Agykontroll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted ki írta az Agykontrollsikerek címû könyvet?

Ha nem hisztek benne akkor 100%,hogy nem leszsemmi eredménye

Akik tanfolyamra jelentkeztek azok nyitottak voltak rá.Ugye nem gondolod komolyan,hogy elutasítva álltam hozzá és elvégeztem a tanfolyamot?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Guilty01
nekem egyértelmûen bejött... ez szerintem egyáltalán nem üzlet,bár gondolom jól keresnek ezek az emberek. Ajánlom figyelmetekbe az Agykontrollsikerek címû könyvet,nagyon érdekes dolgok vannak benne.
Szerintem az alapvetõ hiba nálatok az,hogy eleve úgy viszonyultok ehhez,hogy ez kész lehetetlenség,és hülyeség... Ha nem hisztek benne akkor 100%,hogy nem leszsemmi eredménye,és akkor tényleg sírhattok a "kidobott" pénz miatt...
Én mindenknek csak ajánlani tudom.

You\'ll never walk alone!

vizes
Hm.
Nekem is ez a véleményem. Két éve végeztem, lejjebb már írtam róla, szerintem is csak egy üzlet!
Ha valami nem müxik, vegyél egy kazettát, cd-t, (1800 Ft)stb.
Még mindig nem megy? Gyere el egy újabb tanfolyamra!
Ha még mindig nem megy, vegyél könyvet is....<#wilting><#ejnye1>
Azonkívül a négy nap csak a "hiteles" történetek felsorolásáról szólt...
Ismét csak:<#ejnye1>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

jah.
De mindenkinek a saját tapasztalata a mérvadó.
Ha rohadt almának nem tetszett, így járt..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Olvastam az elsõ 2 könyvét Jose Silva-nak. Egyszer alkalmaztam a módszert, mert 2 napja sehol sem találtam a lakáskucsomat. Visszafelé kell számolni 100 tól 1-ig, nagyon-nagyon lassan (nyugodt körülmények között). És képzeljétek egyszercsak eszembe jutott, hogy melyik kabát zsebébe tettem.
Gyakoroltam elõtte pár héttel az egész visszaszámolósdit, beállítottam az órámat, ha elaludnék felkeljek idõben. Többször bealudtam.
Azt hiányoltam, hogy nem magyaráznak a könyvben. Nem tudjuk meg, hogy a gyakorlatban elsajátított feladatok miért vannak így.
A fakírokról annyit, hogy üveget esznek, kitanulták ennek a gyakorlatát. Ezzel keresik a kenyerüket, azért csinálják.
Egyszer egy éjszakai rádiómûsorban hallottam, hogy kísérletet végeztek 100 emberen, hogy égõ cigarettát hozzáérintettek a karjához az embernek azzal a szóval, hogy csak egy ceruzával érintik (az embereknek be volt kötve a szemük), nagyon kevésnek lett égési sérülése. Aztán ezt fordítva is kipróbálták, azt mondták a ceruzára, hogy cigi. Pár százalékuknál égési sérülés tüneteggyüttese jelentkezett.
Ezek tények, hogy ha fázol és a meleg 35 fokos nyári idõre gondolsz eljutsz oda, hogy nem fázol. Tehát a két szélsõséges állapot között, egy közép nyugalomba kerülsz. És szerintem nagyon sok mindennel ugyanígy lehet eljárni.
hmm..

Az emberek sok haszontalan dologról gondolják azt,hogy az megváltoztatta az életüket.Csak ismételni tudom a 2006. feb. 01. 22:56 #77 hozzászólást.

Hát ha neked nem jött be, attól még másnak bejöhet nem????

Talán valamelyik másik tanfolyammal...

Ezen mosolygok.<#papakacsint>

Azt mondod, magadtól is rá lehet jönni dolgokra.

Ilyen nem hangzott el.Nem is tudom mit értsek rajta.

Talán valamelyik másik tanfolyammal...ilyen negatív megközelítést még életemben nem hallottam tanfolyamot végzett emberektõl..
Azt mondod, magadtól is rá lehet jönni dolgokra.
Ez igaz, de nem egyszerûbb megtanulni, mint újra és újra kikísérletezni??
Én spec nem találtam semmi olyan tehnikát, ami ne mûködött volna, pedig van egypár..

Mire gondolsz?

Valamivel keverheted a dolgot...

sz4bolcs
Akkor sikerült olyat találnod, ahol "az egy üzleti vállalkozás amibõl valakik biztos jól élnek.Õk a hiszékenység vámszedõi.Részben olyan dolgokat tanítanak amiket más forrásból ingyen is megtanulhatsz.Másrészt meg becsapnak.A pénzedért olyanra tanítanak ami nem mûködik."... 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

10 éve kiprobáltam.

artschi
Abszolút nem értek veled egyet. Én most végeztem Kecsón, nagyon pozitív tapasztalatokkal. Pl. azóta sokkal jobban alszom, ez csak egy példa a sok küzül. Amíg valaki nem megy el, és nem csinálja végig, annak szvsz gõze sincs az egészrõl.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Elvégezted?
A hozzászólásod alapján ítélve nem.
Akkor meg addig ne adj tanácsokat, míg nem szereztél tapasztalatot ez ügyben.
THX

Az agykontrollról annyit,hogy az egy üzleti vállalkozás amibõl valakik biztos jól élnek.Õk a hiszékenység vámszedõi.Részben olyan dolgokat tanítanak amiket más forrásból ingyen is megtanulhatsz.Másrészt meg becsapnak.A pénzedért olyanra tanítanak ami nem mûködik.
Aki pénzt ad ilyen tanfolyamokra az rosszul teszi.
Aki gondolkodik rajta ne tegye.

Fantos
Mármint amit lejjebb a linken találtam

Fantos
Én azért kipróbálom ezt a relaxációt

artschi
így van! <#smile><#smile>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hajrá !!!!
Egyre jobban és jobban !!!!
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

artschi
Nos megvolt a tanfolyam elsõ 2 napja Kecskeméten. Nekem nagyon tetszett, és már most pár dolgot máshogy látok, mint eddig. Domján Laci elég szimpatikus ember, és szerintem elég jól tanítja az agykontrollt. A 2 napos elõadáson eddig megtanultam relaxálni, lazítani, kontrollálni az alvást, az ébredést, a szubjektív kommunikációt, az elmetükre technikát, a pohárvíz technikát, a háromujj technikát és még sok-sok mást is. Mindezeket csak akkor tudom alkalmazni, ha folyamatosan gyakorlom. Ha gyakorlom, akkor menni fog, és meg tudom változtatni azokat a dolgokat az életemben, melyeket szeretnék. Szóval én nagyon pozitív véleménnyel vagyok eddig az agykontrollról.

sz4bolcs
Amennyire tudom, a jogik a legerõsebb agykontrolosok.
Azért a légzés, szívverés lelassítása, tetszhalál, az elõbb említett 100as szög a torkon átverve. - Ezek nem színpadi mutatványok, sokkal mélyebb tartalommal bírnak. Hogy valaki ennyire tudja kontrollálni az agyát, illetve agyával a testét, nem kevés gyakorlás kell.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

artschi
Na, a jan. 21-i kecskemétire van jegyem 😊

DEXTER92
A kis jóöreg természetfeletti <#mf2>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Namost.
Ha egy olyan ember csinálja magán az említett dolgokat, aki nem yogázik, az életveszélyesen sérül, meghal.
Rajtuk pedig nyomot sem hagy..
Namost ezt könnyû úgy elintézni, h trükk, meg átverés, de amikor komoyabban kezdenék tanulmányozni, olyan dolgokkal találkoznak, amiket 1 természettudós nem tud igazán értelmezni

Ebbõl miért is következik, hogy létezik mas? Elhiszem, hogy érdekesebbek a misztifikált dolgok, meg hogy léteznek mérhetetlen erõk, stb. De attól, hogy az ember iranyitani képes a testét az agya segitségevel az atlágosnal magasabb szinten is, számomra nem következik "valami más" létezése is.
Olyan mély transzba jusson, h "megmondhassa a szervezetének" ez most nem fáj.
A másik dolog sztem üzenet értékû a materialista gondolkodásúaknak: van a látható, mérhetõ dolgokon kívül még valami más is..

kérdezzétek a mestert ha bármi problémátok lenne

DEXTER92
Nem sokat konyítok ehhez, de assszem wan nálunk egy ilyen kazi vagy mi, hogy dumál a krapek, alatta meg ilyen 'zümmögés' megy...
'Aszongya' a krapek: '..a kazetta másolata nem hatásos..'

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

artschi
25.000 Ft

vizes
Mennyibe kerül most a tanfolyam?

( <#confused>
Akkor sem értem, hogy mi a célja azzal, hogy össze-vissza döfködi magát? )

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

artschi
banyek, nem kaptam jegyet a jövõ heti elõadásra <#rinya><#rinya>

Marad a januári elõadás Kecskeméten...

Szal ez a filmes társaság éppen leleplezni akarta ezeket a jógikat, aztán õk döbbentek meg a legjobban...
de nem létezik ilyesmi, kár is vele foglalkozni..
ehh..
Meg ez amúgy is az Agykontroll topic.. az mûködik..

vizes
Ja.
Néhány évvel ezelõtt láûttam egy Cseh Ismeretterjesztõ filmet (<#vigyor>) amrlyikben hiteles képekt mutattak egy frissen felfedezett állatfajról.
A kisállatot olajfalónak nevezték el mert tökéletesen alkalmazkodott a modern ember környezetéhez úgy, hogy olyan kõolajszármazékokkal táplálkozik amelyek a folyókba, csatornákba, aszfaltra kerültek.
De tényleg.
Nagyon sokan felhördültek, komolyan vették, ezért egy másik filmet kellett csinálni amiben elmondták, hogy vicc volt az egész...

Ismét kérdezem:
Mi a francnak kell szög a torokba, azután magán átszúrni? (létfontosságú szervek????)
Ami sok az sok!!! Levágta a nyelvét azután visszaragasztotta??? Mivel? Mûködött utána?
Ez blõdebb mint az agyasok levágott és kinövesztett ujj esete.

Hm én láttam egy dok. filmet errõl, a röntgen kimutatta, h a 100-as szög tényleg ott volt a torkában, az egyik meg átszúrta magán úgy, hogy hasba be, háton ki jött a tû.
Volt egy jógi, az meg levágta a nyelvét és visszaragasztotta.
A film nagy része ezzel telt el, h kikockázgatták az eseményt, és szakértõk nyilatkoztak..
De nem kell hinni a hókuszpókuszokban...
Ilyen nincs, mert nem létezhet, aztán kész..

soulhunter
hokuszpokusz az lenne,ha nekiállnék kántálni vmi hülyeséget,mint a macskajajj c. filmben az öreg,h megakadályozza az esküvõt

a gépi agymanipulácio nem hokuszpokusz
ha a gépi mahinálás az,akkor az is hokuszpokusz, amikor eléd áll 1 hülyegyerek,hogy "most pedig álmos vagy,nagyon álmos"

na,én a hülyegyereket helyettesitettem 1 géppel,mer nem vok kiváncsi a felesleges blabla szövegére 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

vizes
A hókuszpókuszt az elalvás kapcsán mondam, Soulhunter ettõl még nem lett jógi.
De ha átszúrkálja magát, biztosan jól fog aludni.
Az intenzív osztályon. (de még akkor sem jógi).

vizes
Nem hiszem, hogy a szervezetét szúrkálja, max a bõrét...
De mi a francnak kell átszúrkálni bazi nagy kötõtûkkel?<#conf>
Ja és itt ne keverjük az agyasokkal mert õk nem szúrkálnak.

Az is hókuszpókusz amikor a jógi bazinagy kötõtûkkel szurkálja át a szervezetét?
Hát igen...egyszerû trükk..
Ez is csak egy trükk..hókuszpókusz és kész.. 😊 😊

vizes
<#hehe>

soulhunter
nos...
lassan eltelik 1 7...
hát az eredménye:
jol aludtam,és 36 órákat tudtam ébren lenni különösebb fáradtság / alvás nélkül 5-6 óra alvással és 8-12 órányi meloval...
tegnap kimaradt ez az altato izé,mert nem volt hozzá türelmem
most full fáradt vok, pedig kb. este 11tõl reggel 9ig aludtam...
hááát... véleményem:
ha gép nélkül nem tok JOL aludni,inkább abbahagyom

ez a masinás mizéria még finomitásra szorul 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Egyre jobban és jobban!!!!<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

"hókuszpókusz"....
ez lol...

artschiatwork
thx!

vizes
Sok sikert!

artschi
Igen, mindenképpen elmegyek, csak a vélemények miatt nyitottam a topikot 😊
Na meg majd beszámolok majd, hogy mi is volt ott. 😊

Nos artschi akkor befizetsz 1 menetre Domján Lacihoz???<#love12><#love12><#vigyor4><#vigyor4>

artschi
<#eljen><#eljen><#eljen>

soulhunter
bringával járok,szal a testi fáradtság meg van,de ha az agyam "nem akar" aludni, nem is fog 😞

ennyit a hokuszpokuszrol
amugy megjegyezném:
pár napja nagyon jol alszok,és kipihenten ébredek 5-6 óra alvás után