A Te Focicsapatod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Yo, Bitch!
#acm
-------------------------------
-------------Kaká--------------
-----Noce---Pirlo---Cavani-----
Balza--Mexes-Carrozzieri--Raggi
-----------Amelia
4-3-3
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
REAL MADRID
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Akkor kijavítom:
Cech - Roberto Carlos, Puyol, Terry, Lahm - Ronaldinho, Fabregas, Gerrard - Torres, Agüero, Messi
cesc fábregas
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
cesc fábregas
Toldo
Materazzi, Boulahrouz, Javi Navarro
Davids, Vieira, Tacchinardi, Gattuso
Ibrahimovics, Sculli, Kluivert
ki vállalna ellenük meccset? hányan fejeznék be a meccset? 😄
Hajrá Magyarország!
Annyit kötnék bele h Agüero inkább csatár mint kp.
Richards-Garay-Criscito-Marcelo
C.Ronaldo-Agüero-Fabregas-Ronaldinho
Del Piero-Bojan
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Csere: Cech,Terry,Robinho,Gerrard,Drogba
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Sergio Ramos - Terry - Cannavaro - A.Cole
Messi - Sneijder - Ballack - Fabregas
Luis Fabiano - Huntelaar
Csere: Tal Bein Ham, Drogba, Joe Cole, Materazzi, Gerard
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Casillas
Sergio Ramos - Thuram - Terry - Roberto Carlos
Beckham - Kaká - Zidane - C. Ronaldo
Raúl - Henry
<#worship>#worship>
REAL MADRID
Davids, Davids
😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
van citromos,barackos meg még a faxom sem tudja milyen :ASDSad
REAL MADRID
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
j zanetti materazzi samuel maxwell
cambiasso pirlo
lampard ronaldinho
ibrahimovic ronaldo