DTM

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danikosz

Sziasztok!
Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében egy DTM 2013-as bajnokság a Raceroom nevű programmal! Ez egy 8 fordulós bajnokság lesz ami két hetente kerül megrendezésre és minden fordulóban két futamot fogunk rendezni. A játék DTM csomagja tartalmazza az összes autót és helyszínt. Ezt lehet steam-en illetve a raceroom hivatalos oldalán is beszerezni. Ára kb 16 euró, ami olyan 4800 ft körül van. A bajnokság maga ingyenes és a különböző partnereink segítségével év végé nyeremények lesznek,valamint mi is adunk oklevelet,érmet,kupát a legjobbaknak.

> Nevezni itt tudtok. Ha bármi kérdés van akkor itt fel lehet tenni,valamit minden infót megtaláltok itt. <

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Újra aktuális a kérdés. Lehet majd TV-n nézni egyáltalán?
Sportklub már nem fogja közvetiteni a versenyeket?
Sziasztok!

Ezt az oldalt ismeritek?!

DTM.lap.hu

Elnézést a Sorokért:)

SitatiS
Mika nyert!Ezt hogy hozta össze..<#eljen>

Let the good times roll.

Istencsászár
Baffa meg... Mika...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Habár WTCC is van ma de ezt se felejtsük el, nézi(te) valaki?:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jogosan felmerülõ kérdés ez! Az Alfa, Honda, Peugeot számára még a WTCC se érdekelt dolog, pedig egy közúti autóból egy S-2000 modellt csinálni nem egy nagy tudomány! Az Alfa, Honda még a BTCC-ben van jelen (az is csak privátba), de a Peugeot már semmi érdeklõdést nem mutat a túraautózás iránt! Ez privát véleményem, de ez a hétvégi DTM futam nagyon keveset mutatott fel!

De kik? Opel, Alfa, Honda, Peugeot talán BMW? Emlékezz vissza, hogy amikor az ITC volt mi lett a vége? Kéne az a feeling ami volt régebben.
Elrontottam a tegnapit: márka sorozat-ot akartam írni.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
Azért az Audi és a Merci is elég nagy létszámban képviselteti magát... és Audi erõs volt ezen a versenyen. Én nem aggódok emiatt, inkább jöjjenek uj gyárak.

egy kis szöveg hozzá.
Félek, hogyha így megy tovább ez a sorozat akkor hamarosan egy autómárkás sorozat lesz belõle.
De azért jó verseny volt a baleset ellenére.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár

Istencsászár
Gary Paffett a 2005-ös bajnok a hátsó ajtón térhet vissza a DTM-be: egy 2006-os Mercedesszel.

Gary Paffett decemberben nyilatkozta, hogy a lényegében megszûnõ F1-tesztpilótai állása helyett, illetve amellett szívesen visszatérne egykori hangzatos sikerei színhelyére, a Deutsche Tourenwagen Masters sorozatba. Ám mivel a Mercedes már idejekorán kiosztotta az új autókat a 2006-ban is szépen szereplõ négy pilótájának, Paffett minden bizonnyal Jean Alesi állását veszi át a Persson csapatnál.

„Decemberben tudtuk meg, hogy Gary szeretne visszatérni a DTM-be. Semmi okunk nincsen lecserélni egyetlenversenyzõnket sem, így nem várok változást a HWA csapat felállásában. Egy igazi sztár képes nyerni használtautóval, és Gary igazi sztár aki jó munkát fog végezni.” – mondta Norbert Haug az Autosport szaklapnak.

A 26 éves, Bromleyben született pilóta valóban hiába vár arra, hogy a Mercedes lefokozza az aranytojást tojó tyúknak számító Mika Häkkinent, a szenzációsan versenyzõ Bruno Spenglert, a tisztán leggyorsabb Jamie Greent vagy éppen a címvédõ Bernd Schneidert.

Jólteszi, F1 nemjött össze neki.

Ch_Slater
most a wtcc-t választottam. nem bántam meg, jó volt :)
Muller lábmunkája király volt :D

ha vége lenne negyed 4-re a DTM, akkor talán végig lehetne nézni innettõl kezdve... és negyedtõl meg újra wtcc.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Istencsászár
Utolsó 15-20 kört még meg lehet nézni:)

Ch_Slater
14:00 Barcelona
a gáz, hogy a WTCC is akkor kezdõdik :(

Minstrel
még jó, hogy nem egyszerre voltak :)

amúgy ilyen tankoló tartály pályára dobálásért nem jár büntetés? még pár éve Alesi kapott egy ilyenért ha jól emléxem. tényleg, Alesi indult ma?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ch_Slater
jaja, én is tábláztam be magam délutánra...
DTM, WTCC... nem rossz. :D

Istencsászár
Szerencse hogy nemjött mögötte más és igy esett le a tartály...

Istencsászár
Fantasztikus a verseny! Kicsit megtolom, had korrigáljon azt elmegyek mellette :))) haláli

Istencsászár
WTCC is lesz 3kor:), de szerencsére most nem esik teljesen 1 idõbe igy ezt is megtudom nézni ugy ahogy :)

2 sorozat amibe halálra elõzik egymást, és végig csatáznak, mindez 1 napon<#finom><#finom>

Ch_Slater
Ma Zandvoort, 14:00

Ch_Slater
De béna ez a kommentátor.
Most láttam elõször DTM-et, de egybõl vágtam, hogy Green kicsúszott és megelõzte Ekström.
Erre ez meg, hótt nyugodtan: "hmm, valaki már megint füvet nyír"
majd fél perc múlva: "Ekström az elsõ, Ekström az elsõ!! Akkor valószínûleg Green volt az aki az elõbb füvet nyírt!!"

Istencsászár

Szombat:

13:30 DTM
Német túraautó bajnokság, idõmérõ futam, Brands Hatch (élõ)
14:30 DTM (ism.)
Német túraautó bajnokság, Oschersleben

Vasárnap:

13:00 DTM
Német túraautó bajnokság, futam, Brands Hatch(élõ)

én nem nézem mert nap mint nap vezetem a dága merdzsómat :D...a Toca 3ban :D
Bernd Schneider-rel versenyzek..és éppen tegnap tettem be a 2006os Vodás verda Skint....elég szoros szokott lenni a verseny alap beállítással..viszont ha van kis "setup" akkor bizony 2-3an nagyon elõl vannak :D

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Istencsászár
@ Sport Klub

10:00 DTM

Német túraautó bajnokság futam Oschersleben

Aki teheti nézze, rettentõ izgalmas!

Ch_Slater
már vaaan sportklubunk. :D :D
a következõ futam júli 2-án lesz?

Miss Lucifer
Sajnos nem láttam a futamot, nekem még nincs ez az SportRTL, mindenesetre hajrá csajok! :-)

négyszázgát

Minstrel
Csajok néha kicsit ottvoltak Mika és Frentzen előtt, de amúgy tényleg jó futam volt, unalmas Schneider győzelem... és egy majdnem jó kis csaka Mika és Frentzen közözz a 3. helyért, pár kört elaludtam <#buck>

Snecie Smicie
nem volt rossz a mai verseny..
Ráadásul Czollner/Wéber elég jól komentálta a dlgokat, nem volt unalmas;

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Ch_Slater
néztem a csatornakiosztást és nincs benne. próbaképp megnéztem Budapest II.-kert és ott van benne.
tehát reménykedem. azt hiszem nálunk a fashion tv van a helyén...

Bandee1987
kéne, hogy legyen

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ch_Slater
hmm, remélem szegeden is hamarosan lesz a T-kábel kínálatában a sportklub.

Istencsászár
eh, nincs sport klubunk:/ fákk

Bandee1987
basszus, lemaradtam a mai idõmérõrõl...de a holnapi versenyt nem felejtem el, 14 órától élõben a Sport Klubbon!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Laffite
ha jól emlékszem tavaly ugyanezt mondtad a NASCAR topicban is :)
amúgy meg nekem sincs, általában az esélytelenebbeknek szurkolok..., illetve általában mindíg :)))

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Miss Lucifer
Érdekes, most gondolkodom csak rajta, hogy nekem nincs is favoritom a mezõnyben :-) Persze mindig szurkolok valakinek csak mindig másnak.

négyszázgát

Én csak Ekström -nek drukkoléok!

Miss Lucifer
Igen, a DTM versenyeket én is szeretem csak nem tudom hol nézni :-(

négyszázgát

Laffite
bármilyen tévére, csak nézni lehessen már végre!

Minstrel
Dobjátok át a Autó-Motor rovatba plz! <#wilting>

Vanina Ickx és Susie Stoddart

Minstrel
DTM-et a királyi tv-re !!! <#idiota>

Ch_Slater
jah én is emlékszem rá, hogy igérték. mondjuk tökmindegy, mert az sincs... :D

Minstrel
de ez az új izé, a sportklub hirdetésben az volt, hogy lesz benne DTM is, bár Superbike-ot is ígértek...

Ch_Slater
hát ard sajnos nincs.
csak eurosport, sport1, sport2. de ezek (föleg az uccso 2) eléggé foci-centrikusak. ezt rühellem bennük.

Minstrel
ARD1 adja, elég normális az szerintem, mondjuk ha lesz digitv abban nemtudom benne van-e, bár ahogy nézem idén is sokszor egybe esik a MotoGP-vel, állandó dilemma <#wilting>

Ch_Slater
biztos nem tudták mi ez..
ebben az évben adja már valami normális csatorna?

Minstrel
ez miért nincs az autó-motorban? :)

Miss Lucifer
Szívembõl szóltál! Egy (több) jó Alfa tényleg hiányzik! Miért lépnek le mindenhonnan? Már lassan nem is tudok mit nézni, mert sehol nem versenyeznek!

négyszázgát

Laffite
ja, jó a sorozat nagyon, de csak hiányzik onnan minimum egy jó Alfa, egy jó Opel és egy jó BMW csapat, na meg még el tudnék képzelni ezt-azt, pl Renault, Toyota, Ford, Volvo... persze ez csak álom marad...

Oldal 1 / 2Következő →