Shadow of the Colossus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól néz ki a képek alapján:)
Udv: big
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
...
PSN ID.: Beegabor
most kezdtem a játékot és elakadtam:|
legyõztem az elsõ colossus-t, utána mentettem és megint ott vagyok ahol elkezdõdött a játék, hû paripámmal kilovagolok onnan és jön egy videó... utána meg fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni, merre kell menni, elmentem már pár helyre, de senkivel sem találkoztam, köszi elõre is a választ!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
2, még mindig kicsit ki vagyok akadva a hülye HSZ-eden, mert baromira félreértetted akkor, mert én tényleg nem tudtam hogy kapsz valami extrát ha hardon is végig viszed...
3, késõbb aztán rájöttem hogy rossz topikban vagyok, mert azt hittem a Tomb Raider Anniversary topikban vagyok, és ott lehet kapni valami extrát ha végig játszod hardon is a játékot!
szal eléggé alaptalan volt a beszólásod!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Koszonom a segitseget :)
A "hogyan" a kerdes. Koszonom
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Akkor ha az összes Colossust már idöre teljesen jol végigcsinaltad akkor megkapod a robbano nyilat (a LEGDURVÁBBAT!!!)...
Ha ugy az elejen megcsinalod legfeljebb 2-t akkor már kapsz vmit...
Én a legelején a láthatatlanságot kaptam meg....
Meg az egyik barátom mondja ha vmi-bol osszegyujtjuk az osszeset akko kinyilik az a fonti ajto....
Ha az osszes fegyvert vagy tárgyat osszeszedted akko peldaul lehet barna Agro-d...
Ugyis kaphatsz vmit (ha jol halottam igaz mar probaltam is)ha a megolt Colossus fejéhez odamesz es megnyomod a O-t...
A netet meg csak ugy lehet ra kotni PS-re hogy kell nemtom mijen drot azt hatul bekötöd az internettel eggyutt :D
Na hat roviden ennyi XDD
ez tényleg nem lenne rossz! :)
De PS-re hogyan lehet kötni netet? <#fejvakaras>#fejvakaras>
egyébként hol vannak új fegyverek?
én egyet se találtam :-/
Ez nem csak holmi kis bénaság hanem sztem a legjobb !!
Végre megszereztem az osszes fegyvert es most azzal a robbanó nyillal küldök el mindet..
Nagyon jo ez a jatek csak sajna hogy nincs multi...
PL.:Hogyha 1-szer végigvisszük lehetne neten....
vmi sokkal nagyobbat ölni 5-ször több ponttal...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nem szabad félbehagyni ezt a játékot, mert ez a sztem létezõ egyik legjobb, leghangulatosabb játék. Épp ellenkezõleg, min. 2-szer végig kell vinni egymás után.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Secret Garden amugy hogyan néz ki? Van ott vmi extra? Én 5 colosnal hagytam félbe game-et, elö kellene kaparni; de még FFX...(sajna ettöl függetlenül egy ovatlan pillanatban megtudtam; h. atizél az izé...eh...)
A 17. kolosszus esetleg az amivé a izékor átizél a izé(újfent nem spoilerezek ^^)
Most ugy nemregen lattam azegyik oldalon vagyis hát olvastam hogy tényleg létezik a 17-ik colossus!!!
Keresek olyan oldalt ahol ezt irjak le de meg nem teljesen talaltam ilyet...
DE MÉGIS AZT IRTÁK HOGY VAN 17. COLOSSUS!!!!
egyébként, volt nekem is egy kettõ ahol elakadtam, de a kedvenceim a repülõs Colossusok, különösen a 14? nem tom pontosan hanyadik, de van egy nagyon jó kis repülõs ;)