MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Õ fogja egyszemélyben eldöntenti, hogy ki legyen a magyar szövetségi kapitány. Én már elõre is sok, sok vereséget és lábtörést kívánok mindenkinek aki a kismocskosi klikkhez tartozik, vagy fog tartozni........
Kisteleki István MLSZ-elnökké választásáért kampányol Fejér megyei bizalmasa
Népszabadság • Munkatársunktól • 2006. február 3.
Lapunk információja szerint Kisteleki Istvánnak, az MLSZ ad hoc bizottsága elnökének bizalmasa, Nemes Ferenc - a Fejér megyei szövetség elnöke - felhívta szinte valamennyi megyei elnököt, hogy mit szólnának ahhoz, ha Kisteleki lenne az MLSZ elnöke.
Hozzátette: õ személy szerint támogatná ezt, és volt, akinek megpendítette azt is: Kisteleki jelölését Ábrahám Attila, a Nemzeti Sporthivatal elnöke, valamint Csányi Sándor, az OTP Rt. elnök-vezérigazgatója is pártolná. Hogy aztán mi köze ehhez Csányinak, amennyiben már nemet mondott az MLSZ-elnöki felkérésre, az igen nagy kérdés, és fölöttébb valószínû, hogy a bankvezér aligha avatkozna be efféle ügyekbe, inkább csak visszaélnek a nevével.
Orell Zsolt, a Bács-Kiskun megyei szövetség elnöke megerõsítette információnkat. "Nemes Ferenc valóban felhívott azzal, hogy tudnám-e támogatni Kistelekit, ha MLSZ-elnöknek jelölnék. Megjegyezte: Ábrahám Attila és Csányi Sándor szívesen venné, ha az ad hoc bizottság vezetõje kerülne az elnöki posztra. Én azt válaszoltam, hogy Kisteleki korábban kijelentette: semmiképp sem akar MLSZ-elnök lenni, azaz meglep ez a fordulat, és gondolkodnom kell a dolgon."
Ferencz Gyula, a Nógrád megyei szövetség elnöke a következõket mondta: "Nemes Ferenc tényleg megkérdezte, miként vélekednék arról, ha Kisteleki István lenne az MLSZ elnöke. Nálam nem hivatkozott - hogy úgy mondjam - felsõbb szervekre... Azt feleltem: korántsem csupán egy jelölt lehet. Mindenesetre most azért kell szorítanom, nehogy nevetségessé váljék a tisztújító közgyûlés..."
A szálak egyébként összefutnak. Miként mondani szokás, elõre borítékolni lehetett, hogy Kisteleki nem feltétlenül az általa annyiszor hangoztatott "megtisztulás és megújulás" jegyében, hanem azért "forgatta fel" az MLSZ-t, mert elnöki ambíciói vannak, noha azokat nem gyõzte cáfolni. Emlékezetes: a szövetség korábbi elnöksége akkor vált mûködésképtelenné, amikor - Horváth Cs. Attila mellett - Nemes Ferenc lemondott. Január 5-én lapunkban már jeleztük: Nemes (aki korábban a Várszegi Gábor menedzselte Bodajk elöljárója volt), valamint Horváth Cs. esetleg kulcsszerepet kaphat az új vezetésben.
Akkor is hozzáfûzhettük volna, de most is érvényes: már ha ez Kistelekin múlik. Õ persze mindent megtesz a magyar labdarúgásért, akár - mint elnök - fel is áldozná magát érte.
l Ábrahám Attila sporthivatali elnök kérdésünkre a következõket nyilatkozta: "Az állami sportirányítás nem avatkozik az MLSZ belügyeibe; akit a közgyûlés megválaszt, azzal mûködik együtt. Kisteleki Istvánról az már kiderült, hogy rombolni tud. Az még nem, hogy építeni is tud-e.
Ramadamammy rapidrandi
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kabaré az egész!<#vigyor3>#vigyor3>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Egyik benfentes utan, jon a masik.
Elzavarjak az egyik komcsit (pontosabban lemondott, mert nem lehetett volna meg granattall sem kirobbantani a posztjarol, ha nem akarta volna), helyette jon egy volt TSZ elnok.
Meg azon sem lepodnek meg ha kiderulne, hogy a Furulyas csokosa lenne es az o nyomasara valasztottak volna meg.
Ilyenek a hazai viszonyok. Aki meg tenni akar valamit ez ellen, akkor ezek a szelhamosok osszefognak es kicsinaljak.
Ugyan ez zajlott le emlekezzunk, amikor a Varga Zoltan hazajott es valozasokat akart.
Majd kesobb Mattheusnal. Nincs ezen mit csodalkozni, hiszen lattuk a BL-be jutott Fradinal, hogy tunt el a penz 1 ev alatt, es utana elinteztek, hogy ne deruljon ki semmi a konyvelesbol.
Aztan jo pelda Meszoly es galleryjanak esete is a toto botrany utan.
Ide sorolhato szinten Kovacs Attila MLSZ elnok esete, aki lebukott a mar hirhedte valt mognofelvetellel.
Raadasul mit hallunk allandoan az edzokrol ?
Nem azt, hogy milyen jol vegzik a munkajukat, hanem mennyivel perelik a volt klubjukat, miutan kirugtak.
Reszeli,Tornyi es sorolhatnam.
A mostani dolgokrol meg jobb nem beszelni, hogyan oszlattak fel az MLSZ-t, raadasul egy olyan tarsulat, ami fogalmam sincs hogy alakulhatott meg, mert semmi letjogosultsaga nincs. (MLL)
Szoval ertetlenul allok a dolgok elott, hogy mi zajlik a mi "kis" focink korul.
Csodalkozik itt barki is, ha azt mondjak ez mar a balkan ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
szerintem
Sosem fogják beismerni, és azt hiszik, hogy rájuk van szükség
kac-kac
-a norvégokkal itthon x, a törökökkel talán itthon x, de nem hiszem...
szerintem
ez kevés pont így is...
Nem vitás, hogy a görögök és a törökök is messze jobbak, a bosnyákokat talán elkaphatjuk itthon (ezen is múlik a harmadik hely)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A görögöknél, a törököknél és a bosnyákoknál is a helyi közönség lesz a legnagyobb ellenfél (gyilkos hangulat lesz), márpedig ilyen nyomást a magyar válogatott mostanában soha nem tudta elviselni, mindig összefostuk magunkat.
A norvégok pedig egyszerûen jobbak nálunk hazai pályán...
De mondd meg nekem, hogy Görögország, Törökország, Norvégia és Bosznia-Hercegovina közül melyik az, amelyik nem fog minket megverni saját pályáján!
Nekünk sajnos a továbbjutáshoz egyetlen csoport sem elég gyenge.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aztán MAX (!) egy-egy X a norvégokkal, görögökkel, törökökkel, bosnyákokkal ITTHON (!). TALÁN (!) egy lehetséges gyõzelem ITTHON (!) Moldova ellen, és MAX (!) egy-egy X idegenben a bosnyákokkal és a moldávokkal szemben. Mivel a többi csapattól 100%, hogy kikapunk idegenben (!) - ugyanúgy, mint az elmúlt évtizedekben (nem is jut eszembe tét meccs jobb csapat ellen, amit idegenben 3 pontra, ill. kettõre hoztunk) -, így ISMÉT ZÉRÓ ESÉLYÜNK LESZ A KIJUTÁSRA, AKÁRKI IS AZ EDZÕ (vagy hívjuk bárminek). Az is tuti, hogy ha magyar arc fog a csapat mellett tevékenykedni, akkor még az itthoni "talán 1-1 X a többi menõbb négy csapat ellen" sem fog összejönni, ráadásul még szarul is jár majd a szövetség, különösen, ha Kisteleki és bandája fogja az észt osztani ...
A medve nem játék.
Messze a legkönnyebb csoportba kerültünk, mégis max. szerencsével lehet meg a 4. hely...
Mert én nézegettem a csapatokat, de nem tudom, hogy az elõttünk álló négy csapat közül melyiket tudnánk megverni idegenben. Az a gyanúm, hogy egyiket sem.
bár esélyes sincs a válogatottal kijutni....
.....még az Õrs vezér terére sem vinné ki a csapatot, mert meg lincselnék õket...
a lényeg, hogy a "matthäus"i hibákat el kell kerülni. és akkor nem fogják fúrni
- csak 30 fõs társaságból álljon a válogatott, ne hívjon be sok embert, sõt újoncot se avasson, iknább hívja vissza Váczi Dénest...
- ne Brazilíával meg Németországgal játszon felkészülési meccseket, mert mi lesz a híres Magyar-moldáv barátsággal és Türkménisztán meg Kirgízia csapatával sem találkoztunk még.
- ne merjen neves szponzorokat hozni a magyar labdarúgásba a Questor Holding és a Kisteleki ingatlanbiznisz kft kárára
- ne merje betetetni a magyar válogatott meccsét valamelyik külföldi tévécsatornába, mert a végén még külföldön is nézni fogják és az is reklámbevétel az MLSZ-nek, ami nem jó
- ne tegyen be a válogatottba tehetséges fiatalokat, mert a végén a francia, belga, német élvonalbeli csapatok eligazolják az nbI ászait
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A görög, török, de még a norvég válogatott is sokkal jobb a mieinknél, ez nem kérdés.
Görögország, Törökország, Norvégia, Bosznia-Hercegovina, Moldova és Málta lesz a magyar válogatott ellenfele.
Most sajnálhatjuk igazán, hogy elüldözték 😞((