Haver visszaszerzése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
elég annyi hogy én többet akartam a csaj pedig azt hitte hogy csak barátkozni akarok. 3x kosarazott ki (értelemszerûen 3x próbálkoztam be nála) és most barátok vagyunk... ezek után. szóval ne legyél málnafaszú és oldd meg!
egyébként azért 3 hónap hosszú idõ...addig nem kellett volna húzni...amúgy tényleg kis hülyeség lenne...de ha valaki nekem hülyítené 3 hónapig a fejemet, valszeg egy diszkrét kurvaanyáddal elköszönnék tõle és aztánegy ideig hagyjon...
persze abszolút nem vagyok haragtartó, tehát ha tényleg nagy a barátság akkor én pl pár hét alatt megbékélnék...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
lepd meg valami kóróval (vagyis inkább sokkal) és beszélgessetek el...
olyan nincs hogy látni sem akar téged...
ha tudod hol lakik, odamész...persze eleinte biztos hogy meg akar majd ölni, de ha jó a beszélõkéd akkor rendbejön...
bár mitagadás ritka szánalmas geci dolgot tettél 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Viszont csak ezmiatt nem kell új életet kezdened. Elköltözni vagy hasonló. Viszont elég nagy barom vagy hogy ilyen úton akartad megtudni hogy többet érez-e.
Elsõ nekifutásra ez jut eszembe.
De persze az emberek különbözõek 😊
Sztem ne erõlködj ezen, ez a kapcsolat már soha sem lenne olyan mint azelõtt.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
1. címre ránézek -> ehh, valami meleg topik lesz
2. beleolvasok kicsit -> hálistennek nem 😊
3. erre jössz te: #28 <#idiota>#idiota>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Példa rá haverom: megírta a csajnak, hogy ne haragudjon, de rájött, hogy meleg, és a szomdzéd srác jobban bejön... azóta is jóban vannak a lánnyal.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Jó, hogy megfogalmaztad, leírtad, de ezt Neki kellene, levélben. (nem e-mailben, azt nem veszik annyira komolyan)
Aztán vagy válaszol, vagy nem, ez már az Õ része.
Ne kertelj sokat, õszintén fogalmazd meg a lényeget.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Kuss!-magyarázta.
mind1 vigyél neki valami gazt azt szeretik
mondjuk szexfüvet
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
segítõkészség rulz!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
(bocsi Jano)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mint régi fórumozó társatok segítséget kérnék,az alábbi kissén nagyra nõtt problémámra.
Szóval a helyzet az,hogy van egy nagyon jó barátom(lány),akit nagyon szeretek,és nem szeretnék elveszíteni,de csináltam egy hülyeséget,ami miatt most többen hallani sem akarnak rólam. Tudjátok ezt a lányt tavaly ismertem meg,s eleinte nem úgy vettem a dolgokat,mint a végére,ez az idõszak annyira nem fontos,volt egy mûtétem,ott ismertem meg jobban stb... Szóval eleinte azt hittem járni akar velem és féltem,hogy megbántanám azzal,hogy ha azt mondanám nem,de ugyanakkor a magam érzéseivel sem voltam akkor még tisztában,szal bunkóságnak tartottam,hogy csak úgy megkérdezzem,hogy akar e tõllem vmit,de az e-mailokban hiába próbáltam kitérni rá,nem vette a lapot,ekkor jött az haveri döntés,hogy mondjuk azt,hogy elköltözöm,hátha marasztalni próbál,nah ez meg is történt,csakhogy a csaj nem próbált marasztalni,és rájöttem,hogy télleg barátságból szeret,úgy mint én,de ekkor,már hazudtam és nem volt megállás,kiestek a dolgok a kezeim közül,összeomlott minden,3 hónapig hazudtam neki,míg valamelyik barátom meg nem mondta az iagazat,most ki van bukva,látni sem akar,azt mondtam már nem vagyok számára senki,de én ezt nem akarom,nekem szükségem van rá,de hiába magyarázkodom vagy bármit teszek,semmibe vesz,iszonyúan fáj,már odáig juttoam,hogy a telót be sem kapcsolom,nem csetelek,nem nagyon beszélgetek,szal nagyon szar,ha valakinek van ötlete,akkor segíthetne,esetleg cseten beszélhetne vele,vagy nemtom....lehet jobb is lenne,ha végleg befejezném ezt és belemennék abba,amit apám javasolt,hogy kezdjek SZékesfehérváron új életet,hát nemtom....szerintetek?????