ACF Fiorentina 1926

Oldal 1 / 43Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt Luca Toni a régi/új szerzeménye a csapatnak!:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Borja, Gonzalo és Aquilani is itt folytatja a pályafutását!

Elkezdett a Fio erõsíteni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ki is kaptak :D
Effe88
fio totyik:D
atya ég:D

DELIO ROSSI NEKITÁMADT SAJÁT JÁTÉKOSÁNAK

Érdekes közjáték zajlott a Fiorentina–Novara találkozón, amelyen a vendégek a 30. percben már 2–0-ra vezettek. A Fiorentina edzõje, Delio Rossi ezután lecserélte Adem Ljajicsot, aki bemutatott a szakembernek – nem kellett volna. Rossi ezután ugyanis nekiesett játékosának.

A szakember érezhette, hogy nem volt helyes, amit csinált, a csapatnak sem nagyon ment mostanában, a szünetben ugyanis lemondott posztjáról. Érdekesség, hogy ezután a második félidõben egyenlített a Fiorentina.

Ez is ritka ilyen is régen vóóót:O:O

gyászszüneten na....

Montolivo nevetett a gyászszünetet

amúhy Mihajlovicot menesztették:D

nem normális...pedig akár Hagi utódja is lehetett volna bõven, hihetetlen nagy tehetség! elkúrta sajnos ilyen hülye botrányokkal a fél karrierjét

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Gilardino és Mutu 1-1 góljával a végén csak megfordították.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
Fio-Chievo 0-1 jelenleg

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

http://acffiorentina.uw.hu/
LasDen
ne keverjük ide azt a meccset.....lényegtelen :D
Sajnálatos hogy ez történt, de azt hiszem, hogy egy 2-2 a Lyon otthonában egy jó eredmény, még ha úgy történt, ahogy történt......Gila pedig így folytassa az olasz bajnokságban is :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
Fröjdfeldt sportárs megint kedves volt... Lyon ugy lõtte második 1 gólját hogy Zauri földön feküdt, erre õk baszták kirugni labdát, támadták tovább, és gólt lõttek, nem mellesleg les is volt, emlkeztetõül ez az a bíró volt aki Olasz-Holland meccset vezette...

Yo, Bitch!

LasDen
sõt már 2-0 és megin Gila verte be....... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasCar16
Gila wazze<#vigyor5>

#acm

LasDen
vezet a csapat a Lyon ellen Gilardino góljával.....

nekem mukodik az oldal

Mikor írtad, hogy nem mûködik nálad, én is kipróbáltam gyorsan a FF mellett IE-el is, és nekem mindkettõ alatt betölti egybõl.
Úgyhogy nem tudom, hogy mi a probléma, nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, de majd szólok az oldal szerkesztõjének, hogy nézzem utána ennek, hátha õ tudja.

LasDen
Próbáltam Operaval, FF-fel, Chrome-mal......egyikkel sem jött be......végig csak tölt.....

Azt nem tudom, hogy mitõl lehet, nálam most is mûködik normálisan.<#nemtudom>

LasDen
nem tölt be.......

Mármint hogy nem töltõdik be vagy nem tetszik? :)

LasDen
nekem ezaz oldal nem jön be........

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mi történt a házigazdával? A profilja szerint régen járt már az sg-n.
Pedig lett volna hozzá egy olyan kérésem, hogy a banner alatti Fiorentinás oldal linkjét cserélje ki az új Fio-s oldaléra ( http://acffiorentina.uw.hu/ )
, ha lehetséges, hiszen a régi már úgysem frissül...
Kihez tudnék fordulni ezzel a kéréssel ilyenkor?

LasDen
http://www.youtube.com/v/oPiL2BmgPvM&hl
Jaú meccs vót..... :D
Sztem Almiron egész jól játszott.....Gilardinot az 1. félidõben kivették, de a 2-ban azért próbálkozott.....a gól az szép volt.... :D

Sajnos még nem jött rendbe a sérülése.

jah sorry, tényleg nincs a keretben :/

pár oldalon az írták, hogy Mutu ma játszhat

Jó lenne gyõzelemmel kezdeni az új idényt a Juve ellen! Mutu hiánya probléma, de nélküle is hozni kellene a 3 pontot.

Új szurkolói oldal is készül az új idényre:

acffiorentina.uw.hu

LasDen
Vasárnap 20.30 Sport 2 - Fiorentia - Juventus ÉLÕ

LasDen
mekkora gól bázé :D
http://www.youtube.com/v/hkhfYyenx3M&hl

LasDen
gyõzelem a Slavia ellen....2-0.....Mutu és Gilardino....

LasCar16
remélem nálatok majd ontja a gólokat, persze nem ellenünk :P sok sikert neki!

#acm

bmffm856
Comunicato Stampa: acquisito Alberto Gilardino
La Fiorentina comunica di aver acquisito a titolo definitivo le prestazioni sportive dell’attaccante Alberto Gilardino (classe 1982) dall’AC Milan.

Alberto Gilardino verrà presentato alla stampa domani alle 12.30 nella sala conferenze dello stadio Artemio Franchi di Firenze.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
beszámoló lesz majd, most kicsit el vagyok havazva... meló, suli, egyéb... :(

bmffm856
Gilával nem hinném... mindhárom érintett megerõsítette a megegyezés tényét. a Fio is, Gila is és a Milan is.

Barzaglival kapcsolatban Corvino szinte szóról szóra elmondta amit én itt leírtam:

"Andrea Barzagli ha preferito i soldi a Firenze. Ha preferito la Germania a casa sua, alla squadra che ha sempre detto di avere nel cuore."

"Andrea Barzagli a pénzt részesítette elõnyben Firenzével szemben. Németországot részesítette elõnyben otthonával szemben, amelyet mindig hangoztatott, hogy mélyen a szívében hordozza"

megjegyzés: úgy látszik annyira mélyen, hogy meg sem találja...

Akkor jó. De én még mindig nem lepõdnék meg ha meghiúsulna az üzlet, mert én addig nem hiszek el semmit amíg ott nem tartja a kezében vagy viseli magán a mezét.
Figyeljétek meg lesz itt még kavarás...

bmffm856
Gila már biztos. be is jelentették :)
Barzagli meg egy fasz. ezvan.

Hát sztem max annyira mint Barzaglival...

LasDen
Gilardino már megvan nem??? meg egyeztek mindenben nem???
Barzaglit meg sajnálom, de majd jön vki más jobb :D

Barzagli <#levele>
Reméljük Gila összejön :) Bár attól tartok az az ügy is kutba esik, a fizetése végett...

LasDen
mi lesz a beszámolóval?? :D

Amúgy Gilardino és Barzagli érkezése már csak napok kérdése :D
igazából mind2nek örülök :D Bár Gilardinot a Milanban nem tartottam sokra, de nem baj :D

bmffm856
hatalmas gratula a csapatnak! 1 órája értem haza Torinoból, holnap vagy valamikor útibeszámoló :):)
FORZA FIRENZE!

BL!!! <#vigyor2>

LasCar16
grat a 4.helyhez jövõre mínimum elõdöntõ :)<#smile>

#acm

LasDen
megvan a 4. hely :D

LasDen
én Liveraninál éreztem nagyon, hogy kihagyja..... :(
Jövõre majd a BL-ben vigasztalódunk......

ForzaInter
nem igaz bazdmeg ez az antifoci nyert 210 perc alatt 2 kapura lövés, mûásodik meccsen 75 percig várni kellet elsõ gers lövésre, és ezek továbbjutnak, f@szomat ebbe az antifociba, qrva igazságtalant a foci... Vierit meg ne szidjátok nem õ tehet róla...
remélem Zenit megleckézteti õket a döntõbe.

Yo, Bitch!

takibalint
Reszvetem a kieses miatt, pedig szurkoltam a csapatnak, hogy meg egyetlen olaszkent bejussanak a dontobe. NEm nagyon vagyok oda a ruszkikert, de ezutan az antifoci utan, remelem a Rangersnek is rugnak minimum 4-et, de ha csak egyet rug a Zenit es azzal is nyerni fog az sem baj..

Oldal 1 / 43Következő →