MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊Ö
Idézések futószalagon
<2006-09-06 17:47>2006-09-06 17:47>
Egy nappal a Fõvárosi Bíróság döntése után – amely szerint jogszerûtlenül járt el az MLSZ az Ferencvárossal szemben – több idézést is kapott az FTC zRt. a szövetségtõl.
- 100%Fradi - Klubunk képviselõi szeptember 12-re, azaz jövõ keddre kaptak idézést három bajnoki meccsünk, azaz az augusztus 19-i Szolnok-FTC, az augusztus 26-i FTC-Makó és a szeptember 3-i Vecsés-FTC összecsapásokon tanúsított szurkolói magatartás miatt.
Hogy ez véletlen vagy sem, azt nehéz lenne megmondani, de meglehetõsen fura, hogy mondjuk egy 18 nappal ezelõtt lejátszott találkozó miatt most kap idézést az FTC...
de ez így nagyon érdekes. Mintha súlyosabb lenne majd a büntetés mint a többi 3 csapattal szemben (megj.: majdnem minden magyar futball pályán voltak hasonló megnyilvánulások, kiemelném Sopront és Gyõrt ahol szintén hangot adtak az utlrák, -<itt hosszabb ideig, hallhatóbb - de egyik csapatnak sem kivánom a büntetést, csak így érdekes), mert
- a Fradit miért nem vették emiatt a Lokival, Péccsel, Honvéddal együttm hisze hasonló a bûnük, (utóbbi 3 csapat egyforma büntetést is kapott)
- A Fradi polgári perre vitte a licensze joggal kapcsolatos ügyet?
- mert az esemény és az idézés között 18 (!!!) nap telt el ?
- mert a többi csapat itélete már 2 napja megvan ?
mocskosul bûzlik ez az egész már...
lenne egy kis gondom, és nem tudom, hogy van-e topik hozzá, én nem találtam. a neten már körülnéztem, de nem találtam semmit, illetve nem tudom pontosan, hogy hol is kellene ennek utánanéznem. szóval a gondom a következõ:
Megyei elsõ osztályban játszom a Gyõr-Moson-Sopron megyei Ziccer csoportban. vagyis csak játszanék, mert: Ifiben szeretnék játszani, de azt mondják, hogy már nem játszhatok, mert "kinõttem" belõle. 1986 decemberében születtem, és azt mondják az edzõim, hogy az 1986.01.01 után születettek már nem játszhatnak Ifi-csapatban. Felhívtam a gyõri sportszövetséget, ahol a telefon másik oldalán bejelentkezõ férfi azt állította, hogy a 21. életévét be nem töltött minden játékos játszhat az Ifi-csapatban. elmondtam Neki, hogy én hogy hallottam, és erre az volt a válasza, hogy most nem ér rá ennek utánanézni, hívjam fel Õt péntek délután... (nem volt valami szép gesztus Tõle) nekem viszont minél hamarabb kellene egy válasz, hogy akkor most játszhatom-e vagy sem! Elõre is köszönöm!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Most mi is tortenik ?
Egy oldalas cikk sincs, hogy a Norvegok szov kapitanya nehezebbnek gondolta a merkozest, meg a Magyar csapat szerinte sokkal tobbet tud ennel es hasonlo remenyt csopogteto szarok.
Ketszinu szarrago banda az is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Azonkívül a frissen kirúgott Urbánnak is, aki rendkívüli szakértelmével megállapította, hogy ez a csapat jobb mint a két évvel ezelõtti (amelyik ugye elverte a németeket és széthajtotta magát a bulgárok és a svédek ellen, ja én nem kapott egyszer sem 4-est)
További dícséret jár Détárinak, aki majdnemhogy elégedett volt a szünetben a csapattal.
GRATULÁLOK AZ EGÉSZ BAGÁZSNAK KISTELEKIVEL AZ ÉLÉN!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Most lehet dumalni, hogy a Mattheus egygolos veresegei vilaghiru csapatok ellen milyen megalazoak voltak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nemregen meg hogy fikaztak erte Mattheust, hogy "ilyen gyozelmekkel ne jojjon, hogy Izland, mert az szanalmas csapat." 😛
rendõrség, mlsz be van szarva rendesen, de úgy hogy én ilyet még nem láttam...
12.500 nézõ lesz, mivel egy szektor lezárva az elkülönítés miatt, ez pedig HYPERLOL mert ennél több fradista lesz kint vasárnap a Puskás Stadionban a Vecsés ellen...
azért ez így elég ciki a kleintelekire nézve,.....
de hát õ ugye megmondta, hogy a lehetõ legjobb feltételeket biztosítja a válogatottnak...azt pedig tudjuk mit jelent ha õ valamit megigér... de szögezzük le nem õ a hülye, hanem az és azok akik hisznek neki...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Aztan majd az uzemelteto visszafizeti nekik a befektetest.
Ugy tunik annyira azert nem viseli megsem a sziven a sorsat a stadionnak, mert csak a pofaja jar, hogy miert nem csinalta meg mar valaki a fuvesitest.
Tiszta lol.
Nem nagyon figyelem mostanság a válogatottat...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A kilincset
Miért? Most van válogatott? A másik dolog pedig Verebes szerint Bozsik képes arra, hogy idõvel egy ütõképes válogatottat összehozzon. Én ennek örülnék de kétlem , hogy Bozsik jobb szakember lenne mint Matthäus.
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
<#worship>#worship>
Kapusok: KIRÁLY Gábor (Crystal Palace), FÜLÖP Márton (FC Tottenham Hotspur), VÉGH Zoltán (MTK Budapest)
Védõk: FEHÉR Csaba (PSV Eindhoven), ÉGER László (Polideportivo Ejido), KISS Zoltán (DVSC-TEVA), VANCZÁK Vilmos (Újpest FC), LÕW Zsolt (TSG Hoffenheim), JUHÁSZ Roland (RSC Anderlecht), SEBÕK Vilmos (Zalegerszegi TE), KOMLÓSI Ádám (DVSC-TEVA)
Középpályások: DÁRDAI Pál (Hertha BSC), MOLNÁR Balázs (Zalegerszegi TE), HORVÁTH András (FC Sopron), TÓTH Balázs (Malatyaspor), POLONKAI Attila (REAC), HALMOSI Péter (DVSC-TEVA), HUSZTI Szabolcs (SV Hannover 96), CZVITKOVICS Péter (MTK Budapest)
Csatárok: KABÁT Péter (SV Pasching), GERA Zoltán (West Bromwich Albion), SZABICS Imre (1. FSV Mainz 05), TORGHELLE Sándor (Crystal Palace), SOWUNMI Thomas (FC Slovacko), SIMEK Péter (SC Poli Temesvár)
Biztonsági tartalékok: PETÕ Zoltán (FC Brussels), BÁRÁNYOS Zsolt (klub nélkül), VIRÁG Béla (DVSC-TEVA), WALTNER Róbert (Zalegerszegi TE), RAJCZI Péter (Újpest FC)
Az egész magyar foci egy kalap szar! Egy évvel ezelõtt még sokan bizakodtak, de amióta Kisteleki ott ül a trónon, azóta csak rombol! Nem gonoszságból mondom, de szívbõl remélem, hogy nem nyerjük meg az EB rendezés jogát, mert akkor az a parasz ordíthat, hogy neki sikerült.
Amint azt már jeleztük, a szövetség székházában ma közgyûlést tartott a Magyar Labdarúgóliga. Az MLL elnöke, Tarsoly Csaba a közgyûlés elé vitte azt a szerzõdéstervezetet, amelynek értelmében a sporttelevízió is mûsorra tûzi a 2006/07-es NB I-es bajnokság mérkõzéseit. A megállapodás szerint szombat délutánonként és hétfõ esténként is képernyõre kerülhetnek a találkozók (a Duna TV péntek esténként sugároz egy-egy meccset). A közgyûlés elfogadta a javaslatot, így már csak alá kell írni a megállapodást a csatornával. Erre a jövõ hét folyamán kerülhet sor.
A Sport1Tv által fizetett jogdíj aligha éri el a korábban az RTL által folyósított összeget, az értékcsökkenés okának kivizsgálására az MLL bizottságot állít fel.
Magyarországon erre egy külön bizottság kell???
Mi kell ahhoz hogy kideruljon ?
Csak nem az, ha gyozni tud egy Macedon csapat ellen ?
Sajat magukrol allitottak ki a bizonyitvanyukat.
Tehat "megisolyanszarok".
ReaL MaDRid x siempre
Gyoker banda, azokutan mondom ezt, amikor anno a Mattheusnal lemondtak a valogatottsagot, faradtsagra hivatkozva.(persze mar megbuktatasan dolgoztak) Ilyenek elnek az adofizetok penzebol, mint hal a vizben.
Most lehet rafogni a melegre, vagy a Macedon konyhara az eredmenytelenseget es szerintem lehetne csomagolni is es beallni dolgozni, mint ahogy minden rendes ember teszi.
Latvanyosan emelkedik a labdarugasunk szinvonala, amiota a Kismocsoki az MLSZ elnoke, mind eredmenyesegileg, mind atlathatosagaban. 😛
Ilyen folytatas utan nem kellene elmelazni azon, hogy letminimumot kellene fizetni a honi labdarugoknak ?
Manapsag egy futoszalagon 3 muszakot vegzo dolgozo fele nagyobbak az elvarasok, ehberert.
Ideje lenne, ha erre koncentralna valaki, nem a palyabezarasokon es a csapatok kizarasan.
Mindjart az osszes labdarugo elkezdene hajtani, hogy ne csungjon a feje felett a Damoklesz kardja.