Mk Shaolin Monks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shao Khan hoz???kód??? XD hogy leírtam ugy kell legyõzni amikor 2 en játszottunk a haverral akkor még nehezebb is volt a kalapácsos rész mer ha én jól eltudtam menekülni de a haver beragadt... hátt.. ott aztán ideges voltam! 1 edül könyeb de próbálkozz sokat!!
Ááá én ezt nem tudom meg csinálni!!!<#rinya>#rinya><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting><#help>#help>
Valakinek nincs valami kódja shao khan -hoz???
Valakinek nincs valami kódja shao khan -hoz???
Kösz,kipróbálom.
Egyedül viszed?? én már egyedül is kivittem meg az egyik haverommal😊amikor shao khan elõveszi a kalapácsát és elkezd pörögni akkor a hosszu ugrással próbálj elugrálni de körbe körbe menny ne össze vissza amikor meg leüti a kalapácsát akkor meg üsd!!
ja,de már tovább mentem msot a végén vok má az utolsó 3 ellenségnél.
de a harmadikat nem tom kinyirni<#sniffles>#sniffles><#whatever>#whatever><#rinya>#rinya><#conf>#conf><#help>#help><#wilting>#wilting>
de a harmadikat nem tom kinyirni<#sniffles>#sniffles><#whatever>#whatever><#rinya>#rinya><#conf>#conf><#help>#help><#wilting>#wilting>
4 kigyó van ugye? a kígyók mellet meg tüskék és mindig jönnek csontvázak meg iesmik ugye???
Valaki nem tudna segiteni a kigyós pályán ahol a kigyó szájába tüskék vannak már próbáltam a csontikat a tüskékre szúrni de nem történt semmi.<#conf>#conf><#confused>#confused><#help>#help>
irjatok ma valamit .<#worship>#worship><#worship>#worship><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
Scorpion kódja:L2;fel;le;elöre;vissza;R2;kocka
Sub-Zero kódja:L2;kocka;le;fel;L1;fel;kocka
Sub-Zero kódja:L2;kocka;le;fel;L1;fel;kocka
nézd meg a www.cheatcc.com-on
Dobd el Kung Lao kalapját.
Dragon250. Bemész a Living Forestbe ott valahol van 1 csatornaszerü ahol van 1 kigyó oda be kell menni.<#mf1>#mf1>
Én tom hogy lehet a MK2-t megszerezni. A cheat:L2;kocka;fel;le;elöre;vissza;R2;kocka
Visszaolvastam , de igazából nem lettem okosabb hogy kell megoldani ezt a gondot hogy az 5 smoke küldetés teljesítése után jelenjen meg az MK2.
Néztem Cheatet is...hát nyomkodtam vagy 10percet de nem nagyon vette be😊
Fogalmam sincs igazából most már hogy hozzam elõ az MK2 modot.
Aki tud segítsen már lécci!
Néztem Cheatet is...hát nyomkodtam vagy 10percet de nem nagyon vette be😊
Fogalmam sincs igazából most már hogy hozzam elõ az MK2 modot.
Aki tud segítsen már lécci!
Már valakinek volt ilyen gondja. Olvass vissza.
Ha más nem adok cheatet.
Ha más nem adok cheatet.
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segíteni?
Nem rég vettem meg a játékot eredetibe PAL-os.
Végigtoltam a Smoke titkos küldetéseket mind az 5-öt , és elvileg meg kellet volna kapjam az MK2 modot. A küldetésért járó 50k Expet megadta, de a mod sehol :S
Tudna valaki segíteni hogy ez miért van?
Segítséget elõre is köszönöm.
Üdv.: T
Valaki tudna nekem segíteni?
Nem rég vettem meg a játékot eredetibe PAL-os.
Végigtoltam a Smoke titkos küldetéseket mind az 5-öt , és elvileg meg kellet volna kapjam az MK2 modot. A küldetésért járó 50k Expet megadta, de a mod sehol :S
Tudna valaki segíteni hogy ez miért van?
Segítséget elõre is köszönöm.
Üdv.: T
megoldottam😊
Sziasztok!68%-nál járok,a foundry-ban milyen fegyver kell a két kristály által közrefogott ajtóhoz és hol tudom begyûjteni?köszi a help-et
A két zombis ajtótól elindulsz visszafelé. Kimész az ajtón ugrálni kell ilyen szarokon, közbe mindenfélét hajigálnak rád. átmész, azt bemész az ajtón, akkor lesznek ott azok a tüskés szarok amikrõl a többiek beszéltek. Onnan már tudni fogod.
Próbáld úgy, h felváltva nyomkodod az x-et meg a o-t.
Kazuma légyszi mond már el hol van az a rohadt kard
A Zombik mellet van ilyen világitos geny a kard azt kell meg szerezni?
Sziasztók!Valaki tud segiteni?Kinyirtam az orochilt és csak a piros ajtónál van lézer.a zöld ajtonál meg az egyik szóbába két zombi tarta az ajtót és nem tom mit csináljak.detoti melyik az a csillár?amibõl kések állnak ki és van bene egy zombi?
Én is annál a rácsos kapunál akadtam el egyszerûen nem tudom olyan sebességgel nyomkodni a gombot hogy sikerüljön,ez egy kalap szar!!!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Szerintem ez nem olyan nehéz játék! Bár nekem is meggyült vele a bajom egy két szakaszon!
Fxszomba ez nemigaz hogy lehet baszus az hogy Barakánál test your might-
ozni kell miközben Karozok vele és csak 8 MÁSODPERC van....egyszerüen nem birom lenyomkodni,egyépként már ott Víz holyagos lett az ujjam a rácsos kapunál mikor kike nyitni a karral!SZAR!SZAR!SZAR!!!!!!!!!!!!!!!4
ozni kell miközben Karozok vele és csak 8 MÁSODPERC van....egyszerüen nem birom lenyomkodni,egyépként már ott Víz holyagos lett az ujjam a rácsos kapunál mikor kike nyitni a karral!SZAR!SZAR!SZAR!!!!!!!!!!!!!!!4
Hello kéne egy kis segítség még az evil monstery részen elakadtam mikor a két szörnyet rádobom a tüskékre a csaj után megyek,onnan hogyan tovább?
Voltam lenn abban a titkos lejáróban is.
Voltam lenn abban a titkos lejáróban is.
Miután legyõzted a 3 csajt megkaptad a fist of ruin abiltiyt azzal lehet széttörni a szobrokat, és akkor eltûnik a rács.
Sziasztok !
Nem rég vettem ps2-õt és haverral elkezdtük nyomni,de alakadtunk.Ha valaki tudna segíteni.Legyõztük Kitana-t és a 2 csatlós lányt.Utána nem tudjuk merre kell menni,mit kell csinálni?A bunyó helyszínén nem tudunk csinálni semmit,ha pedig a teleporton visszajövünk,akkor a toronybõl a körlépcsõn lefelé haladva ott van egy fém kerítés.Jó formán be vagyunk zárva.Ha valaki tudna kiutat hogy most merre kell menni és mit kell csinálni az írja már meg legyen olyan szíves.Elõre is köszönöm.
Nem rég vettem ps2-õt és haverral elkezdtük nyomni,de alakadtunk.Ha valaki tudna segíteni.Legyõztük Kitana-t és a 2 csatlós lányt.Utána nem tudjuk merre kell menni,mit kell csinálni?A bunyó helyszínén nem tudunk csinálni semmit,ha pedig a teleporton visszajövünk,akkor a toronybõl a körlépcsõn lefelé haladva ott van egy fém kerítés.Jó formán be vagyunk zárva.Ha valaki tudna kiutat hogy most merre kell menni és mit kell csinálni az írja már meg legyen olyan szíves.Elõre is köszönöm.
nem akarok se okoskodni se beleszólni,de MK Shaolin Monks nincs Xbox360-ra!
csak sima Xbox-ra meg PS2-re van kiadva!
csak sima Xbox-ra meg PS2-re van kiadva!
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Az armageddon is ki jött rá.
Attól függ, ha pénzes vagy Ps 3 jobb mert ingyenes net, ami elég jó ha
sokat multyzol. Amugy örülök hogy a Shaolin monks van boxra is, már csak
kéne találnom valakit ki eladja nekem használtan😊 Az Armageddon az nem
jött ki rá? az ha jól tom shaolin utáni kiadás.
sokat multyzol. Amugy örülök hogy a Shaolin monks van boxra is, már csak
kéne találnom valakit ki eladja nekem használtan😊 Az Armageddon az nem
jött ki rá? az ha jól tom shaolin utáni kiadás.
Természetesen xbox360-ra van a shaolin én jelenleg most azt töltöm is.
Ps2-m van de szeretnék box360-at jobban megéri mint a ps3.
Ps2-m van de szeretnék box360-at jobban megéri mint a ps3.
De nem mindegy xbox-ra vagy xbox-360 -ra. Mert nekem kéne nagyon valmeilyik rész, de egyiketse láttam még Xbox360-ra.
A Shaolin Monks az kijött box-ra is. Meg majd a legújabb mortal is ki fog jönni rá ha jól tom. Shaolin az 2-en jó menni benne, az a baj nem tok kivel játszani. Vs módban meg kevés a kari sajna.
Nemtdja valaki hogy véletlenül az egyik MK rész nem-e jött ki
Xbox 360 -ra ?
Xbox 360 -ra ?
Tom én is végig vittem és nekem is sok conect art-ot kellene még megkeresni. Vissza kell menni az elejéig mert sok mindent csak késõbb tudsz megszerezni.
Nem baj már sikerült ma. 9 menet van benne a vége kemény volt Scorpien, Sub Zero, Ermac, Reptile egyszerre jöttek és õket kellett leverni, de jó volt. Így mostmár 106%-on vagyon, de a conect art-ban még mindig sokminden van ami kérdõjel.
Hát azt nem vágom.
Baraka: soul tombsba balra be kell menni az ajtón (ami fölött piros jel van), utána a legelsõ ajtón be kell menni szembe felmászol a falon, balra lesz egy szobor azt széttöröd átmész rajta aztán long jumppal átugrasz elvileg ott lesz.
Reptile: living forestben a tüskés árok felé kell menni, ahol a brother of shadows-os bigyók vannak kinyírod õket felugrasz az ajtóhoz bemész, lesz balra egy kis vízesés átugrasz long jumppal, balra lesznek elindulsz lesz 6 kõszobor abból 2 életre kell azoknak kell széttörni a páncélját és az egyiket hozzávágod a csukott ajtóhoz elvileg szét kell törnie (az ajtónak), amikor visszatérsz a vízeséshez ott lesz a koin.
Reptile: living forestben a tüskés árok felé kell menni, ahol a brother of shadows-os bigyók vannak kinyírod õket felugrasz az ajtóhoz bemész, lesz balra egy kis vízesés átugrasz long jumppal, balra lesznek elindulsz lesz 6 kõszobor abból 2 életre kell azoknak kell széttörni a páncélját és az egyiket hozzávágod a csukott ajtóhoz elvileg szét kell törnie (az ajtónak), amikor visszatérsz a vízeséshez ott lesz a koin.
Heló! Azt amit a játék végén lehet elérni a fountry-ban.
kitanát az evil monastery-ben lehet megszerezni, miután legyõzted a 3 csajszit visszafele széttörsz minden szobrot lefelé lesz egy dupla egymás mellett ami mögött van egy portál, a portállal szembe meg egy tetõ oda kell felugrani dupla ugrással és elvileg ott lesz. Kicsit zavaros, de elvileg mukszik. Sok szerencsét!!!!
Hali! Nem vágom h milyen módra gondoltál.
Survial mód elérését hogy kell. Le tudná írni valaki magyarúl.
Meg van annak valami értelme kapunk valamit ha megcsináljuk?
Meg van annak valami értelme kapunk valamit ha megcsináljuk?
nicker891 kössz a választ!
de má kóddal Sub-Zero és Scorpion is megvan<#nyes>#nyes>
(azért kellettek igazából mert uncsitesóm kedvence Scorpion nekem meg Sub-Zero és ketten igy tudjuk vinni co-op módban)
Amugy hol van a többi mortál kombatos?? eléggé kihalt a fórum...
de má kóddal Sub-Zero és Scorpion is megvan<#nyes>#nyes>
(azért kellettek igazából mert uncsitesóm kedvence Scorpion nekem meg Sub-Zero és ketten igy tudjuk vinni co-op módban)
Amugy hol van a többi mortál kombatos?? eléggé kihalt a fórum...
Morfin pedig oda kell dobálni a karókhoz, nekem kung laoval sikerült. Am merre jársz a játékban?
Hali szehi. scorpiont akkor tudod a story módban elérni ha Liu kanggal végigviszed a játékot, Reptilet a living forestben lehet megszerezni. Sub-zerot a véres "hajóutatok" után ahol van az a nagy ajtó, két oroszlános szobor a baloldali háta mögött van, fel kell ugrani.
Hello emberek lenne egy érdekes kérdésem.Egyszer láttam egy videot egy olyan MK-ról ami olyan mint egy szerepjáték...egy kisgyerekkel indulsz aki széplassan felnõ és az út során kifejleszthetsz vele különleges mozdulatokat stb...nagyon faszán nézett ki de nem tudom mi a neve..biztos hogy mk volt mert ilyen készítõs interjúban volt meg benne volt Raiden is ...ha vki tudná a nevét annak nagyon megköszöném ha beirná.....addig Shaolin Monksot zúzom 😄
Nekem az lenne a kérdésem hogy nemtudjátok hogy hol vannak azok a piros "pöttyök" amikkel megszerezhetem a többi karaktert??? a nyomi Johny Cage má megvan!!
HELP!!!!
HELP!!!!
morfin addig kell verni a barrakát amig lenem esik a helyérõl a két kard!! aztán azt beledobálhatod majd és ha min2 benne van meghal!!