Agykontroll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem hisztek benne akkor 100%,hogy nem leszsemmi eredménye
Akik tanfolyamra jelentkeztek azok nyitottak voltak rá.Ugye nem gondolod komolyan,hogy elutasítva álltam hozzá és elvégeztem a tanfolyamot?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Szerintem az alapvetõ hiba nálatok az,hogy eleve úgy viszonyultok ehhez,hogy ez kész lehetetlenség,és hülyeség... Ha nem hisztek benne akkor 100%,hogy nem leszsemmi eredménye,és akkor tényleg sírhattok a "kidobott" pénz miatt...
Én mindenknek csak ajánlani tudom.
You\'ll never walk alone!
Nekem is ez a véleményem. Két éve végeztem, lejjebb már írtam róla, szerintem is csak egy üzlet!
Ha valami nem müxik, vegyél egy kazettát, cd-t, (1800 Ft)stb.
Még mindig nem megy? Gyere el egy újabb tanfolyamra!
Ha még mindig nem megy, vegyél könyvet is....<#wilting>#wilting><#ejnye1>#ejnye1>
Azonkívül a négy nap csak a "hiteles" történetek felsorolásáról szólt...
Ismét csak:<#ejnye1>#ejnye1>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De mindenkinek a saját tapasztalata a mérvadó.
Ha rohadt almának nem tetszett, így járt..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Gyakoroltam elõtte pár héttel az egész visszaszámolósdit, beállítottam az órámat, ha elaludnék felkeljek idõben. Többször bealudtam.
Azt hiányoltam, hogy nem magyaráznak a könyvben. Nem tudjuk meg, hogy a gyakorlatban elsajátított feladatok miért vannak így.
A fakírokról annyit, hogy üveget esznek, kitanulták ennek a gyakorlatát. Ezzel keresik a kenyerüket, azért csinálják.
Egyszer egy éjszakai rádiómûsorban hallottam, hogy kísérletet végeztek 100 emberen, hogy égõ cigarettát hozzáérintettek a karjához az embernek azzal a szóval, hogy csak egy ceruzával érintik (az embereknek be volt kötve a szemük), nagyon kevésnek lett égési sérülése. Aztán ezt fordítva is kipróbálták, azt mondták a ceruzára, hogy cigi. Pár százalékuknál égési sérülés tüneteggyüttese jelentkezett.
Ezek tények, hogy ha fázol és a meleg 35 fokos nyári idõre gondolsz eljutsz oda, hogy nem fázol. Tehát a két szélsõséges állapot között, egy közép nyugalomba kerülsz. És szerintem nagyon sok mindennel ugyanígy lehet eljárni.
Talán valamelyik másik tanfolyammal...
Ezen mosolygok.<#papakacsint>#papakacsint>
Azt mondod, magadtól is rá lehet jönni dolgokra.
Ilyen nem hangzott el.Nem is tudom mit értsek rajta.
Azt mondod, magadtól is rá lehet jönni dolgokra.
Ez igaz, de nem egyszerûbb megtanulni, mint újra és újra kikísérletezni??
Én spec nem találtam semmi olyan tehnikát, ami ne mûködött volna, pedig van egypár..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A hozzászólásod alapján ítélve nem.
Akkor meg addig ne adj tanácsokat, míg nem szereztél tapasztalatot ez ügyben.
THX
Aki pénzt ad ilyen tanfolyamokra az rosszul teszi.
Aki gondolkodik rajta ne tegye.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Egyre jobban és jobban !!!!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Azért a légzés, szívverés lelassítása, tetszhalál, az elõbb említett 100as szög a torkon átverve. - Ezek nem színpadi mutatványok, sokkal mélyebb tartalommal bírnak. Hogy valaki ennyire tudja kontrollálni az agyát, illetve agyával a testét, nem kevés gyakorlás kell.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Ha egy olyan ember csinálja magán az említett dolgokat, aki nem yogázik, az életveszélyesen sérül, meghal.
Rajtuk pedig nyomot sem hagy..
Namost ezt könnyû úgy elintézni, h trükk, meg átverés, de amikor komoyabban kezdenék tanulmányozni, olyan dolgokkal találkoznak, amiket 1 természettudós nem tud igazán értelmezni
A másik dolog sztem üzenet értékû a materialista gondolkodásúaknak: van a látható, mérhetõ dolgokon kívül még valami más is..
'Aszongya' a krapek: '..a kazetta másolata nem hatásos..'
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
( <#confused>#confused>
Akkor sem értem, hogy mi a célja azzal, hogy össze-vissza döfködi magát? )
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Marad a januári elõadás Kecskeméten...
de nem létezik ilyesmi, kár is vele foglalkozni..
ehh..
Meg ez amúgy is az Agykontroll topic.. az mûködik..
Néhány évvel ezelõtt láûttam egy Cseh Ismeretterjesztõ filmet (<#vigyor>#vigyor>) amrlyikben hiteles képekt mutattak egy frissen felfedezett állatfajról.
A kisállatot olajfalónak nevezték el mert tökéletesen alkalmazkodott a modern ember környezetéhez úgy, hogy olyan kõolajszármazékokkal táplálkozik amelyek a folyókba, csatornákba, aszfaltra kerültek.
De tényleg.
Nagyon sokan felhördültek, komolyan vették, ezért egy másik filmet kellett csinálni amiben elmondták, hogy vicc volt az egész...
Ismét kérdezem:
Mi a francnak kell szög a torokba, azután magán átszúrni? (létfontosságú szervek????)
Ami sok az sok!!! Levágta a nyelvét azután visszaragasztotta??? Mivel? Mûködött utána?
Ez blõdebb mint az agyasok levágott és kinövesztett ujj esete.
Volt egy jógi, az meg levágta a nyelvét és visszaragasztotta.
A film nagy része ezzel telt el, h kikockázgatták az eseményt, és szakértõk nyilatkoztak..
De nem kell hinni a hókuszpókuszokban...
Ilyen nincs, mert nem létezhet, aztán kész..
a gépi agymanipulácio nem hokuszpokusz
ha a gépi mahinálás az,akkor az is hokuszpokusz, amikor eléd áll 1 hülyegyerek,hogy "most pedig álmos vagy,nagyon álmos"
na,én a hülyegyereket helyettesitettem 1 géppel,mer nem vok kiváncsi a felesleges blabla szövegére 😛
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
De ha átszúrkálja magát, biztosan jól fog aludni.
Az intenzív osztályon. (de még akkor sem jógi).
De mi a francnak kell átszúrkálni bazi nagy kötõtûkkel?<#conf>#conf>
Ja és itt ne keverjük az agyasokkal mert õk nem szúrkálnak.
Hát igen...egyszerû trükk..
Ez is csak egy trükk..hókuszpókusz és kész.. 😊 😊
lassan eltelik 1 7...
hát az eredménye:
jol aludtam,és 36 órákat tudtam ébren lenni különösebb fáradtság / alvás nélkül 5-6 óra alvással és 8-12 órányi meloval...
tegnap kimaradt ez az altato izé,mert nem volt hozzá türelmem
most full fáradt vok, pedig kb. este 11tõl reggel 9ig aludtam...
hááát... véleményem:
ha gép nélkül nem tok JOL aludni,inkább abbahagyom
ez a masinás mizéria még finomitásra szorul 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ez lol...
Na meg majd beszámolok majd, hogy mi is volt ott. 😊
ennyit a hokuszpokuszrol
amugy megjegyezném:
pár napja nagyon jol alszok,és kipihenten ébredek 5-6 óra alvás után