Sony Ericsson P990
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akit érdekel akad egy eladó P990i-m karcmentes állapotban 1,5 év garival és minden tartozékával, +512mb memkarit adok hozzá,tmobilos a cucc...45 ért adnám.Akit érdekel privit irogasson <#finom>#finom>
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Zorden mégegyszer köszi az infot.
(az üzenet a telefonon írodott 😊
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
A Symbian az operacios rendszer, ez mukodteti az egesz telefont. A P990i speci verziot hasznal, ugy erdemes keresni, hogy UIQ3. Tudom, ez csak a felhasznaloi felulet es alatta valami 9.1-es Symbian dobog, de akkor is ez a kulcsszo.
Biztos van rajta sys file is, valami rendszerszintu akarmi. Amire kivancsi lehetsz, az a sis, alkalmazastelepito file lehet, amit persze kezel, de csak azt, ami direkt erre az oprendszerre keszult.
Az, hogy elboldogul-e MS Office dolgokkal, meg nem az oprendszer, hanem alkalmazas kerdese. Lehet, hogy alapbol is van rajta, az enyemen biztosan figyel egy ilyen alkalmazas.
A felvilagositast sok olvasassal tudod megszerezni. :-)
A telefon (P990) kezeli a .doc .xls és az egyéb kiterjesztést is.
Legóbb tudomásom szerint a symbian-nak is megvan a maga verziója most az újabb telokba a symbian 6. verziót használják. de csak röpködnek a speciális szavak (szak kifejezések de senki nem magyarázza el hogy mit is jelent tulajdon képen és mit foglal magába a szó.)
Valaki világosítson fel!
Az meg elég egyértelmû kérdés hogy kezel e *.SYS kiterjesztésû fájlokat a telefon
Sajnálom ennél bõvebben nem ment. :-D
Én most veszek egy P990i mobilt és kicsit bizonytalan vagyok ezen a téren.
Úgy összességébe az hogy Symbian az mit takar a P990-telefonnál?
Kezel SYS fájlokat?
Vagy a java-n és a Microsoft Office eszközökön kívül milyen kiterjesztéseket ismer?
Szerintem olvassatok utána a telefonnak, mielõtt ilyeneket mondotok. Amúgy ezt az egészet nem offnak szántam. Ez csak a szuverén véleményem!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
P910i-eladó valakinek?😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
A t-mobile nekem márciust igért, hogy behozza. Nagyon remélem.
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
Ha Ti tudtok szerezni ilyen telót korrekt áron kérlek szóljatok!
Elõre is köszi!<#help>#help><#worship>#worship>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy kb. mennyibe fog kerülni? Már szét kérdeztem az agyam és még mindig senki nem tud semmit...<#rolleyes>#rolleyes>
Nem tudja valaki véletlenül, hogy kb. mennyibe fog kerülni? Már szét kérdeztem az agyam és még mindig senki nem tud semmit...<#rolleyes>#rolleyes>
szóval várni kell új szoftverekre vagy mi...
ami elég szar, mert Symb7-re kib sok szoftver van...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Te jo eg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
P.s.: megadod E.T. számát? Távolsági elbeszélgetést kérnék tõle!!!<#vigyor>#vigyor>
Amúgy attól, hogy humorkodik valaki még nem kis csíra!!! A mai napig nem tudom ezt honnan vetted...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem is elõre nem lehet eldönteni egy még ki sem jött termékrõl, hogy jó vagy rossz. Én úgy gondolom, hogy jó lesz. Úgy két ezelõtt még Nokia 7700-át akartam venni... Minden követ megmozgattam, de nem találtam... Most kedden bementem a kedvenc telósboltomba és jé, mit látok a kirakatban. Hát a kb. 2 évvel ezelõtt hõn áhított 7700-t!!! Kezembe vettem. Húúúúúúú de szar. Szóval elõre nem lehet semmit tudni!!! /amíg a neten kujtattam utána tök szép és jó volt!/<#rolleyes>#rolleyes>
http://gaborszantai.co.uk/
A legjobb, ha az oldalra írsz!!! Mutathatok linkeket infókkal... És ajánlhatok appokat és gameket!!! I'll <#help>#help> U!!!