Gameboy Micro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tud olyan oldalt ahol egy gameboy micro 10000 Ft alatt van az írja le kérlek.
Igazából magam sem tudom még... eddig csak felszínesen keresgéltem. Valamelyik boltban láttam 27e -ért, de szerintem az kissé sok. Ezért írtam, hogy inkább keresgélek ilyen apróhírdetéses oldalakon, licitálos helyeken. ;-)
DS-en és GB micron nem mennek a Game Boy és Game Boy Color játékok.
Egyébként neked mi az "elérhetõ ár"? :-)
Egyébként neked mi az "elérhetõ ár"? :-)
Üdv!
Kergetnék egy micro -t, de persze nemigen kapni elérhetõ áron... kivéve ebay. ;-)
Viszont találkoztam ott egy olyan dologgal, hogy valaki árulta az original gameboy játékát, s állítása szerint DS -n, GBA -n mûködik. Ebbõl mennyi igaz? Tényleg rádugható egy GBA -ra, DS -re, micro -ra az ezer éves gameboy játék? :-)
Kergetnék egy micro -t, de persze nemigen kapni elérhetõ áron... kivéve ebay. ;-)
Viszont találkoztam ott egy olyan dologgal, hogy valaki árulta az original gameboy játékát, s állítása szerint DS -n, GBA -n mûködik. Ebbõl mennyi igaz? Tényleg rádugható egy GBA -ra, DS -re, micro -ra az ezer éves gameboy játék? :-)
No leteszteltem én is a kis Micro-t!!Ez a kis masina tényleg gyönyörû és elegáns, ha lehet ilyet mondani egy konzolra.Nagyon szép képe van s nagyon jól bírja az aksija.(Még azért tesztelés alatt van.)S szerencsére megy vele simán az M3 is.Igaz majdnem akkora mint a gép maga, de játék közben szerencsére nem zavar! 😊
Szóval egy nagy THX Cheapnek már megint.Nagyon meg vagyok elégedve!Tökéletesen kiegyenlíti a DS-t, amivel eddig is inkább otthon jáccottam.
Szóval egy nagy THX Cheapnek már megint.Nagyon meg vagyok elégedve!Tökéletesen kiegyenlíti a DS-t, amivel eddig is inkább otthon jáccottam.
Persze hogy van 😊 Jó olcsón sikerült venned, 25e körül láttam mostanában más MM-ekben...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Budaörsi Media Marktban legalábbis annyi. Ott vettem nemrég. Eredeti GameBoy Micros táskát is vettem hozzá. Tök olcsó az egész.... Tod mi a poén? GBA SP sokkal drágább!!!!!
Hol?
aaa, szep az, praktikus, de marhara nem erre apiacra talaltak ki, de az arat se! Ennyiert tenyleg mar kozel DS-t vezsel, de hasznaltan simat. Amugy neztetek milyen kicsi? Nekem mar gorcsbeallt a kezem neha a GBA-tol is, na ettol nemtom mi lenne, es nem vagyok egy traktorszerelo tenyeres talpan ember. Szep, jo, nem nekunk van.
Vett valaki ilyent? Most akciózzák a MM-ban meg talán az EW-ben is... Milyen?
Ez így van. Legfeljebb gazdag gyüjtõknek, de akkor is csak a felsõ 10000-nek.
https://supermario4ever.wordpress.com
Ezt japánon kívül felesleges volt kiadni a Nintendonak..
Itt ennyiért mindenki DS t fog venni vagy a duplájáért Pspt.
Itt ennyiért mindenki DS t fog venni vagy a duplájáért Pspt.
www.hordamusic.hu
Nekem is van, de ha nem is volna, akkor se adnék ki egy fillért, se, mert nem tetszik külsõleg.
https://supermario4ever.wordpress.com
Én kb 10e-et adnék érte, ha nem lenne GBA-m. De van 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szerintem hulyeseg. Annyiol mar majdnem kitelik a Ds. Igaz az nem annyira kenyelmes....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát abszolút nem éri meg szerintem, arról nem is beszélve, hogy szerintem túl kicsi és iszonyat drága 😊
Hát abszolút nem éri meg szerintem, arról nem is beszélve, hogy szerintem túl kicsi és iszonyat drága 😊