Kártyatrükkök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
You\'ll never walk alone!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Kártyás trükk
Lebeg
Cool
Mire gondoltam?
Érmés trükk
Ezt ATW-re raktam úgyhogy ne flashgettel szedjétek hanem explorerrel és egyszerre egyet. Sokan szoktak ilyenkor bénázni és írják hogy ez a link nem jó stb.. mindegyik jó és mûködik.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Van még?!
Ha igen mondjatok!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bazza:
Csekkold le a többi lapot is😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Igen, de persze nem csak a legalsót kell húzni, hanem vele együtt a kés fölötti pakli részt(a kártya baloldali végénél az a vastag rész, a kés nyele, ha valakinek nem lenne világos😄).De ez látszik is a 2.képen.Pofonegyszerû.Párszor megcsinálod, utána simán rááll a kezed a megfelelõ fogásra.
Bocs...
Mind1 nekem még mostsem mennek...bedugja a kést,ráfogok és gyorsan kihúzom a legalsó lapot mintha az a lap lenne ahova a kést dugta?
Bár eztis alig birom megcsinálni,annyira összevannak ragadva a kártyák hogy nem tom õket huzgosni:S
Bocs...
Mind1 nekem még mostsem mennek...bedugja a kést,ráfogok és gyorsan kihúzom a legalsó lapot mintha az a lap lenne ahova a kést dugta?
Bár eztis alig birom megcsinálni,annyira összevannak ragadva a kártyák hogy nem tom õket huzgosni:S
Nem értem egyszerûen,addig megy hogy bedugja a kést és és a legalsó lapot kell megmondani,de a fogások hogy vannak?Leírnád 1 kicsit máshogy plíz?(bocs hogy ilyen értetlen fasz vagyok)
Így kell megfogni:
És így kell lehúzni.A fehér nyílnál látszik ahogy a hüvelykujjal húzom a LEGALSÓ lapot(amit be kell mondani):
Hatásosabb lehet, ha megkéred az illetõt, hogy fogja addig a kést, meg legalább nem esik le.
az összes kártyát lecserélte D:::::::
5-5 kártya!
Megnézztem mindegyiket gondosan.. két pakli teljesen különbözõ!
Megfogom a(z) (pakli) 5 kártyát- az egyiket, összezárom õket és a sok sok kártyát ráteszem de úgy, h az az 5 kártya független legyen, h gyorsan alul kitudjam húzzni nagy zaj nélkül!
a másik öt kártyát ráteszem az egész paklira és oda visszem. Leszámolok neki 5-öt és megmondom nézze meg! Válszon ki egyet- õ megnézzi . Erõsen koncentráljon rá és hunyja be a szemét. Õ behunja, gyorsan oda nyúlok és kicserélem az alsó paklival( 5 kártya). Mondom nézze meg. És lááám nincs ott!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tudtok még többet?
Ugyanúgy a netes verzióban is feltûnhet.Amúgy meg ha feltûnik...hát akkor buktad😄DD
"Meg ha többen vannak látják hogy kicserélem.."
Csináld akkor, amikor egy ember van😊De a több emberre is lehet valami megoldást kitalálni.Összeszeded a lapokat, a hátad mögé rakod azzal az ürüggyel hogy "vakon is kiválasztod" a gondolt lapot, persze nem kiveszed, hanem kicseréled a másik paklira.
Vagy valami ilyesmi.
akit megkérsz, hogy a lapok mentén a kést dugja be akárhol.Amit bedugja a kártyát te máris megmondod, hogy melyik lapnál dugta be.Felemed a késnél és tényleg az a lap van ott.
Amit bedugja a kártyát?! Nem a kést!?😄
Nekem is van egy,bár ez annyira egyszerû,hogy ennél talán már nem is lehet könnyebbet.Szal:
Mielõtt elkezded a trükköt,megjegyzed valamelyik jellegzetes helyen levõ lapot,én általában az utolsó elõtti lapot szoktam.Mondjuk legyen a zöld 9-es.
Leteszed a paklit az asztalra és mondod az alanynak,hogy húzza ki a pakliból neked a zöld kilencest,de mivel csak tippelni tud,mond azt neki hogy fejjel lefele adja oda neked,úgy,hogy õ nem nézi meg.Mondjuk odaadja a makk királyt.Erre azt mondod:add ide a makk királyt,persze megint úgy,hogy õ nem nézi meg,mit ad ide,ez mondjuk a tök ász lesz.A végén pedig ezt mondod:Én most kihúzom a tök ászt,majd kihúzod a trükk elõtt megjegyzett lapot(jelen esetben az utolsó elõttit),és láss csodát,az a három lap van a kezedbe amit kértél...
Ez is elég primitív trükk,és egy logikus gondolkodású ember simán rájön,de sztem egész jó😊
Kel hozzá:kés, pakli kártya
Szóval az összekevert paklit odatartod valakihez, akit megkérsz, hogy a lapok mentén a kést dugja be akárhol.Amit bedugja a kártyát te máris megmondod, hogy melyik lapnál dugta be.Felemed a késnél és tényleg az a lap van ott.
Magyarázat:
Amint összekeverted a paklit és beszélsz közben és észrevétlenül megnézed a LEGALSÓ lapot.Amint bedugta a kést szembõl, két oldalt megfogod a paklit bal kézzel, jobb kézzel pedig felülrõl ráfogsz 4 ujjal, hüvelykujj meg alul.Bemondod, hogy melyik lap lesz az, vagyis a LEGALSÓ lapot mondod.Miért is?Egy gyors mozdulattal magd felé lehúzod a fél paklit(vagyis ahol a kést bedugta) úgy, hogy közben az alsót is húzod a hüvelykujjal!!Nyílván az a lap lesz ott amit hüvelykujjal is húztál, azaz az egész pakli legalsó lapja.
Leírva kicsit bonyolult, de nagyon egyszerû és hatásos.Még senki nem vette észre a csalást😊