MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
A közszolgálati televízió nem közvetíti a 2006–2007-es idény bajnoki mérkõzéseit.
mondom, tehát alakul, ha nincs Fradi, senki sem kap közvetítési díjjat, ha nincs közvetítési díj, akkor ezt a tervezett összeget, ki kéne vonni minden csapat tervezett költségvetésébõl!! Akkor pedig már nemcsak a Vácnak lenne túl alacsony a költségvetése!! Lehet, hogy szemét vagyok, de ha lúd legyen kövér, annál hamarabb jön a TISZTULÁS! ZÁRJÁK KI az Újpestet, a Honvédot, a REAC-ot, az MTK-t, a Dósgyõrt, a ZTE-t, a Tatabányát, a Haladást is! Tarsoly úrnak meg Szima úrnak meg rendezzen egy klafa kis bajnokságot Kisteleki úr, amit talán a Budapest TV-én Amettka majd közvetít, bár sértés annak a nõnemû lénynek, hogy hogy kistlekikkel említem egy hozzászólásban...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
mert ha kiesett volna a Fradi, azt mondom pancserek, de visszajutnak, de így ?? szerintem ezt direkt csinálja a kohhkisteleki hogy még befektetõ se legyen, és minden csapatnál csak az õ emberei legyenek.
El vagytok tévedve dehát mit várhatnék el "elborult" Fradistáktól 😊 (nyugi ez nem sértés, tisztelem azokat akik kitartanak csapatjuk mellett, enm úgy mint azok akik csak akkor dicsekednek vele ha éppen megy a csapatnak)
Szóval csak egy tény: tudjátok mikor volt a legtöbb nézõ a Népstadionban?? Nem Fradi nem Dózsa(UTE) és nem is Kispest meccsen. A Vasas-Real Madridon 109 ezer (!) nézõ volt!!!! Úgyhogy nem kell nekem az ige a drukker-táborról (17 éve járok meccsre) és tudom jól, hogy a Fradinak valóban több a szimpatizánsa, de aki ténylegesen meccsre látogat az semmivel se több mint az Újpesté vagy a Vasasé...
Arra meg, hogy a Debrecennek nincs annyi szurkolója, háát ez könnyelmû kijelentés. Jelenleg több ott a nézõ....
Mindenesetre csak annyit a végére, hogy különbözõ balhék miatt több csapatot úgy kizártak mint a pinty, de a Fradit soha. Eladható a bajnokság Fradi nélkül (már amennyire eladható ugye vele is), de tudod mit? Nekem mindegy. Az egész magyar bajnokság egy nagy rakás kula, és miután ez a Kisteleki futtatja a kupit, csak rosszabb lesz. Szóljunk a Sport klubnak, hogy közvetítség az Albán Premier Ligát!! Ott is nagyobb a színvonal! 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Mert megérdemlitek 😄
(Hogy ne csak én ne tudjak aludni 😛)
ON
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Mészöly Kálmán (képünkön) a Sport1 televízió Zuhanyhíradó címû mûsorában csütörtök este elmondta, hogy tagja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elsõfokú licencadó bizottságának.
Az MLSZ a testület tagjainak kérésére nem hozta nyilvánosságra, hogy kik bírálják el a klubok licenckérelmeit.
A szövetség hivatalos honlapján található licencszabályzat értelmében a testület tagjainak elfogulatlannak kell lenniük. A 3.4.2-es pont így rendelkezik: „testületi tag nem elfogulatlan, ha õ vagy bármely hozzátartozója (Ptk 685. paragrafus) valamelyik NB I-es labdarúgó klub tagja, részvényese, üzletfele, szponzora vagy tanácsadója, vagy azzal bármilyen érdekeltségi viszonyban van.”
NSO
Hanem murendrakas folyik.
Most nem tudom azert e , mert a kismocsoki Ujpest parti e vagy sem, de az biztos hogy alindokokra hivatkozik es megkerulve akarja a dontobizotsagot a Ferencvaros indulasi jogat megvetozni.
Ugyanazt csinalja, mint amikor a regi elnok helyet elakarta foglalni.
Mi az, hogy az apparatus megadja az indulast, de az elnok egyszemelyben hatalyon kivul helyezi a dontest ?
Talan Sztalin kep fugg a falan ? Van ennek hivatalos modja olyan helyeken, ahol nem a simlisseg a fo modi.
Van felulvizsgalati kerelem stb.
Itt meg kizarta a dontobirosagot a valos munkajabol.
Egyszeruen ez nonszensz.Ezek a tiszta allapotok amit igert.
En meg azt mondom, ez a legmocskosabb dolog, aminek egy demokratikus testuletben meg veletlenul sem szabadna elofordulnia.
Amondo vagyok a kismocsokinak kellene az osszes jogat megszuntetni es eltavolitani a Magyar labdarugas eletebol.
Minimum ennek kellene lennie az elso beavatkozasnak, hogy tiszta legyen a focink, aztan a pereputyaval is ugyanezt kellene eljatszani.
Gondolok itt pl a Meszolyre, aki szaktanacsado es akinek a tudomanya abban merul ki , hogy kell inni a kisfroccsot es hogyan kell hozza karomkodni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
lásd VÁC -> kizárás indoka, túl alacsony a költségvetés, tudni kell a váci csapatról, hogy majdnem a fele amatõr, vagy is fõállásban dologzik valahol, még jó hogy egy ilyen klubnak nem nagy a költségvetése, miért lenne akkor több milliárd??
ott van a Tatabánya, aminek eddig a legalacsonyabb volt, és lám ahhoz képest milyen jó csapatot raktak össze...
Rendben,ha nincs minden egyes papir,igazolás,stb rendben,akkor zárják ki a Fradit.Mondjuk azt hogy itt ez a pont,innentöl kezdve mindent a törvények,és elõirások szerint csinálunk a magyar futballban,nem lesz kivételezés senkivel és semmiért,bezárjuk a kiskapukat.De akkor innentõl ez legyen igy.Ebben az esetben szerintem max 5 éven belül eljutunk oda hogy csak amatõr szinten lehet nálunk labdarúgó bajnokságot rendezni.De ha ez a tisztaság,törvényesség ára,akkor szerintem még ez is megéri,majd idövel visszatérhetünk a profi szintre,de az nem ma lesz.
Viszont.Azért ne zárják ki a Fradit most,hogy aztán lobogtassuk az errõl szóló papírt az EB rendezési pályázaton,mondván nem csak az olaszoknál van rend és fegyelem,hanem lám nálunk is,aztán utánna minden marad a régiben,és mindent ugy intéznek ahogy és akinek éppen a legjobb.
Szóval döntsék el a kedves vezetõk hogy milyen utat akarnak bejárni,és asszerint döntsenek már most is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lásd 95', akik akkor fradisták voltak, ma is azok, csak épp egy fradistának mindig nagyobb az elvárása a csapattal szemben mint egy vidisnek, zetésnek, vagy lokistának, ezért nem járnak annyian a meccsekre, de meg lehet nézni, idén amikor a fradi szinte kiesö volt, akkor is kinnvoltak átlag 3000ren, ami még joval több mint sok hazai csapatnak. és a fradinak nem csak itthon, hanem külföldön is rengeteg szurkoloja van.
akkor már én azt mondom, hogy ha a magyar focinak nincs szüksége a Fradira, akkor többet ne is nevezzen be se az NB I-be, se az NB II-be, inkább a szlovák vagy a szerb bajnokság, és örüljön minden fradista ellenes kohnkistelekiseggnyaló,
Fradi nélkül biztos jobb lesz a magyar foci, biztos jobb lesz a válogatott és az utánpótlás is.... bravó
a látszat csalóka, hogy a Lokinak nagyobb a támogatottsága... hömmm
A Fradi eladható, és mindig is a legeladhatóbb csapat lesz a TV-ben! ezen semmi sem fog változtatni, ha a Fradi kizárják, akkor már röhejes lesz az egész...
Mar nagyon regen nem kiveteleznek vele, sot..
Raadasul, az sem fedi a valosagot amit mondasz, hogy pl a DVSCnek nagyobb a tamogatottsaga, mint az FTCnek.
Az csak egy latszat, amit latsz, hogy mennyien mennek ki egy merkozesre.
Egy DVSC sose fog kibujni az arnyekabol, marad neki az Alfold es kornyeke, de az FTC-nek egesz orszagban van multja,jelene es talan jovoje is.
Kivancsi vagyok, hogy ha rendes foci lenne itthon (rendes viszonyokkal) mint mondjuk 25 eve, ki akarna menni a DVSCbe jatszani, ha lenne egy jo gazdasagi alapokkal rendelkezo FTC.
Gondolom aki debreceni es akinek az apja beleverte, hogy fiam ez a csapat az igazi.
Pedig nem az.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De a végsõ konzekvencia számomra is az, hogy vicc ami itt történik foci címén. Tessék: az olaszoknál meg merték lépni, hogy egy Juventust (!) kibasztak a B ligába -30 ponttal ami ugye garantálja, hogy egyhamar nem jut fel. Ezért is nyerik meg az EB pályázatot. Ne is nyerjük meg mi, mert akkor ez rohadt Kisteleki örökre bebetonozza magát az elnöki székbe. UGYANAZT CSINÁLJA MINT EDDIG: ÖSSZE-VISSZA HAZUDOZIK!!!
REAL MADRID
kikre gondolsz?
Mellesleg nyáron forradalom ??? Ki halott még ilyet...
"Egy ország labdarugása, és azt körülvevõ közeg, hûen tükrözi a képet az ország társadalmáról"
..képzeljünk el egy Ferencváros nélküli létet. Ezt tudja minden lila, lokista..stb, hogy a Fradi nélkül nem csak mi, hanem õk is szegényebbek lesznek.
A harang értük is fog szólni!
Amennyiben nem indulhatunk el az NB I-ben, egyfajta kihívásnak kell felfogni, akkor EL KELL INDULNI vagy az osztrák, vagy a szlovák, vagy a szlovén, vagy a horvát, vagy a SZERB (igen így csupa nagy betûvel, nem komálom õket de ezt a szarházi kohnkistelekibrigádot...) BAJNOKSÁGBAN. Bármelyikkel a Ferencváros csak jobban járhat.
Mert szerintem fel kell készülni a legrosszabbra
... volt egy ítélet amit visszavontak, majd nyomásra visszavonták a visszavonást, hogy a visszanonásukat a visszavonással hatálytalanítsák. körülbelül..... MAGYAROSZÁG 2006 !!! Ez beszarás!!
lényeg hogy nem szaroznának ennyit, hogy ha nem lenne erõs az az érdekcsoport ami a Fradi kizárásáért (-> tulajdonképp: el nem indulásáért) lobbizna.
NSO:
MLSZ: visszahívták a másodfokú licencadó testület tagjait
Mi van ennyire bogyeben van a Kisfenekinek az FTC ?
Inkabb kiebrudalja azokat, akik megadtak az indulasi jogot ?
Ezek azok a tiszta allapotok amiket igert.
Hat ehhez csak gratulalni tudok.
"A Vasasnál megdöbbenéssel hallották, hogyan s miként zajlott a hétfõ estére összehívott UEFA-licencbizottsági tanácskozás. Az ott elhangzott vitáról, kiabálásról még bizonyára többen elmondják majd véleményüket, de ez persze már aligha változtat a helyzeten. Vancsa Miklós ügyvezetõ a fellebbviteli bizottság szerinte meghökkentõ pálfordulásáról és döntésérõl a következõt mondta: „Tévedésben van Kisteleki István, ha azt gondolja, hogy a gondok asztal alá söprésével, néhány csapat már-már törvénytelen támogatásával rendet, fegyelmet sugall az UEFA-nak, és így elnyeri az Eb-rendezés lehetõségét. Hát nem! Elég csak az olaszok példáját nézni. A Vasas kiesett, nekünk a másodosztályban a helyünk, de ugyanott lenne a pénztelen, különbözõ papírokkal operáló, csõdszerû gazdálkodást folytató csapatoknak a helye is. Amúgy tisztelem az MLSZ-elnökség tagjait, és arra figyelmeztetem õket: mindenképpen vegyék rá Kisteleki Istvánt, ugyan mesélje már el, mi történt a licencbizottság tagjaival, hogy néhány nap alatt úgy változtatták meg a megfellebbezhetetlen döntésüket, hogy semmi sem változott.”
Dr. Kamarás Péter, a Vasas jogásza szinén csodálkozva értesült a testület újabb döntésérõl:
„Az elmúlt hónapok alapján állíthatom, hogy a jogi szabályozás az MLSZ-ben nincs rendben, különbözõ érdekek mentén tulajdonképpen bármilyen szabály áthágható. Ezért megfontolandó, hogy felsõbb fórumhoz forduljunk. Hangsúlyozom, nem csak a Vasas érdekében…”
Bíró Péter dühöng – talán meg lehet érteni
Bíró Péter, a Lombard-Pápa Termál FC tulajdonosa súlyos vádakkal reagált:
„Vérlázító események történnek, s ezúton is kérem Kisteleki Istvánt, adjon magyarázatot arra, hogy a licencbizottság, amely elsõ, majd másodfokon nem adott rajtengedélyt a Ferencváros és a Vác csapatának, miért változtatta meg jogerõs döntését. Persze pontosan tudom, súlyos beavatkozás történt. Elõször azt gondolta Kisteleki úr, elég, ha a csapatok fellebbeznek a kizárás ellen, ám a törvény ezt nem tette lehetõvé, így maradt a második variáció. Az MLSZ elnöke gyorsan összehívta a licencbizottságot, és hatalmi szóval rábírta a tagokat, változtassák meg korábbi döntésüket. Ha azt mondják a kizárások után, a Pápa a másodosztályban marad, azt tisztességes eljárásnak tartottam volna. Kíváncsi leszek az UEFA illetékeseinek a véleményére, hiszen az MLSZ elnökének normális esetben nem lehetne beleszólása a testület mûködésébe. De õ túl messzire ment, s tudom, hogy az MLSZ elnökségében lesz néhány becsületes ember, aki nem vállal közösséget az effajta diktatórikus módszerekkel. Ezután a végsõkig elmegyünk az igazunkért, s ha emiatt kerül veszélybe az Eb-pályázatunk, ne minket szidjanak, hanem Kisteleki Istvánt, aki ilyen helyzetet teremtett.”"
Forrás: www.nso.hu
GARICS GYÖRGY OSZTRÁK u21-es VÁLOGATOTT !!!
KÖSZÖNJÜK MLSZ!!!
és akkor Sepsi(Rennes), Szabó(Dinamo II) ne is említsük..... kretének, ami az olaszoknak jól megy (argetín olaszok honosítása, az nálunk sehogy, sõt, tõlünk mennek inkánn ausztriába)
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117357
Tehat a hir:
Laszlo Csaba lett az Ugandai valogatott edzoje. <#idiota>#idiota>
Most már nyugodtam ki lehet jelenteni:
Ha ki akarunk jutni egy vébére, le kell szerzõdtetni Guus Hiddinket. Azt hiszem ez a faszi mégis tud valamit. Négy éve, illetve amikor Japánt lenyomták az idei vébén már kialakult bennem ez a gondolat, de gondoltam megvárom a horvát meccset, mert ki tudja, hátha csak mákista az ipse. De azt hiszem nem. Ez a faszi érti is amit csinál: szarból épít várat. Nem Bozsik meg Détári kell ide, hanem tényleg egy szakértõ. Amint felszabadul az ipse, le kell szerzõdtetni.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
elore megmondom mi fog tortenni.
Osszekaparjak ezek a csapatok a penzt es az MLSZ hetes csuszassal engedelyezi nekik az indulast.
Ugyanez tortenik mar evek ota.
Egyszeruen rohej az egesz ami itt zajlik.
De miutan Piszokteleki megkaparintotta az MLSZt maganak, egybol elkezdte az MLL-t megcsonkitani, azt az MLLt amit ok alakitottak meg azert hogy az MLSZben ok legyenek az urak, egybol megfosztottak egy csomo jogi formulatol, nehogy az MLLbol ujra indulhasson olyan torekves, hogy ujra megbuktassak az MLSZt.
Egybol lathato az egesz.
Mar nincs szukseguk ra, elkezdtek modszeresen leepiteni.
Bedobtak a koztudatba, hogy ok aztan most megvaltoztatnak mindent, aki nem fizet nem jatszik stb.
De minden marad a regiben csak az igeretek valtoznak.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"