Chicago Bulls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ a levegõ ura volt és a kosáré!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
át, és bebizonyította, hogy ebben a sportágban is kiemelkedõ teljesíményre
képes"
en nem sokat tudok a baseball karrierjerol de nem pont hogy bena volt abban?:)) Legalabbis a space jam-ben az volt:)
Yo, Bitch!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az 1980-as években új csillag tûnt föl az amerikai profi kosárlabdaszövetség, az NBA bajnokságában. Tüneményes képességeivel Michael Jordan nemcsak a nézõket kápráztatta el, hanem ahhoz is hozzájárult, hogy ez az Amerikában született sportág mind népszerûbb legyen.
A kosárlabdázókról mindig a kétméteres termet jut elõször az eszünkbe, pedig a gyorsaság, az ugróizmok robbanékonysága és a taktikai érzék ebben a sportban még a magasságnál is fontosabb. A felsorolt adottságokban Michael Jordan nem szûkölködött. Természet adta magas termete kivételes gyorsasággal és ügyességgel párosult, játékintelligenciája is parádés volt. Képes volt a játék hevében megfontoltan dönteni, áttekinteni az egész játékteret, ügyesen manõverezni, úgyszemlélni az ellenfeleket és a csapattársakat, ahogy a sakknagymester a figurákat a táblán, és úgy félrevezetni az ellefelet, hogy közben csapattársai megértsék a szándékát. Afféle Jolly Joker volt a kosárlabdapályán: éppoly jól állta útját a támadásoknak, zilálta szét az ellenfél stratégiáját, mint ahogy kosárra tört. Erényei közzé tartozott még a súlypontja fölötti ösztönös kontroll, a veleszületett érzék saját testének mechanikája iránt, amely ahhoz kellet, hogy amikor a kosárra dob, minél hosszabb ideig maradhasson a levegõben. Ugyanarról a képességrõl van szó, mint amelyre a futballcsatárnak van szüksége ahhoz, hogy a védõk gyûrûjébõl kiemelkedve a labdába fejeljen. A nehézségi erõt természetesen nem gyõzheti le, de az ugrás pontos idõzítésével és olyan testtartással, hogy a súlypont és a testsúly ne csökkentse, hanem növelje az ugrás lendületét, az olyan kiváló kosaras, mint Michael Jordan, a kellõ pillanatban szinte megáll a levegõben. E kiemelkedõ képességét még a NASA ûrkutatói is tanulmányozták.
Michael Jordan 1963-ban született New York Brooklyn negyedében,
és 1982-ben fedezték föl, amikor az amerikai egyetemi kosárlabda-
bajnokságbanaz Észak-carolinai Egyetem színeiben játszott. A Chicago
Bulls 1984-ben szerzõdtette.Jordan úgy tudta idõzíteni felugrásait, hogy
a kellõ pillanatban szinte megállt a levegõben - ezért kapta az ''Air Jordan''
nevet, és ezért is lehettek 1991-1993 között zsinórban háromszor bajnokok
a chicagoi ''bikák''. Jordan 1993-ban a kosárlabdától a baseballhoz pártolt
át, és bebizonyította, hogy ebben a sportágban is kiemelkedõ teljesíményre
képes. 1995-ben a Chicago Bulls visszacsábította az NBA-be.
Michael Jordant eddig senki nem múlta felül a sportág történetében. Veleszületett tehetsége, valamint gyakorlat és taktikai érzéke jóvoltából hiánytalanul bírtokában volt a játékhoz szükséges izomzati és testalkatbeli adottságoknak, a kellõ hajlékonyságnak és stratégiai érzéknek. A sportág történetében kevesen szereztek több pontot, mint õ, s aki ezen a téren netán felülmúlta, az csakis a pontszerzésben jeleskedett. Jordan viszont éppoly sok, saját csapata kosarára dobott labdát védett ki, mint amilyen sokat az ellenfélnek dobott. Jordan 1999-ben visszavonult, ám 2001-ben elhatározta, hogy ismét aktív játékos lesz, ezúttal a Washington Wizzardban.
Én megjegyzem a bemásoltak mellé, hogy innen is visszavonult és nem is tudom mikor olvastam róla, hogy most elvilleg a Charlotte Bobcatsben tevékenykedik megint. Igaz ez a hír? Vajon még mindig ott van? Mivan vele?
Pályafutása adatokban:
Bajnoki címek: Hatszoros NBA bajnok a Chicago Bullsszal: 1990/91, 1991/92, 1992/93, 1995/96, 1996/97 és 1997/98. Kétszeres olimpiai bajnok az Egyesült Államok válogatottjával: 1984 és 1992. Különdíjak: Ötszörös MVP az NBA alapszakaszában: 1987/88, 1990/91, 1991/92, 1995/96 és 1997/98. Hatszoros MVP az NBA döntõjében: 1990/91, 1991/92, 1992/93, 1995/96, 1996/97 és 1997/98. Tízszer legjobb pontszerzõ: 1986/87, 1987/88, 1988/89, 1989/90, 1990/91, 1991/92, 1992/93, 1995/96, 1996/97 és 1997/98. Legjobb védõjátékos: 1987/88. Legjobb újonc: 1984/85. Kétszeres zsákolóbajnok: 1986/87 és 1987/88. Rekordok: Az NBA örökranglistáján harmadik helyezett 29.277 ponttal. Legtöbb pont egy play-off mérkõzésen: 63 (1986-ban a Boston Celtics ellen). Legjobb pontátlag az NBA alapszakaszában: 31,5. Legjobb pontátlag az NBA rájátszásában: 33,4. 1987-ben az Atlanta Hawks elleni mérkõzésen 23 pontot dobott egymás után. 37 mérkõzésen szerzett 50 vagy 50-nél több pontot.
Persze azt hiszem ez sem teljes, lehet ide mindent írni, ami Michael Jordannel kapcsolatos. Ezért van a topik. Találtam nem rég egy jó kis videót róla a neten, ezt is megnézhetitek:
Michael Jordan klipp
én csak azt állítottam hogy lebron nem dob jól a mezõnybõl, és viszonyítás képpen felsoroltam pár olyan játékost akik ezt a mûfajt igen magas szinten mûvelik
I love this game!
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
van még mit fejlõdnie ebben a szakmában, persze ez még nem jelenti azt hogy ne legyen minden idõk legjobb 21 éves játékosa :P
I love this game!
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
The only speedometer is in your head.
Jelenlegi Bulls amúgy nem is rossz, centerposzton Chandler egy korábbi 1/1-es, brutkón szedi a pattanókat, pf-ben Sweetney aki a Knicksbõl jött a szívbajos Eddy Curry helyett, (sztem jó csere volt), aztán a kisemberek: Luol Deng, Ben Gordon, Kirk Hinrich, mind fiatal, és nagy tehetségek. Ez kérem a jövõ csapata, nem véletlen nevezik "baby bullsnak" õket.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pippen, Rodman, Jordan......stb. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
a Bulls meg régen volt az...:(
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://www.gabber.tvn.hu/bulls_banner.jpg
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

nekem nem szimpi akármilyen jó is.
az meg enyhény túlzás hogy Jordan utódja legyen
Kuss!-magyarázta.
nem naon bírom
jól zsákol meg jól dob amúgy semmi extra sztem
Kuss!-magyarázta.
Spread De Love!
nekem is a kedvenc csapatom, már nem rajongok a kosárlabdáért ugy mint egy fanatikus, meg ameccseket se nézem sose!:D ha van kedvenc csapatom:)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez úgy van, hogy minden évben kikiáltanak valakit jordan utódaként, de persze soha senki sem közelíti meg azt a tudást amit õ tudott... nem azt mondom hogy lebron james rossz játékos, a mostani mezõny top10ében talán benne van, de top25-ben biztos, de jordannek még a "köpenye suhintásába" se érhet :)
Bazinga!
bigapó...nem lesz olyan játékos?Van benne valami,bár LeBron James azért picit szorongatja Jordan tudását...de az is igaz,hogy még nincs közel hozzá.
nekem is a kedvenc csapatom volt (vagy még mindig), de mostanában szinte egyáltalán nem követem az eseményeket. Volt nekem is pólóm meg satyekom, meg mezem is:)) meg sok más hozzájuk kapcsolódó dolog.
Jordan nélkül tényleg nem ugyanazok, meg szerintem nem is lesz még egy ilyen játékos, mint Õ volt...
The Matrix has you...
Hologrammos Jordan, meg ilyenek:)<#hehe>#hehe>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !