Sony Cybershot N1 érintésérzékeny kijelzővel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább olympus c-770 😄 10* opikai zoom és 40 rugóval olcsobb

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

És mekkora képernyõn??
Canon PowerShot A50 (6 éves!): kétféle Slideshow közül választhatsz...

Nem tudom, nekem tetszik az érintõképernyõs megoldás, szeretem.

Jobb mint sok gomb ha jól megcsinálják szerintem. Amúgy tényleg nem a legjobbak ma a sonyk, a diszkmenem ajtaja beragadt, az egyik gombját alig lehet megnyomni... egy ismerõsömnek ugyanilyenje van, az õ ajtaja se nyílik, szal fun.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a múltkor ráültem és megjavult nagyjából. De ez nem a sony eredménye :-)

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

Slideshow visszanézésre reagálva: igaz ugyan hogy eddig csak két gépem volt, de mind a kettõ (a fuji és a minolta is) támogatta a slideshow visszanézést. A fujinál még áttûnési effekteket is lehetett választani. Rengetegszer alkalmaztam úgy hogy projektorra - tv-re kötve vetítettem le a képeket. A sony részérõl ez csak egy PR fogás.
Nem rossz gondolat a nagyképernyõs slideshow visszanézés, mert soxor ezt igényli a fényképezett csapat. A 640x480-as képek letölthetõsége biztos megoldott és a neten már küldhetjük is nem kell konvertálni. Viszont összefogdosni a kijelzõt baromság. Az ötlet megvalósítása azért dícséretet érdemel.
Ja az öcsém digépet szeretne venni. Akkora a kínálat, hogy válaszani szinte lehetetlen. 😊
Aquli
na elolvastam a cikket is, bár fozózáshoz nem értek, ebbõl a cikkbõl annyit leszûrök, hogy ez egy szar.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
sony design-cég amúgy. régen jó volt, de mostmár nem maradt semmi, csak a design

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

A Sony egy ideje nem a minõségrõl híres.

Mi a jó ebben a gépben?
Az objektív gyenge, a CCD zajos (és mi a fenének a hétköznapi fehasználónak 8Mpixel?),mindnféle képfedolgozási varázslással kell a kép minõségét elfogadható szintre hozni. Tapogasd az LCD-t, vagy nyomkodd ceruzával(!!!), az egész egy nagy marketing fogás, parasztvakítás, a minõség pedig sehol.
<#levele>

Jó kis gép, de nem szeretem a túl kompakt gépeket.

Macc
sztem poen... Venni nem vennek, mivel mar van gepem.

Sok értelme nincs.