TT: The Real Riding Simulation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
újjítottál logót látom
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
de jó lenne már valami bumm....
õ biz az tudja hisz a legnagyobb konzolos arc<#worship>#worship><#worship>#worship>
eddig csak jogsit csináltam és most nyomtam 1 versenyt......hátttt....jo lesz<#confused>#confused>
nagyon ott van szerintem a játék.....
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
csak 4 motor van egyszerre a pályán...de ha 1 vs 1 akkor még a részletes árnyékokra is futja...
az ugye fel sem tûnik,hogy a játék döcennésmentesen megy? nem ismerek olyan PCs mai gémet, ami ne szaggatna nálam valahol valmikor....ez meg fullstabil
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
#212 abszolult eggyetértek veled, h a mocis játékok egytõl eggyik elvannak cseszerintve, gondoltam talán majd ez mert hát a polyphony-nál csak értik a dolgukat. PS2-re lehet venni motoros játékokhoz, kormányt, pedál+lábfék nem tom hogy van megoldva még ennek utánanézek úgy is ha nagyon bejövõs lesz nálam a TT.
elõzõ kommentemhez még annyit, hogy a belsõ nézet egy elég nagy pozitívum, és nagyon élvezetes ebben a nézetben játszani!
*Posse*T.W.D*
már bocs hogy itt fakadok ki, csak egyszerüen átverve érzem magamat ezzel az egész ps2 vel kapcsolatban, de a legjobban talán mégis ennél a játéknál zavar ez. minden játékban õrületesen lehengerlõ videók, bevezetõ animok stb stb, az adrenalin már a fülemen csordul ki annyira "ráizgulok" az adott gammára, aztán amikor jön az ingame rész, mintha technikailag 10évet visszaugrottam volna az idõben😞
*Posse*T.W.D*
"motard" az nem gyenge😊
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
MotoGP sorozatban is ez van, ott ha simulation módban fûremész akkor majdnem biztos h esel.
tessék gyakni
(mondom én akinek még nincs meg a TT😊)))))))))))))))))))))))))
Mindig azt a motort szerzed meg amelyiket kiválasztod. Pl.: Yamaha R1 ... kiválasztod, adja az ellenfelet és a pályát. Megadja mennyi köröd van arra, hogy megverd és akkor mehet a menet. Majdnem minden esetben 10másodpercig kell az ellenfél elõtt maradni (szépen visszaszámol Neked ha már elõtte vagy) Azthiszem van olyan is amikor idõre kell kört teljesíteni a pályán.
sztem naggyon jo! Na valami ilyesmit vártam egy a Tourist Trophy-tol.
Nincs kichipelve a gépem és még mindig nem tudtam vele játszani!😞