Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
basszus megint megjött hozzá a kedvem :)

PSN ID.: Beegabor

de nekem nincs pénzem

Afe
már nagyon olcsó egy ps2.
egyébként se lesz soha ilyen hangulata egyetlen pc-s játéknak sem.

fuck:(

Afe
only Playstation2.

ez kijött pc-re?
jól néz ki a képek alapján:)

En siman elszaladok elole, majd futyulok es vissza ... majd ujra el... akkor lecsap a jobb kezevel es mar a tenyereben is vok ;)

Udv: big

mike0013
köszi szépen

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ronihun
Enem tegnap a 15. felidegesített...mert ugye miután megvágom a karját után le kell menni a tenyeréhez...de mivel egy ideig nem jáccottam elfelejtettem hogy a bemutstónál még nem szabad elengedni és elengedtem utána már nem tudtam feljutni a karjára ahonnan le kellene menni a tenyeréhez...:S....

...

Seth
Ha kint vagy a szabadban ( és süt rád a nap), akkor körrel felemeled a kardod, körbenézel, ahol a fény egy pont felé fókuszál,arra kell menni. A 2. kolosszus egyébként egy kanyonszerûségben lesz

mike0013
hello!
most kezdtem a játékot és elakadtam:|
legyõztem az elsõ colossus-t, utána mentettem és megint ott vagyok ahol elkezdõdött a játék, hû paripámmal kilovagolok onnan és jön egy videó... utána meg fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni, merre kell menni, elmentem már pár helyre, de senkivel sem találkoztam, köszi elõre is a választ!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ok Broatka :) .. Noproblemmo! :D

Broafka
most ööö, nem egészen értem mi a bajod, vagy most miért szólsz be nekem, egy szót se szóltam arról hogy hogy játszol!

2, még mindig kicsit ki vagyok akadva a hülye HSZ-eden, mert baromira félreértetted akkor, mert én tényleg nem tudtam hogy kapsz valami extrát ha hardon is végig viszed...

3, késõbb aztán rájöttem hogy rossz topikban vagyok, mert azt hittem a Tomb Raider Anniversary topikban vagyok, és ott lehet kapni valami extrát ha végig játszod hardon is a játékot!

szal eléggé alaptalan volt a beszólásod!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Figgyu Boroka... Nem kapok semmit ha hardban tolom! Viszont : En ugyerzem ... a legnehezebb szinteken is at koll vergodnom ... Tobb eves konzolos mult all a hatam mogott! ... Szal .. ha nem zavar... szakadj le ! Koszonom :)

Broafka
sztornó... rossz topikot néztem! :D

Broafka
mi? errõl lemaradtam, ha hardon nyomod akkor mit kapsz? vagy mi?

Szia SETH
Koszonom a segitseget :)

Seth
time attackokért kapsz, normálért és hard-ért is kettõ kolosszusonként

Sziasztok , egy kis help kellene. Megcsinaltam normal es hard modban is. Nem kapok/kaptam "extrakat" ... Lathatatlansag,robbano nyil...
A "hogyan" a kerdes. Koszonom

536134
Kösz!
Na meg probálom....

Broafka
pedig marha egyszerû, de ha rámész arra hogy makrók ott van hogy spoiler és ott van a példa, és ha azt megfogod és bemásolod és a példában szereplõ 'szöveg helye' szöveg helyére (ez de hülyén hangzott! :D) beírod a te saját szövegedett

536134
hehe
gyakorlom ezeket a micsodákat de nem értem hogy kell.....

536134
spoiler

536134
/brutálnagy
Kössz.....
Hát ha ugy gondood....

dinomano
... Passz, én még végig sem toltam siman a gémet; nem érdekelnek az extrak..ezek ugyis csak talalgatasok.. :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

536134
[/spoiler]De szerintem az osszes gyumolcsot meg a feher farku gyikot kell csak osszegyujteni aztkinyilik az ajto... SZERINTEM

536134
Azt ugy kene hogy a Hard Game-be (ha 1-szer végigvitted akkor már csinálhatod) belepsz ugye, es tudjatok ott vannak azok a szobrok amik ledolnek... na oda mesz hozzajuk es megnyomod az O-t ....
Akkor ha az összes Colossust már idöre teljesen jol végigcsinaltad akkor megkapod a robbano nyilat (a LEGDURVÁBBAT!!!)...
Ha ugy az elejen megcsinalod legfeljebb 2-t akkor már kapsz vmit...
Én a legelején a láthatatlanságot kaptam meg....
Meg az egyik barátom mondja ha vmi-bol osszegyujtjuk az osszeset akko kinyilik az a fonti ajto....
Ha az osszes fegyvert vagy tárgyat osszeszedted akko peldaul lehet barna Agro-d...
Ugyis kaphatsz vmit (ha jol halottam igaz mar probaltam is)ha a megolt Colossus fejéhez odamesz es megnyomod a O-t...
A netet meg csak ugy lehet ra kotni PS-re hogy kell nemtom mijen drot azt hatul bekötöd az internettel eggyutt :D
Na hat roviden ennyi XDD

22Barna22
a fegyveres dolog :D

22Barna22
jah engem is érdekelne

Broafka
jah és akkor ott van egy kolossus, és akkor vannak rajta vagy 60-an és aki elõbb megöli! :D
ez tényleg nem lenne rossz! :)
De PS-re hogyan lehet kötni netet? <#fejvakaras>

egyébként hol vannak új fegyverek?
én egyet se találtam :-/

536134
Ez így igaz
Ez nem csak holmi kis bénaság hanem sztem a legjobb !!
Végre megszereztem az osszes fegyvert es most azzal a robbanó nyillal küldök el mindet..
Nagyon jo ez a jatek csak sajna hogy nincs multi...
PL.:Hogyha 1-szer végigvisszük lehetne neten....
vmi sokkal nagyobbat ölni 5-ször több ponttal...

dinomano
Aham... Nagyjabol vagtam h. hol mit kell csinalni(leiras nelkül jatszottam vegig); talan azert tünt 20 oranak, mivel volt egy rész ahol sokaig kovalyogtam; mire rajöttem h. mit kell csinalni...

Ha jól emlékszem nincs 20 óra az ICO. Nekem tán 10 volt, de lehet kevesebb. Az viszont tény, hogy ha az ember tudja mit és hogyan kell csinálni az adott részen, akkor nagyon hamar végig lehet rajta szaladni. Nem tom van-e még SG-n ICO topic, de ott említették ezt.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

dinomano
Szerintem kb. 20; fene tudja, uyganis 1 év utan folytattam 1 mentesem; tehat lehet h. rövidebb... Végén nem volt összesités game-idöröl... Nem tudom, hany befejezes van; de az izé meglátta a végén az izét, és odament hozza, szoval happy end vóóót... :-D Meg a végén qrvajo kardja lett kis karinknak...

Seth
20 óra, jajj, annyira most nincs kedvem

dinomano
Kb. husz ora volt a gameidö; nagyon franko kis game; a vége felé extraszép palyak; faxa hangulat..egyik best game PS2-re...engem nagyon elvarazsolt+meseszép game még mindig...

Seth
Na én meg ICO-val vacilálok(GITS SAC után mondjuk ^^) , hogy nekiálljak e. Akkor te azt végignyomtam. Milyen volt,milyen hosszú??

dinomano
most FFX... félbemaradt anno, mivel parhuzamosan toltam az ICOval; és elöbb ICO-t nyomtam ki..sztem ujrakezdem a shadow-t, és csak arra koncentralok...elöbb FFX...

Te mit mûvelsz ember????<#wow1>
Nem szabad félbehagyni ezt a játékot, mert ez a sztem létezõ egyik legjobb, leghangulatosabb játék. Épp ellenkezõleg, min. 2-szer végig kell vinni egymás után.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

dinomano
Oké, én sem akartam leirni; de szerintem is a 17kolosszus az atizélödött izé... Mondjuk ebben az esetben egy Sepuku-t nyomhatna magának, azok kedvéért; akik le akarjak vadaszni a 17. kolosszálét... :-P
Secret Garden amugy hogyan néz ki? Van ott vmi extra? Én 5 colosnal hagytam félbe game-et, elö kellene kaparni; de még FFX...(sajna ettöl függetlenül egy ovatlan pillanatban megtudtam; h. atizél az izé...eh...)

Seth
Secret Garden van, bár ezt is csak a játékosok nevezték el. Fenn van a vár vagy kastély legtetején, vagy mi a tököm amiben kezdünk. Oda sétál fel végén a izé meg a bizé (nem spoilerezek ^^)
A 17. kolosszus esetleg az amivé a izékor átizél a izé(újfent nem spoilerezek ^^)

dinomano
Hmm..utananeztem en is 1-2 topicban; csak secret gardent irnak, 17 colossus-t nem... :-P

Seth
kamu, nincs 17.kolosszus

536134
Nah hello!
Most ugy nemregen lattam azegyik oldalon vagyis hát olvastam hogy tényleg létezik a 17-ik colossus!!!
Keresek olyan oldalt ahol ezt irjak le de meg nem teljesen talaltam ilyet...
DE MÉGIS AZT IRTÁK HOGY VAN 17. COLOSSUS!!!!

Broafka
lesz még 1, szerintem az jobb lesz, bár a fene se tudjam elyik a jobb :)

22Barna22
köszi :) megértetted mit akarok... örülök h nem árultad el az egészet... persze innen biztos könnyû, de legalább nem leszek holnap biztos a dolgomban :) köszi h csak támpontot adsz

22Barna22
11990.- volt asszem (fehérvári MM-ben sztem ez volt az uccsó... de lehet h tévedek)

22Barna22
nekem az a víz felett repülõs volt a kedvencem :D

Broafka
jaj de utáltam azokat a kicsiket! gyorsak... blááá!

egyébként, volt nekem is egy kettõ ahol elakadtam, de a kedvenceim a repülõs Colossusok, különösen a 14? nem tom pontosan hanyadik, de van egy nagyon jó kis repülõs ;)

Seth
fáklyától ugye meghátrál, oda kell csalni a perem szélére, leesik és letörik a hátáról a páncélja.Onnan menni fog