The Lord of the Rings Online

Oldal 1 / 204Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem gémszáros hír,de kb ugyanaz.
link.

Jön az új LOTR MMo.
Link.

Megint van free questing coupon. Ingyenben van, ingame lehet beváltani Free Qusting Coupon. 😊
Mindenki abban hisz, amiben akar, én a legutóbbi vezető produceres streamet néztem, illetve előtte Orionnal is volt egy. Lehet ők tudják rosszul.
Ha csak nem azt érted a grafika felújítása alatt, hogy lesz pár új textúra és néhány új karakter modell. 😊

"Esetleg a mostani kilences DirectX helyett kap egy újabbat és az azzal járó plusz effekteket, de ez csak találgatás."
Már sok éve Dx11 van benne, a víz és fény-árnyék effekteken láthatod is, ha bekapcsolod. 12-es biztos nem lesz.
0Fritz
Nem teljesen felújított grafikát csinálnak, hanem "csupán" feljavítják bizonyos szinten a mostanit.
Esetleg a mostani kilences DirectX helyett kap egy újabbat és az azzal járó plusz effekteket, de ez csak találgatás.
Szerintem meg ez a hülyeség.
Már tavasszal amit küldtek emailt abban benne volt hogy készül a grafika felújítása.
Az új gyűrűk ura sorozat miatt mégtöbben akarnak vele játszani.

Elég sok hülyeséget láttam már megjelenni mindenféle oldalakon, de sajnos nem lesz ilyen grafikai ráncfelvarrás, ahogy nem lesz új engine se. Jelenleg a lagot se képesek megoldani, ott tartunk, nemhogy új grafika... Amit belengettek, hogy lehet majd pár új karaktermodell és talán-talán 4k felbontáshoz UI. De ez csak UI, tehát nem maga a játék grafikája.
Nem szoktam nézni streamet,egy MMO-s honlapon láttam pár napja.
Volt még más is hogy mit terveznek jövőre,de csak ez maradt meg.

Ezt pontosan melyik stream-en mondták? Mert kivételesen néztem utóbbi időben Severlintől és Oriontól is, de ilyen egyikben se hangzott el.
dave9004
nem nagy divat már az mmorpg legyen az bármi.
Ha igaz akkor 2023-ban jön a ráncfelvarrás,új grafika és egyebek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.09.30. 12:56:44

dave9004
én leszedtem, majd le is töröltem. kicsit mozgolódtam Chetwoodban, mert azt a részt imádtam kezdőként, éjjelente tin-ore vadászás közben. Aki még emlékszik, az tudja mi kín volt régen 😄
De a zenéi jók és az éjjelek sokszor craft cucc gyűjtéssel teltek. Hiányzik, hogy szaladgáljanak a többi játékosok körülöttem mondjuk.
Őszintén szólva kicsit nekem is hiányzik a játék,múltkor fel is mentem,de kb semmire sem emlékszem már.
Le kéne tolni a tutorialt újra.Minimum.

Egy kis kihagyás után visszatértem, 4 alkalomból 4 szer full este volt végig, pedig más időpontokban kezdtem. Mire nappal lenne meg már rég abbahagyom, addigra megunom...
Az estéket meg utálom a játékokban..
Most kinyitogattam a ládákat, van egy 50 és egy 105-ös valar is a 120-as mellett, account boundos mind.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Szerintem egy mai normál gamer gépen nem a grafikai beállításon múlik a lag, egyszerűen amikor több tucat online játékos interakcióban van a környezettel meg opcionálisan veled (még ha nem is), arra ez a 15 éves engine meg a szerverháttér édeskevés. Én amúgy a téli fesztiválon aktívkodtam, nem tapasztaltam lagot.

De amikor kb 5 éve abbahagytam is az volt a fő indok, hogy játszhatatlan volt az egyébként atomerőművemen. Nameg az is, hogy az egész szerintem rossz irányba fejlődött, elértéktelenedett minden mert a skirmishcampben megvetted grindeléssel a top cuccot akár. Számomra a lv75-nél ért véget a játék élvezete (orthanc és Draigoch szettekért azért virítani kellett!), 95-ig húztam leginkább a csapat miatt, de aztán amikor Atáék elkezdtek klikkesedni már az se tartott a játékban.

Montana92: Én egy Valart kaptam meg ajándékcsomagokat, de azt nem bontottam ki. Ha azokban van még az jó poén, de ez az egy is nagy segítség lehet. Egy ingyenes VIP hónap lenne még jó ajánlat, az sokminden TP-s dolgot ingyenessé tenne.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.05.03. 16:08:47

Hát,ugyanazzal a géppel amivel Rdr2 szépen fut azzal nekem megyében az event területén olyan eszement lag volt hogy szinte képregény volt a játék.Event területétől eltávolodva jobb lett,de ott ahol sokan vannak erősen be lassult.
Nem hiszem hogy a gépemmel lenne a baj.
Bár az igaz hogy nekem is maxon van,de nem én állítottam be,hanem alapból arra rakta.
Ami rohadt rossz volt hogy szinte semmire sem emlékszem már.Újra le kéne tolni a tutorialt,vagy valami ilyesmit,mert eszement sok dologra nem emlékszem.Jó pár száz órát játszottam vele régen.

Köszi a visszajelzést (Plata, természetesen neked is)! ma kipróbálom, hogy a korábban (bár jó régen) tapasztaltakhoz képest javult-e a dolog - a rohani, gondori területek, amik nálam nagyon rosszul mentek lag szempontjából... (Evernight szerveren játszottam, előtte meg Snowbourn-on)

Látom, hogy 2019-ben jött ki 64 bites kliens - ez hozott volna érdemibb változást?
Én játszok vele, max beállításokon, 0 lag van...
Én voltam fent sok év után.De mivel elfelejtettem az eredeti accom,ezért egy újjal voltam fent,a jutalmakat nem nagyon tudtam kivenni,nincs annyi hely táskámban és kicsi a karim.
Viszont eszetlenül lagol,az event környékén meg kb játszhatatlan.Eszetlenül laggol és szinte nulla fps.ami vicc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.03. 10:19:04

Sziasztok!

Aki esetleg már beváltotta az évfordulós cuccokat: most akkor gyakorlatilag 3 valart adnak? Mert a Mordor és Minas Morgul kiegészítőhöz is járt egy 105-ös és egy 120-as szintű.

Évek óta nem játszottam, de így lehet megnézném az új területeket...

Egyébként még mindig vannak a játékkal technikai problémák? Nálam korábban eléggé laggolt (kábeles nettel is), valamint nem is futott valami jól a korához képest (mert talán csak 1 magát használt a játék, függetlenül a processzortól?).
Elvileg jön egy grafikai felújítás is.

Gondoltam szólok, hogy a 15 éves játék alkalmából elég durva dolgokat osztogatnak, ha belépsz és elérted a lv2-es szintet. Többek között ingyen területeket és egy valar-t, ami ha jól értelmezem a leírást lv120-as szinte teleportál egy karaktert és ellát minden földi jóval. Én már évekkel ezelőtt abbahagytam sőt eladtam az accountomat, de amikor talán tavaly ingyenessé tettek pár területet csináltam egyet két kiskarival fesztiválozgatni meg behúzni az ingyen falatokat. Szerintem ha más is abbahagyta de még megvan az accountja vagy van kedve csinálni egyet, május 11-ig tegye meg. Ki tudja, hátha 15 év után végre gatyába rázzák a játékot, és érdemes lesz újra elővenni.

http://lotro.bunny.hu/daynight.html
Régi, de gondolom nem változott.

Általában délelőtt 10-től délután 1-ig szoktam... Illetve most 18-19 körül kezdtem, és feltűnt hogy megint este van...
Ha éjszaka játszol igen.

Akárhányszor elkezdem a játékot, éjszaka van, ez mindenkinél ilyen?
champion, hunter a legkönnyebb induló és solo kari több éves emlékeim szerint. Champi tömegoszlató, hunter inkább pont harcos és vannak átfedések, de alapvetően minden karakter alkalmas solozni, még a tank is max picit lassabb de az se feltétlen igaz. Könnyebbség meg olyan, hogy amíg szólózol úgyse ismered meg a karaktered és oda kb. bármi jó, max nősz 1-2 szintet ha valami kifogna rajtad, de ez elég esélytelen esetleg a world boss-ok szívatnak meg, de az meg nem solo amúgysem.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.04.11. 18:39:01

Én is nemrég kezdtem,sokan a championt ajánlották solonak, így azt választottam...
Terawatt
Régen toltam már ezt a gamet, de szerettem a wardent, ahogy mondod nagyon szórakoztató és jó volt vele solozni.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Én szinte minden játékban először valamilyen harcossal kezdek. Persze lehet azért van ez így tudat alatt, mert mindig is hobbi gamer voltam és van hogy napokig nem foglalkozok ezzel, és hát a harcosokat szinte mindenhol könnyű megtanulni, így nincs gáz ha pár napig szüneteltetem. 😊
Bár mondjuk a Diablo 3-at pont hogy Wizard-dal kezdtem, de a második részben már Paladin és Druida volt a fő karim, vagy a Skyrim-ot is Norddal kezdtem aztán pedig Redguard és Imperial volt. Na mindegy, elkalandoztam, lényeg a lényeg hogy valami harcosféle, és szerintem ember lesz. Vagy csinálok egy olyan dühöngő kis kertészt mint Samu volt 😄

Én egy hobbit hunterrel kezdtem csak meguntam aztán egy warden a combok miatt kezdőnek nem ajánlom de nagyon szórakoztató vele játszani.
Szemetek 😄 Na mindegy, még nem volt időm komolyan bele kezdeni.
Teljesen kezdőnek mi lenne az ajánlásotok, mivel lenne érdemes kezdeni??
Találtam egy magyar oldalt, elég komoly lehetett valamikor, mert rengeteg tartalom van fent, de a Minas Morghul közelgő megjelenése az egyik utolsó cikk, ami a wiki szerint is már két és fél éve volt. A fórumjukon sem túl frissek a kommentek :/

"Downtime Notice: Thursday, March 31st 6:00 AM - 2:00 PM Eastern (-4 GMT)"

Általában +6-7 órát számolj rá az időkülönbség/"egyéb" problémák miatt. 😊
Én addig sem,elfelejtettem a jelszavamat és az emailcímre nem jön emlékeztető.

Én játszogatnék, de most épp valami frissítési hibák miatt a kliensnél tovább nem jutok :/

Nem tudom játszik-e még valaki a játékkal.
De 15 éves évfordulóra sokminden ingyenessé válik.
Na és állítólag jön majd hozzá egy grafikai ráncfelvarrás.
Link.

Egyszer visszatérek <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Az viszont picit kési fog, de arra is azt mondják nagy durranás lesz, ha megjelenik. Jó lenne még pár info morzsa róla. Én alfa verzió óta játszok, de a legújabb "mini kieg" egyáltalán nem hozta nekem az elvárásokat így meg se vettem. Majd storeban 😊 Mindenesetre várom a jövőbeli változásokat, talán jobban odateszik magukat.
Jön egy nagy grafikai frissítés a játékhoz nemsokára és egy nagyobb update is.Mivel jön a gyűrűk ura sorozat a tévében,nagyobb frissítések vannak tervben a játékhoz is.
Na és jön még egy Gyűrűk ura MMo is.

Trucker39
Amíg nem javul a helyzet, félre tettem és egy másik, kicsit hasonló jellegű játékkal próbálkozom. Fele akkora a ping (kb 80), a grafika szép és egész jól el tudok benne jönni-menni.
Majd később kiderül, hogy mi lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A játék neve: Guild Wars 2

Hát én úgy vettem észre, hogy 110-120-as Latency felett már ütemkiesés jeletkezhet. Azt nem tudom, hogy LOTRO-nál mi helyzet, de a DDO-ban főleg az ugrások közben jeletkező kiesés elég cinkes tud lenni.

Egyébként mai hír, hogy a játék 2022-ben egy nagyobb frissítést kap: "Planning visual and technical updates for LOTRO for PC and nextgen consoles to capitalize on Amazon’s highly publicized large investment (~$500mm) in LOTR TV series."
Nem, az teljesen más volt. Egyik esetben a szervereket vitték át EU-ból, a másik esetben, sok évvel később szervereket vontak össze. A snowbourn szerveren lévő karakterek átvihetők aktív szerverre, bár talán most ideiglenesen a transfer nem megy, tehát várni kell kicsit.
Úgy rémlik a snowbourn megszűnésekor kellett nyilatkozni, meg intézkedni, ha azt megcsináltad akkor nincs gond, aki azt elmulasztotta, az faragott rá.

Igen, én is ismertem anno néhány ilyen játékost. Pedig talán egy év állt rendelkezésére azoknak, akik át szerették volna migrálni accountot.
Nekem megvannak a karaktereim.Pedig vagy pár évig fel sem léptem.
Újra kellett kérnem a jelszót az acchoz mert csak arra emlékeztem milyen email címre regeltem annó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.06. 20:35:52

Terawatt
Jaja, egyik haverom be is bukta mindenét, mert nem nyilatkozott a migrációról, hogy vihetik az adatait tengerentúlra :// De szerettem ezt a gamet anno, jó volt a közösség (kivéve egy két barmot aki remélem nem szaporodott azóta tovább😄)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Nálam jellemzően 120-130 körül van már évek óta. A lagot viszont nem ez okozza. Hogy ez mekkora hátrányt jelent, hát mindenki döntse el maga. 100-as ping 1/10-ed másodperc, amennyiben hozzávesszük a másik player kommunikációját a szerverrel, akkor 2/10-ed másodperc, a te pingeddel 3/10-ed. Fps játékoknál lehet számít, ahol az se mindegy, hogy 60 vagy 144 Hz-es képfrissítéssel játszod, de egy LotRO típusú MMO-nál túl sokat szerintem nem számít.

@Plata
Kicsit le vagy maradva, már 2010-11 (pontos dátumot nem tudom) nincsenek EU szerverek. Ekkor vette vissza a játékot készítő Turbine a kiadás jogát az EU szerverekkel rendelkező CM-től.
Trucker39
Persze. Tisztában vagyok vele. A korábbi csatlakozásomat hasonlítottam össze eddig is a mostani állapottal.
Korábban 100 vagy kicsit fölötte volt nálam, ugyan azon szerver, míg legutóbb már 160 vagy a fölötti értéket mérek és persze solo-ban is szinte játszhatatlan lett számomra. Bele sem merek gondolni, hogy csapatban mekkora hátrányt okoznék a csapattársaknak.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.12.06. 15:33:20

Oldal 1 / 204Következő →