Kefírgomba, Japánkristály

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tobacco
mert?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

REALista
Túl sok a felesleges pénzed???

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tobacco
Továbbra is várnám, hogy valaki jelentkezzen aki tud adni, eladni egy darab kefírgombát, japánkristályt, kombucha gombát.

Még mindig nem sikerült találni egyiket sem senkinek, ismerõseim közt.

De állítólag a Rossmannban is van...

http://www.kombucha.hu/index.phtml?id=30&lang=hu

Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Bioboltokban kapható. Másutt már aligha, a 380 körüli ár miatt nem éri meg a nagy szupermarketeknek. És a bioboltokban is 1 db van jó esetben, de persze rendelnek neked, ha kérsz. A koncentrátum inkább elõfordul.

Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

vizes
Nekem is volt...
Kinyiffant a nyavalyás...
Legénylakás... ugye...a sör több törõdést kapott.
Pedig egy gombatenyészetet kipusztítani nem semmi ám!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Nekünk van! Egy kis üvegcsében tartjuk. Naponta/kétnaponta leöntjük rólla a kefírt. Megmossuk és feltöltjük tejjel.
A kefír tényleg nagyon finom!

Ráadásul mivel tejet "eszik" lassan nõ is a gomba. Minél töb annál több tejet tud átdolgozni. + ha már elég nagy adhatsz másnak is!
És házi tejel az igazi! Egy haverom egyszer bolti "tejet" adott neki és belepusztult. Szóval kíváncsi vagyok mi van a bolti tejben...
vizes
A kefírgombával házilag készített kefírrõl nem tudom, hogy egészséges e, (biztos az) de, hogy finom az biztos. Pláne ha házi tejjel készíted.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

sz4bolcs
Mik ezek, amikrõl szó van? Életemben nem hallottam róluk, mik ezek?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kombuchat egyszer barátoméknál isttam pesten, ott valami boltban lehetett venni, mint a fantát de azót (3-év)sehol sem találtam.

Hol kapható ez?
Rózsalány
tesómnak is van ijen kristályszerûség. meg másoknál is láttam már pl kombucsát is, és az a tapasztalatom, hogy ez így kézrõl kézre jár, szal akinek van ismerõse akinek van, az ad a másiknak és így tovább:)
elképzelhetõnek tartom, hogy drogériákban, vagy gyógynövényboltban - a jobbakban - van ijesmi!

viszont a tesóm issza ezt a kristályos izét és neki pl az epéjével voltak bajok és azt nagyon jól karban tartja. szal mióta ezt issza nincsen görcse meg ilyesmi. meg nõi problémákra is nagyon jó - ilyen felfázásra, hólyaghiurutra meg ilyesmire:)

volt egy iserõsöm akinek mellrákja volt és itta a kombucsát és az sokat javított a közérzetén a kemoterápia alatt!:) más kérdés, hogy borzasztó gusztustalan volt számomra:)

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Sir Quno Jedi
Itsz ÖLÁJV !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Látványra nekem sem tetszett, amikor egy haveromnál láttam, de valahogy mégis jó volt látni, hogy az az érdekes dolog ott "él". :)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

nagyon régen anyámnál láttam ilyen kombucha gomba telepet, hát ritka kiábrándító (vagy inkább gusztustalan volt). nekem spec. a gyomrom is felfordult tõle ahogy az a nagy "izé" ott lebegett a vízben vagy miben.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Montanosz
ha nem iszol csapvizet, hanem ásványvizet, megspékeled némi vitaminokkal, bérescseppel, vagy enyhe gyógyteákat iszol (citromfû,mentatea) nem kell ilyen dolgokkal bíbelõdnöd.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

St
japánkristály volt nekünk, készülj fel rá, hogy kib. büdös
Tobacco
Feleségem barátnõje, szólt minden ismerõsnek, persze nekünk is, hogy próbáljunk meg szerezni kaukázusi kefírgombát, japánkristálygombát, és kombucha gombát, mert otthon akarja "gyártani" a családnak az állítólag egészséget tökéletesen helyrehozó akármiket.
Ha már érdeklõdöm, hogy honnan lehetne ezeket Budapesten beszerezni, akkor már érdeklõdnék, hogy mire jók ezek pontosan? És mik a tapasztalatok ezekkel kapcsolatban?

← ElőzőOldal 2 / 2