Shadow of the Colossus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia! Köszi. Megmászni még nem sikerült pedig vagy 100 ezüstgyíkot kaptam már el:)
„erõ köröd érje el a képernyõ alját,” Már régóta azt verdesi:) Elõbb utóbb azért majd csak sikerül felmásznom.
Ha valaki úgy dönt, hogy megszeretné mászni a YouTube-on megtalálható a segítség hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=Pv0-z1dctz0
Található videó a kertrõl is és még sok mindenrõl a játékkal kapcsolatban. A játék maga, ahogyan azt elõttem sokan írták. Valóban nagyon jó. 10/10
„erõ köröd érje el a képernyõ alját,” Már régóta azt verdesi:) Elõbb utóbb azért majd csak sikerül felmásznom.
Ha valaki úgy dönt, hogy megszeretné mászni a YouTube-on megtalálható a segítség hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=Pv0-z1dctz0
Található videó a kertrõl is és még sok mindenrõl a játékkal kapcsolatban. A játék maga, ahogyan azt elõttem sokan írták. Valóban nagyon jó. 10/10
hát én megmásztam de nem emlékszem már mennyit gyûjtöttem, az erõ köröd érje el a képernyõ alját, és anyni elég lesz elméletileg.
De nem akarok ünneprontó lenni, az ég világon semmi sincs fönt! :D (de a tudat hogy te is meg tudtad mászni az jó azért :) )
De nem akarok ünneprontó lenni, az ég világon semmi sincs fönt! :D (de a tudat hogy te is meg tudtad mászni az jó azért :) )
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. A titkos kert megmászásához mennyi ezüstgyíkot kell elkapni? Köszi.
Kösz. :) Argo jó arc ahhoz képest hogy ló. :) Ha nem csinálunk semmit a fõmenüben megnézhetjük mit csinál amíg a fõhõs alszik csodás zenével övezve. :)
A cég másik játéka az ICO is hasonló? grafikában és hangulatban?
A cég másik játéka az ICO is hasonló? grafikában és hangulatban?
R1-et nyomva tartod és úgy nyomod felfelé a joyt 1x. Illetve még tudsz mindkét oldalon lógni(bár ennek aztán nem találtam sok értelmét) Az szintén R1 nyomva,majd egyszerre vmelyik irány jobbra vagy balra és háromszög
PSN ID.: Beegabor
Ha már ítt tartunk hogy lehet fellnni Argo hátán? Egyszer sikerült de azóta egyszer sem...
Tegnap reggel 10-tól este 23-ig játszottam ezzel a játékkal.
Elsõ egy ilyen lovas kardozós hobbit hero simulatornak tûnt, aztán tegnap döntöttem úgy hogy najó keressük meg azokat a kolosszusokat és élesszük fel a csajt.
Hihetetlen egy feelingje van a játéknak. A 16 kolosszus tökéletesen kielégítette a játék idõ igényem, hisz míg odamenni csak 15 perc volt, addig, maga a fightok, a sebzõpontok megtalálásával + pár újrapróbálkozással volt rá példa hogy kerek 1,5 órám vett igénybe.
A legunszimpatikusabb kolosszusok számomra, a
8. Gyík: Egy idõ után idegesített a fel-le rohangálás
12. Víziteknõs: Totál begolyóztam amikor a lábai közt úsztam a hátaa felé, és még midnig. és mindig. Mert ugye forgott velem hosszan xP
13. Homokkígyó: A lovam hátáról felugrani az éppen lent lévõ szárnyaira, hááát hajtépõs volt :).
A többiekkel nem volt bajom, tetszettet a gejzíres teknõs is :)
Jó játék ez, nálam a God Of War-ra hasonlít igazából, de mégis maguk a kolosszusok teljesen más világ.
Most elkezdem Hard módban is, kíváncsi vagyok :)
Elsõ egy ilyen lovas kardozós hobbit hero simulatornak tûnt, aztán tegnap döntöttem úgy hogy najó keressük meg azokat a kolosszusokat és élesszük fel a csajt.
Hihetetlen egy feelingje van a játéknak. A 16 kolosszus tökéletesen kielégítette a játék idõ igényem, hisz míg odamenni csak 15 perc volt, addig, maga a fightok, a sebzõpontok megtalálásával + pár újrapróbálkozással volt rá példa hogy kerek 1,5 órám vett igénybe.
A legunszimpatikusabb kolosszusok számomra, a
8. Gyík: Egy idõ után idegesített a fel-le rohangálás
12. Víziteknõs: Totál begolyóztam amikor a lábai közt úsztam a hátaa felé, és még midnig. és mindig. Mert ugye forgott velem hosszan xP
13. Homokkígyó: A lovam hátáról felugrani az éppen lent lévõ szárnyaira, hááát hajtépõs volt :).
A többiekkel nem volt bajom, tetszettet a gejzíres teknõs is :)
Jó játék ez, nálam a God Of War-ra hasonlít igazából, de mégis maguk a kolosszusok teljesen más világ.
Most elkezdem Hard módban is, kíváncsi vagyok :)
A Shadow of colossus kijön PC-re is???
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Én a Shadow of the colossus végett hagytam meg a ps2 konzolomat.
Kár hogy nem fogják kiadni a 2. részét xbox-ra, és a god of war3-at sem. Annyi biztos hogy kölcsönbe kérek egyet amíg végig nem viszem mindkettõt.
Kár hogy nem fogják kiadni a 2. részét xbox-ra, és a god of war3-at sem. Annyi biztos hogy kölcsönbe kérek egyet amíg végig nem viszem mindkettõt.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
egyébként ha valakinek kell egy kicsippelt ps2 2 joy-jal az szóljon, zóljatok haveroknak, vagy valami, már megszabadulnék amúgy tõle! :D
Ja és természetesen nem a Call of duty/FIFA légiókra gondolok hanem az igazi jó kis japó játékgyöngyszemekre. :)
Ja. Én még csak 1 fél éve vettem PS2-t de imádom! Már nem nagyon kell várni új játékokra ( Kivétel a Persona 4. :) ) és visszamenõleg be lehet szerezni amit jó.
És nagyon jó játékok jelentek meg rá. :)
És nagyon jó játékok jelentek meg rá. :)
nekem mondod, már tök rég nem használom a ps2-m de egyszerûen nem akarok megszabadulni tõle, mert kurva jó ez a játék! :D
Nagyon jó. Az ilyen játékokért éri meg PS2-t venni. :)
A hangulata a grafika a zene 10/10.
A hangulata a grafika a zene 10/10.
Jah most látom hogy te vagy az Prof, nem is figyeltem ki írta. Ezek szerint ezt is sikerült beszerezni? Hogy tetszik? ^^
Nyilazd le inkább. Én le szoktam nyilazni õket, és így megmarad az egész. Ugyanúgy eszed meg mint a gyümölcsöt. Nem minden gyík növeli a sztaminát, csak amelyiknek fénylik a farka(a mentõ oltároknál szinte mindíg van egy)
Ezt tudom... CSak a gyík helyén egy fénylõ pötty maradt. Azt fel lehet venni? mert pl a gyümölcsöket fel tudom de azt nem ...
asszem fel is kell venni, és nõ vele az erõd!
miket tudtok írni róla?
Találtam egy gyíkot és azt hiszem levágtam a farkát. Maradt ott egy kis fénylõ pötty a földön de azt sehogy sem lehet fölvenni. Mit kell csinálni? Vagy elég ha csak elkapom a gyíkot?
ja akkor az a gond, hogyha mászol, háttal kell megkapaszkodni az elérendõ platform szélének és ha jól emléxem, le kell húzni a kart (miközben nyomod a kapaszkodás gombot), akkor a karaktered lógás közben hátra fog nézni. Na ekkor kell ugrani az ugrás gombbal és újra kapaszkodni, így hátrafelé átugrasz a hátad mögötti helyre.
Remélem világosan írtam le :).
Remélem világosan írtam le :).
Kojiro ergo sum.
De nem tudok eljutni a csatatérre sem. Ahhol vége a folyamatosan kanyarodó útnak ami a vízbõl kinyúlik, onnan nem tudok átugrani a másik platformra sehogysem. :S
Van ott fennt a "csatatéren" vhol egy kemény platform.El kéne érni,hogy a koli arra csapjon rá. Ekkor szétreped a vállán a pajzsa.Most már feljebb tudsz menni,a hátára,onnan a fejére ahol a gyengepontja van
Heló. A 3. kolosszusnál, mikor a vízbõl kinyúló úton kell felmenni ott mit kell csinálni?
Nem nagyon néztem utána, de ilyet próbáltam már.
De különbe most nekem az is nagyon szar hogy a controllerem oda.
Ugyértem az unoka öcsém megrántotta a controllert azt repült vele ps meg tv meg minden...Aztán végül ugytünt semminek se volt baja, de a fasza
controllert hazavágta.
Ezt csupán ugy vettem észre, hogy a kolosszus fejére föl másztam,
aztán egyszer csak elengedi...
Ja ja ez van ha nem ekég erösen nyomod be a gombot akkor nem érzékeli...
Szal most készülök venni egy ujat mert nem tom meddig birom ki hogy
az ulyamat ugy leterhelljem hogy eltorik...:)
De különbe most nekem az is nagyon szar hogy a controllerem oda.
Ugyértem az unoka öcsém megrántotta a controllert azt repült vele ps meg tv meg minden...Aztán végül ugytünt semminek se volt baja, de a fasza
controllert hazavágta.
Ezt csupán ugy vettem észre, hogy a kolosszus fejére föl másztam,
aztán egyszer csak elengedi...
Ja ja ez van ha nem ekég erösen nyomod be a gombot akkor nem érzékeli...
Szal most készülök venni egy ujat mert nem tom meddig birom ki hogy
az ulyamat ugy leterhelljem hogy eltorik...:)
van vmi bugos átlósan ugrós trükk amivel nem fogy az erõnléted , de nem tudom hogy kell, nézz utána
Bakker...Állati nagy az eröm a game-be de még mindig nem engedd föl a tetöre...Azelött már felmásztam de a tesom törölte a memoria kártyámrol
a mentéseket.......Szar mi?
a mentéseket.......Szar mi?
<#crazya>#crazya> a mester:....................SETH.............. <#crazya>#crazya> <#crazya>#crazya>
nem tok nagyon angolul...ami nekem e pillanatban elég nagy baj! :S
mert levan irva itt minden csak nem tok angolul.. ki hallott má iet?!
mert levan irva itt minden csak nem tok angolul.. ki hallott má iet?!
LOL ezt figyu -> LOL
Ott azt irja van 17th Colossus is XS... meg jo sok dolgot leir... nézzétek meg!
Ott azt irja van 17th Colossus is XS... meg jo sok dolgot leir... nézzétek meg!
Infót olvastad a videóról? Minden benne van
The reason things are so strange in this version of the game is because it is the DEMO VERSION...
You can find this on the Official Playstation Magazine demo disc, or the Playstation Undergroud demo disc.
I didn't modify the game, that is just how this version is....
Also, for those wondering how I got that high with so little stamina... There is a "diagonal jumping glitch" that is very easy to execute.
The reason things are so strange in this version of the game is because it is the DEMO VERSION...
You can find this on the Official Playstation Magazine demo disc, or the Playstation Undergroud demo disc.
I didn't modify the game, that is just how this version is....
Also, for those wondering how I got that high with so little stamina... There is a "diagonal jumping glitch" that is very easy to execute.
Különben ezt valaki érti mert én nemigen....
1.: Pölö az hogy valaki látott egy olyan ruhát a fenti kertben ami a videoban
talállható, mert én még nem láttam.
1.: az nekem nincs nyitva a fenti ajto...az hogy lehet...
3.:hogy a fenébe jutott fel az a gyerek olyan kicsi élettel és erõvel??
Videó
1.: Pölö az hogy valaki látott egy olyan ruhát a fenti kertben ami a videoban
talállható, mert én még nem láttam.
1.: az nekem nincs nyitva a fenti ajto...az hogy lehet...
3.:hogy a fenébe jutott fel az a gyerek olyan kicsi élettel és erõvel??
Videó
el is mentetted mielõtt kiléptél?
már tényleg nemtok mire gondolni, hogy mi lehet a baj...
ha a megadott idõlimiten belül megölsz 2 db kolosszust, akkor kapsz 1 tárgyat, ha 4et ölsz meg két tárgyat kapsz és így tovább...
már tényleg nemtok mire gondolni, hogy mi lehet a baj...
ha a megadott idõlimiten belül megölsz 2 db kolosszust, akkor kapsz 1 tárgyat, ha 4et ölsz meg két tárgyat kapsz és így tovább...
Kojiro ergo sum.
kösz meg minden de ezt mind tudtam csak akkor bugos a sotcom?mert megöltem 15 öt és mindig csak 4 szar van meg:S
ja amúgy köszike mindenkinek d eezt mind tudtam:D
ja amúgy köszike mindenkinek d eezt mind tudtam:D
csak megzavarodott szerintem a miatt, hogy a szobor leomlott és azt hitte kész
Kojiro ergo sum.
Én ezt nem is akartam mondani, mert annyira egyértelmû hogy a time attack errõl szól. De ha mégis ez a helyzet, hát <#lama>#lama> :)
ha megölsz 2 kolosszust, mielõtt az idõ nulla alá lemenne, akkor kapsz egy tárgyat.
mindegy milyen sorrendben ölöd õket, lényeg, hogy kettõnként kapsz +1 tárgyak.
a mindegy hogy szét van-e robbanva a szobor azt jelenti, hogy nem azt nézd hogy legyõzted-e a kolosszust vagy sem, hanem hogy ezt az adott idõ alat tetted-e.
akkor is kitudsz hivni egy kolosszust párbajra ha ha szobor már leomlott. ekkor látod az idõ limitet, ami alatt le kell gyõzd, és alatta a te eddigi legjobb idõdet.
ha most sem érted meg, szerintem keress fel egy szakorvost <#lama>#lama>
mindegy milyen sorrendben ölöd õket, lényeg, hogy kettõnként kapsz +1 tárgyak.
a mindegy hogy szét van-e robbanva a szobor azt jelenti, hogy nem azt nézd hogy legyõzted-e a kolosszust vagy sem, hanem hogy ezt az adott idõ alat tetted-e.
akkor is kitudsz hivni egy kolosszust párbajra ha ha szobor már leomlott. ekkor látod az idõ limitet, ami alatt le kell gyõzd, és alatta a te eddigi legjobb idõdet.
ha most sem érted meg, szerintem keress fel egy szakorvost <#lama>#lama>
Kojiro ergo sum.
Megpróbálom. Köszönöm.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Time Attack-on úgy indulhatsz, hogy odamész a kezdõteremben a szobrokhoz, aztán vmelyik gombbal (talán a O ? ), ekkor feljön a time attack menü, ahol megcsinálhatod az adott kolosszust egy adott idõre.