Agykontroll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy állatorvos szerintem többet tudna segíteni.
Ugye igazából csak viccelsz?
Sajnos rosszul van a kutyám :-( Éjjel háromszor hányt nagyobb mennyiséget, legutolsó alkalommal csak nyákszerû „valami” jött ki belõle, sûrû és ragadós. Olyan, mint amit az ember is felköhög, amikor meg van fázva. És bújik oda hozzám, hogy simogassam meg, õ – aki bár nagyon szeretetéhes – ilyen irányú kívánságait ugrálással és harapdálással szokta jelezni. Hiába no, csak egy szeleburdi, örökmozgó kölyök még. De most csak fekszik nagy szomorúan, alig mozdul, nagyon rosszul néz ki. Nem tudom mi lehet vele! Este még semmi baja nem volt.
Nagyon kétségbe vagyok esve , miért lett hirtelen ennyire rosszul.
(A történethez hozzátartozik, hogy az elõzõ kutyánkat 9 évesen januárban vesztettük el, megbetegedett és másfél hónapig én ápolgattam szegénykémet, keltem fel hozzá éjjel stb. Nyilván ez is bennem van még.)
Nagyon megköszönöm, ha megnézitek, mi lehet a baja. Én most munkában vagyok, de majd megszakadt a szívem, hogy otthon kellett hagyjam, bár tudom, hogy vigyáznak rá, nagyon aggódom. Hasonló elõfordult korábban egyszer, de akkor sokkal enyhébben (elsõ alkalom után el is múlt), de az állatorvos csak tanácstalanul pislogott.
Misi
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jó kérdés. Egy szóval nem. Kicsit hosszabban: sötétben tapogatózok.<#worship>#worship>
És te látod ?
#288-cal kapcsolatban ha még írni kéne valamit: szerintem is van, ami rossz irányba halad. Pl. a gondolat-szennyezés nem tesz jót senkinek, bár szerintem éppen abból a felpörgetettségbõl származik, ami kívánatosnak tartja az agyunk minél nagyobb kihasználását. mottója: Jobban, többet, gyorsabban. A cirkuszban, meg a mai világban jól jön. :)
Valójában szerintem egyébként az agy csak egy eszköz mint ahogy maga az egész test is... szóval az agykontroll is inkább tudatkontroll.
És ha a tudat nem készteti mûködésre az eszközt hosszú idõn keresztül, akkor ahogy a kard is, az agy is eléletlenedik és nem vág úgy az eszünk de ez még képszerûbb ha csövekként ábrázolom amelyben felgyûlik a szenny és nem hagyja átfolyni magán azt amire egyébként rendeltetett.
És mit szólsz a 288# hoz ?
A középsõ lábujjadat sem használod 100%-on, ez mégsem érv sem az evolúció mellett, sem ellene.
Kb. annyi értelme van azoknak a vitáknak, hogy hányad részét használjuk az agyunknak, mint ha egy lábbal gitározó ürgének a lábujjáról kijelenteném, hogy most éppen 75%-át használja a lábujjának, te pedig 10%-át, persze itt még könnyebb a helyzet, mert produktivitásban le lehet mérni a lábujj teljesítményét.
Még soha senki nem mérte, hogy az agynál mit jelent a 100% mit jelent az 50 vagy 10%, azt meg fõleg nem, hogy ez mit jelentene tapasztalatilag. Én úgy gondolom, hogy diliházban is láthatsz olyan embereket, akiknek sokkal aktívabb az agyuk az átlagénál, aztán az lehet mégsem olyan tuttifrankó. Evolúciós szempontból fõleg nem.
Egy autón sem indexelsz folyamatosan, nem járatod az ablaktörlõt meg az ablakokat, a vészvillogót, a féket meg a gázpedált, az autó motorjábanban sem minden egyszerre mûködik, hanem éppen ami soron van.
Semmibõl nem mondod meg, hogy most éppen az agyam hány százalékát használom, sem eszközökkel nem tudod megállapítani, persze el lehet rajta viccelõdni, mint ahogy tetted, még viccesebb ilyenkor egy kis önreflexió scak hogy magasabb %on pörögjön az agyad..
Szerintem viszont eleve nem teremtetett tökéletlen (a természet - vagy az akinek a természet csak az arca - nem fejleszt ki fölösleges szerveket), hanem ahogy egyre inkább kevésbé tudtunk a valósággal kapcsolatot tartani és ahogy egyre kevésbé tudtuk érzékelni - észlelni azt, úgy csökkent és csökkent kihasználtsága az eszköznek, tehát én inkább visszafejlõdés-hívõ vagyok, egy visszafejlõdési pályán van az emberiség. Szerintem.
"Az evolúció ugyanis nem fejleszt ki „felesleges” szerveket, olyan emberi agyat, melynek jó ha képességének egytizedében használunk. " Ezzel mehetnél az evolúció topicba, biztos segítene valaki.
Amúgy rakás szervünk van, ami nem pörög állandóan 100%-on mégsem fölösleges.
A szupertudat használatával az ember felülemelkedhet önnön magán, tudatosan élheti meg minden percét, a saját életét mintegy „fentrõl” irányíthatja, kihozva abból a legtöbbet, és tudatosan készülhet következõ életére, tudatosan átmentve valamennyi tapasztalatát, melyet „itt és most” szerzett.
A szupertudatban „minden benne van”, tehát nem szükséges „tanulnunk”, csak megnyitni önmagunkat e „magasabb dimenzió felé”, és hagyni, hogy a kívánt tudás eltöltsön bennünket. A szupertudat révén kinyílik elõttünk a világ, annak „teremtõ részeseivé” válhatunk. Kapcsolatba léphetünk más „teremtõ részeivel” is. A világ valamennyi lényével, a világ valamennyi létezõjével, az emberi lét legmélyebb céljával és értelmével.
Az élõlények is rendelkeznek kollektív tudattal, azonban annak, hogy szupertudattal is rendelkeznének eddig semmi jelét sem mutatták. Ebbõl kiindulva azzal a kellemetlen következménnyel kell szembesülnünk, hogy az ember „nem lehet a földi evolúció terméke”, de egyáltalán „evolúcióé” sem. Az evolúció ugyanis nem fejleszt ki „felesleges” szerveket, olyan emberi agyat, melynek jó ha képességének egytizedében használunk. (Olyasmi ez, mintha a tíz ujjunk közül mindössze eggyel próbálnánk minden feladatot megoldani.) Az sem bizonyított, hogy a szupertudat használata az agyhoz bármiféleképpen köthetõ lenne, hiszen a szupertudat olyankor is „mûködik”, amikor az agy halott.
Az embert tehát szupertudata teszi igazán emberré, pontosabban „tenné”, ha tisztában lenne önnön ilyetén képességének és használná is azt. Ha az ember békés világpolgára szeretne lenni a pl. Galaktikus Föderációnak, nélkülözhetetlen feladat, sõt parancsoló kényszer, hogy megismerje saját szupertudatát és megtanulja használni is azt.
Mindenekelõtt azonban gyökeresen meg kell változtatnia világszemléletét.
Ezen áll vagy bukik a jövõnk."
Forrás: http://www.freeweb.hu/aranylaci/elet/elet.htm
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ez gyökeresen más dolog, mint egy iskolai óra.. :D :D
Érdekes, hogy az iskolákban pont fordított a tapasztalat. Magániskolában egy tanárra már csak 4-5 tanuló jut.
Gracie Barra
Az pedig tapasztalat, h ha minél többen tanulják egyszerre, annál sikeresebb lesz az egyéni tanuló. Egy rendes A.Kontroll tanfolyamon vannak 1000-1500-an. Így garantált a siker. A könyvbõl is meg lehet tanulni, de nagyon macerás:D
Szóval javasolnám, végezze el inkább a 4 napos tanfolyamot.Jobban jár.
Agykontrollal kapcsolatban a BELSÕ UTAZÁS címû könyv, ill az ehhez kapcsolódó tanfolyamok iránt érdeklõdnék. Kérdésem, hogy van-e köztetek valaki, aki már olvasta a könyvet, netán még el is végezte a gyakorlatot, s van ezzel kapcsolatos pozitív élménye?
Teki
De ez most mind1 is, a kérdés konkrétan a módszerre vonatkozott, amivel el lehet érni. Légyszi vagy ilyeneket mondj, vagy semmit:)
Gracie Barra
Te ahhoz kértél segítséget hogyan tudod megtanítani az ismerõsödet lemenni alfába. Erre én pongyolán megfogalmazva megkérdeztem arra gondolsz-e, hogy az agyban megjelenõ elektromos feszültség periodikus változásai olyan mintát mutassanak amit alfa hullámnak nevezünk. Erre válaszoltad azt - idézem:Nemtom, nem mérettem még közben magam:).
Ez egy érdekes probléma, hogyan lehet bárki tisztában azzal mit kérdezel, ha magad se vagy tisztában vele.
Gracie Barra
Arra gondolok, h meditációs állapotba kerül. De ha nem tudod mit értek alatta, a választ se fogod tudni, úh mind1...
Gracie Barra
Tudtok oldalt, ahol ez le van írva? Vagy valaki le tudná írni? Hogy pontosan mikre is kell gondolni. (csökkenõ számok lassan eltûnnek, nyugalmas helyen vagyok és ilyenek)
Gracie Barra
Gracie Barra
Ha már bejött, akkor próbálkozz szerenáddal :D :D
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Erre "gyúrj" :D D:
Egyre jobban! :D :D
Szeretnék sok félreértést tisztázni azokban ,akik nem látják a lényegét az agykontrollnak.Érdekes ,amikor valamilyen nevet adunk valaminek egybõl az alapján ítélkezünk és kategorizálink.A lényeg abban rejlik ,hogy ez a modszer egy segítseget ad olyan embereknek akik a neveltetésuk , es gondolatrenszerük miatt tele hibás gondolatokkal élnek ,és ezen szeretnének változtatni!!!Ami miatt pedig sokan szkeptikusak az pedig azért van ,mert ebben semmi különös dolog nincs !!Itt azokat a technikákat tanulhatja meg az ember amit egyébként születésük avagy neveltetésük szerencsés egybeesésével alapból bennuk van a siker ,tehát ha nam adnánk neki nevet akkor nem lehetne támadni ,mivel így élnek azok az emberek akik sikeresek és képesek nagy dolgokat elérni,anélkul hogy nevet adnának miként és hogyan gondolkoznak .Remélem ezzel a hozzászólással sikerült pár embernél tisztába tenni sok dolgot.
Szép Napot Mindenkinek!!!!
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"