Agykontroll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja!
Idõjárás megváltoztatása.😊

Walk the Talk.

A zAgykontroll tanfolyamon mesélték, úgy szereztek nagyobb pénzösszeget,
h a jövõbe tekintve megjósolták, h mikor megy fel és mikor csökken az ezüst árfolyama a tõzsdén. Egy kisebb csoport ( összedobták a pénzt) így elég nagy haszonal tõzsdézett.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

sz4bolcs
na persze. 😛

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Meg azt is mondják, aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni.😊

Walk the Talk.

De hát én A K A R O M !!!!!!!!!!!!!!😄DDDDDDDDDDDDDDD

Walk the Talk.

sz4bolcs
amúgy meg egyszerûen aki pénzt akar az nem dolgozik, hanem szerez. 😄

sz4bolcs
ja, nem elég mondogatni, akarni is kell. 😊

Én már rohadt régem mondom, hogy gazdag leszek-gazdag leszek / dolgozok is mint az eszelõs/, de a money nem jön-nem jön.
Biztos õ is volt a tanfolyáson.😄DDDDDDDDDDD

Walk the Talk.

Na ja, bármi úton.😞(

K. Magyaro.

Walk the Talk.

" Ráadásul már tök fiatalok is mehetnek, amit meg pláne nem kéne engedni, mert egy felnõtt már jobban egy egészséges szkepszissel áll a dologhoz,..."
Te akkor mi a fenének mentél el? 😊😊

artschi
egyetértek.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

sz4bolcs
Szerintem mûködik ez a mondogatós módszer... Ez általában így is mûködik, ha akarsz egy új autót, az jár a fejedben, és teszel is érte.
"megszerzem, megszerzem"...

Én voltam tanfolyamon. Szerintem elég ártalmas tud lenni, ha az ember komolyan veszi. Max annyi lenne hasznos az egészbõl, hogy a meditálgatás ellazít. De ehhez nem kell ez az egész humbug. Viszont a programozós része, az, hogy mondogatod magadnak, hogy mondjuk lesz egy autód és szerintük akkor lesz is, az elég gáz. Nem is csak azért mert baromság, hanem azért mert az embernek rááll erre az agya és utána eltelik valamennyi idõ mire leszoktatja magát. Ráadásul már tök fiatalok is mehetnek, amit meg pláne nem kéne engedni, mert egy felnõtt már jobban egy egészséges szkepszissel áll a dologhoz, de egy naívabb valakit jobban be lehet ebbe húzni. Ráadásul szerencsétlen jóindulatot feltételezõ emberek, még miután tapasztlják, hogy amit a tanfolyamon meséltek az kamu, is önmagukat hibáztatják, hogy jaj, hát nem csinálom elég jól 😊 Szóval egyrészt pénzkidobás, másrészt ha valaki komyolyan veszi nem is ússza meg ennyivel...

hmmm... én 1 évvel ezelött voltam egy agykontroll tanfolyamon az elején (és még most is) eléggé rávagyok izgulva a lehetõségekre csináltam is 1 darabig de lehet túl sokat vártam a dologtól és kb tavasszal abbahagytam

VISZONT rengeteget változott azóta a gondolkodásom/életszemléletem amiért mindenképp megérte a dolog !

Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,

Így van. Persze senki nem lesz zseni tõle, de könnyebbé teszi a tanulást.

Gracie Barra

Látom Szabolcs Te igencsak kevered a szezont a f@zonnal.
Az Agykontroll csak egy módszer, ami megmutatja, hogyan használhatod ki saját ,természetadta képességeidet.
Már annyiszor leírtam, de Neked külön leírom: semmilyen tömeghipnózis nincs a tanfolyamon, sem utána. Aki mást állít, az hazudik, vagy fantáziál. Talán Neked is el kellene már végezned, nem írkálnál utána ennyi hülyeséget.
A kredit említésével arra akartam rámutatni, h a "hivatalos oktatás" is elismeri, ez a módszer hatékony,igazi tanulás segítõ rendszer.

sz4bolcs
Ilyenkor bezzeg jól jön a közoktatásra és a 70 kreditre hivatkozi.
Aztán átmész az NWO topicba, és magyarázod, hogy tömegmanipulálás blabla..

Szerintem egy egyszerû töeghipnózis módszerre manapság nem adnak 70 kredit pontot a közoktatásban. Ha nem akarod, ne hidd el, h minden megtanulható, amit ígérnek ( pedig tényleg!!) de a tanuláshoz bizonyítottan lehet használni. És persze mindig vannak szkeptikusok, akik csak beszélnek, de elvbõl soha el nem mennek a tanfolyamra. Õk próbálják aztán bemagyarázni a tanfolyamot végzetteknek, h õk most milyen rosszul jártak, meg tömeghipnózis, meg õk azt csak hiszik, h ilyesmire képesek stb stb.

Nevetséges.

Aki szeretne egy kis plusz segítséget az életében, akinek igazából szüksége van rá, az el is végzi és hasznosítja is az ott tanultakat. A szkeptikusoktól függetlenül.
Engem nem érdekel James Randi véleménye. Magamnak hiszek elsõsorban.

sz4bolcs
Meg nem biztos, hogy megfogalmazódnak azok a kérdések, kételyek, mint esetleg egy kandalló mellett a hintaszékben könyvet olvasgatva.

Bocs, de megint belepofázok. Persze, hogy nem lehet könyvbõl matekot tanulni / van kivétel /. De mutass egy matek könyvet, mely azt állítja, hogy 2+2 az 3, esetleg 5. De ha elmegyek arra a tanfolyamra, akkor aki írta elmagyarázza, hogy a könyv csak mézesmadzag, és majd õ megmondja az igazat+money!! A másik a tömeg hatás. Egyértelmû, hogy egy többszázfõs tömegben ha akarod ha nem a részévé válsz. Tömegpszihózis. Kitûnõ példa erre a HIT gyülekezet.
De, hogy Domjánék sem tökéletesek /megint csak a pénz/, látogass el a www.astronet.hu-ra. Hát eléggé.......😊)))))

Walk the Talk.

Elolvastad egyáltalán a hozzászólásomat, vagy csak a standard "Öööööö a könyv az nem jóóó õõõõõööööö" szövegedet nyomatod? A könyvben baromi világosan le van írva hogy mit kell csinálni, szinte képtelenség elkúrni (másként nem is lehetne, különben a sok barmot nem tudnák rászedni)

Akkor nekifutok mégegyszer:
a könyv olvasása, majd a könyvben leírtak otthon egyedül gyakorlása semmiképpen sem tudja azt a légkört elõállítani, ami egy több száz fõs tanfolyamon uralkodik. Szerintem nem véletlenül léteznek iskolák a világon mindenhol ezzel a módszerrel:
van 1 tanár, aki élõszóban elmondja az aznapi tananyagot. Igaz, h le van írva a könyvben is, de azért elmondja. Esetleg sajátos magyarázatokat ad, másféléket, mint a tankönyv. A diákok rögtön kérdéseket is tehetnek fel, a tanár válaszol is rájuk.
Szóval mindez megoldható lenne úgy is, h kiosztják a tankönyveket, majd félévkor mindenki bemegy a suliba és ír egy témazárót. A köztes idõben meg tanuljon, ahogy tud. Ugyebár ott vannak a könyvek.
Ez mûködne is akkor, ha valaki tud olvasni.

De! Aki nem tud olvasni, annak sokkal egyszerûbb megtanulnia egy tanártól olvasni, minthogy saját maga jöjjön rá az egészre.

Szóval arra való egy tanfolyam, h ott olyan dolgot tanulj meg, amit azelõtt sosem csináltál. Van ott egy nagy gyakorlatú elõadó, és sok diák, akik egymást segítve fogadják be az új ismereteket.

Körülbelül ennyi a különbség a könyv és a tanfolyam között...

Te túl sokat vársz az agykontrolltól. Senki sem állította, hogy te leszel az isten, hirtelen zseni leszel, tárgyakat mozgatsz az elméddel...

Az agykontroll csak megkönnyíti az életed kicsit.
Néhány dolog ami nálam mûködött: Fájdalom csökkentése, programozott ébredés, a tippelésem hatékonyabbá tétele, vagy annak 'beprogramozása' hogy adott idõben eszembe jusson valami.

Az már más kérdés, hogy mint mindenbõl, ebbõl is minél több pénzt ki akarnak húzni, de ezek között értelmes dolgok is ott lapulnak.
Én soha nem bántam meg, hogy elmentem egy ilyen tanfolyamra. és igenis, jobb mint a könyv.

Gracie Barra

Elolvastad egyáltalán a hozzászólásomat, vagy csak a standard "Öööööö a könyv az nem jóóó õõõõõööööö" szövegedet nyomatod? A könyvben baromi világosan le van írva hogy mit kell csinálni, szinte képtelenség elkúrni (másként nem is lehetne, különben a sok barmot nem tudnák rászedni)

Mellesleg ott is hibádzik a dolog, hogy az Agykontroll szerint ha deltába lemész akkor leszel aztán a csúcsszuper.
Kicsit utánanéztem ( http://en.wikipedia.org/wiki/Delta_wave ). Akkor van az ember deltában, ha:
- mélyen alszik
- agysérülése van
- kómában van

Meg aztán nézegess körül az agykontroll.hu-n hogy mekkora baromságokat árulnak. Akartam párat idézni, de nem tudok választani az eddig összegyûjtött 60 baromság közül 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Hát, ha Te így látod..nekem, mint mondtam, még így ~14 év távlatából is sokat jelentett.

Nuku mani?!😊

Walk the Talk.

vizes
<#hehe>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

"Ennél feleslegesebb dologra még nem dobtam ki pénzt."
Tévedsz. Okosabb lettél. 😊

Walk the Talk.

vizes
"Aki elvégezte M.O-n a tanfolyamot ( és nem csak a könyvet olvasta!!!!!) azok közül egy sem mondta, h semmit sem tanult azon a bizonyos 4 napon.."

No, akkor én mondom!

Semmit nem tanultam abban a négy napban. Ennél feleslegesebb dologra még nem dobtam ki pénzt.

Bocsi, de ez az én tapasztalásom.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Agykontroll: Domján?- www.astronet.hu
<#ijedt>

Walk the Talk.

sz4bolcs
Én szintúgy állok ehhez a témához.

Párhuzamot vontam .De nem fogom külön minden mondatomat kielemezni a számodra sry..

sz4bolcs
Amúgy meg ne offold szét a topikot a reikivel, k0csóg!

sz4bolcs
Az nekem nagyon szimpatikus, hogy csak akkor fizetnének az emberek, ha bejön nekik.
Ahogy pl. elvonulásokon. elõször jársz ott, nem adakozhatsz, csak ha már többedszer mész. És láss csodát, nem járnak bekiabálni. 😄

Ha ingyen tanítanák, a végén nem lenne semmi értelme.
Pl a REIKI Mestereket ingyen kellett szolgálni, míg a megállapított idõ után ( ha megfelelt a tanítvány) megkapta a beavatását.
Az egyik szempont: azért kerül jelentõsebb pénzbe, mert aki el akarja végezni és szüksége van rá, az így is el tudja végezni. Képzeld, ha ingyen lenne, teli lenne olyanokkal, akik csak szórakozni, meg bekiabálni és fölborítani a tanfolyam rendjét jönnének be..

Amikor beindult M.O-n az A.K. tanfolyam, rentgeteg újságcikk jelent meg mindenféle pszichológusok és egyéb "szakértõk" tollából, h ez milyen nagy baromság, meg "ilyen nincs, mert nem is létezhet " típusú szövegekkel. A cikk vége felé aztán rendre kiderült, h csakis olyan személyek írkálnak ilyen cikkeket, akik el sem végezték a tanfolyamot, csak hallottak, olvastak róla és felháborodásukban tollat ragadtak, h megóvják a szegény gyanútlan embereket az újabb átverésektõl. Aki elvégezte M.O-n a tanfolyamot ( és nem csak a könyvet olvasta!!!!!) azok közül egy sem mondta, h semmit sem tanult azon a bizonyos 4 napon..
Nekem még így lassan 14 év távlatából is tud újat nyújtani 😊

Nos, tök igazad van! Tehát a megoldás az lett volna, hogy skacok van egy ilyen módszer, amivel jobbíthatod az életed. Majd jövünk, és mi személyesen kiokítunk, mert egyedül nem megy.😊))
De azért kiadunk egy rakat badarságokkal teletûzdelt mûvet /Szabolcs:"És szerintem igen,.. azért, hogy jobban vegyék."/, mert azért mi sem vagyunk ám tök OK....

Walk the Talk.

sz4bolcs
Az olvasás nem pótolja a ...<#idiota>

Elolvastam többször is a Vörös Oroszlánt, Tükörajtók a tenger fenekén, Napszél, stb stb..

Nos ez az a lényegi pont. Az óriási különbség a könyv és a tanfolyam között. Ez kb olyan dolog, mint könyvbõl megtanulni biciklizni , vagy jobbat mondok, mintha magadtól tanulnál meg olvasni és írni egy lakatlan szigeten. Azt a tudatállapotot, ami ott van 1000-1500 ember között, azt nem pótolhatja semmilyen könyv, semmilyen kazetta. Az elõadó sem tud kilépni a könyv lapjai közül, h segíthessen.
Igen, meg lehet tanulni könyvbõl akármilyen meditációs technikát, akármilyen joga gyakorlatokat. De ha nincs melletted az adott folyamat mestere, guruja, tanítója nem fog érni semmit.

"Van a könyvben olyan, hogy "A könyv elolvasása nem pótolja a tanfolyam elvégzését!!!" ?"
Nincs, mert ez önkorlátozó hiedelmekhez vezet 😊

"Van a könyvben olyan, hogy "A könyv elolvasása nem pótolja a tanfolyam elvégzését!!!" ?"

Nehogy má magadtól megtanuld, majd jövünk, és fizess!😊))))))))

Walk the Talk.

sz4bolcs
Human: Olvass el egy Szepes Mária könyvet, nem kérdéses, hogy katarzis élményt nyújt, de az sem, hogy tiszta baromság az egész. 😄 A tudatállapot változtatásnak semmi köze a materializmushoz, ugyanis egy materialista is tudja, hogy szokott boldog, unott, izgatott, nyugodt lenni. De éppen az ilyen "tudattal idõjárásváltoztatás" hülyeségekkel szokták elmisztifikálni, és hülyeséggé tenni az amúgy sok embernek lehetõséget nyújtó módszert.

És szerintem igen,.. azért, hogy jobban vegyék. Egyszerûen elragadtatják magukat. Nem feltétlen a pénztõl, hanem csak úgy, ahogy a hitgyüliben Németh Sándor vagy a gyüli tagjai...

Van a könyvben olyan, hogy "A könyv elolvasása nem pótolja a tanfolyam elvégzését!!!" ?

Neked annyira a vesszõparipád a tanfolyam és "csak" a könyv. Mégegyszer mondom, nem azzal van a bajom, hogy jó célra használják a tudásukat, hanem azzal, ha másokat hülyítenek. S a könyveket /tele marhasággal / is õk adták ki. És ugye azt Te is beismered, hogy nem mindenki lakozik oly helyen, ahol már volt tanfolyam. Így õk kénytelenek a könyvek sületlenségeit elhinni. Mégegyszer mondom e könyveket nem TE és nem én adtuk ki, hanem õk. Ja, hogy eközben üzletemberek is?.....

Walk the Talk.

Magyarországon õk adták ki a könyvet, szinte saját pénzbõl.
Egy pick-up autó hátuljából árulták...a régi szép idõk ugye..
És ez csak egy módszer a relax megtanulására, minden tanfolyamon elhangzott kijelentés arról szól, h most megtanulod ezt meg ezt..és kész.
Semmi zombisítás, meg egyebek sugalmazása. Most voltál a tanfolyamon, vagy csak a könyvet olvastad???

Mint mondtam gyakoroltam, és azt is mondtam, igenis van hatása, mert a jóga alapjaira épül. De ,hogy az emberi tényezõt ne feledd, nézz meg egy HIT gyülekezetet. Hány ember gondolkodását tudja egy erõs személyiség a hülyeség felé tolni. Nekem Domjánékkal nem az a bajom, hogy jó célra használják tudásukat, hanem, ha gagyát akarnak csinálni másokból. Mondod én biztosan csak a könyvet olvastam. És. ha úgy is lenne a könyveket nem õk adták ki. M O N E Y 😄DDDD

Walk the Talk.

Nos látom, csak a könyvet olvastad el patiang.
Rohanó korunkban 4 nap alatt 1800 fokos fordulatot hozni egy materialista életébe, aki a 4. nap után hihetetlenkedve ismételgeti: ez nem lehet igaz, ilyen nics, lehetetlen... ám mégis igaz..erre nem minden joga képes.
( a hitetlenkedõ nem én voltam, hanem a sok ezer mat. felfogású ember a tanfolyam végén)

Nem jól tetted fel a kérdést. Mert, ha el vagy nem az nem változtat a véleményemen. Mint írtam aktívan gyakoroltam a jógát, tehát volt viszonyítási alapom.
Egy diplomás jósnõ, aki "megmondja" a jövõdet: PRÓBÁLJ meg kételkedni.....
Vagy a számitógéppel dolgozó asztrológus, aki bolygók, csillagok állásából von le következtetéseket, PRÓBÁLJ meg kételkedni......
Én nem az agykontroll hatásosságában kételkedem. Igenis el lehet érni olyan tudati állapotot amikor a Tõled független idegrendszerre is hatással vagy, csodálatos. Csak ne vigyünk bele hülyeséget. Az iraki háború elõtt a világ agykontrollosai próbálták megállítani az amikat. 😊))))))))

Walk the Talk.

Hanga
el is végezted????

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Én is gyakoroltam az agykontrollt. Majd minden könyvük megvan. De ha elolvastad, akkor Te is tudod, hogy fõleg a emberek hiszékenységére építettek. Hiszen jó üzletemberek, kik meglátták az egészben az üzletet. Mert belelapoz az átlag manus, és azt olvassa, hogy olyan szintet el lehet érni, hogy az idõjárásra hatással vagy, akkor nálam az egész, még ha komolynak is indult, egy bõdületes marhaság. Az agykontroll alapja nem más mint a jóga, a befelé fordulás. Én gyakoroltam a jógát, és igenis óriási eredményt el lehet érni óriási akarattal. De Domjánék / ne haragudj / a hülyeség felé terelték az egészet.

Walk the Talk.

Csóró frissdiplomások voltak mindketten ( a feleségével együtt).
És csak úgy engedélyezte J. Silva nekik a könyv kiadását, ha részt vesznek egy A.K. tanfolyamon. Választhattak: Németországi város vagy London. És ugye 10 napig kint lenni szállás+ tanfolyam ára..egy fillérük sem volt.
Tényleg mindent egy lapra tettek fel.
Az Agykontroll oktatói kurzus meg 1 hónap Amerikában. Azt sem adták ingyen. Sokat befektettek, most meg kasszíroznak..ennyi.
150 ezer végzett Agykontrollos van Magyarországon ~14 év alatt

Ha nem vágsz pofán valakit, pedig megérdemelné, az az agykontroll.
Domján meg jól megszedte magát.😞

Walk the Talk.

vizes
<#law>