Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nem, dekkolj le valamilyen párkányon, kiemelkedésen a szörnyön! Illetve próbálj meg egyensúlyozgatni, mikor épp úgy mozog, hogy nem fogsz róla leesni! Nem kell mindig kapaszkodni ám...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Mászás közben is töltõdik?!?

www.youtube.com/aabyssx

ffxi
<#nemtudom>

Fákjúal!

ffxi
Pihenj egy kicsit, h a rózsaszíngömb feltöltõgyön.

Fákjúal!

aabyssx
Nem merem olvasni a topikot a SPOILER-ek miatt, úgyhogy inkább megkérdezem gyorsan: mitõl fogok tudni többet mászni?
Csak mer' több helyet találtam a demo-ban, ahova csak félig bírok felmászni, aztán zuhanás van.

www.youtube.com/aabyssx

Laza
Kikerik maguknak, az 'egyháznak' ehhez semmi koze 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ffxi
Áh, hát én nem szedtem semmilyen gyíkot és mégis a rózsaszín gömböm már akkora mint egy ház.

Fákjúal!

Disk
A film nagyon jó volt.
A gyíkokról azt olvastam, hogyha megöljük õket akkor leesik a farkuk.Felveszed a farkát ,úgy viselkedik ,mint a gyümölcs az életeddel csak ez a staminádat növeli.Vagy amit jelöl a rozsaszín kör.

ffxi
Minek a gyíkok?

Fákjúal!

ffxi
Király vagy, köszépen.
És milyen volt K-pax?
Ugratos, mi?

Fákjúal!

spockee
Felmásztam a templomkertbe, de semmi érdemlegeset nem találtam.
Onnan nem lehet továbbmászni a legtetejére?

WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!

Disk
-ICO symbol: Ez egyszerû. Rakjunk be egy ICO mentést tartalmazó memóriakártyát a PS2-be és a lovon egy I betû lesz,nem a gyémánt.
-Grab some wings:Az állatok a játékban ,nem csak díszek.Ha képesek vagyunk mögéjük osonni és elkapni õket akkor megülhetjük õket.
-Reminiscence mode: Egy colosszus megölése után visszatérhetünk és újra kihívhatjuk.(Dióhéjban)

Disk
Hoppá ,a többit is lefordítom,de most megyek K-PAX-ot nézni.Utána begépelem.Igérem.

Disk
Nem mindet tudom,de amit tudok lefordítom.

2. Cloak of Force(Erõ Tunikája) - Többet tudsz sebezni egy colloszuson,ha ez rajtad van.És még többet,ha mellette rajtad van a Power(Erõ) vagy a Strenght(Izom erõ 😄) maszkja.
3. Mask of Strength(Erõ maszkja) - Titánokkal vetekedõ erõt fogsz birtokolni.Nagyobbakat tudsz a colossusokon sebeszni(?)
4. Lizard Detection Stone(GYÍK Detektor Kõ)(Gondolom a sok láma forumozónak) - Kijelni a gyíkok helyét a térképen.
5. Fruit Tree Map(Gyümölcsfa Térkép) - Ez egy gyümölcsöfákat jelölõ térkép.
6. Mask of Power - Ugyanaz ,mint a 3.
7. Cloak of Deception - Talán azt jelenti,hogy láthatatlan vagy a colosszusoknak.
8. Flash Arrow(Villanó nyíl) - Becsapódáskor robban, nagyobbakat sebez.

1. Harpoon of Thunder - Egy hosszú pallos(?) nagy hatótávval és elég erõvel ,hogy megsebezzen egy colosszust.
2. Sword of the Sun(Nap Kardja) - Még a sötétben és visszaveri a napfényt.
4. Shaman's Cloak - Hordása több védelmet biztosít a támadások ellen.
6. Shaman's Mask - Mint,az elõbbi.(Ez az a maszk ami a térképen jelöl téged a játék elejétõl)
7. Cloth of Desperation - Ejtõernyõként használható ,ha le esnél egy nagy colosszusról.
8. Queen's Sword - A kard az ICO-ból.Robbanást idéz elõ ,minden ütéskor(?)

Amiket kihagytam vagy nem tom mit jelent vagy 2 van a listában és elég egyszer leírni😊 Még1x mondom ,nem készpénz a nyelvtudásom.

Disk
Nem tudja valaki,hol találok a játékon belül gyíkokat? Szentélyeken kívül....

Nincs semmilyen titkos szörny, nem sebzett meg a 16-os mosza’ és ua.. megnyerést láttam. A gyümölcsevésnek nincs jelentõsége. Felmásztam a „várban „semmit nem találtam az égvilágon. Visszamentem a hídon és..... (ide nem írok semmit, próbáljátok ki)

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

ffxi
Mit jelentenek ezek? Sajna gyenge az angolom 😞 köszi

Fákjúal!

Laza
Kapsz. Time Attack mode es Hard mode.
A Time Attack modban (normal es hard) kulonbozo extra itemeket lehet szerezni:

~~Normal Time Attack~~
1. Whistling Arrow - whistles through the air. Distracts a colossus.
2. Cloak of Force - Lets you cause more damage to a colossus. It becomes
stronger when combined with the Mask of Strength or Power.
3. Mask of Strength - The wearer of this mask is granted the power and strength
of the titans. Able to inflict deep wounds on a colossus.
4. Lizard Detection Stone - Displays the lizard locations on the map.
5. Fruit Tree Map - Displays the fruit trees on your map.
6. Mask of Power - Same as the Mask of Strength.
7. Cloak of Deception - Makes your presence invisible to the colossi.
8. Flash Arrow - Has an explosive tip that can damage a colossus.

~~Hard Time Attack~~
1. Harpoon of Thunder - A long spear with long range and enough power to damage
a colossus.
2. Sword of the Sun - Allows you to reflect sunlight even in the dark.
3. Fruit Tree Map - same as above.
4. Shaman's Cloak - Wearing this gives you more protection against attacks.
5. Lizard Detection Stone - same as above.
6. Shaman's Mask - Same as the Shaman's Cloak (btw, this is the mask they show
you at the beginning of the game).
7. Cloth of Desperation - Can be used as a parachute if you fall from a
colossus.
8. Queen's Sword - The sword from ICO (wow!). Inflicts a mortal blow in one
strike.

Extra Stuff
Besides a few modes and a couple of fancy items here and there, there are many
other secrets that are stashed away. Here are some of them:

-Brown Agro: To get Brown Agro, beat all the colossi in normal time attack
mode, then press and hold Square when starting a new game or loading an old
one.

-White Agro: To get White Agro, beat all the colossi in hard time attack mode,
then press and hold Circle when starting a new game or loading an old one.

-ICO symbol: This one is easy. Just use a memory chip with an ICO save file on
it and Agro will have the letter "I" on his forehead instead of the diamond.

-Grab some wings: The animals in the environment are more than just for show,
you can actually hitch a ride on them. Sneak up behind them and grab one with
R1. A good place to practice is on the doves that float in and out of the main
temple.

-Reminiscence mode: After beating a colossus, you can return to their remains
and pray using Circle. You will be prompted to enter Reminiscence Mode, where
you can fight the colossus again, but with that old film like screen, like they
use in flashbacks in other games.

-Secret Garden: Yes, it exists. Just haven't gotten around to climbing the
temple.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ffxi
Ugrasz!

Fákjúal!

Dede!
ffxi
Ne már!!!

Fákjúal!

Igen! Az extra a The End felirat lesz!
ffxi
De most télleg! Ha legyûröm mind a 16-ot kapok extrát?

Fákjúal!

Fyrex
de miez pontosan? nemértem 😊 annyi világos hogy ez egy másik befejezés nemde? de hogy kell elõhívni?

Avanti Crociati!

Laza
Ahh, minek ahhoz profinak lnni?! A 16-os ha megsebez mar eleve regen rossz. Ott max attol kell tartani hogy le ne ess rola. Mert ugyebar a nehezseget a feljutas okozza max.

Lynx_TWL
ha fel tudsz jutni secret gardenbe, talán van esélyed. de irtó profinak kell lenned, hogy a 16os kolsszus meg se sebezzen.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

spockee
Szerintem valami nagyon nagy átverés, de ha valaki rájön, hogy mégsem, hát szóljon.

WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!

Fyrex
Alternate ending sequence
Platform: Playstation 2

Eat fruit from the Secret Garden to reduce your HP as much as possible. Dormin will now be killed when shot by the crossbow, and will alter the following sequences.

ez mi pontosan? kipróbálta vki?

Avanti Crociati!

Megmásztam a várat ( vagy templomot ) , sajna nem találtam semmit még az õzikét sem.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

ffxi
Nagyon nagy élmény, amikor rájössz mit kell csinálni. Ez kimondhatatlan. Igazi remekmû ez a darab.

Fákjúal!

dinomano
havernal jatszottam az ICO-t, nicns ps2-esem... :-D Sajna nem tudok vele gémezni... :-/

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lynx_TWL
próbáld ki, megéri.

dinomano
azért jo lehet a gém; nekem ICO is nagyon tetszett.. :-) Bár S of the C-t még nem lattam...csak screenshotokat; de a latvanyvilag nagyon tetszik, ico-ban is az tetszett...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sir Quno Jedi
Én most a 3. rosszcsontnál idõzök. Nem szeretem ezt az ugri-bugri kapaszkodós okosságot a magasban, nem vagyok én Lara Croft. Utána meg úszhat az ember egy fél órát...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na most akkor létezik ez a Secret Garden vagy nem?
ffxi
A sivatagos léggömbös madár után a következõ Góliát videóját nem tölti be nálam, hanem kidob a menüre 😞(( pedig már csak 3 van hátra. Úgy belejöttem 😞(((

Fákjúal!

Fyrex
Alternate ending sequence
Platform: Playstation 2

Eat fruit from the Secret Garden to reduce your HP as much as possible. Dormin will now be killed when shot by the crossbow, and will alter the following sequences.

Avanti Crociati!

Solidus
Hát ha nem érzed át azt a fájdalmat ami a játék elejétõl a végéig kísér,akkor ne is játsz vele.Ez egy nagyon-nagyon jó kis játék.Vagy kezdd el az ICO-t és utánna játszd ezt a gamét.Hihetetlen ahogy a colossusokat megcsinálták.A táj és minden egyes részlet annyira egybeolvad hogy én csak simán járom a tájat és csak ámulok-bámulok...Igen NEKEM egy ilyen játék tetszik.Van értelme,van benne érzelem,és gondolkodni is kell.Ezt tartsd szem elött amikor leülsz a gép elé és játszol.Hidd el neked is tetszeni fog,csak szánj rá egy kis idõt!Megfogod szeretni!😊

.:SOLIDUS:.

nem az , hidd el rá fogsz kapni az ízére!
Csak lovagolgass! már az is egy nagy élmény.
Laza
Jah, minden jatekban csak azt kell csinlani, mint amirol a jatek szol... pl az FPS-ben loni az ellenfeleket. Tehat akkor minden jatek hulyeseg.

Én nem vagyok elit semmibense, csak egy kis apró játékos...
Az elit játékkészítõ szakma szerint mindenidõk egyik legjobbja. De ha szerinted hülyeség akkor biztos úgy van.
Szép ez a játék, de így, hogy csak ezt kell csinálni, hülyeség... <#szomoru1>
a kezén is fel lehet mászni.
?
Tegnap este kiprobáltam a játékot, és már csak egy kérdésem van; MIT KELL CSINÁLNI AZZAL A NAGY BIGYÓVAL?
Fyrex
<#worship><#worship><#worship>

én buta meg a szõrös kezén próbálkoztam 😊

Avanti Crociati!

Lynx_TWL
be a fedett részbe, majd mikor lehajol szakálán felmászni.

Fyrex
szasztok! a hatodik (asszem hatodik, amelyik egy templomban van a sivatagban) colossust hogyan kell megölni?

kösz mindenkinek, nagyon zsír a gém!!!

Avanti Crociati!

Mármint itt.