GTA: Liberty City Stories
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltehetően jön majd a VCS is!!
Királyság, mert már nincs PS2-őm, így nem tudtam újrajátszani.
Így viszont más a helyzet :D
Sorban:
GTA1-2-London-GTA3-GTA Vice City-GTA San Andreas-GTA4-Gta Lyberty City Stories-Gta Vice city stories-GTA Chinatown wars-GTA5
Ez a rész a sima GTA3 alapján van.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Na remélem ez a PSP-s lcs topik.
Az lenne a kérdésem hogy hány küldetés van a játékban?? Ugyanis a 71. küldetést megcsinálom (Cash in Kazuki's Chips) és utána semmi.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A PSP-met az FF VII. Crisis Core miatt vettem, de annak még neki se álltam... God of War letolva, meg most a GTA... nem is akarom egyelõre FF-et megnézni annyira élvezem ezt a játékot.
Ami azért érdekes, mert PS2-ön 3 óra játék után eluntam...én sem értem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ami egy figyelmeztetés, és igazzá is válik, mikor a GTA 3-ban megöljük salvatoret.
De nem tudom mit jelenthet az a mondat.
A vége valami kurva jó volt :D
Fõleg a poénok...
A végén Salvatorének mit mondd az Uncle-je?
Valami Every day has a dog. de az mit jelent?
Helikoptert azt nem tudom hol lehet, de elvileg nincs is benne!
A San Andreas-ban még mindíg a GTA3 engine van benne! csak fel lett tupírozva, pár effektel meg lehetõséggel.. attól hogy lehet benne úszni, nem tesznek bele új video motort. (legalábbis õk nem tettek bele) még az engine fájl neveit sem változtatták meg. A játék fõbb rendszerfájljai mind GTA3 felirattal rendelkeznek.
megéri letölteni? jo játék? játékémény? grafika?
a választ köszönöm!
csumák!
PSP-re Megvan?
Csak Downgrade-re kéne.
Please Help<#help>#help>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A kettõ szinte ég és föld.
A GTA szórakoztató volt és eszméletlen változatos, HANGULATA volt, viszont nem nézett ki Obli szinten.
A Just Cause ezzel szemben marha jól néz ki, nagyon sok dolog megvan ami a GTA-ban, de a lényeg hiányzik belõle. Ez a játék olyan mint a legtöbb cicababa... üres, felszínes, 1x jó és pápá.
GTA-ra még így 3.-ra is azt mondanám, hogy szórakozva végigjátszanám... Just Cause-t végigviszem és kuka.
Mi kell a jó játékhoz? Hát HQ grafika biztos nem ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Talán a GTA 1 óta...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Ha tényleg durvén szaggat akkor nemtom. Én is slimen tolom.
Viva La Virus1!!!
INF
Viva La Virus1!!!
PS 2 for ever!!!!!