DTM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében egy DTM 2013-as bajnokság a Raceroom nevű programmal! Ez egy 8 fordulós bajnokság lesz ami két hetente kerül megrendezésre és minden fordulóban két futamot fogunk rendezni. A játék DTM csomagja tartalmazza az összes autót és helyszínt. Ezt lehet steam-en illetve a raceroom hivatalos oldalán is beszerezni. Ára kb 16 euró, ami olyan 4800 ft körül van. A bajnokság maga ingyenes és a különböző partnereink segítségével év végé nyeremények lesznek,valamint mi is adunk oklevelet,érmet,kupát a legjobbaknak.
> Nevezni itt tudtok. Ha bármi kérdés van akkor itt fel lehet tenni,valamit minden infót megtaláltok itt. <
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Elnézést a Sorokért:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elrontottam a tegnapit: márka sorozat-ot akartam írni.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Félek, hogyha így megy tovább ez a sorozat akkor hamarosan egy autómárkás sorozat lesz belõle.
De azért jó verseny volt a baleset ellenére.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Gary Paffett decemberben nyilatkozta, hogy a lényegében megszûnõ F1-tesztpilótai állása helyett, illetve amellett szívesen visszatérne egykori hangzatos sikerei színhelyére, a Deutsche Tourenwagen Masters sorozatba. Ám mivel a Mercedes már idejekorán kiosztotta az új autókat a 2006-ban is szépen szereplõ négy pilótájának, Paffett minden bizonnyal Jean Alesi állását veszi át a Persson csapatnál.
„Decemberben tudtuk meg, hogy Gary szeretne visszatérni a DTM-be. Semmi okunk nincsen lecserélni egyetlenversenyzõnket sem, így nem várok változást a HWA csapat felállásában. Egy igazi sztár képes nyerni használtautóval, és Gary igazi sztár aki jó munkát fog végezni.” – mondta Norbert Haug az Autosport szaklapnak.
A 26 éves, Bromleyben született pilóta valóban hiába vár arra, hogy a Mercedes lefokozza az aranytojást tojó tyúknak számító Mika Häkkinent, a szenzációsan versenyzõ Bruno Spenglert, a tisztán leggyorsabb Jamie Greent vagy éppen a címvédõ Bernd Schneidert.
Jólteszi, F1 nemjött össze neki.
Muller lábmunkája király volt :D
ha vége lenne negyed 4-re a DTM, akkor talán végig lehetne nézni innettõl kezdve... és negyedtõl meg újra wtcc.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
a gáz, hogy a WTCC is akkor kezdõdik :(
amúgy ilyen tankoló tartály pályára dobálásért nem jár büntetés? még pár éve Alesi kapott egy ilyenért ha jól emléxem. tényleg, Alesi indult ma?
http://topgearhungary.blogspot.com/
DTM, WTCC... nem rossz. :D
2 sorozat amibe halálra elõzik egymást, és végig csatáznak, mindez 1 napon<#finom>#finom><#finom>#finom>
Most láttam elõször DTM-et, de egybõl vágtam, hogy Green kicsúszott és megelõzte Ekström.
Erre ez meg, hótt nyugodtan: "hmm, valaki már megint füvet nyír"
majd fél perc múlva: "Ekström az elsõ, Ekström az elsõ!! Akkor valószínûleg Green volt az aki az elõbb füvet nyírt!!"
Szombat:
13:30 DTM
Német túraautó bajnokság, idõmérõ futam, Brands Hatch (élõ)
14:30 DTM (ism.)
Német túraautó bajnokság, Oschersleben
Vasárnap:
13:00 DTM
Német túraautó bajnokság, futam, Brands Hatch(élõ)
Bernd Schneider-rel versenyzek..és éppen tegnap tettem be a 2006os Vodás verda Skint....elég szoros szokott lenni a verseny alap beállítással..viszont ha van kis "setup" akkor bizony 2-3an nagyon elõl vannak :D
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
10:00 DTM
Német túraautó bajnokság futam Oschersleben
Aki teheti nézze, rettentõ izgalmas!
a következõ futam júli 2-án lesz?
négyszázgát
Ráadásul Czollner/Wéber elég jól komentálta a dlgokat, nem volt unalmas;
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
tehát reménykedem. azt hiszem nálunk a fashion tv van a helyén...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
amúgy meg nekem sincs, általában az esélytelenebbeknek szurkolok..., illetve általában mindíg :)))
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
négyszázgát
Vanina Ickx és Susie Stoddart
csak eurosport, sport1, sport2. de ezek (föleg az uccso 2) eléggé foci-centrikusak. ezt rühellem bennük.
ebben az évben adja már valami normális csatorna?
négyszázgát