Agykontroll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõjárás megváltoztatása.😊
Walk the Talk.
h a jövõbe tekintve megjósolták, h mikor megy fel és mikor csökken az ezüst árfolyama a tõzsdén. Egy kisebb csoport ( összedobták a pénzt) így elég nagy haszonal tõzsdézett.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Biztos õ is volt a tanfolyáson.😄DDDDDDDDDDD
Walk the Talk.
K. Magyaro.
Walk the Talk.
Te akkor mi a fenének mentél el? 😊😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"megszerzem, megszerzem"...
VISZONT rengeteget változott azóta a gondolkodásom/életszemléletem amiért mindenképp megérte a dolog !
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
Gracie Barra
Az Agykontroll csak egy módszer, ami megmutatja, hogyan használhatod ki saját ,természetadta képességeidet.
Már annyiszor leírtam, de Neked külön leírom: semmilyen tömeghipnózis nincs a tanfolyamon, sem utána. Aki mást állít, az hazudik, vagy fantáziál. Talán Neked is el kellene már végezned, nem írkálnál utána ennyi hülyeséget.
A kredit említésével arra akartam rámutatni, h a "hivatalos oktatás" is elismeri, ez a módszer hatékony,igazi tanulás segítõ rendszer.
Aztán átmész az NWO topicba, és magyarázod, hogy tömegmanipulálás blabla..
Nevetséges.
Aki szeretne egy kis plusz segítséget az életében, akinek igazából szüksége van rá, az el is végzi és hasznosítja is az ott tanultakat. A szkeptikusoktól függetlenül.
Engem nem érdekel James Randi véleménye. Magamnak hiszek elsõsorban.
De, hogy Domjánék sem tökéletesek /megint csak a pénz/, látogass el a www.astronet.hu-ra. Hát eléggé.......😊)))))
Walk the Talk.
Akkor nekifutok mégegyszer:
a könyv olvasása, majd a könyvben leírtak otthon egyedül gyakorlása semmiképpen sem tudja azt a légkört elõállítani, ami egy több száz fõs tanfolyamon uralkodik. Szerintem nem véletlenül léteznek iskolák a világon mindenhol ezzel a módszerrel:
van 1 tanár, aki élõszóban elmondja az aznapi tananyagot. Igaz, h le van írva a könyvben is, de azért elmondja. Esetleg sajátos magyarázatokat ad, másféléket, mint a tankönyv. A diákok rögtön kérdéseket is tehetnek fel, a tanár válaszol is rájuk.
Szóval mindez megoldható lenne úgy is, h kiosztják a tankönyveket, majd félévkor mindenki bemegy a suliba és ír egy témazárót. A köztes idõben meg tanuljon, ahogy tud. Ugyebár ott vannak a könyvek.
Ez mûködne is akkor, ha valaki tud olvasni.
De! Aki nem tud olvasni, annak sokkal egyszerûbb megtanulnia egy tanártól olvasni, minthogy saját maga jöjjön rá az egészre.
Szóval arra való egy tanfolyam, h ott olyan dolgot tanulj meg, amit azelõtt sosem csináltál. Van ott egy nagy gyakorlatú elõadó, és sok diák, akik egymást segítve fogadják be az új ismereteket.
Körülbelül ennyi a különbség a könyv és a tanfolyam között...
Az agykontroll csak megkönnyíti az életed kicsit.
Néhány dolog ami nálam mûködött: Fájdalom csökkentése, programozott ébredés, a tippelésem hatékonyabbá tétele, vagy annak 'beprogramozása' hogy adott idõben eszembe jusson valami.
Az már más kérdés, hogy mint mindenbõl, ebbõl is minél több pénzt ki akarnak húzni, de ezek között értelmes dolgok is ott lapulnak.
Én soha nem bántam meg, hogy elmentem egy ilyen tanfolyamra. és igenis, jobb mint a könyv.
Gracie Barra
Mellesleg ott is hibádzik a dolog, hogy az Agykontroll szerint ha deltába lemész akkor leszel aztán a csúcsszuper.
Kicsit utánanéztem ( http://en.wikipedia.org/wiki/Delta_wave ). Akkor van az ember deltában, ha:
- mélyen alszik
- agysérülése van
- kómában van
Meg aztán nézegess körül az agykontroll.hu-n hogy mekkora baromságokat árulnak. Akartam párat idézni, de nem tudok választani az eddig összegyûjtött 60 baromság közül 😊
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Walk the Talk.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Tévedsz. Okosabb lettél. 😊
Walk the Talk.
No, akkor én mondom!
Semmit nem tanultam abban a négy napban. Ennél feleslegesebb dologra még nem dobtam ki pénzt.
Bocsi, de ez az én tapasztalásom.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
<#ijedt>#ijedt>
Walk the Talk.
Ahogy pl. elvonulásokon. elõször jársz ott, nem adakozhatsz, csak ha már többedszer mész. És láss csodát, nem járnak bekiabálni. 😄
Pl a REIKI Mestereket ingyen kellett szolgálni, míg a megállapított idõ után ( ha megfelelt a tanítvány) megkapta a beavatását.
Az egyik szempont: azért kerül jelentõsebb pénzbe, mert aki el akarja végezni és szüksége van rá, az így is el tudja végezni. Képzeld, ha ingyen lenne, teli lenne olyanokkal, akik csak szórakozni, meg bekiabálni és fölborítani a tanfolyam rendjét jönnének be..
Amikor beindult M.O-n az A.K. tanfolyam, rentgeteg újságcikk jelent meg mindenféle pszichológusok és egyéb "szakértõk" tollából, h ez milyen nagy baromság, meg "ilyen nincs, mert nem is létezhet " típusú szövegekkel. A cikk vége felé aztán rendre kiderült, h csakis olyan személyek írkálnak ilyen cikkeket, akik el sem végezték a tanfolyamot, csak hallottak, olvastak róla és felháborodásukban tollat ragadtak, h megóvják a szegény gyanútlan embereket az újabb átverésektõl. Aki elvégezte M.O-n a tanfolyamot ( és nem csak a könyvet olvasta!!!!!) azok közül egy sem mondta, h semmit sem tanult azon a bizonyos 4 napon..
Nekem még így lassan 14 év távlatából is tud újat nyújtani 😊
De azért kiadunk egy rakat badarságokkal teletûzdelt mûvet /Szabolcs:"És szerintem igen,.. azért, hogy jobban vegyék."/, mert azért mi sem vagyunk ám tök OK....
Walk the Talk.
Igen, meg lehet tanulni könyvbõl akármilyen meditációs technikát, akármilyen joga gyakorlatokat. De ha nincs melletted az adott folyamat mestere, guruja, tanítója nem fog érni semmit.
"Van a könyvben olyan, hogy "A könyv elolvasása nem pótolja a tanfolyam elvégzését!!!" ?"
Nincs, mert ez önkorlátozó hiedelmekhez vezet 😊
Nehogy má magadtól megtanuld, majd jövünk, és fizess!😊))))))))
Walk the Talk.
És szerintem igen,.. azért, hogy jobban vegyék. Egyszerûen elragadtatják magukat. Nem feltétlen a pénztõl, hanem csak úgy, ahogy a hitgyüliben Németh Sándor vagy a gyüli tagjai...
Van a könyvben olyan, hogy "A könyv elolvasása nem pótolja a tanfolyam elvégzését!!!" ?
Walk the Talk.
Egy pick-up autó hátuljából árulták...a régi szép idõk ugye..
És ez csak egy módszer a relax megtanulására, minden tanfolyamon elhangzott kijelentés arról szól, h most megtanulod ezt meg ezt..és kész.
Semmi zombisítás, meg egyebek sugalmazása. Most voltál a tanfolyamon, vagy csak a könyvet olvastad???
Walk the Talk.
Rohanó korunkban 4 nap alatt 1800 fokos fordulatot hozni egy materialista életébe, aki a 4. nap után hihetetlenkedve ismételgeti: ez nem lehet igaz, ilyen nics, lehetetlen... ám mégis igaz..erre nem minden joga képes.
( a hitetlenkedõ nem én voltam, hanem a sok ezer mat. felfogású ember a tanfolyam végén)
Egy diplomás jósnõ, aki "megmondja" a jövõdet: PRÓBÁLJ meg kételkedni.....
Vagy a számitógéppel dolgozó asztrológus, aki bolygók, csillagok állásából von le következtetéseket, PRÓBÁLJ meg kételkedni......
Én nem az agykontroll hatásosságában kételkedem. Igenis el lehet érni olyan tudati állapotot amikor a Tõled független idegrendszerre is hatással vagy, csodálatos. Csak ne vigyünk bele hülyeséget. Az iraki háború elõtt a világ agykontrollosai próbálták megállítani az amikat. 😊))))))))
Walk the Talk.
Walk the Talk.
És csak úgy engedélyezte J. Silva nekik a könyv kiadását, ha részt vesznek egy A.K. tanfolyamon. Választhattak: Németországi város vagy London. És ugye 10 napig kint lenni szállás+ tanfolyam ára..egy fillérük sem volt.
Tényleg mindent egy lapra tettek fel.
Az Agykontroll oktatói kurzus meg 1 hónap Amerikában. Azt sem adták ingyen. Sokat befektettek, most meg kasszíroznak..ennyi.
150 ezer végzett Agykontrollos van Magyarországon ~14 év alatt
Domján meg jól megszedte magát.😞
Walk the Talk.