FIFA Street 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak mostanába azt csinálja h kicselezek 1-et aztán már a 2. mindig leszerel😞
66%-nál járok
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
kinek mi a kedvenc csele stb, miket sikerült összehozni, skill challenge rekordok 😊
Avanti Crociati!
Az nforce fórumon egy gyerek azt írja(nem tom honnan szedte) hogy mivel nem lenne nyereséges ezért ebben az évben nem termelik PC-re a játékot.
ui.: azért itt kérdezzük meg, hogy mi a helyzet a PC-vel mert ha nyitnánk egy külön PC-s topikot akkor rögtön az lenne hogy minek kellett, így, úgy, meg amúgy...
Bal alsó sarok "Available on the following platforms:" ha e szöveg alatt látok PC logót szöveget akkor lesz pc-re, de én speciel nem látok
Egyébként egyes oldalak össze vissza hordtak mindent a fifa street 2 megjelenésérõl annó láttam olyat is hogy kizárólag PS3 jelenik meg, meg olyat is hogy pc-re is megfog
The World is Yours
Haverok, Buli, Fight Club!
mi az igazság ?
Isten most nem ér rá,segíthetek?
de azért az emberek többségének sztem nincs
túl nagy üres hely lenne a képen ha kisebb lenne 😛
Avanti Crociati!
u.i.: nagyobb betûvel nem tudnád rátenni a "made by"-t <#idiota>#idiota>?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sikerült megszereznem a játékot, fel is tettem vinyóra (Ps2),de nekem szaggat a játék. Mitõl lehet ez?:S
Avanti Crociati!
rengeteg sok csel
dekázás meccs közbe 😊
skill challange
*kapus teljes értékû játékos lett 😊
rule the street kicsit átszabva bár hasonló naggyából
rádiót választhatsz, ill. állithatsz össze hogy azok a zenék szóljanak amik bejönnek
gamebreaker kicsit módosítva lett
*értsd: ki lehet jönni vele és irányitani, cselezni vele, ill. támadáskor ki lehet cselezni, szóval mindent amit mezõnyjátékossal lehet
Avanti Crociati!
isten lett a gém
de hogy megveszekedett életbe lehet a trükközéseket megcsinálni???? egyszeruen nem megy
Avanti Crociati!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
-Friendly
-Rule The Street , ilyen karier szerüség , pontokból tudod fejleszteni az embered késõbb a csapadodat...
-Skill Challenge trüköket kell csinálni anaglóg karral
irányítás alapján pc-re sztem nem lesz billenyûzetel nem tdudom elképzelni hogy lehetne játszani, analóg karok mindenkép kellenek hozzá
The World is Yours
Nincs semmi info hogy PC-re mikor jön ki??
miben változott?
ittis olyan hogy "tapad" a játékos cipõjének orrához a labda?
finomabb sokkal a mozgás?
Avanti Crociati!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Avanti Crociati!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress