ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
sajnálom, hogy elmegy....de a legjobban hogy a fos Bayernbe....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bmffm856
csatárgondok nem lesznek. szerintem visszahozzuk Bojinovot.
Pazzini, Lupoli, Mutu, Reginaldo, Bojinov
szerintem inkább a védelembe igazolnak majd valakit (mondjuk éppen Barzaglit), és a középpályára Semiolit Della Valléék. :)
(bár a sokat szidott védelmünk azért csak a legkevesebb gólt kapta a Serie A-ban az idén :):):) )

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Hát várható volt, de tegnap bebizonyítottuk hogy nélküle is milyen gólerõsek vagyunk. Ráadásul az árából egy minõségi csatárt lehet igazolni a helyére.

bmffm856
eldõlt hogy Luca Toni a Bayern Münchenben folytatja pályafutását. ha minden igaz akkor 24 millió eurót kapunk érte.
sajnálom hogy elmegy, de várható volt. mindenesetre köszönöm neki a 67 bajnokin szerzett 47 gólt és sok sikert a továbbiakban is.
GRAZIE LUCA! FORZA FIORENTINA!

Mai meccs összefoglalója

Hát valami csodaszép gólokat lõttünk <#nyes> (különösen Reginaldo 2. gólja)
Azt hiszem elmondhatjuk hogy remek szezonunk volt, és pár jó igazolással a következõ szezonban egyértelmûen a BL indulás lehet a célunk. Büszkék lehetünk a csapatra hogy ilyen körülmények között is így teljesítettek.
Szóval nagy grat a csapatnak!! <#taps><#worship>

nah remek 2-2 lett... :(
Még szerencse hogy az Empoli is leadta a 3-0-ás vezetését. Viszont nyert a Palermo.
Utolsó fordulóban verni kell a Sampot...

Gamberini 2-0 :P

HT Messina <0 - 1> Fiorentina
25' <0 - 1> G. Pazzini (pen.)

ezazzzz!!! Kell a gyõzelem!

ForzaInter
:| ezt benéztem:D

Yo, Bitch!

bmffm856
bocs de jelenleg 5. helyen állunk :)
és megyünk Messinába meg jön a Sampdoria. innentõl már csak meg kell õrizni :)

ForzaInter
lényeg a gyõzelem, és ugy néz ki meglesz a 6 hely.

Yo, Bitch!

bmffm856
borzalmasan szar játékkal, piszok nagy mázlival nyertünk 1-0-ra :)

LasDen
FT Fiorentina <1 - 0> Cagliari
7' <1 - 0> G. Pazzini
24' A. Mutu
77' D. Biondini
88' M. Pazienza D.L.B. Lopez
90' A. Langella

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
mennyi lett a meccsetek???

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát nagy tehetség biztos, tényleg nem volt les, nem értem hogy ilyen szép gólnak ami naon határeset volt mér intenek be lest...

Yo, Bitch!

bmffm856
Montolivo nem véletlenül az olasz futball legnagyobb ígérete Lippi szerint :)
amúgy az a gól egyáltalán nem volt les, de nyertünk, szóval mindegy mostmár... :)

ForzaInter
2 gólja naon szép volt, mondjuk naon nagy passzt kapott montolivótól, de sajna nem adták meg...

Yo, Bitch!

bmffm856
ex játékosunk, Maggio gólt lõtt a Sampdoriában a Siena ellen. gratula neki :)

bmffm856
az elmúlt 4 nap hírei tömören :)

bmffm856
- Franco Semioli szívesen igazolna Firenzébe
- Lupoli lehet hogy kölcsönbe kerül fél-egy évre a Parmához - a Cigarini, Dessena üzlethez lehet valami köze, de nem sokat tudni errõl
- Huntelaar továbbra is a kiszemeltek között
- egy új nevet hallani velünk kapcsolatban, akinek nagyon örülnék. az Osasuna 21 éves baszk középpályásáról, Raúl Garcia-ról van szó, aki a forrás szerint elképzelhetõ, hogy Firenzében köt ki.
- Luca Toni esetleges távozása esetén Cristiano Lucarelli is a listán van,akiket figyelnek Corvinoék. a csatár állítólag nem akar a Livornóval hosszabbítani, és szívesen igazolna Firenzébe. hát nem tudom...
- Massimo Ambrosini a Milan középpályása is szóba került, mint esetleges igazolás...
- Zapatáért az Udinese 15 millió eurót kér.
- valószínû, hogy Andrea Ranocchia az Arezzo fiatal játékosa a nyáron Firenzébe kerül.
- a Napoli érdeklõdik Bojinov iránt, ezt Firenzében cáfolták. ki-ki döntse el maga mi igaz...

bmffm856
Reginaldo eszméletlen nagyot játszott tegnap... a tegnapi meccs embere pedig egyértelmûen õ volt.
télen nem bántam volna ha eladjuk, de mostmár látom, hogy határozottan jó és elõrelátó döntés volt Della Vallééktól a megtartása. amit ez a srác a labdával tud és még nincs 24 éves...
tegnap valami elképesztõ mekkorát játszott... hátmégha nem veszik el tõle a teljesen szabályos, szintúgy gyönyörû második gólját les címén...
GRAZIE GRANDE REGINALDO! SEI STATO FANTASTICO!

Fiorentina - Chievo 1-0 :P
Gól: Reginaldo

bmffm856
Parmát én is szeretném hogy bentmaradjon... meg a Regginát is mert félelmetes milyet küzdenek az idén...
Ascoli, Messina biztos kiesõnek tûnik, a gond az, hogy a harmadik kiesõ nagy valószínûséggel a Parma, Reggina, Chievo hármasból kerül ki... bár egy huszáros hajrával a Torino lehet a nevetõ (síró? :D) negyedik...

ForzaInter
de azért fontos meccs lesz

Yo, Bitch!

gabber_saviola
úgylegyen :DDddddd
amúgy ha ez lenne az ára annak, hogy Fájreksz Parmája bentmaradjon, nem is érdeklene a vereség.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ForzaInter
este sokan fognak a parmának drukkolni:D 5 sztem meglesz.

Yo, Bitch!

bmffm856
az tuti nem lesz meg... 5-6 a reális...
remélem a Parma következetes lesz ma este és a Palermot is helyben hagyja :D

ForzaInter
még talán a 4 helyet is elcsíphetitek, grat amugy

Yo, Bitch!

bmffm856
nem is tudom mikor vertük meg utoljára oda-vissza a Laziot egy szezonon belül... :):)
szép volt fiúk! :D

ezazzzzzzzzzzz nyertünk 1-0-ra!!! Hatalmas és fontos gyõzelem. Frey hihetetlen jó volt :P

Góóóóóól Mutu!! :P

sztem is jólett :)
De minek is köszönhetõ? <#vigyor5>

bmffm856
nekem tényleg tetszik :)
esetleg annyi hogy a szürke háttér helyett valamit lehetne, de nem fontos, met tényleg jó így is :)

gabber_saviola
teccik?
most komolyan, mert gyorsan összedobtam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bmffm856
nagyon köszönjük Gábor! szép lett nagyon <#worship><#worship><#taps><#taps>

gabber_saviola

?

bmffm856
igazából szerintem mindegy hogy kitõl kaptunk ki, sõt így talán jobban fel tudja tüzelni a maestro a srácokat, hogy ha kikaptak a kiesõjelölttõl, akkor most szántsák fel a pályát a BL aspiráns ellen (Lazio) :)
Prandelli zseniális edzõ, biztos vagyok benne hogy megoldja... arról nem is beszélve, hogy -19-rõl is felrázta a csapatot, annál nehezebb feladatot nem tudok elképzelni... :)

Hát jah, csak azt sajnálom hogy pont az egyik kiesõjelölt otthonában botlottunk, az empoli pedig nyert.
De sebaj. Fõ a nemzetközi kupaindulás elérése :)

bmffm856
nem történt semmi :)
gyalázatos játék, ami után Prandelli helyre teszi a fejeket, ahogy tette azt tavaly hasonló esetben a hazai Lazio meccs (1-2) után... :)
5. hely szerintem a jelenlegi helyzetet elnézve reális lehet... na 6.-kal se elégedetlenkednék... :)

FT Parma <2 - 0> Fiorentina
27' <1 - 0> G. Rossi
89' <2 - 0> G. Rossi (pen.)

ajaj... :|

Remélem sokáig tart még ez a jó szériánk :P

bmffm856
nehéz gyõzelem volt de megvan! az utolsó 20-25 percet Gamberini kiállítása miatt 10 emberrel játszottuk le...
2 pontra a 6. helytõl... :D

bmffm856
Reginaldo beadása után Mutu fejesgóljával 1-0!!!!!
FORZA FIORENTINA!
AVANTIIIIII!!!!!!!

bmffm856
nem egy kifejezetten finomkodó meccs... :D

bmffm856
Luca lõtt egy gólt, de les miatt nem adták meg -megjegyzem tényleg les volt...

LasDen
Quaresma jó lenne.... :D

bmffm856
ahogy közeledik a szezon vége és a mercato ismét jönnek elõ a hírek is...
- Cigarini-t a Parma középpályását (21 éves) már januárban is megkörnyékezték Corvinék, a nyáron szinte biztosnak tekinthetõ az érkezése, és lehet hogy az üzletbe bekerül Dessena is, cserébe a Fiorentina Avramovot, és Parravicini játékjogának a felét ( a másik fele a Palermoé), meg gondolom pénzt adna.
- természetesen megint terítéken van a Fiorentina-Juventus-(Palermo) versenyfutás Barzagliért
- Quaresma is a kiszemeltek között továbbra is
- Zapata az Udinese védõje
- Canini a Cagliari fiatal védõje
- írnak még Luca Toni esetleges távozásáról vagy maradásáról, valamint Bojinovról is -sokan vinnék a bolgárt-, valamint Dainellirõl, akivel továbbra sem sikerül megegyezni a szerzõdéshosszabbításról, egyre valószínûbb a távozása...
- Rolando Bianchi a Reggina támadója is a kiszemeltek közt van, gondolom abban az esetben ha Luca-t elviszi valaki.
- állítóülag megkerestük De Rossit, de ez eléggé kacsagyanús... :D

ennyi kb az elmúlt 2 hét összefoglalva... igazából Cigarini tûnik biztos pontnak, a többi kb annyit mond mint eddig...azaz nem sokat

ja és végül még egy hír: nem kizárt, hogy Dunga a brazilok szövetségi kapitánya behívja a Selecao keretébe Reginaldot!

FORZA FIORENTINA!

bmffm856

Fiorentina: Frey, Potenza, Dainelli, Gamberini, Pasqual, Liverani, Pazienza, Montolivo, Reginaldo, Mutu, Toni. All: Prandelli (Lupatelli, Kroldrup, Blasi, Jorgensen, Kuzmanovic, Pazzini, Brivio)

Siena: Manninger, Negro, Gastaldello, Portauova, Molinaro, Alberto, Vergassola, Codrea, Antonini, Corvia, Chiesa. All: Beretta (Benussi, Brevi, Galloppa, Rossi, Cozza, Bertotto, Rinaudo)

a mai hivatalos kezdõcsapatok

fúú Montolivo micsoda gólt lõtt :O

FT Fiorentina <4 - 0> Ascoli <#nyes>
5' <1 - 0> F.D.S. Reginaldo
45' <2 - 0> R. Montolivo
58' <3 - 0> L. Toni
71' <4 - 0> P. Krøldrup