Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha még ez is kevés, registry takarítással érdemes még próbálkozni.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Új Operációs rendszert nem raktál ?
Mert ha nem, akkor kéne !
"Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.28 or higher. Kernel debugger must be activated."
Letiltottam az sptd.sys file-t, a probléma továbbra is fennállt. Letöröltem, azután is ezt írja ki. Valakinek esetleg valami ötlete a probléma orvosolására?
elõre is köszi a segtséget, és Buék!
turbodezintegrátor :: a zûrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
[merlinw.org]
A DTP4300303-EV trial módban aktivációs vizsgálati hibát ír ki. Hogyan oldható meg a telepítése mégis??
ötlet?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Az Operációs Rednszerem Vista és Telepíteni szeretném a Daemon Tools Lite 4.30.1-et és azt Írja ki hogy: You Must reboot after previous operation.
Ez Miért Van?
Nba Where Amazing Happens!
Lenne egy problémám a Daemon Tools Pro programmal amit itt linkeltetek be!
Licenckulcsot kér telepítés közben!
Ezzel mit lehet kezdeni?
Választ elõre is Köszi!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
DAEMON Tools Lite v4.30.0 32/64 Bits (with SPTD 1.56)
What's new:
- Updated and improved images engine;
- Adware free!
- Languages updates;
- Some minor GUI bugs fixed.
http://www.disc-tools.com/request?p=2ca0576c050cebe868c366df0cd1a622/daemon4300-lite.exe
Next PC upgrade: 2022
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Fórumon írták a probléma megoldódik, ha a Daemont Windows SAFE modeban NET Eléréssel! tesszük fel. Nem jött be, de hátha valakinek ez fog segíteni.
A Securom védelemre mentem rá, rengeteg progit kipróbáltam, csak a CureROMv2.0.3ProEng jött be. Itt ha az exet kéri a Imagen lévõ *.exe t (pl. setup.exe) is meg lehet adni, amibõl csinál az asztalra 1 parancsikont,jobb klikk a parancsikonon, Run as Administrator és hohohohÓÓÓ. 😄
Smint Sok sikert!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
van egy problémám a daemon tools-al, hogy mikor elindítanám ezt írja ki:
virtual SCST not detected
mi lehet a problem? a válaszokat elõre is köszi
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Szóval ez nem védelemmel kapcsoaltos hiba és mivel azt mondod, a régi gépen megy, csak azt tudom mondani, hogy az Ön problémája a VISTA.
Valamiért a Vista bekavar az installba. Nemtudom próbáld meg megszerezni a Vista frissítéseket, amik eddig vannak, Google-be írd be a hibaüzenetet és utána, hogy command conquer és nézd meg hátha másnak is van ilyen problémája, hátha õ már rájött mi a hiba.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Nem indul el a CnC Tiberium Wars és a CnC Kanes Wrath se + 1 tervezõ progi, ami tényleg fontos.
-Angol nyelvû jogtiszta Vista Home Premium van, DT Lite 4.12.3, Nod32.-
Mikor a fájlra kattintva indítom a setup.exet, kérdi hogy akarom-e telepíteni? OK, aztán megjelenik 1 ablak Microsoft Windows névvel és kis keresés után azt írja ki hogy:
Setup.exe has stopped working---------------------------------------
A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.
--------------------------------------------------------------------
Próbáltam a RUN AS ADMINISTRATOR -ként is indítani - jobb klikk után - de ugyanez történik.
Mit tegyek?
-Próbáltam Alcohollal ugyan ez a baja.
-A régi gépen ugyan ez az image volt és ott OKkos volt.
-Valami segédprogi kéne? Olvastam hogy van olyan védelem aminél le kell húzni a DVD t, amit nem szívesen csinálnok egy laptopnál
-Honnan tudom meg, milyen a védelem az imagen? <#confused>#confused>
-A FEAR, Fable gond nélkül megy, imagerõl telepítettem
Tehát elvileg, csak az exe.-t és a hozzá tartozó 5 fájlt be kell másolni a deamon tools fõkönyvtárába és kész is ? (Meg persze elindítani és cloackozni is kell)
A YASU 1.4.7080 at honnan tudom leszedni ? Mert én csak a jóval alatabbi verziókat találtam.
[merlinw.org]
Elvileg, a jobb vírusírtók nem is engedik felkerülni a gépre.
Persze, lehet kifogtál valami nagyon új változatot, nem tudom.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
AVG, NAV, NOD, AVAST csõdöt mondott, azaz NOD és AVAST látta a dögöt, de csak törölni tudta, gyógyítani nem - ez meg kicsit gáz mikor az össze futtathatódról van szó..😊),
Persze hepiend lett a vége a 3 napos háborúnak, kisebb veszteségekkel. 15 éves szakmai pályafutásom egyik legkonokabb állata volt ez a Sality.
Szerencsémre Windowson csak multimédiázom, dolgozni Linuxon dolgozom.
[merlinw.org]
Mert keresgéltem googlebe de csak olyanokat dobott legalábbis amiket néztem ahol csak azt irja le milyen dolgokat rak fel de azt hogy mit oko azt nem találtam.
[merlinw.org]
[merlinw.org]