Nokia N91 és N70
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
van egy nokia n70-em és van egy kis baja. A baj az hogy a fel, bal, 1, 3, c , a multimédia, és a kamera gombokat nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baja ? léci help
Privátot pls, elõre is köszönöm!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nokia N 70-hez keresek olyan programot, amivel a betüméretet növelni lehet! Kössz.
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Valami ilyesmit fog írni hogy:
V 5.0705.3.0.1
30-01-07
RM-84
Legalábbis nekem
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
@ Hellomarci
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
n.progranokon nekem az összes link forbidden...
ksözi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Signózni kell"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
@ Hellomarci
2.) csatlakoztatod a mobilt, hogy felismerje a PC suite.
3.) PC suiteban kiválsztod a programok telepítését, v vmi ijesmit, majd megkeresed, telepíted, és kész <#vigyor2>#vigyor2>
@ Hellomarci
rendelkezésre álló dolgok:
egy N70
adatkábel
PC-PcSuite programmal
@ Hellomarci
@ Hellomarci
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nemrég vettem használtan egy Nokia N70-et, jó állapotban van, nem karcos vagy ütöttkopott, szóval látszik hogy vigyáztak rá. Az az egyetlen bajom vele, hogy irtó hamar lemerül az akksija... az elõzõ telefonom egy Nokia 6230i volt, az egy töltéssel 4-5 napig is bírta, ha bizgeráltam akkor is legalább 2 teljes napig. Namost az N70-et este töltöttem, reggelre már csak 53%-os töltöttséget jelzett ki...
A kérdésem az hogy ennyivel többet ''eszik'', esetleg el van használódva az akksi, vagy miért lehet ez? Semmilyen futó alkalmazás nem volt, szóval elsötétített kijelzõvel hogyan merülhetett le üresjáratban az akksi fele egy este alatt?!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A képet meg kell nyitni teljes képernyõsbe, szal hogy ne a többivel együtt mutassa, és akkor lehet az opcióknál.
@ Hellomarci
én nem találtam lehetõséget arra, hogy mappákat hozzak létre a galériában, a képek és videók részlegben. A régebbi nokiámban (3230) erre volt lehetõség. Másrészt igyanitt nem tudtam átnevezni a képeket. Annyira értek hozzá, hogy egyébként tudjak rajta mappát csinálni, de nekem sajnálatom, hogy minden képet vegyesen kategorizálatlanul mutat.
A másik, hogy ugyanitt a galériában nem tudom átnevezni a képeket, csak ha file kezelõvel nyitom meg...
Különben nagyon meg vagyok vele elégedve, remélem sokáig fogja huzni a zsebemet.
Tud valaki olyat aki Nokia N70-t tud függetleníteni, vagy van itt olyan ember akinek függetlenítettek már N70-t?
@ Hellomarci
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!