Friss, élő eredmények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"szép gól volt..."
<#nemtudom>#nemtudom>

BUDA > miskolc.
Adriano kiadta jobbra a labdát Figonak begurította középre OBA meg üres kapuba berakta.
g: OBA
Szar Bayern, szar Bayern :)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Empoli 1 - 0 Lecce
Lazio 4 - 2 Palermo
Livorno 2 - 0 Ascoli
Sampdoria 1 - 2 Chievo
Siena 4 - 2 Messina
Treviso 0 - 2 AC Milan
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
63' Empoli 0 - 0 Lecce
63' Lazio 0 - 2 Palermo
63' Livorno 1 - 0 Ascoli
63' Sampdoria 1 - 2 Chievo
63' Siena 4 - 1 Messina
63' Treviso 0 - 1 AC Milan
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
44' <0 - 1>0 - 1> A. Shevchenko (pen.)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Végre! 😄
Hajrá Juve, Loki-FTC, Palermo, Barcelona, Lyon, Arsenal 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!