Chicago Bulls

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom, a film az film, ettõl végülis még lehetett sikere a baseballban... bár sztem se olyan nagy.
Õ a levegõ ura volt és a kosáré!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grizzly21
"Jordan 1993-ban a kosárlabdától a baseballhoz pártolt
át, és bebizonyította, hogy ebben a sportágban is kiemelkedõ teljesíményre
képes"
en nem sokat tudok a baseball karrierjerol de nem pont hogy bena volt abban?:)) Legalabbis a space jam-ben az volt:)

ForzaInter
óó a régi Bulls, imádtam õket, mennyi kosaras kártyám volt geci hologrammos Jordan kártya volt a legnagyobb:D

Yo, Bitch!

thanks, hogy áttetted ide<#hehe><#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Átmásolva a Michael Jordan topikból:

Az 1980-as években új csillag tûnt föl az amerikai profi kosárlabdaszövetség, az NBA bajnokságában. Tüneményes képességeivel Michael Jordan nemcsak a nézõket kápráztatta el, hanem ahhoz is hozzájárult, hogy ez az Amerikában született sportág mind népszerûbb legyen.

A kosárlabdázókról mindig a kétméteres termet jut elõször az eszünkbe, pedig a gyorsaság, az ugróizmok robbanékonysága és a taktikai érzék ebben a sportban még a magasságnál is fontosabb. A felsorolt adottságokban Michael Jordan nem szûkölködött. Természet adta magas termete kivételes gyorsasággal és ügyességgel párosult, játékintelligenciája is parádés volt. Képes volt a játék hevében megfontoltan dönteni, áttekinteni az egész játékteret, ügyesen manõverezni, úgyszemlélni az ellenfeleket és a csapattársakat, ahogy a sakknagymester a figurákat a táblán, és úgy félrevezetni az ellefelet, hogy közben csapattársai megértsék a szándékát. Afféle Jolly Joker volt a kosárlabdapályán: éppoly jól állta útját a támadásoknak, zilálta szét az ellenfél stratégiáját, mint ahogy kosárra tört. Erényei közzé tartozott még a súlypontja fölötti ösztönös kontroll, a veleszületett érzék saját testének mechanikája iránt, amely ahhoz kellet, hogy amikor a kosárra dob, minél hosszabb ideig maradhasson a levegõben. Ugyanarról a képességrõl van szó, mint amelyre a futballcsatárnak van szüksége ahhoz, hogy a védõk gyûrûjébõl kiemelkedve a labdába fejeljen. A nehézségi erõt természetesen nem gyõzheti le, de az ugrás pontos idõzítésével és olyan testtartással, hogy a súlypont és a testsúly ne csökkentse, hanem növelje az ugrás lendületét, az olyan kiváló kosaras, mint Michael Jordan, a kellõ pillanatban szinte megáll a levegõben. E kiemelkedõ képességét még a NASA ûrkutatói is tanulmányozták.

Michael Jordan 1963-ban született New York Brooklyn negyedében,
és 1982-ben fedezték föl, amikor az amerikai egyetemi kosárlabda-
bajnokságbanaz Észak-carolinai Egyetem színeiben játszott. A Chicago
Bulls 1984-ben szerzõdtette.Jordan úgy tudta idõzíteni felugrásait, hogy
a kellõ pillanatban szinte megállt a levegõben - ezért kapta az ''Air Jordan''
nevet, és ezért is lehettek 1991-1993 között zsinórban háromszor bajnokok
a chicagoi ''bikák''. Jordan 1993-ban a kosárlabdától a baseballhoz pártolt
át, és bebizonyította, hogy ebben a sportágban is kiemelkedõ teljesíményre
képes. 1995-ben a Chicago Bulls visszacsábította az NBA-be.

Michael Jordant eddig senki nem múlta felül a sportág történetében. Veleszületett tehetsége, valamint gyakorlat és taktikai érzéke jóvoltából hiánytalanul bírtokában volt a játékhoz szükséges izomzati és testalkatbeli adottságoknak, a kellõ hajlékonyságnak és stratégiai érzéknek. A sportág történetében kevesen szereztek több pontot, mint õ, s aki ezen a téren netán felülmúlta, az csakis a pontszerzésben jeleskedett. Jordan viszont éppoly sok, saját csapata kosarára dobott labdát védett ki, mint amilyen sokat az ellenfélnek dobott. Jordan 1999-ben visszavonult, ám 2001-ben elhatározta, hogy ismét aktív játékos lesz, ezúttal a Washington Wizzardban.

Én megjegyzem a bemásoltak mellé, hogy innen is visszavonult és nem is tudom mikor olvastam róla, hogy most elvilleg a Charlotte Bobcatsben tevékenykedik megint. Igaz ez a hír? Vajon még mindig ott van? Mivan vele?

Pályafutása adatokban:

Bajnoki címek: Hatszoros NBA bajnok a Chicago Bullsszal: 1990/91, 1991/92, 1992/93, 1995/96, 1996/97 és 1997/98. Kétszeres olimpiai bajnok az Egyesült Államok válogatottjával: 1984 és 1992. Különdíjak: Ötszörös MVP az NBA alapszakaszában: 1987/88, 1990/91, 1991/92, 1995/96 és 1997/98. Hatszoros MVP az NBA döntõjében: 1990/91, 1991/92, 1992/93, 1995/96, 1996/97 és 1997/98. Tízszer legjobb pontszerzõ: 1986/87, 1987/88, 1988/89, 1989/90, 1990/91, 1991/92, 1992/93, 1995/96, 1996/97 és 1997/98. Legjobb védõjátékos: 1987/88. Legjobb újonc: 1984/85. Kétszeres zsákolóbajnok: 1986/87 és 1987/88. Rekordok: Az NBA örökranglistáján harmadik helyezett 29.277 ponttal. Legtöbb pont egy play-off mérkõzésen: 63 (1986-ban a Boston Celtics ellen). Legjobb pontátlag az NBA alapszakaszában: 31,5. Legjobb pontátlag az NBA rájátszásában: 33,4. 1987-ben az Atlanta Hawks elleni mérkõzésen 23 pontot dobott egymás után. 37 mérkõzésen szerzett 50 vagy 50-nél több pontot.

Persze azt hiszem ez sem teljes, lehet ide mindent írni, ami Michael Jordannel kapcsolatos. Ezért van a topik. Találtam nem rég egy jó kis videót róla a neten, ezt is megnézhetitek:

Michael Jordan klipp

Iori
james pontjainak felét betörésekbõl, ziccerekbõl szerzi...míg a többiek pontjainak többségét perimeterbõl szerzi (talán wade tör be sokat közülük, de a többiek akiket felsoroltam mind perimeterbõl szerzik a pontjukat, attól függetlenül hogy milyen kaliberûek...)
én csak azt állítottam hogy lebron nem dob jól a mezõnybõl, és viszonyítás képpen felsoroltam pár olyan játékost akik ezt a mûfajt igen magas szinten mûvelik

I love this game!

érdekes játékosfelsorolás... 5 teljesen különbözõ kaliberû játékost soroltál fel... LeBron idei dobószázaléka 48%, míg 33,5 tripla%, az általad felsorolt Wade-é 49,5%, tripláról 17%... Redd teljesen más kaliber mint az elõbb felsorolt játékosok, õ nagyon pontosan tud dobni, de közel sem tör be annyiszor, mint õk. Egyébként Kobe dobószázaléka 45% szal rosszabb, mint James, tehát ezek alapján is azt mondom, hogy helytelen amit leírtál. Azontúl James nem tartozik épp a kedvenceim közé, sõt kifejezetten nem szimpatikus, ahogy Kobe sem...

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

Iori
lebron mint jól dobó játékos? ez azért elég nagy túlzás...õ csak szeretné úgy dobni a perimetert mint a legjobbak (értsd: Allen,Mac,Kobe,Wade,Redd stb.)
van még mit fejlõdnie ebben a szakmában, persze ez még nem jelenti azt hogy ne legyen minden idõk legjobb 21 éves játékosa :P

I love this game!

Na emberek! Jordan azért mindenidõk legjobb játékosa, mert olyat tett többek között, amit senki más: megreformálta a játékstílust. Amit mostanában hátvédnek hívunk, azt valójában õ fejlesztette ki. Az, hogy most nem csak az O'Nealek a sikeres játékosok, az szintén részben Jordannek köszönhetõ. Azonkívül James-t én se szeretem, de az azért durva, hogy csak "jól zsákol meg jól dob". Mert rengeteg játékelemben fantasztikus és azt se feleddjük, hogy 21 éves. Az a baja a Clevelandnek, ami anno a 80-as évek végén a Bullsnak is volt. Értsd: volt egy Jordanjük és ráépítették a csapatot, vitte a hátán, de nem volt elég, és amikor jött Phil Jackson akkor minden játékosnak megvolt a maga kis szerepe, Jordan egy sokat vállaló szupersztár volt, de ugyanúgy játékos, mint a többi. A Cleveland azt csinálja kb mint a 80-as évek végén a Bulls, mindent James-re hagynak, ha neki nem megy akkor a csapatnak se, nézzétek csak meg...

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

Jeff Gordon
Ibron! elég brutál az aláírásod...<#felkialtas>

The only speedometer is in your head.

Rudee
Éjjel Bulls-Spurs meccs lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
New Jersey-Chicago 100-99

KG21
tejóég ezt a sok divatdrukkert... <#shakehead> topicot nyitnak nekik, de senkinek fogalma sincs ki is van a csapatban jelenleg, mindenki csak nosztalgiázik.
Jelenlegi Bulls amúgy nem is rossz, centerposzton Chandler egy korábbi 1/1-es, brutkón szedi a pattanókat, pf-ben Sweetney aki a Knicksbõl jött a szívbajos Eddy Curry helyett, (sztem jó csere volt), aztán a kisemberek: Luol Deng, Ben Gordon, Kirk Hinrich, mind fiatal, és nagy tehetségek. Ez kérem a jövõ csapata, nem véletlen nevezik "baby bullsnak" õket.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Rudee
109-105re nyert a Bulls.

Rudee
Éjjel a Charlotte ellen hazai parketten kezdi meg az idényt a Bulls. Szerintem nyernek.

<#wink>....jah,amit Jordan csinált...nos azt nehezen fogják majd megcsinálni....mármint a következõ generáció..mer a mostaninak nem sikerült...próbálkozni mindenesetre lehet<#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

O'neal, Bryan,Fisher.... :P

McFrost
Jordan/kosár=Pelé/foci

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
jaja drukkoltam nekik még Jordan idejében nagyon nagy kedvencek voltak

Pippen, Rodman, Jordan......stb. <#worship><#worship><#worship>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
jó a prannerr:P
a Bulls meg régen volt az...:(

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Thanks<#wave>.Szóltam nekik.

gabber_saviola
tess:

http://www.gabber.tvn.hu/bulls_banner.jpg

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

de nincs link és nemtom belinkeltetni...

báttyó02
jajj a régi szép idõk Í||:D.dasd..as

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
írjál a moderátor topikba hogy rakják be

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Betutdod tetetni a moderátorokkal?

<#hawaii><#eljen><#wink>....ez szerintem yo lenne.

gabber_saviola

LOL Bulls kutya<#hehe>.

Legalábbis asszem,hogy ez a hivatalos oldal<#hehe>.

Sajna én se tudok semmit se róluk<#shakehead>.De itt van a hivatalos oldaluk..körülnézhetsz..angolul van minden.

Sheva
télleg mi van velük 1000 éve nem hallottam róluk

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McGrady
nemtom:D
nekem nem szimpi akármilyen jó is.
az meg enyhény túlzás hogy Jordan utódja legyen

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Nem elég? :D Mit kéne még tudnia?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

McGrady
lebron james????
nem naon bírom
jól zsákol meg jól dob amúgy semmi extra sztem

Kuss!-magyarázta.

N1ggA
én most a spursnek drukkolok, mert szép a mezük, de alsóban, amikor még jordan volt, meg nagyon jok voltak, akkor nekik drukkoltam, és nekem is volt olyan sapkam :)

Spread De Love!

De,ha akarnád nézni,se tudnád<#shakehead>..a Sport1..vagy Sport 2..nemtom melyiken volt régen,már nem közveítit....nagy bánatomra...így max csak a Sztár Sportból értesülök NBA hírekrõl,mer az a kedvenc sport újságom.

akyyy
nekem áltaánosba volt iylen tolltartom:D
nekem is a kedvenc csapatom, már nem rajongok a kosárlabdáért ugy mint egy fanatikus, meg ameccseket se nézem sose!:D ha van kedvenc csapatom:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#hehe><#hehe>....igazad van.....tényleg,de akkor is..szerintem LeBron jó játékos,még,ha a köpenye suhintásába se érhet<#hehe>...mer látszik,hogy igencsak tehetséges...na,de haggyuk tényleg..ez egy Bulls topik<#eljen><#wink>.

precision
ne nevettess...méhogy lebron james...
ez úgy van, hogy minden évben kikiáltanak valakit jordan utódaként, de persze soha senki sem közelíti meg azt a tudást amit õ tudott... nem azt mondom hogy lebron james rossz játékos, a mostani mezõny top10ében talán benne van, de top25-ben biztos, de jordannek még a "köpenye suhintásába" se érhet :)

Bazinga!

Ezt meg ne tegyük be bannernek?

<#wink>....én sajna a kártya gyûjtésbe igen késõn kapcsolódtam be és csak kb 30-t szedtem össze<#hehe>..és asszem nem volt köztük Jordan<#shakehead>.De láttam,hogy akkoriban oszttálytársaim cserélgették ezerrel a kártyákat és volt mindenféle...meg ilyen kurva nagy albumba cipelték be a suliba<#hehe>.Mezem nekem is volt...még kiskoromba...és szerintem sajna nem egy full eredeti<#hehe>,de jó volt<#wink>.

bigapó...nem lesz olyan játékos?Van benne valami,bár LeBron James azért picit szorongatja Jordan tudását...de az is igaz,hogy még nincs közel hozzá.

bigapó
Hi!

nekem is a kedvenc csapatom volt (vagy még mindig), de mostanában szinte egyáltalán nem követem az eseményeket. Volt nekem is pólóm meg satyekom, meg mezem is:)) meg sok más hozzájuk kapcsolódó dolog.

Jordan nélkül tényleg nem ugyanazok, meg szerintem nem is lesz még egy ilyen játékos, mint Õ volt...

The Matrix has you...

deep
Nekem még mindig megvana gyûjteményem. Többezer kártya lehet:D Alig bírom el a mappát, amiben van. El kéne adni, sokat érhet.
menyus77
bullsos satyeszra gondoltam..

menyus77
nekem is bullsos volt! Annyi kosárkártyám volt régen,mint állat!
Hologrammos Jordan, meg ilyenek:)<#hehe>

precision
chicago bulls = michael jordan...sosem lesz olyan a csapat mint régen :(

Bazinga!

gabber_saviola
nem , nekem réjderszes vót

prezi
ilyen mintás baseball sapkája volt midnenkinek <#vigyor3>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Oldal 1 / 2Következő →