MLSZ és MLL topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Annyiból megértem Grenzjägert, hogy õ Matthäus topicjához adta a nevét, nem pedig az MLSZ és MLL-éhez!

De 'gabber_saviola' remélem ezé még nem ücc meg 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mi a bajod velem ??

nem hinném hogy valaha is beszóltam volna neked vagy vitáztunk volna. soha semmit nem indokolsz....

de akkor légyszíves a Témaindító mellõl is huzzál ki !

B0B0
Ha Matthäus befut, akkor tuti Kisteleki kitalál valami olyasfélét, hogy tulajdonképpen õ is támogatta, csak elküldte még tanulni, hogy jobb legyen 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

miccoli002
Amugy meg én nagyon megfontolnám ha már magyar kapitányt akarunk akkor nem e kéne hazhozni a Fazekast,mert legalább õ egy igazi profi,megbecsülték másországban is és határozattabnak,lelkesebbnek tünik mint a magyar "öreg" edzõk.

miccoli002
Sokaknak például Kistelekinek fogalma sincs mit is veszített Matthaus távozásával amagyar foci.
Akárhogy is,de egy Róthall meg Egervárival nem lehet kilábalni a gödörbõl.
Én már régebben is mondtam,azt kivánom,hogy Lothar mutassa meg braziliába,hogy ki is a "magyarok Istene" és aztán mondjuk 5év mulva amikor Loddar már a németválogatott vagy a Bayern kispadján virit mi meg 110ek leszünk a világranglistán,majd kiállhat ugatni Kisteleki is,hogy valójában õ támogatta Matthaust meg ez meg az.......és lesznek akik még neki fognak hinni.
Nembaj majd a Róth kap 4 vagy 6évet csapatot épiteni,másnak 2járt szûken,mert nem volt jóban Egervári Sanyikával.

Láma!

gabber_saviola
kértelek, hogy hagyd abba

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nekem gáz mert így olyan mintha én adtam volna ilyen szar címet neki

ANNÓ óóóó

meg MATTHAUS

alt+132 = ä

Most amúgy nem tökmind1, mi a címe a topiknak?

ekkora probléma ha elkanyarodunk egy témáról ?

a legtöbb nem játékkal foglalkozó fórum mondhatni zipzár "rendszerben" van, egyik téma után a másik egymásra épülve.

azt elismerem, hogy az eredeti témától elmentünk, de akkor már lehetett volna egy kreatívabb, blikkfangosabb címet is találni...

de így...
- mert nem "nosztalgiázhatunk" Matthäus-on?
- mert például ezek után nem írhatunk Mezey doktorról, aki jelenleg nem tagja egyik szervezetnek sem...etc

B0B0
Szerintem is bökhettél volna ide is egy hsz-t de mindegy! Ettõl még lehet itt beszélni Matthäusról is.

Ramore
kezd velem! <#eljen>
[Jakuza]
Valamit lekell irnom, nehogy azt higyje Saviola, hogy ellene iranyul a mondanivalom, latom, hogy a Moderator topicba irta be az atnevezesrol szolo hozzaszolasat.
Tevedett, mert ide is irnia kellett volna.
Hibazott. Ez van remelem korrigalja igy utolag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Csak annyi, hogy egy rendes moderator nem onkenyeskedik ilyen eseteknel, hanem elore bejelenti, ha legalabb mar nem kerdezte meg mas velemenyet a dologrol.
Vegen meg ismet jon az AVH, ha rosszak leszunk ?
Igaza van Ramorenak, hogy ilyen erovel a Palermo topic is beolvaszthato az Olasz labdarugasba, foleg miutan ott is vannak nem csak a Palermorol szolo hozzaszolasok, hanem szamos az Olasz labdarugassal kapcsolatban allo is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
ezt a sok szemetet nem fogom átolvasni, küldj 1 listát kit vágjak ki és kész.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Láma!
most mi a gondotok??
tényleg csak az MLSZ és az MLL volt a téma már nagyon régóta. Engem speciel nem zavar.

[Jakuza]
LOL.
Saviola baratunk megint kezdi a kis Sztalini partizankodasait. 😛

Ramore
mire adsz idõt? 😊 válaszolj inkább a kérdéseimre, amiket kitöröltél, de talán egyszerûbb lenne, ha felvállnád, hogy nem szimpatizálsz Matthaussal, és ezért nevezted át a topikot, és ezért törölted a hozzászólásomat. vállad végre magad!!!
gabber_saviola
mikor fejezed be végre?
adok még egykis idõt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ramore
ha te törlöd a tisztességes hozzászólásokat, és a jelek szerint más hangvételt nem viselsz el.
Ramore
egyúttal javasolnám, hogy a Palermo nevezetû topikot töröljék, avagy nevezzék át, de minimum olvasszák bele az olasz labdarúgás topikjába
gabber_saviola
személyeskedsz?

Ramore
a kis óvodás, vagy inkább Matthaus ellenes vip elvtárs nem viseli el a tisztességes hangvételû kritikát sem, tehát óvatosan fogalmazzál. 😊
Ramore
nahát, cenzúrázzák a topikot a kedves elvtársak! 😊 lol
gabber_saviola
fejezd be légyszives

és a többi 150 topikkal is ezt teszed ??
árgus szemekkel vizslatod, hogy.... ??

ha jól emlékszem csak egyszer kérted hogy csak és kizárólag matthauszról legyen szó, de ezt már akkor sem értettem.

Van hogy egy topiknak vannak úgymond "kiágazásai" más témákra, és most elmentünk egy picit témától, de lehet hogy lesz õ még szövkap <#eplus2>

gabber_saviola
szia neked is -.-

nah akkor szájbarágósan:
nem picit, hanem NAGYON eltértetek Matthaustól, ezért lett a név változtatás.
nem egyszer kértem már, hogy Matthausról legyen szó itt a topikban....de kutyát sem érdekelt ugyanúgy ment tovább a flém meg az off.
sosem mondtam hogy nem szeretem Matthaust, valótlant ne mondj légyszi.
nem kell mégegy ilyen stílusu topik, pont azért lett ez így megoldva

nah akkor flém és off vége, lehet a címben szereplõ témával foglalkozni

Ramore
Nem igazán értem miért volt rá szükség, bele kell, hogy férjen egy Matthaus topik a sport rovatba, még akkor is, ha egy picit elkanyarodtunk a tárgytól. Más helyeken meg szokták kérdezni a topik látogatóit, hogy mit szólnának hozzá egy névváltoztatáshoz, netán még ki is kérik a véleményüket az új névrõl. Ezzel az erõvel a topikok nagy részét át lehetne, sõt át kellene nevezned. Azért, mert nem kedveled Matthaust, attól még lehettél volna egy picit demokratikusabb! Itt jegyezném meg, hogy nyithattál volna egy külön topikot is az MLSZ-nek, vagy az túl megerõltetõ lett volna, netán pusztán csak a spórolás miatt döntöttél így?

a.carkey
pl. #1848?

A medve nem játék.

gabber_saviola
az a valaki Én voltam, mivel itt minden volt csak Matthaus nem -.-

<#lama>

Ramore
valaki átnevezte a topikot, úgy látszik a sport rovarba nem fér bele Lothar Matthaus személye. <#falbav><#boxer><#mf1><#mf3><#fogmosas><#lama><#banplz>
Kaplan
Köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szanics
Atletico Paranaense

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

B0B0
😄D

Kaplan
Hát ez nagyon gáz. Romokban a magyar foci... Szöv.kapitányunk mikor lesz? Pff...
Apropó Lothar csapata Brazíliában hanyadik most? Vagy mi a nevük csak, hogy tudjam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

legyen Bozóky az MLL elnök és kedzõdjön az egész elölrõl

B0B0
XDD

Láma!
"A liga elnökségébõl Ferencz Gábor, Kovács Péter és Szima Gábor is bekerült az MLSZ vezetõségébe, ez nem biztos, hogy egészséges állapot."
hát ebben van vmi. a szima mi a francot keres ott???

Láma!
mai sportban beszólás: "Ki lesz a liga elnöke? Vagy talán most jön a centralizálás, és a liga beolvasztása az MLSZ-be??? Valószínû, mert ugye konkurens vezetõkre nincs szükség a magyar demokratikus futballvilágban..."

ez engem is érdekelne

Ramore
én nem bánnám
B0B0
😄DDD

most komolyan az nem lehet, hogy õ lesz a végén még a szövetségi kapitány is ?!!

hiszen egy hatalmas tudású, labdarúgást imádó, szavahihetõ, nemzetközileg is elismert tekintélyrõl van szó.....

B0B0
Ez a legjobb:

"Mivel a 2012-es horvát-magyar Eb-pályázat miatt hamar rendet kellett tenni labdarúgásunkban, az érte aggódók nekiálltak pánikszerûen elnököt keresni. Mindenki hatalmas, õszinte megrökönyödésére azonban Csányi Sándor, Kóka János, Franz Beckenbauer, Elvis Presley, a Loch Ness-i szörny és a Horváth Cs. Attila hûtõjében még az ünnepekrõl maradt másfél kiló marhaszegy sem mondott igent a megtisztelõ felkérésre, Kisteleki István – immár másodszor – kénytelen volt maga elvállalni a feladatot, bár korábban kézzel-lábbal tiltakozott ellene."

😄D

AnuluWork
Sportkultúra pl. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

B0B0
Nem hinném, hogy keresztbe akar tenni. Szeretne gyõzni. Gondolj csak bele, milyen jól hangzana: Kistelekivel sikerült! Csak azzal nem számol, hogy az õ személye ellehetetleníti.

B0B0
Nem azért mert Kisteleki az elnök, hanem egyántalán azért, mert az õ személyének felbukkanása a magyar labdarúgás irányításában nemzetközi hírnevet szerzett neki, ami maximálisan negatív értékû és egy ilyen szín hazug ember senkinek sem jelent garanciát sehol!!!

lothart fikáznóknak:

szal azért szép lassan kiderült (Sunday Telegraph, 2006.02.26) hogy az angol-magyar meccs Matthäusnak köszönhetõ, õ kezeskedett volna, hogy az angol válogatott felkészülését segítve, az Eriksson által várt spéci 4-4-2-ben játszott volna a magyar válogatott. Eriksson most azon volt kiakadva, hogy káosz van HUNGRYLANDban, meg még szövkap sincs, és az új meg nem biztos hogy tartja magát elõdje ígéretéhez.

Na én az angolok helyében sûrgõsen lemondanám a meccset!!

"In terms of style,'' he said at FA headquarters on Friday, "we should have chosen Norway as preparation for Sweden. But Norway would kick us!'' Amid laughter he added: "No, what I mean to say is that they would try everything to beat us. Scandinavian teams always find that bit extra against England. So we decided to go for Hungary instead. But before making the decision I went to Lothar Matthaus and asked if he wanted to play at Wembley . 'Yes,' he said, 'I'd love to.' So I said, 'Well, you must do one thing for me - you have to play 4-4-2 .' And he said 'No problem.' But he's not the manager any more!'' Matthaus left last month to join the Brazilian club Atletico Paranaense. ''So I don't know,'' said Eriksson, ''what will happen.''

When Matthaus's successor is appointed, no doubt Eriksson will have a word in his ear before the countries face each other at the end of May; one supposed candidate, John Gregory, would surely do all in his power to help England. But first the Uruguayans will be asked to test the men Eriksson has pencilled in for England's big kick-off in Frankfurt on June 10. ''The best 11, in my opinion, will start the game,'' said Eriksson. ''But I have to bear in mind those players involved in the Champions League. They probably will not do 90 minutes. To save them, it's in my interest - not just that of their clubs.'' So expect the midfield of David Beckham, Steven Gerrard, Frank Lampard and Joe Cole to give way (along with John Terry) at the interval or soon after, perhaps enabling the Swede to take another look at a diamond shape with Michael Carrick at its base.

magyarul kezdõdik az ország JOGOS LEJÁRATÁSA !!

na kocsiját már elintézték a szemétnek, remélem a következõ a családja lesz, és szépen lemond <#idiota>

nem, de majd õ elbassza nekünk, s így lesz jó a taljánoknak

de egyszerûen

NEM HISZEK A KISTELEKINEK!!