The Doors

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valakit érdekel, szóljon nyugodtan. 😊

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Hello! Létezik 1 db élõ felvétel az LA Woman-rõl, amit az utolsó elõtti, 1970-es december 11.-i koncerjükön játszottak el.
Egyébként azon a koncerten a még meg nem jelent LA Womanrõl is csak ott játszottak dalokat.

A közönségfelvétel tartalma:

1: Love Her Madly (10 perces!)
2: Back Door Man
3: Ship of Fools
4: The Changeling
5: L.A. Woman (16 perc!)
6: When The Music's Over

A Riders on the Storm-ot is ott játszották élõben egyetlen egyszer, de az sajnos már nem lett rögzítve 😞(((

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

ChevyG
wow, várom mint állat!!4
zakika
erdekes lehet - sok zenevel, koncertbejaccasal, magan gyujtemenyben levo anyagokkal 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

http://www.sg.hu/cikkek/43893/the_doors_dokumentumfilm

ChevyG
kb 3-4 nap alatt 110 oldalt olvastam el (ami nálam tök jo mert soha szinte senmmit nem olvasok L, mert utálok olvasni)
Kit--Kat
1x még tuti elfogom olvasni😄 Mr. Mojo Risinál olyan lesz, hogy tuti leesik az állad, legalábbis 1 pillanatra el sem hittem😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Aham korabeli és rohattul kurva jól ír😄
Tényelg teljesen visszaadja a kort, mert részletesen ír az öltözködésrõl az akkori zenekarokról meg szórakozó helyekrõl meg mindenrõl, az a letehetelen könyv féle😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ChevyG
én most olvasom
Hohó. úgy látom holnap lesz egy utam a könyvtárba 😊
meg szokott lenni? Ha nem akkor hol lehetne hozzájutni?
Stephen Davis korabeli? csak mert gondolom mégis jobb egy olyantól olvasni esetleg át is élte
Kit--Kat
Meg a Stephen Davis: Jim Morrison élete, legendája, halála -én ezt olvatsam és naggyon jó.

Göbölyösét kerestem de még nem találtam.

Ja bocs. bunkó voltam a "valaki"-vel. az elismerés sz4abolcsé. és persze mindenkié aki tudja értékelni a Doors-t
Nahát. most nézem a fórumot és látom hogy nekik is csinált valaki fórumot. nagyon helyes. amit emlegettetek már többen is a live in europe nekem meg van. elég jó. meg rengeteg klipp és koncertfelvétel az összes kiadott albumon kívül. viszont ez a dvd-engem is érdekelne. meséljetek róla egy kicsit. akit meg érdekelnek Morrison verset annak iránya a könyvtár és vegye ki azt a verseskötetet amit a Hobo fordított le. verseken kívül nagyon sok dalszöveg fordítása is benne van. ja és még Göbölyös N. Lászlótól ajánlom az Ajtókon innen és túl címû könyvet. abból sokmindent meg lehet tudni az együttesrõl és Morrisonról is.
I'm the Lizardking, I can do anything 😊
Kit--Kat
Ok, köszi!!!

nekem megvan, átküldöm mélcímre ha gondolod

Kit--Kat
Segítsetek Plíízzz!!!! A Strange Days borítójára lenne szükségem, sehol se találom! Plízzz!!!

Kit--Kat
A sárkánygyíkkirály.

ChevyG
HOBO - Séta a Pére Lachaise temetõben

"ha rá gondolok, dalok jönnek elém
nem látok dühhöt, vért, könnyet, forradalmat
csak a gyík surranását a szikla tetejére
ahhol a tûzben levedli bõrét
a sámán táncát, ahogy férfivé avat egy egész nemzettséget
a rock & roll veteránok öngúnyát és méltóságát
szemük fényét, mikor róla beszélnek vagy hallgatják zenéjét
örzik az elmondhattatlan, eljácchatatlan titkot
mióta elment még többet jelent - mégsem gyászolunk
de ha hallom az utolsó farkas kétségbeesett és fenséges üvöltését
a zene örvényében hörgö bömbölö szavak áriáját
a tudat alati szótárat, a blues büszke bánatát
látom és érzem a tükröt átfuro lázas tekintetet."

album: Hobo - Blues Jim Morrisonnak
Kit--Kat
Én a DVD-t, a fölsõt ettem.

zakika
nincs cime, de erdekesen ugyanazon a napon adtak ki oket

DVD
CD

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Kit--Kat
Jaaa fõleg a 2. DVD és azon is fõleg az Immigrant Song😄

nem nem az egy 3 cd-es koncert album amirol pedig Kit-Kat beszel az pedig CSAK DVD-re jott ki es basszott jooooo!!!😊

ChevyG
keresek live felvételt az L.A. Woman-röl (nem az album) de nem találtam eddig olyat amiben tényleg Morrison énekel. abban reménykedek, hogy abban a kb 2 hónapban ami a studió felvétel a halála között volt akkor volt koncertjük
zakika
How the west was won a cime
meg nem lattam de igyekszem beszerezni

Kit--Kat
Ja én 6000ért láttam:S

Kit--Kat
Led Zeppelin dupla DVD cím nélkül, a borítóján sivatag, a háttérben 1 kopár heggyel.

ChevyG
én 1490ért vettem
zakika
melyiket?

Kit--Kat
<#eljen> nekem elment apám karácsonyi Led Zeppelines DVDjére az erre szánt pénzem, mert elég kemény ára van ennek is:o

ChevyG
megvettem a origi dvd-t!
odabasz
Kit--Kat
Nektek melyik számuk jön be mostanában?😄

es itt van meg egy erdekesseg:

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00004WZZV/qid=1134126235/sr=1-10/ref=sr_1_10_10/202-9884477-3711024

na erre gondoltam:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00004WZZV/qid=1134126235/sr=1-10/ref=sr_1_10_10/202-9884477-3711024

latta valaki a 68-as koncertet hollywoodban DVD-en adtak ki??

lehet megvennem csak elobb kivancsi vagyok a velemenyekre mondjuk amazon.com eleg jo kritikat kapott.

Kit--Kat
Ma lenne 62 éves😞(((

ChevyG
a hivatalos honlapra ép MA ráppillantottam, és egy kedves kis fles köszönt Jim-et születésnapján!
Kit--Kat
a filmet?😊

ChevyG
egyébként azóta csak azt hallgatom<#smile>
sz4bolcs
ja a film nem semmi..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ChevyG
megnéztem A FILMET

<#worship><#worship><#worship>

iszonyatosan jó! ajánlani tudom bárkinek!
Kit--Kat
😞

ChevyG
nem, winyoról (divx, sub)
Kit--Kat
Lesz a TV-ben?

ChevyG
mostanában hallgatok Doors-t, eddig nem teccet, de rájöttem, hogy qrvajóóó!

a filmet a 7n +nézem
sz4bolcs
Ja én is láttam a filmet, nagyon tetszik. Amikor lemegy színpadról, közönséggel vonatozik az nagyon nagy. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Alexease
Nekem is a kedvenceim, meg van az osszes lemezuk CD es BAKELITEN eredetiben, es van egy '72-es Doors lemezem is (bakelit) amin mar csak harman vannak. Manzarek beprobalkozott, de nem igazan jott be...
Kit--Kat
Lesz December 8. Jim születés napján The Doors "fesztivál" itthon!

huhh a legnagyobb kedvenc😊

mi a véleményetek a 21st Century Doorsról?Valamikor meg kéne nézni már élõben😉

zakika
nagyon meg, mindjart az elejen

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

IlluminatoR
Tartalmas...