok! 2 játékos módba, hogy lehet több motort szerezni? Például drz-vel nem tudunk menni. Miért? Remélem még valaki ír ide! Köszi!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Captain Sonar 2024 Remake
Hideg idõben a "virtuális" valóság. :)
Tourist Trophy - The Best of Road Superbike Simulator
Tegnap esti kép:
Tourist Trophy - The Best of Road Superbike Simulator
Tegnap esti kép:
Most már tudom, hogy a TDU-ban vannak motorok is. Azt hittem csak autókról szól. :)
Getaway - mint stílus és nem mint játék. A 2000-es évek elején mókás húsvér srácok Porsche Turbo-val, Honda NSX-szel, Suzuki Hayabusával és még ki tudja mivel Stockholm stb. helyeken hergelték az ugyancsak húsvér rendõröket.
A TDU-t x360-on megsasolom, bár ahogy elnézem az irányításban a Tourist Trophy erõsen veri. Egy próbát megér. Mint ahogy a TT Superbikes is. Kössz a tanácsot. :)
Másik:
Pillanatnyilag innen tudom az elsõ személyes benyomásokat a leggyorsabban megtenni.
Getaway - mint stílus és nem mint játék. A 2000-es évek elején mókás húsvér srácok Porsche Turbo-val, Honda NSX-szel, Suzuki Hayabusával és még ki tudja mivel Stockholm stb. helyeken hergelték az ugyancsak húsvér rendõröket.
A TDU-t x360-on megsasolom, bár ahogy elnézem az irányításban a Tourist Trophy erõsen veri. Egy próbát megér. Mint ahogy a TT Superbikes is. Kössz a tanácsot. :)
Másik:
Pillanatnyilag innen tudom az elsõ személyes benyomásokat a leggyorsabban megtenni.
A 2-al játszottam, mert abban elvileg benne van minden. Aminek gagyi még az irányítása, az a Getaway. :) Amúgy van ilyen igényt kielégítõ játék. Test Drive Unlimited. Motorok irányítása korrekt, rendõrök vannak, a táj is a helyén van.
Melyikkel játszottál a 3 közül?
1) Ezzel
2) Azzal
3) Amazzal
Vagy egy kaptafára megy mindhárom?
Én baromira díjaznék egy Tourist Trophy irányítással bíró, utcai motorokra épülõ, alaposan kidolgozott UTCAI sportmotoros játékot, amolyan getaway stílusban a Live for Speed jellegét ill. az NFS Hot Pursuit 2 rendõrök elõl festõi tájékon menekülõ sajátosságait ötvözve.
A Tourist Trophy-ban nekem az fáj, hogy 100-ig nagyon nehezen akarnak felpörögni az õserõ-sportgépek is. A valóságban amíg egy átlag személyautó 60-70-ig gyorsul, addig a 750-es, 1000-es sportmotorok már 200-nál vannak. Ebben benne van az is, hogy Polyphony Digital termékei soha nem a sebességélményrõl voltak híresek. A TT ez alól kivétel, itt csak a 100-ig gyorsulást rontották el.
1) Ezzel
2) Azzal
3) Amazzal
Vagy egy kaptafára megy mindhárom?
Én baromira díjaznék egy Tourist Trophy irányítással bíró, utcai motorokra épülõ, alaposan kidolgozott UTCAI sportmotoros játékot, amolyan getaway stílusban a Live for Speed jellegét ill. az NFS Hot Pursuit 2 rendõrök elõl festõi tájékon menekülõ sajátosságait ötvözve.
A Tourist Trophy-ban nekem az fáj, hogy 100-ig nagyon nehezen akarnak felpörögni az õserõ-sportgépek is. A valóságban amíg egy átlag személyautó 60-70-ig gyorsul, addig a 750-es, 1000-es sportmotorok már 200-nál vannak. Ebben benne van az is, hogy Polyphony Digital termékei soha nem a sebességélményrõl voltak híresek. A TT ez alól kivétel, itt csak a 100-ig gyorsulást rontották el.
Még Makaóba (más városi pályát nem láttam) sem jutottam el, csak oldalkocsis motorral. Azt hinné az ember, hogy megkapja a BSB motorjait, mert a borítón is az van és a játék menüjében is, de csak olyan MotoRacer szerûen válogathatunk Hondák közül. Bár lehet, hogy nyereményként kapjuk meg a többit. Ja, és újraindításnál megint betölti az egész pályát, szóval nem keveset ücsörögtem a loading felirat elõtt, ugyanis irreálisan erõs az ellenfél és könnyû elesni. De vannak érdekes pályák benne, van esõ is és a sebességérzet is megfelelõ. FPS ok.
Tény, hogy a Tourist Trophy irányítása az etalon.
Annyira szutyok volt a TT SB?
A videoban annyi látszik, hogy a kanyarokban rángatja a kormányt, ez igaz.
Na, de az FPS sebességélmény és a városban való döngetés... :)
Ez a "pfujnehogykipróbáldazéletbeninkábbajátékban" jobb lenne.
Annyira szutyok volt a TT SB?
A videoban annyi látszik, hogy a kanyarokban rángatja a kormányt, ez igaz.
Na, de az FPS sebességélmény és a városban való döngetés... :)
Ez a "pfujnehogykipróbáldazéletbeninkábbajátékban" jobb lenne.
Angliából simán. Bagóért rádsózzák, ugyanis egy szar. Lehet, hogy a türelmemmel volt a baj, de több órányi próbálkozás után sem sikerült megszoknom az irányítását. Egy GP500 és Tourist Trophy után elég kiábrándító játék. Pedig szívesen végig mentem volna a Man szigeten, de odáig nem jutottam el benne.
Magyarországon errõl miért nincs semmi?
Itt egy gameplay video A sok pályaverseny mellett elférne egy utcai is.
Beszerezhetõ ez hazánkban valahol?
Itt egy gameplay video A sok pályaverseny mellett elférne egy utcai is.
Beszerezhetõ ez hazánkban valahol?
Jóóóóóhogy kötelezõ vétel ne hagyd ki qrva jó kis game!!!!!
<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
simán! :)
írnátok tapasztalatokat?
szerintetek megéri 5000FT-ért?
Szép.:)
Én mostanság nem nagyon tolom, de tegnap elõtt játszottam egy kicsit, hát, a nürburgringi idõmet (7:25:xxx)meg se közelítettem a leg jobban 29:9 volt...:(
JAh, gixxer rel..tuninggal.
Én mostanság nem nagyon tolom, de tegnap elõtt játszottam egy kicsit, hát, a nürburgringi idõmet (7:25:xxx)meg se közelítettem a leg jobban 29:9 volt...:(
JAh, gixxer rel..tuninggal.
OKÉÉ..Értemm..
Ahamm...
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>Dizájnra nyomhattál volna még..Xd
Kecsek....<#mf2>#mf2>
Nomajd ha meglátok az idõeredményeim..<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
Kecsek....<#mf2>#mf2>
Nomajd ha meglátok az idõeredményeim..<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
nagyon nagy fába vágtam a fejszémet, és sajna nem sok idõm van de megpróbálok valamit alkotni
Najó, akkor folytatjuk a versenyt???
Mondok egy idõt, aminél szégyen ha rosszabbat mész..OK??
Ez nem a legjob idõm...
Nürburgring-gsxr100rm-szabadbeállítás-7.32:005.
Mondok egy idõt, aminél szégyen ha rosszabbat mész..OK??
Ez nem a legjob idõm...
Nürburgring-gsxr100rm-szabadbeállítás-7.32:005.
Aszta qrva, leírom a ducatit dukattinak..
LOOll.De nagy égés...
LOOll.De nagy égés...
<#mf2>#mf2> cbr 600 rr vs 999 es dukatti???
na mivan kolkok!
nyelezi meg neki valaki??
en nemnagyon idohiany miatt de azert a minap leultem a 600-as CBR-rel huzni egy par kort. feludules volt 900-as Ducatit alazni vele :)
nyelezi meg neki valaki??
en nemnagyon idohiany miatt de azert a minap leultem a 600-as CBR-rel huzni egy par kort. feludules volt 900-as Ducatit alazni vele :)
Hali, 2 és fél perc volt..XD
Ezért olyan vékony néhol a kuplungkar.
Ezért olyan vékony néhol a kuplungkar.
f@sza a banner <#integet2>#integet2> DUCATI CORSE + Honda + még pár másik :)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nah, már nem TT ztek?
Ehh, még nem rakták be??GTFO..
Háát, most, hogy nincs normális gépem egy idõre, így csak a ps meg a net van.
És 2 kor amikor hazaárek, lecke megír, utánna be ps elé, és ált 7 óra gém.
Jah, am, most pár perc alatt firkáltam egy gagyi bannert, de jobb mint a mostani szöveg.
És 2 kor amikor hazaárek, lecke megír, utánna be ps elé, és ált 7 óra gém.
Jah, am, most pár perc alatt firkáltam egy gagyi bannert, de jobb mint a mostani szöveg.
Hehe, nem döntöd meg, ez hót tuti, minden nap minimum 50 kört letolok a mapon...:)))
Ha megdöntöd, elkezdem magam földhözverni...
Ha megdöntöd, elkezdem magam földhözverni...
nem esett le mert meg meloban vagyok :)
22h utan fogok tudni csak nyomni karikat vele.. .addig gyurj meg egy kicsit az idore ;)
22h utan fogok tudni csak nyomni karikat vele.. .addig gyurj meg egy kicsit az idore ;)
Okse, de ekkora idõre meg akartam tudni mit válaszolsz...
Látom nem nagyon..Leesett az állad, mi??segítsek megkeresni???XD
Látom nem nagyon..Leesett az állad, mi??segítsek megkeresni???XD
az lofasz :)
akkor jo
de szerintem ha TT-zunk ne menjunk mar majd orrba-szajba versenymotorokkal mert ott sem sok van beloluk... majd kesobb max ha kiveseztuk a gyariakat
akkor jo
de szerintem ha TT-zunk ne menjunk mar majd orrba-szajba versenymotorokkal mert ott sem sok van beloluk... majd kesobb max ha kiveseztuk a gyariakat
LOL, atya úr isten mit írtam...
LOOL, értem ért írtad ezt..SRY, az nem 8 hanem nulla..
Uff b@zmeg, micsoda égés...
De végülis, ha az pályaelhagyásnak számít, hogy a hátsókerekem kifele lecsúszott a kerékvetõröl, akkor bevallom az kb 8-10 szer megesett, de úgy nem hagytam el, hogy elõnyöm legyen...
LOOL, értem ért írtad ezt..SRY, az nem 8 hanem nulla..
Uff b@zmeg, micsoda égés...
De végülis, ha az pályaelhagyásnak számít, hogy a hátsókerekem kifele lecsúszott a kerékvetõröl, akkor bevallom az kb 8-10 szer megesett, de úgy nem hagytam el, hogy elõnyöm legyen...
Héjj...
Mindent beleadtam, nem vágtam le, semmi...
Ne feltételezz rólam rosszat..
Minek csaljak??Ez csak egy game, meg egy ps2...
Monnyuk, amúgy se csalok, soha az életben...
Mindent beleadtam, nem vágtam le, semmi...
Ne feltételezz rólam rosszat..
Minek csaljak??Ez csak egy game, meg egy ps2...
Monnyuk, amúgy se csalok, soha az életben...
hazaertem megproballak befogni :)
de az ido csak ugy ervenyes ha nem hagyod el a palyat, marmint ha nem szarmazik elonyod belole.
de az ido csak ugy ervenyes ha nem hagyod el a palyat, marmint ha nem szarmazik elonyod belole.
Na akkor most egy kis "terep".
Nürburgring.8h honda:7:15:927.
Ujjfen, 0 esés,0 megingás,0 elváltás,8 pályaelhagyás..
Erre mondj valamit..
8h hondával.!!!!
Nürburgring.8h honda:7:15:927.
Ujjfen, 0 esés,0 megingás,0 elváltás,8 pályaelhagyás..
Erre mondj valamit..
8h hondával.!!!!
1:01:182
Ehh, nem értek a kis seggrakétákhoz.
Ehh, nem értek a kis seggrakétákhoz.
Na, minnyár letolom én is.
Oldal 1 / 12Következő →