Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Az újraindítás azért kell, hogy feltelepülhessen a virtuális meghajtót kezelõ driver. De ha mindig új kell indítani, akkor azt nem lehetett telepítve.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Valami progi letilthatja a telepítést (pl. vírusirtó vagy spyware eltávolító). Megoldás lehet ezek ideiglenes letiltása. Elvileg újraindításra a program telepítése után van szükség.
Ha még ez is kevés, registry takarítással érdemes még próbálkozni.
andaxxin
hali.olyan problémám van hogy összeraktam 1 uj gépet .xp ment rá.A daemon tools telepítésekor kiírja windows hogy csak a rendszer ujraindítása után lehet telepíteni.Restart,telepítés megkezdése és megint ugyanazt írja ki.Mondanom sem kell mindeggyik emuláló ezt csinálja.próbáltam:daemon,alcohol,poweriso.Valakinek ötlete?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

" Volt a gépemben egy processzor és alaplap csere. "

Új Operációs rendszert nem raktál ?
Mert ha nem, akkor kéne !
Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Volt a gépemben egy processzor és alaplap csere. Elötte még mûködött a Daemon Tools, viszont az alkatrészek kicserélése után a következõ hibát írta ki a program:

"Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.28 or higher. Kernel debugger must be activated."

Letiltottam az sptd.sys file-t, a probléma továbbra is fennállt. Letöröltem, azután is ezt írja ki. Valakinek esetleg valami ötlete a probléma orvosolására?
bl0kiM
sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy Daemon-nal lehet-e olyat csinálni, hogy egy meglévõ CD vagy DVD anyagát bepakolni egy ien virtuális meghajtóba. egész konkrétan egy olyan jétákhoz kellene, aminek az inditásához szükség van a lemezre... fontos lenne, mert több gép van, CD meg csak egy 😄
elõre is köszi a segtséget, és Buék!

turbodezintegrátor :: a zûrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

MerlinW
Használj Lite-ot. Mindenre jó, amire használod. Ha olyanra használod amihez Pro kell, megveszed.

[merlinw.org]

Sziasztok!
A DTP4300303-EV trial módban aktivációs vizsgálati hibát ír ki. Hogyan oldható meg a telepítése mégis??
Segítség! Daemon Tools nem talál betût a virtuális meghajtójához, és nem is engedi, hogy állítsak be magamtól. Vistám van, egyik napról a másikra gondolta, hogy nem akar mûködni. 4 verziót is kipróbáltam de semmi. Próbáltam ezekkel is: magicdisc, virtualdrive, alcohol 120, de semmi
ötlet?

Lehet 😄 A nero 7 blu-ray-nek látja 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

[HUN]FaTaL
Nem tökmindegy?😄 Egyébként szerintem a Vista hívja a BD meghajtót is HD-DVD meghajtónak.

http://goo.gl/gd6Zi5

De ezt hogy gondolták? Miért a HD-DVD-t hozzák elõtérbe? 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

[HUN]FaTaL
LoL szerintem sehogy 😄

Hát jó, nekem eddig 4.08-as volt fent 😄 De hogy lehet megváltoztatni az ikonját blu-ray-re? Olyan csúnya hogy egy bukott formátumot ír ki 😄

[HUN]FaTaL
Ez már jó pár verzió óta így van, legalábbis ha jól emlékszem 😊

Ha reboot-ért nyíg, akkor tedd azt. 😊 Csak restart után települ fel

Hello!
Az Operációs Rednszerem Vista és Telepíteni szeretném a Daemon Tools Lite 4.30.1-et és azt Írja ki hogy: You Must reboot after previous operation.
Ez Miért Van?

Nba Where Amazing Happens!

Felraktam a legújabb daemon tools lite-ot és a virtuális meghajtót HD-DVD-ROM-nak látja.
Hogy lehet megváltoztatni? pl blu-ray-re? 😄

R3TR0
Aki Daemon Tools Pro verziot használ a legutolos tört verziot 0218-as az faxán mükszik??

Sziasztok!
Lenne egy problémám a Daemon Tools Pro programmal amit itt linkeltetek be!
Licenckulcsot kér telepítés közben!
Ezzel mit lehet kezdeni?
Választ elõre is Köszi!
grebber
Jobbklikk a telepítõre és futtatás rendszergazdalént.

Next PC upgrade: 2022

És azt hogy kell csinálnom?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

grebber
Rendszergazda ként kell futtatni asszem azt irja.

Sziasztok! Mi lehet a gond? Sajnos nemrég használok még csak Vistát és nem tudom mit kéne tennem hogy elinduljon a Daemon Tools. Segítsetek kérlek!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

R3TR0
NEW VERSION

DAEMON Tools Lite v4.30.0 32/64 Bits (with SPTD 1.56)

What's new:

- Updated and improved images engine;
- Adware free!
- Languages updates;
- Some minor GUI bugs fixed.

http://www.disc-tools.com/request?p=2ca0576c050cebe868c366df0cd1a622/daemon4300-lite.exe

grebber
Alcohol 120% is hansonló célt szolgál!

köszönöm még nemtom megy-e de majd ha nem akkor írok xd.van más progi amivel lehet IDE meghajtót csinálni?ha vanm honnan lehet leszedni?
grebber

hi.írjatok má nekem 1 linket ahonnan le tom tölteni a DT Pro Advanced-t.mer naon kéne.
Próbáld meg a PowerIsoval,abban talán lehetséges.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

b6i fájlt nem lehet a dt-n meg a blindwrite-on kívül mással mountolni?
Rá kerestem a BlindWrite6 programra és azzal csak dvd/cd-re lehet kiirni onnan beolvasni és másolni de mountolni nem. Nincs olyan Bw6 amivel lehet mountolni is?
[HUN]FaTaL
blindwrite6tal mountolni

Hali. Amikor be akarok imagelni dt 4.12.4be egy b6t fájlt akkor olyat ir hogy unable to open file in kernel mode. nem tudja valaki mit kell csinalni?
+oldódott a Daemon Vista probléma - A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.
Fórumon írták a probléma megoldódik, ha a Daemont Windows SAFE modeban NET Eléréssel! tesszük fel. Nem jött be, de hátha valakinek ez fog segíteni.
A Securom védelemre mentem rá, rengeteg progit kipróbáltam, csak a CureROMv2.0.3ProEng jött be. Itt ha az exet kéri a Imagen lévõ *.exe t (pl. setup.exe) is meg lehet adni, amibõl csinál az asztalra 1 parancsikont,jobb klikk a parancsikonon, Run as Administrator és hohohohÓÓÓ. 😄
Smint Sok sikert!<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
SG rock
már sikerült megoldani a problémát

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
hello.

van egy problémám a daemon tools-al, hogy mikor elindítanám ezt írja ki:

virtual SCST not detected

mi lehet a problem? a válaszokat elõre is köszi

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Hixer
CnC simán felmenne, csak nem indulna el. Egyébként nem lehuzogatós védelme van. Az a StarForce, ennek pedig Securom. Ide majd YASU kellhet, ha egyáltalán kell. De az install akkoris végig kéne menjen.

Szóval ez nem védelemmel kapcsoaltos hiba és mivel azt mondod, a régi gépen megy, csak azt tudom mondani, hogy az Ön problémája a VISTA.

Valamiért a Vista bekavar az installba. Nemtudom próbáld meg megszerezni a Vista frissítéseket, amik eddig vannak, Google-be írd be a hibaüzenetet és utána, hogy command conquer és nézd meg hátha másnak is van ilyen problémája, hátha õ már rájött mi a hiba.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Sziasztok! Segítség kéne!
Nem indul el a CnC Tiberium Wars és a CnC Kanes Wrath se + 1 tervezõ progi, ami tényleg fontos.
-Angol nyelvû jogtiszta Vista Home Premium van, DT Lite 4.12.3, Nod32.-
Mikor a fájlra kattintva indítom a setup.exet, kérdi hogy akarom-e telepíteni? OK, aztán megjelenik 1 ablak Microsoft Windows névvel és kis keresés után azt írja ki hogy:

Setup.exe has stopped working---------------------------------------
A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.
--------------------------------------------------------------------
Próbáltam a RUN AS ADMINISTRATOR -ként is indítani - jobb klikk után - de ugyanez történik.

Mit tegyek?
-Próbáltam Alcohollal ugyan ez a baja.
-A régi gépen ugyan ez az image volt és ott OKkos volt.
-Valami segédprogi kéne? Olvastam hogy van olyan védelem aminél le kell húzni a DVD t, amit nem szívesen csinálnok egy laptopnál
-Honnan tudom meg, milyen a védelem az imagen? <#confused>
-A FEAR, Fable gond nélkül megy, imagerõl telepítettem
Köszönöm szépen !

Tehát elvileg, csak az exe.-t és a hozzá tartozó 5 fájlt be kell másolni a deamon tools fõkönyvtárába és kész is ? (Meg persze elindítani és cloackozni is kell)
Tessék:Link.

Sziasztok lenne egy kérésem\kérdésem .
A YASU 1.4.7080 at honnan tudom leszedni ? Mert én csak a jóval alatabbi verziókat találtam.
MerlinW
Igen, igen. Van sok belõle Ha jól emlékszem Z "generáció" volt (W32/Sality.Z). Vagy Y nem emlékszem már.

[merlinw.org]

rage
Érdekes, mert majdnem két éves vírus
Elvileg, a jobb vírusírtók nem is engedik felkerülni a gépre.

Persze, lehet kifogtál valami nagyon új változatot, nem tudom.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Fájlokat hoz létre, rendszerfájlokba és registry-be épül, minden futtatható cumóba beeszi magát, még a tömörítettekbe is, mindezt hihetetlen gyorsan. Csúnya dög én mondom, nem volt a harc kellemes vele. Csak Kaspersky tudott vele mit kezdeni egyedül de õ sem mindig tudta követni a drágát😊

AVG, NAV, NOD, AVAST csõdöt mondott, azaz NOD és AVAST látta a dögöt, de csak törölni tudta, gyógyítani nem - ez meg kicsit gáz mikor az össze futtathatódról van szó..😊),

Persze hepiend lett a vége a 3 napos háborúnak, kisebb veszteségekkel. 15 éves szakmai pályafutásom egyik legkonokabb állata volt ez a Sality.

Szerencsémre Windowson csak multimédiázom, dolgozni Linuxon dolgozom.

[merlinw.org]

grebber
Amúgy ez a W32/Sality vírus miért olyan veszélyes mit okoz??
Mert keresgéltem googlebe de csak olyanokat dobott legalábbis amiket néztem ahol csak azt irja le milyen dolgokat rak fel de azt hogy mit oko azt nem találtam.

MerlinW
Hogy van-e tört vagy nincs nem tudom. Lényeg hogy ilyen néven kikerült több helyre is. Többek között az igényesebb magyar oldalakra is (pl.: bh). Sok külföldin még mindig megtalálható, én csak szóltam, hogy vigyázzatok vele.

[merlinw.org]

grebber
4.12 bõl pro nincs törtbe én uygtudom lite hoz meg nem kell törés szal nemértem ezt a tört dolgot.De ha te mondod biztos van olyan is.

MerlinW
412-es tört verzióval mindenki vigyázzon, nagyon kemény W32/Sality vírussal vannak ellátva.

[merlinw.org]

Hát elõfordul ilyen.