Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
te is losslesses fan vagy? mert akkor <#worship>
(mert szar mp3at barhonnan le tudtam volna huzni 😛)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Laza
Nekem is megvan mar joideje. Szted mibol tettem fel a szamokat?! 😄D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lammer
heh megvan egy sracnal Losslessben a full OST edonkeyon(vegre) 😊 nagyon feelinges zeneje van, ez telleg must have 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Laky
megoldottam 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
most a második kolosszusnál tartok (négy lábú)
amikor a hátsó felére mászom, ahol mutatja a gyengepontját, egyszerûen lecsúszom/leesem
hogy lehetne ezt kiküszöbölni?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ez még most sem megy hdd-rõl? 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Laky
még csak most öltem meg az elsõ kolosszust, és már szerelmes vagyok a játékba 😊)
a táj, a hangulat, a zene meg minden...
imádom 😊))))))

sotcss.blogspot.com
Lynx_TWL
nagyon jók a zenéi

legjobb amikor zene váltás van harcnál, mert feljutok olyan pontjára a kolosszusnak ahol már zsebezhetõ, és elindul az "A Despair-filled Farewell" pl😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Seth
Laza
Ha vkit erdekel, feltettem par mp3-at OST-bol 😊

Idol Collapse
The Opened Way
Revived Power

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lynx_TWL
na majd ha kijátszottam normal+hard time trialon is megmondom😄

Én úgy tudom, hogy a 17. colossuss kamu...

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Laza
Nem tudom hogy fel lehet e maszni oda. Allitolag a Demoban fel lehetett.

Lynx_TWL
jaaa, hogy a gém bejfezése után amikor felajánlja, hogy akarok e menteni, és azt a mentett állást folytatom amikoris újból indul a gém csak megmarad a sok staminám... szóval ott tudok time trialozni😊

próbáltam hardban, meg sima new gamel de nem akart menni😊 na majd megpróbálom, csak nem enyém ps2 havernál toltam.

hardon már 8as vagy hányas colossusnál tartok, és kurvajó még mindig😊 OST-t is beszereztem.

valakinek sikerült felmászni a secret gardenbe? fönt van egy 17. colossus, meg vmi extra móka.

Lynx_TWL
már megrendeltem😊

Laza
"A végén miután a kút kiszívja belõlem a gonoszt, annyira, hogy csecsemõ leszek akkor miért marad meg a szarv?😊"

SPOILER
Azert, mert attol meg elatkozott maradsz, a gonosz jelevel. Sztem kezd el az ICO-t, vegulis a ketto egyutt egy kerek tortenet 😊

Laza
Normal gameben lehet csak TimeTrialozni, ha abban vitted vegig. Odamesz a szobor ele, majd megnyomod a kort.

Lynx_TWL
eh franc, nem vmi aktív a topic😞

time trialt, hogy kéne nyomni?
kijátszottam, már hard felénél vagyok, de hiába megyek new gamenél a szobrok elé Shrine of worshipben, nem akar imdákozni.

Solidus
Nah,sikerült megszereznem az ICO-t!!!!!!!

.:SOLIDUS:.

Neme.
Nemrég volt a tévében a Végtelen történet c. film (ismét). Titeket nem emlékeztetett a SotC-ra? 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Lynx_TWL
Na végigvittem, geci jó volt😊

De valaki árulja már el, hogy:

SPOLIER:
A végén miután a kút kiszívja belõlem a gonoszt, annyira, hogy csecsemõ leszek akkor miért marad meg a szarv?😊

Lesz folytatása. Az új konzolon.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Elég sikeres a játék. Kíváncsi vagyok hogy csinálnak e majd folytatást.
Solidus
Ok.Már végigvittem.Csak láttam ezt a képet és állítólag csépelhetsz mint egy
Colossus.Azért köszi a segítséget.

Csak játszd végig...a végkifejletnél lesz. (Már ha erre az átváltozásra gondolsz...mert a hagyomás értelemben vett colossussá tudomásom szerint nem változhatsz.)

(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Solidus
Ehhez többször végig kell vinnem a játékot?Ha igen,hányszor,milyen fokozaton?

SPOILER

Hát a végén elég nagy leszel...de lovak nincsenek sehol😊
Csapkodni viszont lehet!😊

Solidus
Télnyleg van olyan is a játékban,hogy te mint colossus csapsz szét az emberek között?Láttam egy képet ahol egy colossus csapkod 3(!!!!!) lovas felé...

felpattansz a lóra, hagyod hogy elkezdjen üldözni majd átváltasz nyílra, hátrafordulsz rálõsz a szemére, erre a falnak ütközik ekkor rámászol és megkeresed a gyenge pontját

csáó azt a szemét homokféreg colosssut hogykell elgyõzni?
Hát mit ne mondjak a régi oldal az tényleg egy kalap szar, mivel az csak egy fórum és halott is az egész. De talán az új jobb lesz. Én is mikor elõször megnéztem az oldalt másra számítottam.
Solidus
Remélem az új jobb lesz mert a régin csak egymásnak lehetett segíteni.Igazából akkor arr számítottam ami az új oldalon lesz.

Solidus
Jah,mármint a régin.

Solidus
Az oldalukon jártam de nagy csalódás volt.

Ja még létezik, de kb kéthavonta jelenik csak meg. Nagyon nehéz is beszerezni,mert kevés példányszámmal jelenik meg. Most készül az új weboldal, ahol lesznek cheatek, végigjátszások persze ha regisztrálsz csak akkor. De ez még a jövõ zenéje.
Solidus
Van még kódmester?Valahányszor kérdezem az újságárus nénit csak a fejét csóválja...Nem,a Shadow of the colossushoz nem szabad leírást alkalmazni!Akkor elveszik a játék lényege.Nekem csak egy kis segítség kellett volna.De már nem kell köszi.Sikerült.

Még létezik?!

A végigjátszást, majd a Kódmester magazinban olvashatjátok. Szerzõi jogok miatt nem adhatom ki. Valószínûleg a következõ számban fog megjelenni.
Solidus
Jól van még rászánom magam,megpróbálom újra.Azért köszi!

Pedig, ha leesett, akkor gyakorlatilag gyõztél is...Csak a hátára kell ugrani, és döfködni a rohadtat! 😄

Solidus
Visszaolvastam,rákerestem,de nem találtam semmit a topikban,ezért sgítsetek!10-edik colossus,bikaszerü.Arra már rájöttem hogy a fáklyával letudom üldözni a barlang peremérõl és akkor letörik a hátáról a páncél,de utána mit kell tennem?Próbáltam ráugrani a hátára,de ez a tervem látszólag lehetetlen...Elõre is köszi!!!

<#eljen>
Szívesen!

És ha jol sejtem akkor a szem a gyengéje?Köszönöm a válaszod 1000hála 😊
Az szép baleset lesz 😊
Hmmm lovon hátrafele???

Ha jól értelmezem az elakadásod helyét, akkor ajánlom tégy úgy, mint a hunok anno!

Slidrex ha szpen megkérlek érdekelne a leirás elérhetösége ha van elöre is köszönöm .....
Eddig mind szépen ment de ez a sirba visz nem tudom mit kell csinálni😞(
Sziasztok 😊)

Elakadtam a barlangba a homoki szörnynél plz segitsetek .....