Szomszédok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Már csak egy régi szeszélyes évszakok hiányzik. 😊
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
egyébként télleg nagyon komoly a tero érzés, én akkoriban voltam kisebb kölyök, tleejsen átjöna hangualt: ))
életérzés sorozat: ))
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
aztán hogy ne legyen olyan snassz, hogy egy 20 éves sorozatot leadnak újból, gondolták feldobják valamivel.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
:-))
Mondjuk kiváncsi lettem volna, hogy a választások elõtt, a kb. akkorra esõ 1989-90-es részekben milyen propagandát dobtak volna fel a buborékok.
Megjegyzem ritka szar volt ez a buborékos baromság. Valami eszement kreatív team találhatta ki, hogy az MTV-s/Viva-s generációhoz is eljuttassa a baromságait, de kb. úgy sikerült, mint anno az Retekklubbon az a mit tudom én milyen Generáció ...<#mf1>#mf1>
Ahogy most adják, már sokkal jobb. Aki nézte, az most is nézi, mert még emlékszik milyen volt akkor, aki meg nem, annak úgy is kb. annyit jelent a sorozat, mint egy brazil szappanopera ami a 90-es években játszódik ...
A medve nem játék.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ábel Anita meg pocsék színész(legalábbis akkor). Mindig lehajtott fejjel maga elé beszél, mint amikor egy gyerek bevallja, hogy õ lopta el a biciklit😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!